Πρωτοποριακή Προσέγγιση Σχεδιαστικής Φιλοσοφίας Με Ανώτερη Αισθητική Ταυτότητα

Οι οργονίτες Νέας Γενιάς του orgonodrome αυξάνουν την δυνατότητα αυτοθεραπείας του οργανισμού (ενεργοποιώντας τον ανθρώπινο βιοενεργειακό μηχανισμό αυτοθεραπείας) 500-600% σε διάστημα μόλις 10 λεπτών από την επαφή με το σώμα, αυτό μετρήθηκε με το E.I.S. (electro interstitial scanner = σαρωτής του εξωκυττάριου χώρου) Η καινοτομία αυτή είναι το μηχάνημα E.I.S. (electro interstitial scanner=σαρωτης του εξωκυττάριου χωρου) και η εξεταση E.S.G. (electro somatogram= ηλεκτροσωματογράφημα). Η μέθοδος βασίζεται στην εξέλιξη της ΒΙΑ (bio impedance analysis) η οποία είναι πλήρως τεκμηριωμένη επιστημονικά με χιλιάδες έρευνες και εργασίες.

Αυτός είναι μονάχα ΕΝΑΣ από τους τρόπους που μετράμε κάθε οργονίτη έναν χρόνο ΠΡΙΝ βγει στην παραγωγή. Υπάρχουν κι άλλα μηχανήματα σε ερευνητικά κέντρα ιατρών που μετρούν τους οργονίτες του Orgonodrome και βαδίζουμε σύμφωνα με τις παρατηρήσεις από την χρήση τους επάνω στο ανθρώπινο σώμα υλικό και αιθερικό. Σήμερα ήδη έχουμε προς έρευνα τους οργονίτες που θα αντικαταστήσουν σε 2 περίπου χρόνια, αυτούς που ήδη κυκλοφορούν, όχι όλους μα όποιους κρίνουμε απαραίτητο σε συνάρτηση με άλλα θέματα, που δεν ενδιαφέρουν άλλον πέρα από το εργαστήριο.

Ταυτόχρονα ο κάθε οργονίτης ΠΡΙΝ βγει σε κυκλοφορία, χρησιμοποιείται από εξαιρετικά ιδιαίτερους ανθρώπους (ενεργειακά και μορφωτικά) το ίδιο χρονικό διάστημα περίπου, σε κέντρα και με τρόπους που δεν μου επιτρέπεται να αναφέρω. Κυκλοφορούν λοιπόν περί τους 100 (περίπου) οργονίτες από κάθε προϊόν, ΠΡΙΝ βγουν στην παραγωγή. Ο Αιθέρας και η Οργόνη όπως και η (DOR) είναι έξω από τα γνωστά πεδία των μετρήσεων (γραμμικά, ποσοτικά κλπ) και απαιτείται ειδικός χειρισμός και ειδικές γνώσεις για την αντίληψη τους…

                    Οι Οργονίτες του OrgonodromeGemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


One thought on “Πρωτοποριακή Προσέγγιση Σχεδιαστικής Φιλοσοφίας Με Ανώτερη Αισθητική Ταυτότητα

  1. ΟΥΡΑΝΙΑ says:

    ο Εβραίο-Γερμανός ψυχίατρος Wilhelm Reich,Σε νεαρή ηλικία υπήρξε διακεκριμένος ψυχαναλυτής, μαθητής του Σίγκμουντ Φρόυντ και όντας Μαρξιστής, υπήρξε δραστήριο μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Γερμανίας από το 1928 ως το 1933. Ανέλαβε τον ρόλο του“αντισυστημικού επαναστάτη” με στόχο την κατάργηση του παραδοσιακού τρόπου ζωης και κυρίως προς επιρεασμό των νέων ήταν ένας κανονικός πράκτορας.Με τα βιβλία του όπως Η Σεξουαλική Επανάσταση, , Η Δολοφονία του Χριστού κλπ.δημιούργησε ένα ολόκληρο κίνημα ανατροπής των ηθών με νέο-γνωστικά χαρακτηριστικά. Είχε δε την πονηρή έμπνευση να δώσει υλικό-ενεργειακή υπόσταση στο γνωστικό Πλήρωμα αντικαθιστώντας το με μία φανταστική “θεοποιημένη” ενέργεια, την “οργόνη”, η οποία ήταν, σύμφωνα με τις θεωρίες του, η “θεραπευτική ενέργεια του σύμπαντος”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *