Αυτά που δεν δείχνουν και δεν λένε τα Δυτικά ΜΜΕ για την Λιβύη (Συγκλονιστικό Video)

Ήταν 19 Μαρτίου του 2011 που οι μηχανές του ΝΑΤΟ έβαλαν μπροστά και με τρομακτική ισχύ και άρχισαν να πλήττουν ένα κυρίαρχο κράτος με νόμιμη κυβέρνηση.
Απλά η Ουάσινγκτον, το Λονδίνο και το Παρίσι είχαν αποφασίσει τι είναι το καλύτερο για τον λαό της Λιβύης μιας και αυτή την πλούσια σε πόρους χώρα δεν την είχαν οι Τραπεζίτες της στον έλεγχος τους.

Η πρακτική αρχαία και αλάνθαστη οι μυστικές υπηρεσίες βρήκαν κάποιους Εφιάλτες τους βάπτισαν, εξεγερμένους για να θολώσουν τα νερά στην κοινή γνώμη και να υπάρχει αφορμή για μια επέμβαση χωρίς να επέμβουν χερσαίες δυνάμεις του ΝΑΤΟ παρά μόνο επίλεκτες μονάδες υποστηρίξεις.
112 Πύραυλοι εκτοξεύθηκαν μόνο την πρώτη νύχτα τον επιδρομών. Με τέτοια ισχύ πηρός και το πιο καλά οργανωμένο Έθνος δεν θα άντεχε τόσους μήνες που άντεξε ο Λιβυκός λαός να του επιβάλουν οι ΝΑΤΟικοες δυνάμεις με την δύναμη των όπλων την θέληση τους. Οι Παγκόσμιοι τρομοκράτες για άλλη μια φορά έφτασαν στον στόχο τους. Σήμερα η Τρίπολη βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρές ελλείψεις σε πόσιμο νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, βενζίνη και Ιατρικές υπηρεσίες.
Ο Naomi Klein στο » Δόγμα του σοκ» αναφέρει καθαρά πως ο νεοφιλελευθερισμός εκμεταλλεύεται απειλές κατά της ασφάλειας, τρομοκρατικές επιθέσεις, οικονομικές δυσκολίες, οι φυσικές καταστροφές και πολέμους.
Στο βιβλίο του ο Milton Friedman το 1962 ! παρακαλώ λέει » Μόνο μια κρίση – πραγματική η πλασματική παράγει αληθινή αλλαγή. Οι ενέργειες που γίνονται τότε κάνουν το αδύνατο να είναι πολιτικά αναπόφευκτο.
Ο Friedman πίστευε ότι η μόνη λειτουργία της Κυβέρνησης πρέπει να είναι, η προστασία της ελευθερίας από εξωτερικούς εχθρούς, την προστασία της ιδιωτικής περιουσίας και τη διατήρηση του νόμου και της Τάξης. Όλα τα υπόλοιπα στα χέρια του δημοσίου είναι Σοσιαλισμός, λέξη μισητή ειδικά στην λέσχη Bilderberg της Νέας Τάξης με άρχοντες και δουλοπάροικους.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *