15:35 - 11/10/2010

Γέννησε μωρό που είχε καταψυχθεί πριν 20 χρόνια

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Έμβρυο που είχε καταψυχθεί το 1990 γεννήθηκε μετά από 20 χρόνια δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα στις γυναίκες που δε θέλουν να αποκτήσουν ακόμα παιδί να το αναβάλλουν για μερικό διάστημα.


Επί μια δεκαετία, μια γυναίκα προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί αλλά δεν τα κατάφερνε. Το συγκεκριμένο έμβρυο της δόθηκε το 2009 και τον Μάιο του επόμενου έτους έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο προερχόταν από μια ομάδα 5 εμβρύων που βρίσκονταν στην κατάψυξη για μια εικοσαετία.

Τα έμβρυα είχε δώσει ένα ζευγάρι που έκανε παιδί μέσω τεχνητής γονιμοποίησης και για περίπου 16 χρόνια παρέμειναν “διαθέσιμα” μέχρι να βρεθεί ένα συμβατό αντρόγυνο. Και όταν βρέθηκαν, από το 2000 η 42χρονη -πλέον- μητέρα έκανε την απαραίτητη θεραπεία.

Ο γιατρός της γυναίκας είπε: “Έκανε θεραπεία από το 2000. Είναι επίμονη γυναίκα“. Από τα πέντε μόνο δύο κατάφεραν να επιβιώσουν μετά την τήξη στο εργαστήριο και παρέμειναν για δύο επιπλέον μέρες μέχρι να εμφυτευτούν στη μήτρα της 42χρονης.

Μετά την τελευταία εξέλιξη οι γιατροί θεωρούν πως τα έμβρυα μπορούν να επιβιώσουν εφόσον έχουν καταψυχθεί για τέσσερις δεκαετίες και να γεννηθούν υγιή μωρά.  cosmo.gr

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*