Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:29 - 26/08/2011

Μέχρι και οι μουσουλμάνοι θα κάνουν… τζάμπα ραμαζάνι!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΦΕΣΩΝΟΥΝ ΤΟ ΟΑΚΑ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ
Κρατικοδίαιτοι και όχι μόνο τζαμπατζήδες επί σειρά ετών φεσώνουν τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αμαρούσιου με εκατομμύρια ευρώ, που δυστυχώς κάθε χρόνο καλείται να καλύψει ο δύσμοιρος Έλληνας φορολογούμενος.

Τουλάχιστον οι μισές αθλητικές ομοσπονδίες χρησιμοποιούν ως έδρα τους εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και κάποιες εξ αυτών και τα προπονήτρια του. Παράλληλα φορείς του ελληνικού δημοσίου αλλά και ξένοι φορείς του αθλητισμού, καθώς ιδιωτικές εταιρίες, οργανισμοί μέχρι και φυσικά πρόσωπα έχουν κάνει χρήση τις τελευταίες δύο δεκαετίες και δεν έχουν πληρώσει στο ΟΑΚΑ.
Με αγωγές και εξώδικα η διοίκηση του αθλητικού κέντρου επιχειρεί να εισπράξει τα οφειλόμενα τόσο από τις αθλητικές ομοσπονδίες που στην ουσία παραβιάζουν επί σειρά ετών διατάξεις του Ν.2725/99, χρησιμοποιώντας χρήματα από συγκεκριμένους κωδικούς για άλλους σκοπούς. Μεγάλο μέρος των… διαχρονικών οφειλών προς το ΟΑΚΑ προέρχεται από την χρήση του αντιντόπινγκ κοντρόλ.
Επί σειρά ετών στο όνομα της πελατειακής σχέσης των εκάστοτε πολιτικών που κατείχαν θέσεις εξουσίας η χρήση του ΟΑΚΑ είχε μετατραπεί σε ρουσφέτι που δημιούργησε όχι μόνο κακό προηγούμενο αλλά και αρρωστημένες νοοτροπίες, για να μην σημειώσουμε ότι έδωσε και το «δικαίωμα» σε κάποιους να θεωρούν υποχρέωση του κράτους, δηλαδή του Έλληνα, και να τους τα δίνει και να τους τα πληρώνει διπλά.
Το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αμαρούσιου, που χρησιμοποιούν ως έδρα τους ο Ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, αλλά και ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, για να λειτουργήσει ετησίως κοστίζει στον Έλληνα φορολογούμενο 27-30 εκατομμύρια ευρώ. Με τις συμβάσεις που έχει συνάψει και την όποια περιστασιακή εκμετάλλευση πραγματοποιεί με συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις, δεν πετυχαίνει να αγγίξει ούτε το ήμισυ του κόστους λειτουργίας του. Και η κατάσταση αυτή σέρνεται επί σειρά ετών.
Μόνο που στην τροχιά που έβαλαν την Ελλάδα, με την ανέχεια και την κοινωνική αιμορραγία, σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να συνεχίζεται το ίδιο… βιολί. Από την στιγμή που η πολιτική εξουσία είναι κολλημένη με την νοοτροπία της περί πολιτικού κόστους και δεν τολμάει τομές επαναπροσδιορισμού του αθλητικού χάρτη, αν μη τι άλλο κύριε Γερουλάνε, έχει υποχρέωση και καθήκον να απαιτήσει την νομιμότητα προς πάσα κατεύθυνση.
Το πελατειακό πανηγυράκι πρέπει να τελειώσει άμεσα. Στις αθλητικές ομοσπονδίες λοιπόν που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ οι 36 εξ αυτών οφείλουν στο σύνολο το όχι βεβαίως ευκαταφρόνητο ποσό του 1.484.959,74 ευρώ!!!
Όσον αφορά τα χρέη προς το ΟΑΚΑ, κατά βάση από την χρήση του αντιντόπινγκ κοντρόλ, αλλά και άλλες χρήσεις, υπερβαίνουν κύριε Γερουλάνε το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ!!! Μάλιστα αρκετοί από αυτούς τους οφειλέτες τα χρωστάνε χρόνια τώρα και τα έχουν γράψει στο …χιόνι.
Μεταξύ των πελατών-οφειλετών που υπερβαίνουν τους 550, συμψηφισμοί και τακτοποιήσεις γίνονται για το 1.407.698,36 ευρώ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το 1.096.138,96 ευρώ της ΠΑΕ ΑΕΚ, και τις 467.552,24 ευρώ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
omospondies
Στη λίστα των οφειλετών αξιοσημείωτα μεταξύ άλλων είναι τα χρέη:1) Των τεχνικών υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού 622.040,49 ευρώ. Το κράτος χρωστάει στο μαγαζί του.
2) Η Φίλιππος Ένωσης Ελλάδος: 847.471,23 ευρώ (Είναι στα δικαστήρια με ΟΑΚΑ)
3) Η Αναπτυξιακή εταιρία του Δήμου Αθηναίων: 544.754,75 ευρώ!!! (Είναι στα δικαστήρια με το ΟΑΚΑ).
4) Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία(ΕΠΟ): 279.380,01 ευρώ.
5) Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ και Γ΄Εθνικής: 1.076.703,73 ευρώ.
6) Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ): 133.885,03 ευρώ.
7) Η Ομοσπονδία Μπάσκετ: 168.031,65 ευρώ.
8) Η Ομοσπονδία Ποδηλασίας: 528.994,71 ευρώ.
9) Ο Α.Ο. ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: 392.067,76 ευρώ.
10) Η ΚΑΕ ΑΕΚ: 102.492,55 ευρώ.
11) Η COSMOTE: 286.313,61 ευρώ.
12) Η κοινοπραξία Μοχλός-Intracom Κατασκευές: 114.210.00 ευρώ.
13) Η εταιρία Πάρκα Τένις ΕΠΕ: 233.129,46 ευρώ.
14) Η «ΣΟΥΠΕΡ-ΛΙΓΚΑ»: 171.278,36 ευρώ.
15) Η Ένωση των σωματείων του Βόλλευ: 104.016,75 ευρώ.

Από εκεί και πέρα ο κατάλογος είναι ούτως η άλλως μακρύς μέχρι τους 550 και πλέον που είναι οι οφειλέτες στο ΟΑΚΑ με ποσά από 2.000 ευρώ έως και 90.000 ευρώ.
Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις που μου έκαναν εντύπωση, της ΕΡΤ Α.Ε.: 74.278,59 ευρώ, του Ανατολικού τομέα της Νομαρχίας Αθηνών: 158,47 ευρώ!!!, της Κολυμβητικής ομοσπονδίας των Σκοπίων: 1.416 ευρώ!!!, της μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος: 1635,50 ευρώ (κατά τα άλλα θέλουν να κάνουν φέτος το ραμαζάνι στο ΟΑΚΑ στις πλάτες ασφαλώς του Ελληνα φορολογούμενου), της Ελληνο-αμερικάνικης Ενωσης: 2.089,74 ευρώ, του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά: 654 ευρώ, των… συνεργατών για την επέτειο των 150 χρόνων: 28.131,60 ευρώ, της ΔΟΕ: 596,62 ευρώ!!!, των Τουρκικών ομοσπονδιών μπάσκετ, μοντέρνου πεντάθλου, κολύμβησης, και άλλων πέντε αθλημάτων μέχρι και της Τουρκικής ποδοσφαιρικής λίγκας, που οφείλουν περί τις 100.000 ευρώ, η εταιρία Σμυρλής-Λιακατάς-Κάδης κ ΣΙΑ Ο.Ε: 17.270 ευρώ, ομοσπονδίες από Σαουδική Αραβία, Βουλγαρία, Ιορδανία, Αίγυπτο κλπ, η Διεύθυνση Αστυνομίας Βόρειο-Ανατολικής Αττικής, μέχρι και το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη «Δημοκρατική Συμμαχία» οφείλει στο ΟΑΚΑ 9.162,93 ευρώ.
Κύριε Γερουλάνε μόνο οι μακάκες Έλληνες και Έλληνιδες που πλήρωναν τόσα χρόνια, πληρώνουν και τώρα για να κάνουν τα παιδιά τους αθλητισμό. Αυτό το αίσχος να το χαίρονται οι 300 του ελληνικού κοινοβουλίου που το αβαντάρουν τόσα χρόνια και αμετανόητοι εξακολουθούν να το συντηρούν την ώρα που οι Έλληνες ζουν τον εφιάλτη της ανέχειας, της ανεργίας, της ανασφάλειας από την εγκληματικότητα, και την ισοπέδωση από τα πρωτοφανή μέτρα λιτότητας.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. Συνεχίστε το θεάρεστο έργο σας στην κατ επίφαση Δημοκρατίας όπως εσείς την δημιουργήσατε και την εννοείτε.
Ωρολόγιος Δείκτης
πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*