08:54 - 08/10/2010

Μεξικό : Συνετρίβη αεροταξί με οκτώ επιβαίνοντες

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ένα αεροταξί στο οποίο επέβαιναν οκτώ άτομα συνετρίβη στον Κόλπο του Μεξικού, κοντά τις ακτές της Βερακρούς, στο ανατολικό Μεξικό και μέχρι τώρα τα σωστικά συνεργεία έχουν εντοπίσει μόνο μερικά συντρίμμια του αεροπλάνου.


Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε ότι οι έρευνες που γίνονται στην περιοχή του δυστυχήματος είχαν ως αποτέλεσμα να εντοπιστούν μόνο κομμάτια από το μικρό αεροπλάνο, αλλά δεν βρέθηκε κανένας από τους επιβαίνοντες.Το αεροπλάνο, ένα Τσέσνα, είχε ενοικιασθεί από μεξικανική εταιρία, για τη μεταφορά έξι υπαλλήλων της.
Εκτός από τους έξι επιβάτες στο αεροταξί επέβαιναν επίσης ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης.
Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί.

cosmo.gr

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*