16:38 - 05/12/2020

Σπάσε το χρόνο μέσα σου να αντιληφθείς το “παιχνίδι” που σου στήνουν

Αν δεν σπάσεις την έννοια του χρόνου όπως στην έχουν μάθει δεν θα μπορέσεις αντιληφθείς το παιχνίδι.

Για παράδειγμα νομίζεις ότι όσο ο πατέρας σου μεγάλωνε εσύ ήσουν σε μια αίθουσα αναμονής και περίμενες, πίνοντας φραπέ, να έρθει η στιγμή της κατάλληλης ηλικίας του πατέρας σου για να γεννηθείς;

Η απάντηση είναι προφανής. Όχι. Όλες οι ψυχές που εισέρχονται στο μάταιο και ψεύτικο κόσμο έρχονται από ένα μέρος που δεν ισχύει ο χρόνος όπως εμείς νομίζουμε.

Εκτός αν πιστεύεις στους χιμπατζήδες όποτε μπορείς να προσπεράσεις το άρθρο.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο χρόνος όπως εμείς αντιλαμβανόμαστε ισχύει όχι μόνο μέσα στο Μάτριξ αλλά συγκεκριμένα και στον δικό μας πλανήτη. Σε ένα άλλο ηλιακό σύστημα, αν υποθέσουμε ότι υπάρχει ζωή, ο χρόνος θα είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με το δικό μας.

Όλοι λοιπόν οι άνθρωποι ως ψυχές έρχονται την ίδια στιγμή, αν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε χρονικό προσδιορισμό μέσα στο Μάτριξ. Επομένως και εσείς και ο πατέρας σας , η μητέρα σας, ο παππούς σας, ένας που έζησε στη τουρκοκρατία, ο Σωκράτης , ο μέγας Αλέξανδρος και γενικά όλες οι ανθρώπινες ψυχές την ίδια στιγμή ξεκίνησαν το παιχνίδι που λέγεται ζωή στο Μάτριξ.

Σκέψου ένα βιβλίο που για εσένα συνυπάρχουν ταυτόχρονα όλες οι στιγμές που περιγράφει το βιβλίο. Για τους χαρακτήρες του βιβλίου όμως δεν ισχύει ότι για σένα.  Ένας χαρακτήρας στην σελίδα πενήντα θεωρεί παρελθόν του κάτι που περιγράφεται στη σελίδα τριάντα και κάτι που δεν έχει γίνει και μέλλον του στη σελίδα εκατό. Για εσένα όμως όλα οι στιγμές και όλοι οι χαρακτήρες συνυπάρχουν μαζί στο βιβλίο που κρατάς.

Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το Μάτριξ που ζούμε. Στον ίδιο χώρο που εσείς ζείτε τη ζωή σας κάνει το ίδιο και ένας αρχαίος πρόγονος σας. Ο χρόνος που έχει οριστεί ως αλληλουχία γεγονότων είναι αυτή που σας χωρίζει. Ο χώρος όμως είναι ο ίδιος.

Ερχόμαστε λοιπόν σε ένα σημείο που πολλοί λένε ότι οι προφήτες ουσιαστικά φυτεύουν τη πληροφορία για ένα σενάριο έτσι ώστε να έρθει η στιγμή, σε μελλοντικό χρόνο, να γεννηθεί ουσιαστικά αυτό που έχουν αυτοί φυτέψει.

Η ερώτηση λοιπόν έχει ως εξής: Έχει ανάγκη ένας που φτιάχνει το σενάριο και βρίσκεται εκτός χρόνου να κάνει μια τέτοια κίνηση; Φυσικά και όχι.

Δηλαδή για τον αντίχριστο που ήρθε ή έρχεται να εφαρμόσει το σχέδιο του έκπτωτου , που δεν βρίσκεται μέσα στο Μάτριξ και δεν εξουσιάζεται από το χρόνο, δεν έχει ανάγκη από τέτοια παιχνίδια.

Από την άλλη όμως αν άλλαζε το σενάριο και έλεγε κάτσε να τους πιάσω στον ύπνο θα άλλαζε το σενάριο και θα έκανε το 666 555. Τη ίδια στιγμή όμως της αλλαγής αυτής θα την αντιλαμβανόταν ο Ιωάννης στην αποκάλυψη. Παρόλο που έζησε με διάφορα δύο χιλιάδων ετών του έδωσε, ο Θεός, την άδεια να μπορεί να σπάσει το φράγμα του χρόνου και να δει τα γεγονότα όπως θα τρέχουν εκείνη τη στιγμή.

Αυτός είναι ο λόγος που διαβάζοντας την αποκάλυψη τα γεγονότα είναι ανακατεμένα. Είναι ανακατεμένα γιατί όλες οι χρονικές στιγμές συνυπάρχουν ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο. Είναι σαν να λέμε ότι ο Ιωάννης βγήκε από το βιβλίο και είδε όλο το βιβλίο όπως το βλέπει ο συγγραφέας. Η αποτύπωση των γεγονότων έγινε όπως τις αντιλήφθηκε εκείνος, πιθανόν όπως τις επέτρεψε ο Θεός.

Συμπερασματικά δεν υπάρχει φυτεία των προφητών για να γεννηθεί το σενάριο αλλά φυτεία των προφητών για να γνωρίζεις αυτά που σε προειδοποιεί ο Θεός.

Έτσι όταν πάρεις το χάραγμα, είτε είναι αυτό εμβόλιο, είτε είναι αυτό χάπι, είτε τατουάζ, είτε εμφύτευμα δεν θα έχεις δικαιολογία. Οτιδήποτε σου πλασάρουν με πατέντα 666 ή 060606 η 006006006 και σου λένε ότι δεν το δεχτείς δεν θα συμμετέχεις σε ότι ήξερες, είτε γίνει με πρόφαση την υγεία , είτε με πρόφαση την ασφάλεια να ξέρεις ότι δεν μπορείς να πεις δεν ήξερα.

Δεν μπορείς να πεις εγώ νόμιζα ότι θα είναι τσιπακι και δεν φαντάστηκα ότι θα είναι εμβόλιο. Θα πλανηθουν και οι πιο εκλεκτοί μας έχει προφητευτεί. Πως θα γίνει αυτό; Με ύπουλους τρόπους όπως για παράδειγμα ένα εμβόλιο. Εσύ θα λες δεν είναι χάραγμα γιατί μου έχουν πει ότι θα πρέπει να έχει έρθει ο αντίχριστος και αφού δεν έχει έρθει δεν είναι. Να ξέρεις όμως ότι για αυτό το λόγο θα έρθει ο δούρειος ίππος είτε είναι αυτό το εμβόλιο που έρχεται ή είναι κάτι άλλο στο μέλλον. Θα έρθει για να πλανηθουν και οι εκλεκτοί. Αυτοί που δεν θα την παταγαν διαφορετικά.

Θα σου πει λοιπόν ο Κριτής εγώ σου είχα τις πληροφορίες παντού γύρω σου και εσύ τις αγνοησες. Θα σου πει και ο έκπτωτος με το σκότος ήξερες ότι αν το πάρεις θα είμαι εγώ που θα έχω εξουσία πάνω σου και μου την έδωσες παρόλα αυτά.

Ουδείς λοιπόν έχει δικαιολογία.

 

Μας μάντρωσαν ήδη στα κλουβιά μας και έρχεται η πίεση.

Όπως είχε πει ο Παΐσιος “ζούμε στο καιρό του αντιχρίστου…κοιμόμαστε με τα τσαρούχια και δεν το έχουμε καταλάβει…”

 

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ονειρευτης 12/05/2020 @ 5:22 ΜΜ

    …εγω παλι λεω οτι ειμαι ενας διαβιβατης πληρoφορειων [mRNA]απο το κυταρο που λεγεται γη στην πηγη των πρωτεινων του συμπαντικου οργανισμου και αντισθετως..για να κανω καλα αυτη τη συμαντικη εργασια πρεπει να ειμαι οσο το δυνατον καθαρος και πνευματικα και σαν οργανισμος..οποτε εμβολιο απο ξενο mRNA ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΩΣΤΟ ΟΥΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΚΟ ΟΥΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΞΕΝΙΣΤΗΣ!!!

  2. γιωργος τιμπολης 12/05/2020 @ 5:47 ΜΜ

    ωραιο αρθρο.απο φιλοσοφικης οπτικης ισχυει.εξαλου λογια φιλοσοφων ειναι.ακουγοντας τον αγιο αχχιλλεως ομως δεν μου φενεται για προφητεια αλλα για προειδοποιηση.αυτα που εχουν σχεδιασθει εδω και καιρο απο τα ιερατεια [ελιτ της εξουσιας]φτανουν στα αυτια των ιφυσταμενων.δεν ειναι θεμα πιστης.οι πιστοι θα παρουν τα βουνα. ειναι θεμα αξιας.

  3. γιωργος τιμπολης 12/05/2020 @ 6:13 ΜΜ

  4. Γιωργος 1962 12/05/2020 @ 6:23 ΜΜ

    φτασαμε πλεον στα προφυτευμενα του Πατρος Παισιου ,και στα λεγομενα του φωτισμενου Πατρος Σαββα Αχιλλεως..Πισω απο αυτο τον επιβαλλομενο σωνει και καλα εμβολιασμο της fisher kαι της moderna,χωρις δικαιωμα αλλης επιλογης,οπως το εμβολιο spoutnik των ρωσων,βρωμαει απο χιλιομετρα,οτι μονο για το καλο μας δεν γινετε..Ερχετε μεγαλο θανατικο απο σατανοκρατουμενους τυπου Μπιλ Γκειτς και Σορος και των εδω ανδρεκειλων πειθηνιων πολιτικων ενεργουμενων της διεθνους μασονιας..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh