Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:18 - 10/09/2011

Κρίση Ισραήλ-Αιγύπτου.Έφυγε ο πρέσβης από Κάϊρο,ανησυχία Ομπάμα!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο πρεσβευτής του Ισραήλ στην Αίγυπτο εγκατέλειψε το Κάιρο σήμερα, μεταδίδουν η αιγυπτιακή κρατική τηλεόραση και το δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya, μετά τα επεισόδια στην διάρκεια των οποίων εκατοντάδες οργισμένοι διαδηλωτές εισήλθαν σε τμήμα της πρεσβείας.




Κρατικά ΜΜΕ νωρίτερα μετέδωσαν ότι….

ισραηλινό αεροσκάφος έφθασε στο αεροδρόμιο του Καΐρου για να παραλάβει τον πρεσβευτή, την οικογένειά του και διπλωματικό προσωπικό του Ισραήλ και να τους μεταφέρει στην πατρίδα τους.




Στον δρόμο έξω από το κτίριο όπου βρίσκεται η πρεσβεία του Ισραήλ τουλάχιστον δύο οχήματα της αστυνομίας είχαν παραδοθεί στις φλόγες, ενώ διαδηλωτές συνέχιζαν να βάζουν φωτιές καθώς η αστυνομία χρησιμοποιεί δακρυγόνα και ρίχνει στον αέρα για να διαλύσει τους τουλάχιστον 2.000 συγκεντρωμένους, σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα.





Εκατοντάδες στρατιωτικοί και δεκάδες άρματα μάχης συγκεντρώνονται τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα κοντά στο κτίριο όπου βρίσκεται η πρεσβεία του Ισραήλ στο Κάιρο, μέρος της οποίας καταλήφθηκε το βράδυ της Παρασκευής από διαδηλωτές, μεταδίδει ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου.




Νωρίτερα, στις συγκρούσεις ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας που επικαλείται η κρατική τηλεόραση, τραυματίστηκαν 235 άνθρωποι. Μία γυναίκα απεβίωσε μετά από καρδιακό επεισόδιο.




Κατά το υπουργείο Εσωτερικών, στην διάρκεια των συγκρούσεων χθες συνολικά τραυματίστηκαν 450 διαδηλωτές.

 Ο υπουργός Άμυνας Εχούντ Μπαράκ είχε τηλεφωνική επικοινωνία στην διάρκεια της νύχτας με τον ομόλογό του των ΗΠΑ Λίον Πανέτα και τον ειδικό απεσταλμένο της κυβέρνησης του Μπαράκ Ομπάμα στην Μέση Ανατολή Ντένις Ρος, από τους οποίους ζήτησε να συμβάλλουν να προστατευθεί η πρεσβεία από τους διαδηλωτές, σύμφωνα με ανακοινωθέν του γραφείου του.




Ο αιγύπτιος πρωθυπουργός Ισάμ Σαράφ συγκάλεσε ένα κυβερνητικό συμβούλιο αντιμετώπισης κρίσης, μετέδωσαν κρατικά ΜΜΕ, ενώ το υπουργείο Εσωτερικών κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση κρίσης και ανακάλεσε όλες τις άδειες των αστυνομικών.




Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα κάλεσε την Αίγυπτο να «τιμήσει τις διεθνείς υποχρεώσεις της» και να προστατεύσει την ισραηλινή διπλωματική αποστολή μετά την εισβολή διαδηλωτών — που συγκεντρώθηκαν χθες στην πλατεία Ταχρίρ απαιτώντας ένα χρονοδιάγραμμα για τις δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις και να τερματιστούν οι δίκες πολιτών από στρατοδικεία –, αφού γκρέμισαν έναν τοίχο που προστάτευε το κτίριο στον 18ο, τον 20ό και στον 21ο όροφο του οποίου βρίσκεται η πρεσβεία.

 




Διαδηλωτές υπέστειλαν τη σημαία του Ισραήλ για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα και την έκαψαν. Κατέστρεψαν επίσης τρία περιπολικά της αστυνομίας, σύμφωνα με πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας.




Ο πολιτικός αναλυτής Νάμπιλ Άμπντελ Φάταχ σημείωσε ότι τα χθεσινοβραδινά επεισόδια «δείχνουν την κατάσταση οργής και απελπισίας που νοιώθουν οι νεαροί αιγύπτιοι επαναστάτες έναντι του Ισραήλ, μετά τις πρόσφατες ισραηλινές επιθέσεις στα σύνορα που προκάλεσαν τους θανάτους αιγυπτίων στρατιωτών».




Πέντε αιγύπτιοι αστυνομικοί και στρατιώτες σκοτώθηκαν τον Αύγουστο από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στην διάρκεια καταδίωξης παλαιστίνιων μαχητών κατά μήκος των συνόρων. Το επεισόδιο προκάλεσε οργή στην Αίγυπτο και τη χειρότερη κρίση μετά τη σύναψη της διμερούς συμφωνίας ειρήνης το 1979.



onalert

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/09/blog-post_5101.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*