Ισραήλ-Βουλγαρία: Συμφωνία κοινών στρατιωτικών ασκήσεων

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Η κυβέρνηση ενέκρινε σχέδιο συμφωνίας μεταξύ των υπουργείων Άμυνας της Βουλγαρίας και του Ισραήλ για στρατιωτική συνεργασία, σχετικά με κοινές στρατιωτικές ασκήσεις και εκπαίδευση. Η συμφωνία πρόκειται να επικυρωθεί και να υπογραφεί, ανακοίνωσε η υπηρεσία πληροφοριών της βουλγαρικής κυβέρνησης. Το Ισραήλ είναι συνδεδεμένο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία του ΝΑΤΟ και στο Μεσογειακό Διάλογο, μεταξύ των έξι μεσογειακών κρατών-μελών του ΟΑΣΕ. Η χώρα συμμετέχει επίσης στην Οικονομική Συνεργασία του Ευξείνου Πόντου, ως παρατηρητής.

Η πραγματοποίηση των κοινών επιμορφωτικών δραστηριοτήτων, στην επικράτεια της κάθε χώρας, θα αυξήσει τη διαλειτουργικότητα και θα ενισχυθεί η συνεργασία μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων της Βουλγαρίας και του Ισραήλ.
Επιπρόσθετα θα βελτιωθεί η προετοιμασία των βουλγαρικών τμημάτων, ώστε να εργαστούν σε ένα διεθνές περιβάλλον.
Το σχέδιο συμφωνίας προβλέπει τη συνεργασία μεταξύ των δύο μερών στο σχεδιασμό κοινών επιμορφωτικών δραστηριοτήτων, θέματα που σχετίζονται με το περιβάλλον, τη δικαιοδοσία των δυνάμεων κάθε χώρας, τελωνειακά και οικονομικά θέματα, την ευθύνη σε ατυχήματα, τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις των συμβαλλομένων μερών ώστε να συμμορφωθούν με τις διεθνείς συμφωνίες κ.α.


http://greeknation.blogspot.com/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *