00:15 - 27/03/2020

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΜΙΛΗΣΕ: ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ!!!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΜΙΛΗΣΕ: ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ!!!

Το Πνεύμα του Βουνού μίλησε ξανά. Η είδηση είναι ανησυχητική. Ένας ολόκληρος πλανήτης έχασε μέσα σε λίγες ημέρες την συλλογική και ομαδική προστασία του, έχασε τον τελευταίο φρουρό του, έχασε την ομαδική ψυχή του και εδραίωσε μέσα της τον φόβο του θανάτου.
Ο φόβος επιτηρεί συνεχώς τον πλανήτη, χωρίς κανείς να γνωρίζει πότε ακριβώς θα δεχθεί το επόμενο χτύπημα.

Τι ακριβώς εννοεί το Πνεύμα του Βουνού;

Ένα «εγρηγορός» (αυτό το οποίο γρηγορεί και επιτηρεί άγρυπνα – ένας φρουρός, ένας βοηθός), είναι ένας ενεργειακός ψυχικός οργανισμός, που συνδέει τα μέλη μιας οποιασδήποτε ομάδας. Είναι η «ομαδική ψυχή» της.
Ομαδική ψυχή έχουν τα έθνη, τα πολιτικά κόμματα, οι θρησκείες, οι διάφοροι κοινωνικοί οργανισμοί, ακόμα και οι παρέες των ανθρώπων. Η ομαδική ψυχή, σχηματίζεται από το σύνολο των αισθημάτων, των σκέψεων, των προσδοκιών, των ενεργειών, όλων των μελών μιας ομάδος και καθίσταται η «προστάτιδα θεότητά της». Την προστατεύει από εξωτερικές επιθέσεις, προσελκύει τους ομοϊδεάτες, απωθεί τους αντιπάλους, εμψυχώνει με πάθος και αφοσίωση τα μέλη της.
Υπάρχουν στην ιστορία πολλές αναφορές από περιπτώσεις στρατιωτικά ασθενέστερων λαών που κατάφεραν να επικρατήσουν έναντι ισχυροτέρων αντιπάλων, ακριβώς διότι διέθεταν ισχυρότερο εγρηγορός, ισχυρότερη ομαδική φρουρά/φρουρό, το οποίο κέρδισε τις μάχες στο αόρατο ενεργειακό επίπεδο, πολύ πριν οι μάχες αυτές δοθούν στον ορατό μας κόσμο.

Το Πνεύμα του Βουνού εννοεί ότι ο πόλεμος που δεχόμαστε σε πλανητικό επίπεδο είναι τεράστιος, τέλεια οργανωμένος, μετρημένος, οικονομικά και πνευματικά δομημένος, αναβαθμίζεται σταδιακά και απειλεί με μέτρα που αποσκοπούν μόνο ένα πράγμα, να σας αποκόψουν από την Πηγή και να αρπάξουν την ψυχή σας. Για να αρπάξει την ψυχή σας, αρπάζει πρώτα το πνεύμα σας μέσα από το αόρατο ενεργειακό επίπεδο, πολύ πριν δοθεί η μάχη στον ορατό κόσμο.

Υπάρχουν μηχανισμοί οι οποίοι μας επιτρέπουν να συνδεθούμε με κάποιο εγρηγορός. Πρέπει αρχικά να ενστερνιστούμε τα ιδανικά και τους στόχους της ομάδας την οποία αυτό επιβλέπει. Αυτό μας συντονίζει ενεργειακά.
Υπάρχουν στην ιστορία πολλές περιπτώσεις στρατιωτικά και οικονομικά ασθενέστερων λαών που κατόρθωσαν να επικρατήσουν έναντι ισχυροτέρων αντιπάλων, ακριβώς διότι διέθεταν ισχυρότερο εγρηγορός, το οποίο κέρδισε τις μάχες στο αόρατο ενεργειακό επίπεδο, πολύ πριν οι μάχες αυτές δοθούν στον ορατό μας κόσμο.

Τα εγρηγορότα είναι ψυχικές ενέργειες και απεικονίζουν την ποιότητα του χαρακτήρα της ομάδας που τα δημιούργησε. Στην ναζιστική Γερμανία, σχηματίστηκε ένα πολύ ισχυρό, αλλά νοσηρό εγρηγορός, που σαν μια επιδημία ψυχικού τύπου, εύκολα επικράτησε απέναντι σε άλλες ηθικά ποιοτικότερες αλλά ασθενέστερες ομαδικές ψυχές. Οι ναζί ήταν παθιασμένοι, αφοσιωμένοι και οπλισμένοι με πολλά «επιχειρήματα». Αυτά τα χαρακτηριστικά ενίσχυαν την ατομική ψυχή του καθενός, η οποία σαν κύτταρο ενός οργανισμού (της ομαδικής ψυχής) συνέβαλε στην οικοδόμηση του ηθικά εκφυλισμένου, αλλά ενεργειακά ισχυρού, ναζιστικού εγρηγορότος.

Πόσο εκφυλισμένοι είναι σήμερα οι άνθρωποι; 3ο φύλο, διεμφυλικοί, άφυλοι, σεξουαλική διαστρεβλωση παντού, η ανωμαλία είναι το μέτρο, η φύση του ανθρώπου είναι αντίθετη προς αυτόν. Πόσο ηθικά και πνευματικά ετοιμοθάνατοι κατάληξαν; Συνεχίζουν να αφήνουν μηχανισμούς καταστροφικούς και απάνθρωπους να τους καταδυναστεύουν για να αρπάξουν όπως είπαμε την ψυχή τους, συντονίστηκαν με την δισαρμονεία.

Και πως θα γίνει αυτό; Με μια τεράστια Συγκομιδή ψυχών!!!

Καταλάβατε τώρα την επίδραση του επάνω στον πλανήτη και για ποιο λόγο σας κλείδωσαν μέσα στα σπίτια σας οι σατανάδες για να σας συν-τονίζουν ενεργειακά τον ένα ΝΟΥ με τον άλλο καταφοβισμένο ΝΟΥ; Το κβάντα μεταξύ τους κάνει όλη την εργασία.

Το Πνεύμα του Βουνού θέλει όμως να σας δώσει την τελευταία συμβουλή επειδή ο φρουρός χαθηκε γιατί εσείς τον διώξατε από μόνοι σας, όταν συντονιστήκατε με τον νοσηρό εγρηγορό των μαύρων δεσμοφυλάκων σας επάνω σε όλες τις ανωμαλίες και πεποιθήσεις του άρρωστου εγώ σας. Εγωπάθεια και χλιδή το μέτρο σας.

Η συμβουλή είναι μία, εργαστείτε επάνω στο εαυτό σας, επάνω στο ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ, τον τελευταίο ομαδικό φρουρό τον χάσατε και γι αυτό τον λόγο η Συγκομιδή θα είναι τεράστια. ϊσως σώσετε την ψυχή σας από αυτό που εσείς με την συμπεριφορά σας προκαλέσατε.
Η Σελήνη θα κάνει την υπόλοιπη μεγάλη μπάζα γιατί δεν είναι φεγγαράκι μου λαμπρό όπως σας εκπαίδευσαν να τραγουδάτε από μικρά παιδιά οι υπηρέτες και σατανιστές.

ΚΟΡΑΚΑΣ

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (20)

 1. Αρθρογράφε κοφ’ την φουντα δικε μου.
  Οταν αρχιζει να μας πειραζει την σταματαμε για κανα 3μηνο και μετα παλι πουφ πουφ.

 2. Επέτρεψε μου κορακαξ να διαφωνήσω όχι ακόμα δεν χάθηκε ο τελευταίος φύλακας…. Όχι…

 3. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕ

 4. Στις δράσεις θα υπαρχουν παντα και οι αντιδράσεις και οι αντιστάσεις ακομη κ απο λιγους

 5. Μπράβο κόρακα το έχεις πιάσει το νόημα ακριβώς. Ακριβώς αυτό συμβαίνει. Πρόσεξε όμως. Ο ιός αυτός είναι πνευματικός και απειλεί εξίσου και τους κοσμοκρατορες του. Είναι όλοι πανικόβλητοι γιατί πραγματικά δεν έχουν ιδέα πως να τον αντιμετωπίσουν. Αυτοκαθαρση και νομοτέλεια λοιπόν μέχρι να υπάρξει ισορροπία. Ο μαζικός θάνατος θα αποδυναμώσει το Μάτριξ. Η συντριπτική πλειοψηφία όσων φύγουν δεν θα έχουν να παραδώσουν απολύτως τίποτα.

 6. Δεν χαθηκε κανενα Εγρηγορός. Τελευταια φορα που εκανε απροσμενη εμφανιση στην Λεσβο και την Χιο. Οι “υπαλληλοι” τα χρειαστηκαν. Απο υπονομευτες της ακεραιοτητας της Ελλαδας, το γυρισαν σε υπερ-πατριωτες για να σωσουν τα κεφαλια τους.
  Εγρηγορότα μεσα σε εγρηγοροτα.
  Παναγια, Παρθενος, Υπερμαχος Στρατηγος.
  Αθηνα, Παρθενος, Υπερμαχος Στρατηγος.
  Το ιδιο παναρχαιο Εγρηγορός με διαφορετικο ονομα.
  Οσο πιο αρχαιο το Εγρηγορος, τοσο πιο ισχυρο.

 7. Παναγια – Αθηνα, μερος ενος πολυ μεγαλυτερου αρχαιου Εγρηγορότος.

 8. Οι φυλακές είναι εδώ ,πάντα θα είμαι εδώ κοντά στους έμψυχους ανθρωπους.Ολο αυτό πρέπει όλοι να το δούμε να σταματά ΑΜΕΣΑ.Αυτο το άρθρο γράφτηκε για να το αντικρούσουμε. Ο κλόουν τους μίλησε πολύ νωρίτερα γιατί έχουν αγχωθεί με την στροφή που περνούν τα μυαλά των ανθρώπων. Εδω στην ΕΛΛΆΔΑ πρώτη φορά γίνετε τόσο μεγάλη αποδωχει από των λαό μας ότι όλο αυτό το πρόβλημα με τον ψεκασμενο ιό τούς έγινε για να μάς φέρουν μετά ένα ύποπτο εμβόλιο. Τελικά οι άνθρωποι ξυπνούν .

 9. Κοψε το μενουμε σπιτι κ κανε καμμια βολτα κορακα. Σε εχει βαρεσει στο κεφαλι. Α και κοψε και την πρωινη

 10. Καλημέρα αδελφέ

  Οφείλω να σου πω ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε ουκ ολίγες παρουσίες, θεάσεις, απο τις οποίες προκύπτει ότι υπάρχει μέγιστη προστασία.
  Αυτό που προσπαθούν δια πυρός και σιδήρου να επιβάλλουν δεν έχει βρεί έδαφος.

  ΝΑ είσαι συντονισμένος με τα Θεία διότι η φάπα που θα φάνε όλοι αυτοί είναι μεγάλη .
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΑΣ …
  Αυτό με νύχια και με δόντια το κρατάνε .. ζεστό ..

  Απο αλλού τους έρχεται ..

 11. Η αποκάλυψη άλλωστε είναι σαφής .. για τις σφραγίδες …
  Η πρώτη είναι ο λευκός ίππος ο οποίος θα νικά κατ΄εξακολούθηση σε όλα τα δεινά …
  Αυτό στο αφήνω σαν σχόλιο για ενδυνάμωση…

  Επίσης να θυμάσαι ότι υπάρχει δικαιοσύνη σε όλους τους νόμους της φύσης …
  Σε όλες τις περιόδους ..

  Συγνώμη για την πολυλογία …
  ………………..
  ΠΑραθέτω μία ανα τους καιρούς επίκληση όπου βάζει τα πράγματα στην θέση τους
  Δοκίμασε την .και . εσύ και όποιος άλλος επιθυμεί …

 12. Είναι η εξής …. …..

  Μεγάλα και θαυμαστά τα έργα σου Κύριε ο Θεός ο Παντοκράτωρ
  Δίκαιαι και αληθιναί αι οδοί σου, ο Βασιλεύ των Εθνων
  Τις ου μη φοβηθή Κύριε και δοξάσει το όνομα Σου
  Ότι μόνος όσιος
  Ότι πάντα τα έθνη ήξουσι και προσκυνήσουνε ενώπιον Σου
  Ότι τα δικαιώματα Σου Εφανερώθησαν !!!

  Καλημέρα αδελφέ …

 13. Βγαίνει και σε βιβλίο αυτό το μυθιστόρημα αχαλίνωτης πραγματικότητας;;;
  Την φωνούλα που έχουμε όλοι μέσα στο κεφάλι μας καλό είναι να μην την πιστεύουμε πάντα γιατί να τ αποτελέσματα.

 14. “και εδωθει σε αυτό (το θηρίο),να δώσει πνεύμα εις την εικόνα του θηρίου (τεχνολογικό επίτευγμα η τεχνίτη νοημοσύνη),,και να λαληση(!!!!)η εικόνα του θηριου,και να καμει,όσοι δεν την προσκυνούν (δεν υπακούουν),να θανατωνονται.Και έκανε άπαντες ,μικρούς και μεγάλους ,πλούσιους και φτωχούς ,ελεύθερους και σκλάβους ,να λάβουν όλοι το χάραγμα ,αριθμό ,επί της δεξιάς των χειρός ,η επί του μετώπου τους (για όσους δεν είναι αρτιμελείς ,χωρίς χέρια)
  Και να μην δύναται κανένας ούτε να πουλάει…συνεχιζω

 15. Συνέχεια προηγούμενου σχολίου…..να μην δύναται κανένας ούτε να αγοράζει ούτε να πουλάει ,παρά μόνον όσοι έχουν το χάραγμα ,η τον αριθμό του θηρίου.ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ιωάννου ΚΕΦ.ιγ’,εδφ 11-14.////Τώρα ο Θεός μας λέει ότι θα συμβούν όλα αυτά ,ο αντίχριστος θα κυβερνήσει ,και μετά επτά έτη θα έρθει η Δευτέρα παρουσία και το τέλος της γης .Ποιους να πιστέψουμε τον Θεό η τους. Ανθρώπους που η ζωή του διαρκεί δευτερόλεπτα σε αυτόν εδώ τον κόσμο και μετά φεύγουν χωρίς επιστροφή???

 16. Sir Μητσος εξ Αγγλίας 03/27/2020 @ 27 Μαρτίου, 2020 11:32 πμ

  Ούτε στο Βιετνάμ τόσοι πυροβολημένοι στο κεφάλι!!!!!!!!!!!

 17. Γι’αυτό χαίρομαι που είμαι Ελληνορθόδοξος όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.
  Εμείς έχουμε τον Τριαδικό Θεό που είναι ο Πραγματικός Πατέρας μας και κάνεις δεν πρόκειται να μας ακουμπήσει

 18. ας ελευθερωσουμε λοιπον τη σκεψη για να παρει θαρρος η ψυχή:

 19. ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 03/27/2020 @ 27 Μαρτίου, 2020 5:39 μμ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*