06:44 - 31/08/2011

Αυτά που δεν δείχνουν και δεν λένε τα Δυτικά ΜΜΕ για την Λιβύη (Συγκλονιστικό Video)

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ήταν 19 Μαρτίου του 2011 που οι μηχανές του ΝΑΤΟ έβαλαν μπροστά και με τρομακτική ισχύ και άρχισαν να πλήττουν ένα κυρίαρχο κράτος με νόμιμη κυβέρνηση.
Απλά η Ουάσινγκτον, το Λονδίνο και το Παρίσι είχαν αποφασίσει τι είναι το καλύτερο για τον λαό της Λιβύης μιας και αυτή την πλούσια σε πόρους χώρα δεν την είχαν οι Τραπεζίτες της στον έλεγχος τους.

Η πρακτική αρχαία και αλάνθαστη οι μυστικές υπηρεσίες βρήκαν κάποιους Εφιάλτες τους βάπτισαν, εξεγερμένους για να θολώσουν τα νερά στην κοινή γνώμη και να υπάρχει αφορμή για μια επέμβαση χωρίς να επέμβουν χερσαίες δυνάμεις του ΝΑΤΟ παρά μόνο επίλεκτες μονάδες υποστηρίξεις.
112 Πύραυλοι εκτοξεύθηκαν μόνο την πρώτη νύχτα τον επιδρομών. Με τέτοια ισχύ πηρός και το πιο καλά οργανωμένο Έθνος δεν θα άντεχε τόσους μήνες που άντεξε ο Λιβυκός λαός να του επιβάλουν οι ΝΑΤΟικοες δυνάμεις με την δύναμη των όπλων την θέληση τους. Οι Παγκόσμιοι τρομοκράτες για άλλη μια φορά έφτασαν στον στόχο τους. Σήμερα η Τρίπολη βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρές ελλείψεις σε πόσιμο νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, βενζίνη και Ιατρικές υπηρεσίες.
Ο Naomi Klein στο ” Δόγμα του σοκ” αναφέρει καθαρά πως ο νεοφιλελευθερισμός εκμεταλλεύεται απειλές κατά της ασφάλειας, τρομοκρατικές επιθέσεις, οικονομικές δυσκολίες, οι φυσικές καταστροφές και πολέμους.
Στο βιβλίο του ο Milton Friedman το 1962 ! παρακαλώ λέει ” Μόνο μια κρίση – πραγματική η πλασματική παράγει αληθινή αλλαγή. Οι ενέργειες που γίνονται τότε κάνουν το αδύνατο να είναι πολιτικά αναπόφευκτο.
Ο Friedman πίστευε ότι η μόνη λειτουργία της Κυβέρνησης πρέπει να είναι, η προστασία της ελευθερίας από εξωτερικούς εχθρούς, την προστασία της ιδιωτικής περιουσίας και τη διατήρηση του νόμου και της Τάξης. Όλα τα υπόλοιπα στα χέρια του δημοσίου είναι Σοσιαλισμός, λέξη μισητή ειδικά στην λέσχη Bilderberg της Νέας Τάξης με άρχοντες και δουλοπάροικους.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*