ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ(ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΟΥΜΕ) Μπιλ Κλίντον στο Μαυροβούνιο: «Είναι πολύ ωραία εδώ στο … «Μακεδονία»

Μάιος 23, 2011.
Μπούντβα.
Στην όμορφη πόλη του Μαυροβουνίου, Μπούντβα, βρέθηκε ο πρώην αμερικανός πρόεδρος ως ομιλητής σε συνέδριο. Η …σοβαρότητα της ομιλίας του, προκάλεσε τα γέλια του κοινού όταν είπε:«Βλέπουμε το μέλλον της περιοχής να είναι λαμπρό. Βλέπουμε αυτήν την καταπληκτική ομορφιά της…..

Μακεδονίας και είμαστε βέβαιοι ότι έχει λαμπρό μέλλον»…
Ο πρώην αμερικανός πρόεδρος ήταν αργά να επανορθώσει, όταν του ψιθύρισαν ότι η περιοχή δεν λεγόταν ‘Μακεδονία’. Το κοινό είχε, ήδη, ξεσπάσει σε θορυβώδη γέλια.


Ο Μπίλ Κλίντον βρέθηκε στην παραθαλάσσια πόλη του Μαυροβουνίου συμμετέχοντας σε διάσκεψη για την ενίσχυση των κοινωνιών στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη.


Η πόλη Μπούντβα, ιδρύθηκε τον 6ο π.Χ. αιώνα από τους αρχαίους Έλληνες. Η ιστορία της πόλης αναφέρει ότι την ίδρυσε ο Κάδμος με τη σύζυγό του, Αρμονία, όταν εκδιώχθηκαν από την Ελλάδα και έφυγαν δια θαλάσσης και έφθασαν στον πανέμορφο όρμο του Μαυροβουνίου βάζοντας τα θεμέλια μια πόλης που μέχρι σήμερα σφύζει από ζωή και ζωντάνια.

Πηγή: ИНПРЕС
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/05/blog-post_5417.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *