ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Η μεγάλης κλίμακας σεισμική δραστηριότητα αυξάνεται κατά μήκος των νότιων πόλων του πλανήτη

· Κατοχικά Νέα

Βρήκαμε κάτι το όποιο ίσως να μπορεί να δώσει μια πρώτη εξήγηση (μέχρι κάποιο βαθμό, όχι στο 100% του φαινόμενου), στους ήχους που ακούει ο κόσμος σε όλο το πλανήτη. Διευκρινίζουμε ότι δεν είμαστε ειδικοί σε γεωλογικά θέματα και γι αυτό δεν εκφράζουμε κάποια γνώμη άπλα το ανεβάζουμε και ο καθένας ας βγάλει συμπεράσματα δικά του! Γενικά μιλάει για αποσταθεροποίηση του πλανήτη:

Εμπειρογνώμονες από την αμερικανική γεωλογική επιθεώρηση δήλωσαν ότι έχουν ξεσπάσει μια σειρά από σεισμούς κοντά στην περιοχή South Shetland Islands στην Ανταρκτική. 

Οι σεισμοί είναι μεγέθους από 5 και άνω. Το επίκεντρο των σεισμών είναι σε διάφορα βάθη από 1 χιλιόμετρο μέχρι 14. Επίσης το Νοέμβριο του 2011 διαπιστώθηκε ότι στο Ν. Ωκεανό έχει αποθηκευτεί περισσότερη θερμότητα από οποιοδήποτε άλλον Ωκεανό στον πλανήτη. (Αυτά είναι αποτελέσματα από τι?) Σε συνδυασμό με σεισμούς άνω των 8 τα τελευταία 7 χρόνια σε όλο το πλανήτη, το κέντρο βάρους της γης εκτοπίζεται από την ταραχώδη μετατόπιση της μάζας. (αναφέρει και τους σεισμούς συγκεκριμένα). 

Τον Απρίλιο του 2011 η GOCE (ευρωπαϊκή δορυφορική…..), κυκλοφόρησε ένα χάρτη του βαρυτικού πεδίου όπου φαίνεται σοβαρά παραμορφωμένο και αυτό αυξάνεται με μηχανικές καταπονήσεις στο εσωτερικό του πλανήτη, το όποιο θα επιδεινώσει περαιτέρω τη θερμική κλίση. Επίσης επιτείνεται περαιτέρω από δυο άλλους παράγοντες. Μαγνητικό πεδίο τους πλανήτη, μεταναστευση πόλων και επακόλουθη ανατροπή, και δυσανάλογο βάρος των πάγων της Ανταρκτικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα αυτά μαζί έχουν δημιουργήσει μια ταλάντευση ή μετάπτωση στην περιστροφή του πλανήτη η οποία πρόσφατα παρουσίασε διακυμάνσεις. Όλοι αυτοί οι παράγοντες αυξάνουν το “στρες” στις τεκτονικές πλάκες και φυσικά την σεισμική δραστηριότητα. (όλη αυτή η κατάσταση δεν ξέρω αν μπορεί να δικαιολογήσει τους ήχους αλλά ίσως είναι μια αρχή για έρευνα).

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κάλπη εκλογών στη Γερμανία - εικόνα αρχείου, Mika Baumeister / UnsplashΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Ιστορική νίκη της AfD στη Σαξονία-Άνχαλτ – Πολιτικός σεισμός στην καρδιά της Ευρώπης

Διυλιστήριο πετρελαίου - εικόνα αρχείου. Φωτογραφία Maksym Kaharlytskyi / UnsplashΔΙΕΘΝΗ

OPEC+: Παγώνει την παραγωγή πετρελαίου για τον Οκτώβριο – Ο πόλεμος στο Ιράν αλλάζει τους κανόνες της αγοράς

Διεθνείς σημαίες - εικόνα αρχείου για τη διπλωματική ένταση Ρωσίας-Γερμανίας. Φωτογραφία Nick Fewings / UnsplashΔΙΕΘΝΗ

Ρωσία–Γερμανία στα άκρα: Ο Λαβρόφ μιλά για «πραγματικό πόλεμο» μετά το επεισόδιο με drones στη Λειψία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά