ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ;

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν «δύσκολη» για το ευρώ και αναμένεται -η επόμενη- ακόμα πιο «σκληρή», όσο η Ευρώπη περιμένει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, στην ελληνική Βουλή, για το Μεσοπρόθεσμο. «Ο δρόμος, που δείχνει η Ευρώπη, είναι…

μονόδρομος και υποχρεωτικός, για τη χώρα, εάν θέλει να εξασφαλίσει περισσότερα κεφάλαια διάσωσης από τις κυβερνήσεις της ζώνης του ευρώ. Σε διαφορετική περίπτωση, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα, που μπορεί να σημειωθεί στην παγκόσμια αγορά. Είναι η ώρα της αλήθειας για το ευρώ την επόμενη εβδομάδα», δήλωσε ο Mark McCormick, στρατηγικός, ΔΗΘΕΝ, αναλυτής νομισμάτων στο Brown Brother Harriman, στη Νέα Υόρκη.


«Πολλά εξαρτώνται από αυτή την ψηφοφορία», τονίσε, χαρακτηριστικά.


Από ότι καταλαβαίνετε, η ελληνική οικονομία, δηλαδή η τελευταία τρύπα του ζουρνά, τη στιγμή αυτή, έχει αναδειχθεί από τα παγκόσμια λαμόγια σαν η δήθεν αιτία, πιθανής παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης.


Στόχος τους να γίνουν αντιπαθείς οι ΄Ελληνες!!!


Γιατί άραγε; θα αναρωτηθούν πολλοί. Τόσο πολύ μας φοβούνται; Τι έχουν να φοβηθούν από εμάς;


Για πολλοστή φορά να θυμίσουμε τι είπε ο Κίσσινγκερ. «Οι Έλληνες είναι το εμπόδιο στα σχέδιά μας. Είναι δυσκολοκυβέρνητος λαός. Πρέπει να τους κάνουμε να ξεχάσουν την ιστορία τους,. τη γλώσσα τους και την πίστη τους».


Καταλαβαίνετε πως δένει η μπουγάδα τώρα; Καταλαβαίνετε γιατί κανείς δεν παίρνει μέτρα ώστε να λύσει τα προβλήματα που δημιούργησαν εδώ και 40 χρόπνια οι πολιτικές της μεταπολίτευσης στην Ελλάδα;


Ακόμη και ένας μαθητευόμενος οικονομολόγος θα έλυνε το πρόβλημα σε μερικούς μήνες


Πρέπει να δυσφημιστούμε στο έπακρο. Πρέπει όλοι οι κάτοικοι τπου πλανήτη να μάθουν για το πόσο «κακοί» είμαστε και να μας μισήσουν.


Για το λόγο αυτό, βγαίνει ο κάθε καραγκιόζης και λέει στο παγκόσμιο αγελαίο πλήθος, ότι φταίνε οι Έλληνες που θα καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία.


Από την άλλη πλευρά, ετοιμάζουν τα αμερικανάκια εισβολή στο Πακιστάν. Σκοπός να χτυπήσουν και να εξολοθρεύσουν τους εκεί ελληνογενείς πληθυσμούς. Το ίδιο κάνουν τώρα στη Λιβύη.


Σαν λόγος των πολέμων, πασάρεται πολύ καλά, ο έλεγχος του φυσικού αερίου και του πετρελαίου.


Φοβούνται τους Έλληνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Αναρωτηθείτε γιατί και όσοι έχετε ακούσει αυτά που λέω τόσα χρόνια, θα έχετε την απάντηση έτοιμη.


Ξέρω επίσης ότι οι περισσότεροι που διαβάζουν αυτές τις γραμμές, έχουν υποστεί σε όλη τη ζωή τους τέτοια πλύση εγκεφάλου, που βρίσκουν αυτά που γράφω εξωπραγματικά.


Πείτε με γραφικό, δεν με ενδιαφέρει.


Φτάσαμε όμως σε ένα κομβικό σημείο της προπαγάνδας τους. Ισχυρίζονται και διαδίδουν σε όλο τον πλανήτη, ότι οι Έλληνες θα είναι η αιτία της εν δυνάμει κατάρρευσης της παγκόσμιας οικονομίας.


Όσοι το πιστεύετε, ή απλά το ακούτε διαρκώς χωρίς να σας δημιουργεί καμία υποψία για τους λόγους για τους οποίους λένε αυτές τις ηλιθιότητες και όσοι δεν το συνδυάζετε με τα λόγια του Κίσινγκερ, συνεχίστες τον ύπνο σας και μείνετε έξω απ΄την κουρτίνα.


Οι υπόλοιποι, όσοι μπορείτε να δείτε και όσοι αντέχετε να με ακούσετε και να με διαβάσετε, είστε ήδη μαχητές της Ειμαρμένης.

Μετά τιμής


Λιακόπουλος Δημοσθένης

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

5 thoughts on “ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ;

 1. Ανώνυμος says:

  Κάποιος κύριος σχολίασε στο ιστολόγιο λέγοντας «Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.»

  Ορμώμενος από το σχολιασμό αυτό, σας στέλνω το ακόλουθο κείμενο το οποίο το οποίου η συγγραφή ολοκληρώθηκε εχθές, σχετίζονταν με τις ευρωεκλογές και αφορούσε τον Ελληνισμό. Προσωπικά με άγγιξε για αυτό και το μοιράζομαι, μαζί σας.

  Ρίξτε μια ματιά και αν το θεωρείται γόνιμο, μοιραστείτε το με όσους πιστεύετε ότι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν πνευματικά.

  Λόγω του μεγέθους και των περιορισμών των χαρακτήρων κειμένου από το διαχειριστή του ιστολογίου το κείμενο αποστέλλεται τμηματικά.

 2. Ανώνυμος says:

  ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: ΕΓΩ, ΕΣΥ, Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ, O ΞΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !
  ———————————————-
  Αγαπητοί κύριοι και κυρίες,

  Παρακαλώ επιτρέψτε μου να κάνω μια μικρή εισαγωγή προς αποφυγήν τυχόν παρεξηγήσεων.

  Προσωπικά γεννήθηκα στην Ελλάδα κατά την περίοδο της πολυδιαφημιζόμενης και γνωστής σε όλους μας, μεταπολίτευσης. Είμαι Δημοκράτης και πολίτης της Ελληνικής Δημοκρατίας.

  Ποτέ δεν υπήρξα ακόλουθος κάποιου συνδικαλιστικού κινήματος ή κομματικής παράταξης συνεπώς δεν θεωρώ τον εαυτό μου «από-κτήμα» της δεξιάς, της αριστεράς του κέντρου κλπ. Αυτό γιατί θεωρώ ότι η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού, χωρίς κομματικές ή προσωπικές διακρίσεις.

  Μέχρι σήμερα, πορεύτηκα στην ζωή, ως φίλος της ανθρώπινης φύσης, με μόχθο, στερήσεις και θυσίες έχοντας, ως πυξίδα τις «Αρχές», την «Παιδεία» τις «Πραγματικές Αξίες της ζωής» και τον «Πολιτισμό» της πατρίδος μου.

  Όλα τα στοιχεία εκείνα που προϋπήρχαν από καταβολής κόσμου και που αυτά, απετέλεσαν, αποτελούν και θα αποτελούν εις τον αιώνα τον άπαντα, το κληροδότημα των γονέων μου και των πνευματικών πατέρων του Έθνους μου. Την Εθνική μου ταυτότητα και κληρονομιά.

  Ορισμένα στοιχεία από αυτά που συνθέτουν την Εθνική μου κληρονομιά είναι το επιστημονικό πνεύμα, οι θετικές, φυσικές, εφαρμοσμένες, κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες και τέλος, οι επιστήμες του σύμπαντος κόσμου και της θεολογίας.

  Άλλα στοιχεία, είναι τα Ιερά σύμβολα του Ολυμπισμού, τα Ολυμπιακά αθλήματα και οι Ολυμπιακοί αγώνες η καταγωγή των οποίων είναι η Αρχαία Ελλάδα, η Ακρόπολις, ο Παρθενώνας, η Αρχαία Αγορά, το Δημοκρατικό πολίτευμα και άλλα πολλά…

  Και τέλος, κάποια άλλα στοιχεία που και αυτά συνθέτουν με την σειρά τους την Εθνική μου κληρονομία είναι το σύμβολο της Πίστεως μου, το Εθνικό Σύμβολο της Πατρίδος μου που είναι η κυανόλευκη Ελληνική Σημαία η οποία αυτή, αποτελεί σύμβολο «Ελευθερίας», για το οποίο έχουν χυθεί ποταμοί αίματος. ‘Ενα ποίημα που έγραψε ο Διονύσιος Σολωμός το 1823 με τίτλο «Ύμνος εις την Ελευθερία» τμήμα του οποίου αποτελεί τον Εθνικό Ύμνο της Πατρίδος μου, της Ελλάδας, από το 1865 και άλλα πολλά, πνευματικά δημιουργήματα των προγόνων μου.

  Εμείς οι Έλληνες Οίκο-δομήσαμε τον οίκο των πατέρων μας, Ορθόδοξα [ορθός+δόξα].

  Ορθός σημαίνει ευθύς, σωστός, ακριβής σε ύψος, κατακόρυφος μτφ. ο ασφαλής, αληθής/υπαρκτός, σωστός/ορθός, γνήσιος. Δόξα σημαίνει προσδοκία (ελπίδα, αναμονή) και μετά τον Όμηρο, γνώμη, αντίληψη, κρίση, άποψη, εκτίμηση αλλά και διορατικότητα. Είναι, δηλαδή, ο ορθός λόγος, η ορθή σκέψη, η λογική που ακολουθεί τη διαίσθηση (διορατικότητα) που βιώνεται ως εμπειρία.

  Ο Ελληνισμός προ-υπήρξε από καταβολής κόσμου και έχει, καθαρό πρότερο βίο. Ποτέ δεν λειτούργησε «Εγω-κεντρικά» ή «Ανθρωπο-κεντρικά». Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που δεν έκανε εχθροπραξίες, δεν ξεκίνησε πολέμους , ούτε και εκδήλωσε ποτέ, εχθρικά αισθήματα για κάποιον/κάτι. Οι Έλληνες δεν αντιμάχονται [αντι+μάχομαι] το έργο του Θεού ούτε και εχθρεύονται από καταβολής κόσμου τον άνθρωπο. Πάντα λειτουργούσαν και δημιουργούσαν «Θεανθρωποκεντρικά».

  Οι Έλληνες, ποτέ δεν υπήρξαν τεμπέληδες, ανενεργοί ή μοιρολάτρες, αλλά πάντα προσπαθούσαν και προσπαθούν πολύ σκληρά!

  Έφεραν και δημιούργησαν θετικές καταστάσεις που κάποιες εξ αυτών περιόρισαν ή και αποκατέστησαν την αδικία και κάποιες άλλες που άνοιξαν νέες προοπτικές, έδωσαν λύσεις, διαμόρφωσαν τον κοινωνικό ιστό και συνέβαλλαν σημαντικά στην ανάπτυξη, τα νέα έργα και την σταθεροποίηση καταστάσεων σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

 3. Ανώνυμος says:

  Τα έργα του Ελληνισμού και του Ελληνικού Πνεύματος, έγραψαν την δική τους ιστορία στ' άστρα, γράφοντας την Αλήθεια, με ανεξίτηλο μελάνι.

  Όλα αυτά, αγαπητοί κύριοι/κυρίες άλλα και πολλά άλλα πνευματικά δημιουργήματα, κληροδοτήθηκαν στους προγόνους μας, στους γονείς μας και τώρα σε όλους εμάς, με σκοπό «το Εθνικό αυτό κληροδότημα» να μετά-δοθεί, στις επόμενες γενεές και εις τον αιώνα των άπαντα, αυτούσιο.

  Όλοι ξέρουμε, πως η Ελλάδα, είναι η χώρα που δημιούργησε πολιτισμό, έδωσε τα φώτα της σε όλο τον κόσμο και στερέωσε τον άνθρωπο στα δύο του πόδια, με τη «Δημοκρατία».

  Όλοι ξέρουμε, πως ο άνθρωπος χωρίς να καλύπτει τις βασικές του ανάγκες για οξυγόνο, για ασφάλεια, τροφή, χάδι, αγάπη, εργασία, κατάλυμα και αξιοπρέπεια, καταρρέει.

  Όλοι εμείς δεν ζούμε σε κάποιον σκοτεινό πλανήτη, όπως κάποιοι άλλοι! Ζούμε στην Ελλάδα!

  Βλέπουμε και βιώνουμε καθημερινά την άθλια και άκρως απαράδεκτη αυτή κατάσταση που εντέχνως δημιούργησαν κάποιοι σε όλο το φάσμα της κοινωνίας, με μηχανορραφίες και διαβολές. Καθημερινά βλέπουμε και βιώνουμε μια Ελλάδα [Απ-αξιωμένη], [Ατιμασμένη], [Προδομένη] και παντού γύρω μας έναν ταλαιπωρημένο, εξαθλιωμένο και απελπισμένο λαό.

  Έχουμε πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη για την Πατρίδα, τον τόπο που ζούμε, την κοινωνία και το συνάνθρωπο.

  Δεν απωλέσαμε την όραση ή την ακοή μας, αλλά εξακολουθούμε να βλέπουμε και να ακούμε τις ψυχές του κόσμου που σπαράζουν καθημερινά.

  Αντιλαμβανόμαστε, πως τα ατομικά συμφέροντα κάποιων, είναι αυτά που δίχασαν την κοινωνία με τη δημιουργία, κομματικών παρατάξεων και συνδικαλιστικών ομάδων και που αυτά με τη σειρά τους, καταχράστηκαν την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.

  Ξέρουμε πολύ καλά πλέον, ότι κάποιοι χρησιμοποίησαν κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να επιβεβαιώσουν τον εγωισμό τους και να έχουν λόγω ύπαρξης στο κοινωνικό στερέωμα, καταστρατηγώντας τα μέτρα και τα όρια, εκμαυλίζοντας τις έννοιες των λέξεων [Πολιτισμός], , [Δημο-κρατία], [Ηθος], [Αρχοντιά], [Αξιο-κρατία], [Αριστο-κρατία], [Παιδεία] , [Πρόνοια], [Κοινωνική Δικαιοσύνη], [Φιλ-ανθρωπία], [Ισο-νομία], [Φιλό-τιμο].

  Αναμφίβολα κάποιοι κύριοι/κυρίες, ημεδαπής και αλλοδαπής προέλευσης, λησμόνησαν τον όρο [Φιλέλληνας] (Αρχαία Ελληνική: "Φιλέλλην", σύνθετη φίλος + Έλλην), ή δεν έτυχε να τον διδαχτούν στα μαθητικά τους χρόνια!

  Και κάποιοι, προφανώς δεν γνωρίζουν την βαθυστόχαστη έννοια των ελληνικών λέξεων, όπως λ.χ. της λέξης [Αξιοπρέπεια] η οποία αυτή, δεν δημιουργείτε από την απόκτηση κάποιας θέσης, τίτλου ή οικονομικής ευρωστίας. Αντιθέτως, είναι θέμα παιδείας και προέρχεται μέσα από την οικογένεια!

  Οι πραγματικές [Αξίες] της ζωής προκύπτουν από την ανάγκη μας να συναναστρεφόμαστε με άλλα άτομα. Να συνυπάρχουμε αρμονικά, με σεβασμό ο ένας απέναντι στον άλλον, με υπομονή, υπευθυνότητα και αγάπη.

  Όλα τα στοιχεία αυτά, που επ’ ουδενί παραπέμπουν σε [Κοινωνία] και δη [Πολιτισμένη] είναι προϊόν που παρήγαγε , όχι κάποια διαδικασία [Γόνιμη] αλλά η [Στείρα] γνώση, η μικροπολιτική και η υπεροψία που εδώ και πάρα πολλά χρόνια ακολουθούσαν οι στρατευμένοι των κομματικών και συνδικαλιστικών παρατάξεων με λόγια, έργα και πράξεις που παραπέμπουν στον [Αμοραλισμό], τον [Κυνισμό] και τον [Εγω-κεντρισμό], διαιρώντας και διχάζοντας την κοινωνία με τις διαβολές τους, με στόχο τον [Ανθελληνισμό] και την [Απ-αξίωση] της Ευρώπης, των Ελλήνων, του Ελληνικού Πολιτισμού και του Ελληνικού Έθνους, για να εξυπηρετήσουν, ιδία ή αλλότρια συμφέροντα.

 4. Ανώνυμος says:

  Μεγάλη η αρρώστια της αχαριστίας και εύκολα διακρίνει κανείς τον αχάριστο. Εκείνοι που νοσούν, όταν βλέπουν ευτυχισμένους ανθρώπους νιώθουν άβολα μαζί τους και πάντα πληγώνουν όλους όσους έρχονται σε επαφή. Ο εγωισμός τους εμποδίζει να δουν την αλήθεια. Δεν κάνουν εύκολα αυτοκριτική αλλά ψάχνουν στους άλλους να βρουν λάθη κι ελαττώματα και γίνονται άδικοι, χωρίς ποτέ να σκεφθούν σε ποιον αποδίδουν κατηγορίες. Αν αυτό δεν είναι αγνωμοσύνη και αχαριστία, δηλ. το να διαγράφουμε όλα όσα κάποιος άλλος με τον τρόπο του έκανε για μας, πολλές φορές μάλιστα με αγάπη και μεγάλο κόστος, τότε δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πω! Μ' αυτές τις σκέψεις, μ' αυτά τα κριτήρια αντιμετωπίζει ο αχάριστος τα άτομα γύρω του. Όλα αυτά είναι ενδείξεις υπερεγωισμού, ναρκισσισμού και φαυλότητας. Αρκετοί έχουν νεκρώσει τις ευαισθησίες, τα καλά συναισθήματα, όλα εκείνα που κάνουν τον άνθρωπο να ξεχωρίζει από τα ζώα και να πλησιάζει στο «κατ' εικόνα και ομοίωση». Έχουν θαφτεί κάτω από τον όγκο της φιλαυτίας και της μικρότητας. Κι ενώ τα ζώα δείχνουν πάντοτε την ευγνωμοσύνη τους σ' αυτούς που τα φροντίζουν και τα ευεργετούν, κάποια δίποδα όντα που θέλουν να αποκαλούν τους εαυτούς τους "Ανθρωποι" και δη πολιτισμένοι, φέρονται με αγνωμοσύνη και θεωρούν, πως όλοι οι άλλοι είναι υποχρεωμένοι να τους ανέχονται!

  Η πλήρης απουσία των πραγματικών [Αξίων], των [Αρχών], του [Ήθους] και του [Πολιτισμού] σε συνδυασμό με τις ακραίες ανισορροπίες που όλοι αυτοί δημιούργησαν εις βάρος της Ευρώπης, της Πατρίδας, του τόπου που ζούμε, της κοινωνίας, των συνάνθρωπων, των παιδιών μας, κάθε ενός από εμάς ατομικά και των οικογενειών μας που αυτές, αποτελούν τον πραγματικό πυρήνα της Κοινωνίας που ζούμε και τον Θεμέλιο Λίθο του Οικο-δομήματος, του Κράτους και του Έθνους μας, όλα αυτά μαζί αποτελούν ακράδαντο αποδεικτικό στοιχείο, ότι όλοι αυτοί οι κύριοι/κυρίες, ημεδαπής και αλλοδαπής προέλευσης, ποτέ δεν σεβάστηκαν τον κόσμο, την Ευρώπη, την γη των προγόνων τους, ούτε και όλους εμάς, τα παιδιά μας, τις επόμενες γενεές και το μέλλον αυτού του τόπου!

  Η όλη κατάσταση που ζούμε εδώ στην Ελλάδα, αυτή η άδικη, άκρως απαράδεκτη και άθλια αντιμετώπιση που λαμβάνουμε δημιουργεί την αίσθηση πως κάποιοι μας βλέπουν, ως αντιπάλους και όχι ως Αδέλφια!

  Μας αντιμετωπίζουν, ως αναλώσιμα υλικά, ως σκουπίδια και όχι, ως ανθρώπους.

  Δεδομένου ότι ο άνθρωπος διαφέρει από τα ζώα, είμαστε ελευθέρα άτομα, έχουμε νου και προσωπικότητα, επιλέγουμε και κάνουμε αυτό που θεωρούμε σωστό κατά τη λογική κρίση μας.

  O Μέγας Αλέξανδρος, ο γνωστός στρατηλάτης [που παρεμπίπτοντος, δεν ήταν από τα Τίρανα, ούτε από τα Σκόπια], είχε πει: «Δεν μ' ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η φυλή στην οποία γεννήθηκαν. Τους αντιμετωπίζω όλους μ' ένα κριτήριο: την αρετή. Για μένα, κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρος.»

  Πάνω σε αυτή την βάση, αγαπητοί μου Ευρωπαίοι, Συνέλληνες, Συνελληνίδες και προ πάντων, αγαπητοί μου Φιλέλληνες, στις Ευρωεκλογές έχουμε έναν Ιερό σκοπό! Να υποστηρίξουμε τον οίκο των πατέρων μας, που Οικο-δόμηθηκε με τρόπο ορθόδοξο [ορθός+δόξα].

  Οι κύκλοι και τα έργα του Ελληνισμού και του Ελληνικού Πνεύματος, έγραψαν την δική τους ιστορία στ' άστρα, γράφοντας την Αλήθεια, με ανεξίτηλο μελάνι. Μέσα από καταστάσεις θετικές που κάποιες φορές, περιόρισαν ή και αποκατέστησαν την αδικία και κάποιες άλλες, άνοιξαν νέες προοπτικές, έδωσαν λύσεις, διαμόρφωσαν τον κοινωνικό ιστό και συνέβαλλαν σημαντικά στην ανάπτυξη, τα νέα έργα και την σταθεροποίηση καταστάσεων σε τοπικό, εθνικό, Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

  Όπως τότε έτσι και τώρα, ο κύκλος αυτός ήρθε για να σηματοδοτήσει μια Νέα Εποχή και να γράψει τη δική του ιστορία.

  Συνεπώς, ψηφίζουμε για το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο με «Αξιοπρέπεια», κατά «Συνείδηση» και με σκοπό να διδάξουμε με τις πράξεις μας, τις σπουδαιότερες αξίες της ζωής.

 5. Ανώνυμος says:

  Ας υποστηρίξουμε σθεναρά με την ψήφο μας ό,τι είναι σημαντικό για το μέλλον το δικό μας, των παιδιών, της κοινωνίας, της Πατρίδος μας, μετά-δίδοντας ηχηρά στην Ευρώπη, το Εθνικό κληροδότημα αυτό, των πατέρων του Ελληνικού Έθνους. Τις Αρχές και τις Πραγματικές Αξίες της ζωής! Την Δημοκρατία, την Ελευθερία και την Ισονομία!

  Γιατί κάθε καλός ξένος [είναι Έλληνας Αλέξανδρος] και όλοι εμείς, οι Έλληνες πολίτες και τα παιδιά μας, ούτε άνοα όντα είμαστε, ούτε και γέννημα των αγορών, των τραπεζών ή κάποιου κομματικού σωλήνα. Είμαστε γέννημα των γονέων μας, προήλθαμε από ένα γένος Φιλελεύθερο [και όχι νέο-φιλελευθερο], είμαστε Αδέλφια, παιδιά της Δημοκρατίας [της Ελληνικής Δημοκρατίας] , της Ελευθερίας, και δεν έχουμε ανάγκη να μας υποδείξουν οι άλλοι, τι πρέπει να κάνουμε και πως.

  Το να καταφέρουμε να εμφυσήσουμε στους συνανθρώπους μας, τα παιδιά μας και τις επόμενες γενεές, τις πραγματικές αξίες της ζωής, είναι μάθημα ζωής που λαμβάνει χώρα κάθε στιγμή που βρισκόμαστε κοντά τους. Είναι, όμως, και το σπουδαιότερο δώρο που μπορούμε να τους χαρίσουμε για το μέλλον, ώστε να δημιουργηθεί και πάλι μια Κοινωνία, μια Ελλάδα και μια Ευρώπη με ανεξάρτητους, αυτάρκεις και ευτυχισμένους ανθρώπους.

  Εύχομαι σε όλους να είστε καλά και να έχετε ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο!

  Φιλικά,
  Άγγελος Θεοδώρου

  Υ.Γ.
  —–
  1. Εγώ, Εσύ, ο Γείτονας, ο Ξένος Άνθρωπος, Εμείς και Όλοι Μαζί!

  2. Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού, χωρίς κομματικές διακρίσεις ή άλλες προσωπικές διακρίσεις.

  3. Πραγματικός Ηγέτης είναι εκείνος που γνωρίζει ότι η ηθική της πολιτικής που εφαρμόζει, η μεγαλοπρέπεια και τα έργα της ηγεσίας του δεν πρέπει να αφορούν την επόμενη εκλογή, αλλά τις επόμενες γενεές. [Esvi]

  4. Δεν μ' ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η φυλή στην οποία γεννήθηκαν. Τους αντιμετωπίζω όλους μ' ένα κριτήριο: την Αρετή. Για μένα, κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρος.[Μέγας Αλέξανδρος]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *