ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ…!!!

Σχόλια απο Περικλή Αθανασόπουλο.
Ο ΜΟΥΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ, επειδή η ΛΙΒΥΗ είναι σημαντική πετρελαιοπαραγωγική χώρα, του δίνεται η δυνατότηται να συμμετέχει στην διαμόρφωση της παγκόσμιας πετρελαϊκής πολιτικής…!!!
Είναι ο πολιτικός που ρυθμίζει την….

παραοικονομία στη Βόρεια Αφρική ,δηλαδή κάτι ανάλογο που έπραττε πρίν μερικά χρόνια στην μέση ανατολή ο ΓΙΑΣΕΡ ΑΡΑΦΑΤ!!!
Από την άλλη πλευρά ο ΚΑΝΤΑΦΙ είναι ικανότατος πολιτικός και ξέρει να χειρίζεται τις καταστάσεις γι αυτό και επιβιώνει πολλά χρόνια…!!!


Σήμερα όμως τα πράγματά διαμορφώνονται τελείως διαφορετικά και η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ προσπαθεί να επιβάλλει στον ΛΙΒΥΟ ΗΓΕΤΗ, να περιοριστεί σε ένα κομμάτι της ΛΙΒΥΗΣ και να ελέγχουν οι αντικαθεστωτικοί ( ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ) το υπόλοιπο, ή να τελειώνει …!!!
Ο ΚΑΝΤΑΦΙ κρατάει ακόμα γιατί δεν έχει αποδεχτεί τους όρους τους, αλλά και επειδή «κάποιοι» τον χρειάζονται…!!!
Μην ξεχνάμε ότι η Βόρεια Αφρική «ελέγχεται» από την ΓΑΛΛΙΑ και εν μέρει αυτή έχει και τον πρώτο λόγο των παρεμβάσεων…!!!
Σήμερα που διαμορφώνεται η ΑΟΖ στην Ανατολική Μεσόγειο απαιτείται πλήρης υποταγή αυτών που έχουν «δικαιώματα» στην περιοχή, δηλαδή οι χώρες, ΑΛΒΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ-ΛΙΒΥΗ- ΑΙΓΥΠΤΟΣ-ΙΣΡΑΗΛ-ΛΙΒΑΝΟΣ-ΣΥΡΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΚΥΠΡΟΣ, πρέπει να βρίσκονταν κάτω από κοινή ομπρέλα ελέγχου για τα επόμενα 50 χρόνια …!!!
Ουτοπία θα ήταν να αναφερθεί η περίπτωση που θα μπορούσαν να καθίσουν οι 10 χώρες σε ένα κοινό τραπέζι και να έβρισκαν λύση…!!!
Από τις παραπάνω χώρες, αυτές που δεν ελέγχονται σήμερα είναι, ΛΙΒΥΗ- ΙΣΡΑΗΛ-ΤΟΥΡΚΙΑ.
Το ΙΣΡΑΗΛ τυπικά είναι προτεκτοράτο των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ και αποτελεί τον καταλύτη για να εφαρμόζεται η πολιτική των USA την περιοχή, άρα οι προβληματικές χώρες είναι δύο, ΤΟΥΡΚΙΑ-ΛΙΒΥΗ…!!!
Με την ΤΟΥΡΚΙΑ έχει αρχίσει αθόρυβα να ασχολείται η ΡΩΣΙΑ ενώ η κατάσταση με την ΛΙΒΥΗ είναι θέμα χρόνου να τελειώνει…!!!
Το θέμα είναι αν ο ΚΑΝΤΑΦΙ αποδεχτεί τους όρους τους και την βγάλει καθαρή ή να «τελειώνει»…!!!

http://thoureios.blogspot.com/

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *