20:42 - 18/05/2021

Πως να Εστιάζω στο Παρόν | Άσκηση Ύπνωσης …

Ο κύριος σκοπός αυτής της συνεδρίας ύπνωσης, αφορά την επίγνωση. Αφορά την επίτευξη μιας βαθιάς, τόσο νοητικής όσο και σωματικής χαλάρωσης ως προεπιλεγμένης κατάστασης του νου, στην οποία θα μπορείτε να εισέρχεστε κατά βούληση οποτεδήποτε το επιλέξετε υπό την προϋπόθεση ότι θα εξασκηθείτε επαρκώς, έως ότου νιώσετε ότι έχει γίνει κτήμα σας.

Από αυτή τη χαλαρή κατάσταση του νου, θα είναι δυνατό να εστιάσετε την προσοχή σας στην αναπνοή σας και στις διάφορες αισθήσεις στο σώμα σας, έτσι ώστε οι ανησυχίες για το παρελθόν και οι ανησυχίες για το μέλλον να ξεθωριάσουν από την επιφάνεια της αντίληψής σας.

Το άγχος σας θα μειωθεί, θα βιώσετε αυξανόμενη αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας, αυξανόμενη επίγνωση, ικανότητα εστίασης της προσοχής σας στη δική σας εσωτερική εμπειρία και κυρίως θα μάθετε πώς να εστιάζετε ευκολότερα την προσοχή σας στο ΠΑΡΟΝ.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία …

www.hypnotherapy4u.gr

 

 

Loading...
Σχετικά με maria peppa
Κλινική Υπνοθεραπεύτρια & Stress Management Coach. Η κατανόηση της λειτουργίας του Νου, η Διευρυμένη Αντίληψη & Συνειδητότητα, η Εξερεύνηση του Αγνώστου, είναι ο Κόσμος που με Μαγεύει ... Μάλλον κι εσένα, για να είσαι Μαζί μου Εδώ ... Σε καλωσορίζω λοιπόν στον κόσμο εξερεύνησης πέρα από το Γνωστό που τόσο απλόχερα το Κατοχικά Νέα σου προσφέρει … καθώς κ Κοντά μου ... Μείνετε συντονισμένοι ... Καλή Δύναμη σε Όλους μας ... Αποδοχή & Αγάπη για τον Εαυτό κι αυτό που τον Περιβάλλει ...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh