18:46 - 31/10/2020

Το Παλαιό & το Νέο Μοντέλο της Ύπαρξης …

Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, η συγχρονικότητα  θα εμφανίζει αυτά τα δυο σύμβολα σε όλους μας. Από εδώ και πέρα, τα μονοπάτια θα αποκλίνουν συνεχώς. Ακόμη και οι ανυποψίαστοι θα αρχίζουν να προβληματίζονται.

Ενώ το πρώτο σύμβολο ερμηνεύεται σαν ¨μικρότερο από¨, στην περίπτωσή μας, κάθε φορά που θα εμφανίζεται μπροστά μας, θα σημαίνει ¨μεγαλύτερο από¨ και αυτό διότι είναι ένα σύμβολο φερμένο από την Πηγή και παράλληλα ένα σημάδι αφύπνισης, μια τοποθέτηση για μια επιλογή που μέλλει να παρθεί.

Η ΠΗΓΗ δεν είναι και ιδιαίτερα ομιλητική. Ωστόσο, όταν αποφασίζει να μας μιλήσει, μας βομβαρδίζει με τόνους πληροφοριών και κυρίως μέσα από την ΣΙΩΠΗ.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ

Το δεύτερο σύμβολο, είναι η επίσημη ειδοποίησή μας για την επιλογή που χρειάζεται να κάνουμε. Δηλώνει ξεκάθαρα τον δρόμο στον οποίο η επίγνωση μας οδηγεί.

Στα αριστερά βρίσκεται το Παλαιό μοντέλο που αποκαλούμε πυραμιδικό, με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται ατομικά, συλλογικά και για τον πλανήτη μας. Στα δεξιά βρίσκεται το Νέο μοντέλο που δηλώνει την βαθύτερη σχέση μας με την Πηγή του Απείρου.

Σαν πληροφορία, είναι καταγραμμένη στο DNA μας και αποτελεί τον  τελικό προορισμός μας. Δεν έχουμε σαφή ιδέα για το τι ακριβώς σημαίνει αυτό, αλλά προς τα εκεί οδεύουμε έτσι ή αλλιώς. Όποια και αν είναι η επιλογή, τώρα ή στο μέλλον, αν και υπάρχει το ΤΩΡΑ μόνο, θα περιλαμβάνει είτε μια στροφή προς τα αριστερά, είτε μια εκτεταμένη στροφή προς τα δεξιά.

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν κατευθύνσεις, αλλά σε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού, όταν φτάσουμε στο κομβικό σημείο της απόφασης, που σίγουρα θα φτάσουμε, η επιλογή μας αναμένετε να ξεπεράσει και τα δυο.

ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ

Τα πάντα στον κόσμο μας είναι ανάποδα. Οι πυραμίδες για παράδειγμα. Σε ολόκληρη τη γη χτίστηκαν ανάποδα, με την κορυφή να είναι στραμμένη προς τα πάνω.

Στην πραγματικότητα, όλοι βρισκόμαστε στο κάτω μέρος της ανεστραμμένης πυραμίδας όπως αποτυπώνεται στην εικόνα δεξιά, με το άνοιγμα στραμμένο  προς την Άπειρη Πηγή στην κορυφή.

Εδώ το παιχνίδι δεν είναι κυριαρχίας και δύναμης, όπως αποτυπώνεται στην πυραμίδα της εικόνας κοιτώντας προς τα αριστερά όπου η Πηγή εξαλείφεται από την εξίσωση από εκείνους που βρέθηκαν στην κορυφή της.

Εδώ το παιχνίδι αναρρίχησης, είναι θεϊκό και οδηγεί στην Μέθεξη.

Ποια θα είναι άραγε η δική σου η επιλογή ?

Η βιασύνη είναι περιττή. Κρίνεται όμως απαραίτητο μέσω της προσευχής ή του διαλογισμού, να ησυχάζουμε το νου μας καθημερινά, να συντονιζόμαστε με την καρδιά μας και την σοφία του ανώτερού μας εαυτού για να πάμε εκεί που συμφωνήσαμε να πάμε πριν από αυτή τη ζωή και από όπου θα εξυπηρετηθεί το ανώτερο καλό μας.

Άλλωστε, τίποτα δεν μπορεί να παρεμποδίσει τις προ-υπάρχουσες συμβάσεις της ΨΥΧΗΣ, εκτός και εάν συνάψουμε με επίγνωση μια σύμβαση που να είναι διαφορετική.

hypnotherapy4u.gr

Loading...
Σχετικά με maria peppa
Κλινική Υπνοθεραπεύτρια & Stress Management Coach. Η κατανόηση της λειτουργίας του Νου, η Διευρυμένη Αντίληψη & Συνειδητότητα, η Εξερεύνηση του Αγνώστου, είναι ο Κόσμος που με Μαγεύει ... Μάλλον κι εσένα, για να είσαι Μαζί μου Εδώ ... Σε καλωσορίζω λοιπόν στον κόσμο εξερεύνησης πέρα από το Γνωστό που τόσο απλόχερα το Κατοχικά Νέα σου προσφέρει … καθώς κ Κοντά μου ... Μείνετε συντονισμένοι ... Καλή Δύναμη σε Όλους μας ... Αποδοχή & Αγάπη για τον Εαυτό κι αυτό που τον Περιβάλλει ...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΕΛΛΗΝΙΣ 10/31/2020 @ 6:50 ΜΜ

    ΚΑΛΗ Η ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ…..ΑΝΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΙΩΣΕΤΕ….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh