23:09 - 04/03/2020

Πόσο σμαρτ είναι 13 χιλιάδες συγκεντρωμένες μαιμούδες;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πόσο σμαρτ είναι 13 χιλιάδες συγκεντρωμένες μαιμούδες;

Όταν ζεις στην ζούγκλα έχεις να κάνεις με πολλούς πιθήκους, μια πληθώρα από τα μαλιαρά τετράποδα όλων των μεγέθων και πολλών ειδών μαιμούδων, από χιμπατζήδες, ουρακοτάγκους, γορίλες, μακάκους, μανδρίλους και άλλους πολλούς φυτοφάγους μπανανοφάγους. Αν έχεις πολλά πιθήκια, έχεις και πολλά τρόφιμα, αν έχεις πολλούς χιμπατζίδες χρειάζεσαι και πολλά πάρκα για να τους βάλεις μέσα. Τα σημερινά πάρκα είναι γεμάτα απο μαιμούδες με σύγχρονα τηλέφωνα, τα ονομαζόμενα σμαρτ ή έξυπνα τηλέφωνα. Με τόσους πιθήκους στα κλειστά πάρκα και με τόσα σμάρτ τηλέφωνα θα μπορούσες να κατασκευάσεις μια όλοκληρη πόλη με σμαρτ πιθήκους να μιλάνε μεταξύ τους με σμαρτ τηλέφωνα.

Οι χιμπατζίδες με τα σμαρτ τηλέφωνα, επειδή το έχουν μέσα τους, εφοδιάστηκαν με όλη την τεχνολογία και έχουν όλα τα μεσα να περνάνε από το ένα πάρκο σε άλλο πάρκο όταν τους επιτραπεί από τον δεσμοφύλακα τους. Ο δεσμοφύλακας, επειδή είναι πολύ αλανιαρης και γνωρίζει άριστα την τεχνολογία των σμαρτ και τον τρόπο να παρατηρεί τον χιμπατζή πολύ καλύτερα από οτι ο ίδιος σμαρτ χιμπατζης τον εαυτό του, τον εφοδίασε με το σμαρτ και του άνοιξε και τις πόρτες του πάρκου.


Το πάρκο όπως είπαμε, είναι τέλεια οργανωμένο και πλήρη ελεγχόμενο που μεταβάλεται όταν θα χρειαστεί σύμφωνα με τις ορέξεις των δεσμοφυλακων. Αλλάζουν τα γεωγραφικά όρια, βγαζουν τα κάγκελα και βάζουν άλλα. Αλλάζει τα σύνορα του πάρκου, τις γεωγραφικές του παραμέτρους και όταν γουστάρει την χλωρίδα και πανιδα.
Σμαρτ χιμπατζίδες σε σμάρτ πάρκα προκαλούν και πετάνε και καμιά πέτρα όταν το πάρκο δεν ανοίγει τις πύλες του. Οι δευσμοφύλακες κοιτάτε και παρατηρούν την συμπεριφορά των μαιμούδων και καταγράφουν από το Α μέχρι το Ω την συμπεριφορά 13 χιλιάδων μαιμούδων στο πάρκο να τρώνε σμαρτ καπνογόνα για 3-4 μέρες. Πόσο σμαρτ είναι 13 χιλιάδες μαιμούδες μαζί;
Στο πείραμα με τις πέντε μαιμούδες έβγαλαν εύκολα τα συμπεράσματα τους οι πανούργοι επιστημονοφύλακες. Αλλαζαν τις μαιμούδες σαν πουκάμισα και αυτές συνέχιζαν το ίδιο βιολί για μήνες, ξύλο η μια στην άλλη για μια μόνο μπανάνα.
Οι σμαρτ μαιμουδες έκαναν την δουλειά μέσα στο σμαρτ πάρκο. Οι δεσμοφύλακες έκοψαν χαρτί και έβγαλαν το πόρισμα τους. Οι μαιμούδες είναι σμαρτ, μέχρι κάποιο όριο, ζουν στην ζούγκλα του πάρκου και η καθε μια ζει στην κοσμάρα της.
Αν δεν μπορείς να τις αμολήσεις άμεσα πρέπει να τις κάνεις πιο σμαρτ ώστε να τις παρακολουθείς καλύτερα.
Το πόρισμα που δεν θα δηλώσουν ποτέ οι δεσμοφύλακες είναι ότι οι μαιμούδες είναι κατά χιλιάδες αμολημένες, εξοπλισμένες με σμαρτ τηλέφωνα, εφόδια και κάρτες για να σηκώνουν μετρητά σε όλα τα πάρκα του κόσμου!!!

Κάντε λίγη υπομονή και σύντομα θα διαβάσετε το επόμενο πόρισμα…

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΜΕΡΚΑΜΠΙΤΗ, ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣΩ ΚΙΟΛΑΣ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*