10:09 - 23/08/2011

ΕΤΟΙΜΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ «ΒΟΗΘΗΣΕΙ» ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Δεν κρύβουν την χαρά τους τα παγκόσμια αφεντικά. Μέσα στη σύγχυση που επικρατεί στη Λιβύη, η Παγκόσμια Τράπεζα ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να αποκαταστήσει τις επαφές της με τη χώρα.
Ο εκπρόσωπός της δήλωσε ότι «η Τράπεζα θα ξαναρχίσει το διάλογο με τη Λιβύη όταν θα μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι για να βοηθήσουμε στην ανοικοδόμηση της χώρας». Διευκρίνισε επίσης ότι δεν έχει ακόμη προσωπικό στη Λιβύη (γιατί τόση καθυστέρηση;

Πέρασαν δυο 24ωρα) και ότι παρατηρεί την οικονομική κατάσταση σε συντονισμό με τον ΟΗΕ. Για λόγους «φιλανθρωπίας» επομένως προσφέρονται να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση της Λιβύης (γράψε λεηλασία του πλούτου της). Υπάρχουν άραγε πολλοί, που δεν κατάλαβαν τι συμβαίνει; Ή ποιος είναι ο επόμενος στόχος;

http://www.liako.gr Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*