Βόμβα: Βρέθηκε η πηγή προέλευσης του θανατηφόρου ιού E.coli και είναι στη… Γερμανία

Μία είδηση βόμβα παρουσιάζει πρώτο στην Ελλάδα το XrimaNews.gr, σύμφωνα με την οποία η πηγή του ιού E.coli, που οι Γερμανοί έδειξαν πώς ήταν τα ισπανικά αγγούρια, βρίσκεται στην πραγματικότητα στη…

Γερμανία, σε μία βιολογική αγροκαλλιέργεια στο Uelzen, της νότιας Σαξονίας.
Η αγροκαλλιέργεια, ονομάζεται Gärtenhof Bienenbüttel και η πηγή φαίνεται σύμφωνα με τις έρευνες να είναι η σόγια.


O Gert Lindemann, Υπουργός Γεωργίας της περιοχής, είπε πως είναι τόσο σίγουροι ότι αυτή είναι η πηγή ώστε παρόλο που τα εργαστηριακά αποτελέσματα αναμένονται έχει ήδη προβεί σε ανακοίνωση να σταματήσει άμεσα η κατανάλωση της σόγιας.


Και τα 5 κρατίδια που ήταν πυρήνες του προβλήματος και αντιμετώπισαν πρώτες τα μεγαλύτερα προβλήματα μόλυνσης από τον ιό, έχουν λάβει από το συγκεκριμένο αγρόκτημα σόγια ενώ το στο εστιατόριο στο Lübeck όπου αρρώστησαν πολλοί άνθρωποι είχε, επίσης, αγοράσει σόγια από το ίδιο αγρόκτημα.


Θυμίζουμε πως η Γερμανία είχε βιαστεί να κατηγορήσει, άδικα, την Ισπανία ως τη χώρα προέλευσης του ιού προκαλώντας της ανυπολόγιστη οικονομική ζημία, με την Ισπανία να δηλώνει πως θα στραφεί νομικά απέναντι στη Γερμανία ζητώντας αποζημίωση. Η Γερμανία, εντελώς πρόχειρα και αλλαζονικά, δε μπήκε καν στον κόπο πρώτα να ερευνήσει αν η πηγή του ιού βρισκόταν στη χώρα της, όπου και υπήρξαν τα κρούσματα. Αν η παραπάνω είδηση επιβεβαιωθεί επισήμως στις επόμενες ημέρες θα πρόκειται για την πιο σκανδαλώδη γκάφα των τελευταίων ετών η οποία θα κοστίσει στη Γερμανία δισεκατομμύρια ευρώ.
http://xrimanews.gr/
http://katohika.gr/2011/06/02/ecoli-4/
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *