Παράλληλα Σύμπαντα

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Η θεωρία των Παράλληλων Συμπάντων είναι για μένα γεγονός και όχι μια απλή θεωρία όπως πιστεύει η επιστήμη της Φυσικής.

Η θεωρία αυτή λέει ότι υπάρχουν πολλές εκδόσεις του εαυτού μας που συμβαίνουν σε παράλληλους Κόσμους, δηλαδή ζούμε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε πολλά σύμπαντα πολλές εκδοχές του εαυτού μας.

Μπορεί δηλ. αυτήν την στιγμή που μιλάμε, εγώ, σε κάποιο παράλληλο σύμπαν να είμαι μοναχή, αλλά σε κάποιο άλλο να είμαι δολοφόνος. Σε κάποιο να είμαι φτωχή, σε κάποιο άλλο πλούσια.

Μπορεί μάλιστα να ζω σε διαφορετικό χρόνο από τώρα, να ζω πχ. στην εποχή των σπηλαίων και ουτω καθεξής.

Είναι μια θεωρία και αυτή, όπως και η Παλιγγενεσία (Αιώνια Επιστροφή), που δεν έχει αποδειχθεί ακόμα από την Επιστήμη.

Την πιστεύουν όμως άνθρωποι όπως εγώ, που φωτίστηκα από τον Θεό για να τα «δω» αυτά.

Η λογική και το σκεπτικό των Παράλληλων Συμπάντων είναι ότι, όταν θα γίνει η περίφημη Κρίση, ο Θεός θα επιλέξει τον καλύτερο εαυτό μας για να μας σώσει!

Βέβαια, υπάρχει και η τέλεια αποτυχία για κάποιες ψυχές, να έχουν ζήσει πολλούς εαυτούς και παράλληλους κόσμους, ωστόσο σε κανέναν να μην έχουν πετύχει πνευματικά και έτσι να κολαστούν!

Σκεφτείτε δηλαδή αποτυχία της ψυχής να ανεβεί πνευματικά.

Γενικά, για τα Παράλληλα Σύμπαντα, μπορεί να φαίνεται ότι έχει διασπαστεί κατά κάποιον τρόπο το «εγώ» των ανθρώπων και ζουν ταυτόχρονα πολλούς εαυτούς, αλλά στο τέλος, όλο αυτό, θα λειτουργήσει υπέρ τους ώστε να μπουν στον παράδεισο.

Να πω την αλήθεια, εδώ, στα Παράλληλα Σύμπαντα, τον καταλαβαίνω τον Θεό, στην Παλιγγενεσία όμως όχι. Τι νόημα δηλ. έχει η συνεχής επανάληψη της ίδιας ζωής και ο συνεχόμενος φαύλος κύκλος; Σε τι βοηθάει τις ψυχές μας;

Αν συνδέσουμε τις 2 θεωρίες, τότε όλες οι ζωές μας στους παράλληλους Κόσμους συμβαίνουν ξανά και ξανά οι ίδιες. Όμως και πάλι δεν καταλαβαίνω το νόημα αυτής της αέναης επανάληψης!…

Αναστασία Καραβίδα
(ερευνήτρια)

Loading...

17 thoughts on “Παράλληλα Σύμπαντα

 1. wooolfos says:

  Παράλληλα σύμπαντα υπάρχουν, μόνο που εκεί ζουν και εξελίσσονται ατομικές ψυχές, όπως ακριβώς και στο δικό μας σύμπαν. Δεν υπάρχει τρέλα στον συμπαντικό Υπερνού. Σε αυτή την εκδοχή πέθανα, αλλού συνεχίζω να ζω και τρισεκατομμύρια εκδοχές , που χρειάζονται αντίστοιχα σύμπαντα για να υπάρξουν. Ήμαρτον!!!

 2. γ says:

  »Την πιστεύουν όμως άνθρωποι όπως εγώ, που φωτίστηκα από τον Θεό για να τα «δω» αυτά.»

  και γω φωτιστηκα απο τον θεο για να διαβαζω αυτα που γραφεις. νοιωθω πολυ τυχερος, λεω να παω καζινο. (μας γ@μησες το μυαλο, με το συμπαθειο)

  κατοχικοι, μην βαλετε αλλο αρθρο απο την φωτισμενη γιατι διαολιζομαι. ..γιαννουλης

  βααλτε για την επιπεδη γη καλυτερα χχχχχχχχχα

 3. Ένας που ξέρει ! says:

  Φίλη Αναστασία τα παράλληλα σύμπαντα υπάρχουν κι μετρούνται με απόσταση υπαρξιακή κι όχι χρονική ή χωρική ούτε χωροχρονική !
  Η υπαρξιακή απόσταση μπορεί να μετρηθεί ( προς το παρόν ) μόνον μέσω μνημών τελεσμενων γεγονοτων που εμείς γνωρίζουμε ότι πχ ο φίλος μας είχε μια βέσπα πλην όμως τώρα μας φωνάζει ότι ( πάντα είχε παπάκι κι βέσπα δεν είχε ποτέ παρότι εμείς έχουμε οδηγήσει την βέσπα κι έχουμε περατηρησει πχ την ιδιαιτερότητα αυτής να έχει τις ταχύτητες στο αριστερό μέρος του τιμονιού ) αυτή είναι η απάντηση που παίρνουμε συνήθως όταν υπάρχει υπαρξιακή απόσταση προς μέτρηση !

  Είμαι κι εγώ ερευνητής αυτών των στοιχείων όλη μου την ζωή κι αυτό γιατί τα ζω από μωρό παιδάκι ! Η αλήθεια είναι ότι έχω βιώσει απίστευτα πολλά φαινόμενα υπαρξιακής απόστασης ως επίσης έχω προκαλέσει κι όλας μέσω ενός απλού νόμου της φύσης που όμως ο μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων δυστυχώς δεν βλέπει κι έτσι δεν μπορεί να κατανοήσει !

  Στην ερώτηση σου γιατί υπάρχουν πολλά παράλληλα σύμπαντα υπάρχουν πολλές μα πολλές απαντήσεις …αλλά η δική μου γνώμη είναι ότι υπάρχουν για να μας δίνουν μια διαδρομή εξωδου από την οποία τελεσμενη πράξη έχουμε υποστεί κι ζημιωθεί ή κι εγκλοβιστει από αυτήν !

  Σύμφωνα με τις έρευνες μου έχω παρατηρήσει ότι δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι όλα τα είναι μας ( δηλαδή όλες οι εκδοχές μας ) αληθινά ζωντανές ! Υπάρχουν περιπτώσεις σε φαινόμενα που υπαιστει κι ανέλυσα κι συνεχίζω να αναλύω όπου κάποιοι από το γύρω μας περιβάλλον αν φτάσουν στα υπαρξιακά τους όρια ( λίγο πιο πολύ πίεση από την απάντηση ήταν πάντοτε έτσι , δεν υπήρξε ποτέ που γράφω παραπάνω στο παράδειγμα με την βέσπα ) περιέργως καπνοποιηθηκαν μπροστά στα μάτια μου κι επανεμφανίστηκαν σε άλλο δωμάτιο λέγοντας μου ότι πάντα ήταν στο άλλο δωμάτιο κι ποτέ στο ίδιο που ήμουν εγώ … !
  Αυτό σημαίνει ότι όντως δεν έχουν όλα τα είναι μας την ίδια στηβαροτητα κι αντοχή στις υπαρξιακές αποστάσεις ! Άρα γεννάται μια θεωρία που λέει ότι αφού δεν είναι όλοι το ίδιο ζωντανοί επί παράλληλων συμπάντων τότε αυτόματα αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν κι κάποια που είμαστε εξίσου ζωντανοί με το εδώ ! Άρα τα παράλληλα σύμπαντα είναι σημεία διαφυγής από τις τελεσμενες πράξης που έχουν ήδη προκαλέσει ζημιά ή ότι …για αυτούς που είναι αληθινά ζωντανοί ! ( Τους παρουσιάζω έτσι για να γίνομαι κατανοητός ) ! Τώρα όμως αφού σε κάποια από τα παράλληλα σύμπαντα υπάρχουν κάποιοι εμείς που είναι ζωντανοί γεννάται κι άλλη μια θεωρία που λέει ότι ίσως τα παράλληλα σύμπαντα να είναι ένα είδος πολλαπλής διάθλασης ( μόνον για αυτούς που είναι ζωντανοί επί παράλληλων συμπάντων ) σαν να έχουμε περάσει από μέσα από ένα υπαρξιακό πρίσμα όπου η ολότητα που δεν είναι μια μονουποστατικη ύπαρξη αλλά αντιθέτως είναι πολυποστατικη κι ιδιαίτερα σπάνια πανθυποστατικη όντας ως μια μόνη ακτίνα ( ΜΟΝΟΑΚΤΟΙΝΟΣ για όσους γνωρίζουν ) πέρασε διαμέσω ενως πρίσματος ΥΠΑΡΞΙΑΚΟΎ κι υπαιστει διάθλαση προκαλώντας πολλαπλές υπάρξεις που φεύγουν είτε σε ομοιοσημα παράλληλα σύμπαντα ( όπου αλλάζει μόνον μία τελεσμενη πράξη κι όλα μα όλα τα άλλα είναι ίδια ) είτε σε μη ομοιοσημα παράλληλα σύμπαντα ( όπου αναλόγως της συμβατότητας ή της Α-συμβατοτητας των συμπάντων αλλάζουν παρά μα πάρα πολλά πράγματα στην ίδια μας την ζωή που είχαν ήδη γίνει στο παρελθόν !

  Εν ολίγοις πιστεύω ότι η ολότητα μας ( που σίγουρα δεν έχει καμία μα καμία σχέση με εμάς στο τώρα ) υπαιστει διάθλαση σε ένα είδους υπαρξιακό πρίσμα προκαλώντας την πολυποστατικη φύση σε εμάς που είμαστε ζωντανοί μέσα στα παράλληλα σύμπαντα !

  Τώρα όσο για την δεύτερη ερώτηση , σίγουρα δεν γίνεται αυτός ο φαύλος κύκλος να ξανακάνουμε την ζωή ξανά κι ξανά σαν λούπα γιατί δεν μάθαμε κάτι ή γιατί δεν αναπτύξαμε το πνεύμα μας … Έχω κι εδώ πολλές θεωριες για αυτό αλλά μία είναι η επικρατέστερη ! Για να σφίξουμε μια βίδα για παράδειγμα χρειάζεται πολλές βόλτες όπου αν » ρωτούσαμε » την Κακομοίρα την βίδα τι πιστεύει ότι ζει …θα μας έλεγε οτι συνέχεια ζεί την ίδια ζωή κι αυτό δεν το καταλαβαίνει γιατί … Εμείς όμως θα ξέραμε ότι η βίδα πρέπει να φέρει πολλές «βόλτες» γύρω από τον εαυτό της κι κατά μία έννοια να ζει συνέχεια την ίδια ζωή για μπορέσει όντως να βιδωσει σωστά κι γερά !

  Άλλωστε αυτό είναι κάτι που το «συναντάμε» σε όλη την πλάση !
  Παράδειγμα : η νύχτα κι η μέρα όπου πάντα διαδέχονται η μία την άλλη ή οι πλανητικές τροχιές όπου κι αυτές φαινομενικά ζουν συνέχεια τις ίδιες ζωές αλλά…πάντα κινούνται κι λίγο πιο μακριά από την φαινομενικά ίδια τροχιά τους …!
  Ίσως λοιπόν οι πολλαπλές βόλτες που κάνουμε κι εμείς πράττοντας την ίδια ζωή συνεχώς ή έστω πολύ λίγο διαφορετική από την προηγούμενη να είναι γιατί πρέπει κάτι να «» σφυξει «» κι να στερεωθεί πολύ γερά με κάτι άλλο πιο μεγάλο σε μέγεθος ! Βέβαια όπως η βίδα απλά θεωρεί ότι ζει πολλαπλές φορές την ίδια ζωή κι αδυνατεί να γνωρίζει ότι όντως την ίδια στιγμή που ξαναζεί την ζωή της κι είναι ίδια ή σχεδόν ίδια ταυτόχρονα σφυγκει κι στερεώνει κι κάτι μεγαλύτερο σε μέγεθος ύπαρξης , έτσι κι εμεις απλα μπορούμε να συλλαβουμε μεν ότι ζούμε την ιδια ζωή αλλά δεν μπορούμε καν να καταλάβουμε ότι ζώντας την ίδια ζωή ίσως απλά να σφυγκουμε κάτι ή να το στερεωνουνε ή ποιος ξέρει τι άλλο …! Άρα με βάση αυτήν την θεωρία κι σύμφωνα πάντα με τα επιχειρήματα που παρουσιάζω ο φαύλος κύκλος αυτός για τον οποίον εσύ ρωτάς ( ποιος ο λόγος ύπαρξης του ) εχει κι αυτός τον λόγο ύπαρξης του στον μαγικό ( μη άγων = άλλον από την πεπατημένη οδό που ζει κι πράττει ο κόσμος ) κόσμο !!

  Ελπίζω να βοήθησα κάπως στις ερώτησης σου φίλη Αναστασία !

  Καλή μέρα σε όλους ανεξαιρέτως κι καλή εβδομάδα εύχομαι !

 4. Νικος says:

  Ο Πλάστης μας καλεί χωρίς την θέληση μας στην ύπαρξη. Η ύπαρξη προϋπάρχει και εμείς είμαστε μια εκδήλωση που εξυπηρετεί τον Πλάστη της ουσίας. Γιαυτό άλλωστε θέλουμε να ζούμε χωρίς να ξέρουμε το γιατί. Άρθουρ Σοπενχάουερ

 5. Θα ηθελα να ημουν καποιος αλλος αχαχαχαχααα says:

  Βιοι παραλληλοι μπορει να υπαρξουν παραλληλα συμπαντα μονο στο μυαλουδακι σας

 6. Κωστας says:

  Ως εμεγαλύνθη τα έργα ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ πάντα εν Σοφία εποίησας. Επληρώθη η γη της κτήσεώς ΣΟΥ, επληρώθησαν τα σύμπαντα της κτήσεως ΣΟΥ. Είναι γεγονός η ύπαρξη πολλαπλών συμπάντων. Δυόμιση τρισεκατομμύρια γαλαξίες, που ο καθενας περιλαμβάνει απο εκατό δισεκατομμύρια έως ένα τρισεκατομμύριο άστρα. Εκτείναντός ΣΟΥ την χείραν τα σύμπαντα πλησθείσονται χρηστότητος. Ας μη απατώμεθα, η ζωή του ανθρώπου είναι μοναδική. Οτι μας εχει ενημερώσει Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, παρ ο ουκ ενι παραλλαγή ή τροπής αποσκίασμα. Η επίγεια ζωή είναι μία αποστολή και μετα η κριση, ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΙΣ Η ΕΜΟΙ ΔΙΚΑΙΑ ΕΣΤΙ. Απαξ και εγεννήθημεν οφείλομεν ζείν αιωνίως παρα ΧΡΙΣΤΩ ΤΩ ΑΘΑΝΑΤΩ ΒΑΣΙΛΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩ. Οι δίκαιοι εις ανάστασιν ζωής και οι άδικοι εις ανάστασιν κρίσεως. Απο εμφανίσεως του ανθρώπου έχουν διέλθει εκ της γης εκατον οκτω δισεκατομμύρια άνθρωποι. Ούκ έχομεν ώδε μένουσαν πόλιν, αλλα την μένουσαν επιζητούμε. Ότι πάροικος ειμί εγώ και ξένος εν γη αλλοτρία. ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ η γη και το πλήρωμα αυτής. ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ τα σύμπαντα και παντα τα εν αυτοίς, ότι ΕΚΕΙΝΟΣ είπε και εγεννήθησαν. Άπειρον το ΘΕΙΟΝ και ακατάληπτον, και τούτο μόνον ΑΥΤΟΥ καταληπτόν, η απειρία και η ακαταληψία.

 7. Ανωνυμος says:

  Καλα…ο καθενας μπορει να ζησει σε οσα συμπαντα θελει ….αυτο συμβαινει συχνα σε ανθρωπους ….που βρισκονται ενα σκαλοπατι πριν…..το Δαφνι….Μη λετε βλακειες και τρελενετε τον κοσμο…!!!

 8. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  Eάν βλέπεις σήμερα με τις ώρες ταινίες είναι αδύνατον να μην πιστεύεις στα παράλληλα σύμπανταΣύμφωνα με τα πρόσφατα αποτελέσματα του διαστημικού τηλεσκοπίου Planck μόλις το 4,9% της συνολικής μάζας του σύμπαντος μπορεί να γίνει άμεσα ορατό.,περίπου το 26,8% υπολογίζεται ότι αποτελείται από σκοτεινή ύλη,το υπόλοιπο 68,3% αποτελείται από σκοτεινή ενέργεια, ένα ακόμα πιο περίεργο στοιχείο, διάσπαρτο στο διάστημα, το οποίο πιθανότατα δεν μπορεί να λογιστεί σαν συνήθη σωματίδια,ο καθορισμός της φύσης αυτής της χαμένης μάζας, είναι ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα της σύγχρονης κοσμολογίας και της φυσικής των σωματιδίων.Αρα ,Το να ισχυρίζονται κάποιοι με βεβαιότητα την ύπαρξη των παράλληλων συμπάντων δεν είναι τουλάχιστον κουτό με την παρούσα πτωχή γνώση, από τον άνθρωπο, του σύμπαντος?

 9. Ανωνυμος says:

  Για δες που στο τωρα …συμπαν …ενω μας κοροιδευουν μπροστα στα μουτρα μας ..κλεβοντας τις ζωες μας …..και δεν ψαχνομαστε …!!!! Και ψαχνουμε να βρουμε αλλα συμπαντα …….για γελια …η για κλαματα …..;;;; Ανοητο ανθρωπακι …ο ανθρωπος …μεχρι ….τελους…..

 10. Θεός says:

  Γιατί κύριοι δεν πιστεύεται στα παράλληλα σύμπαντα;
  Δεν βλέπεται ότι στην χώρα που ζούμε πόσα παράλληλα σύμπαντα υπάρχουν ; Είναι ανάγκη να σκοτίζετε το μυαλουδάκι σας να αποδείξετε την ύπαρξη τους κάπου αλλού αφού δεν έχετε την δυνατότητα της απόδειξης!!!
  Εδώ είναι δίπλα μας και είναι αναμφισβήτητα και αυταπόδεικτα…!
  Η πολιτεία, οι πολίτες, οι ένοπλες δυνάμεις, οι επιχειρηματίες, η παιδεία καί πόσοι αλλοι…!!!
  Ποιός αμφιβάλλει ότι όλοι τους δεν ζουν σε παράλληλα σύμπαντα ;;;;

 11. ελαχιστος αγιοριτης says:

  Αγαπητη Αναστασια
  Ο ανασταντας Χριστος, που εχεις και το ονομα του, οπως και οι αποστολοι και μεταγενεστεροι αγιοι της εκκλησιας, μας διδαξαν οτι η ψυχη του ανθρωπου εχει μονο μια ευκαιρια σε αυτο τον γηινο κοσμο που βρισκεται.
  ο πονηρος σατανας και εχθρος καθε ψηχης, σκαρφιζεται διαφορες θεωριες για να διστρεψει τα πιστευω των ορθοδοξων χριστιανων.

  εχω να σου πω, απο προσωπικη εμπειρια απο αρκετα χρονια μοναστκης ζωης στο Αγιον Ορος, οτι σατανας υπαρχει και οτι μονο εντος τους κολπους της εκκλησιας υπαρχει σωτηρια και οσα σου λενε διαφοροι στοχαστες και «δηθεν» κοσμολογοι, ειναι αρλουμπες απο ανησηχα μεν μυαλα, αλλα που χανουν την ουσια της πραγματικης υπαρξης του ανθρωπου πανω στην γη, και που ειναι η δημιουργια του ανθρωπου απο ενα υπερτατο ον, που ονομαζουμε θεο, για να αντικαταστηση το πεσωντα ταγμα αγγελων του εωσφορου.
  ολα σε αυτη την γη γινονται για να αντικατασταθουν οι χαμενοι αγγελοι του θεου απο ανθρωπους που με την ελευθερη τους βουληση επελεξαν να αγαπησουν και να ζησουν μια ζωη οπως την ζητησε ο δημιουργος τους, πρωτιστα με ταπηνωση και με αγαπη για τον πλησιον.
  μπορει να υπαρχει κατι αλλο περαν αυτου που γνωριζουμε σε αλλους γαλαξιες ?
  κανεις δεν θα το μαθει σε αυτο τον κοσμο !!
  αλλα εμεις που γνωριζουμε τουλαχιστον την αληθεια του ευαγγελιου και εχουμε απες αποδειξεις για την υπαρξη του δημιουργου μας, καλο ειναι να συγκεντρωνομαστε σε αυτα που μας ζηταει, παρα να ψαχνουμε φανταστικα συμπαντα, γιατι απο τις πολλες ανησυχιες και ψαξιμο, χανουμε τον πραγματικο δρομο, που ειναι η σωτηρια της ψηχης μεσω της θεωσης και την ανυπερβλητη αγαπη του θεου για τον ανθρωπο, που καταδεχτηκε να γινει ανθρωπος, για να μας δηξει τον πραγματικο δρομο της θελησεως του.

  γνωριζε λοιπον, οτι ο καθε ανθρωπος εχει μια μονο ψηχη και μια μονο ευκαιρια για να σωθει, και πρεπει να ανησυχουμε για την σωτηρια μας. αλοιως, στο τελος της επιγειας ζωης μας οταν το σωμα γυριζει στην γη απο οπου προηλθε, γινεται και η ψυχη ενα μεγαλο μηδενικο, πηγαινοντας στην απωλεια, που στην πραγματικοτητα ειναι η αποβολη απο τον παραδεισο.

  τι σημαινει η αποβολη απο τον παραδεισο ?
  σημαινει οτι η ψυχη θα βρισκεται για παντα μονη, στο σκοταδι και μακρια «την μοναξια της απομονοσης» (αναλογα τις αμαρτιες που εχει) μακρια απο το φως της «αληθειας» που ονομαζουμε «παραδεισο» των ψυχων.
  αρα αιωνια ληθη και ανυπαρξια οσον αφορα την κοινωνια του παραδεισου.
  φωτιες και κλαματα που αναφερονται στις γραφες, ηταν γραμμενα κατα τετοιο τροπο που θα τα καταλαβαιναν οι ανθρωποι της εποχης εκεινης.

  συμπερασματικα, παραδεισος των ψυχων υπαρχει και αν διαβασετε τους βιους των αγιων και ζησετε κοντα στην εκκλησια, με θεαρεστες πραξεις, βιωματα και φωτηση του αγιου πνευματος, θα πιστειτε για την υπαρξη του θεου και τοτε θα εχετε την κριση να καταλαβετε τις διαφορες πλανες «αληθοφανεις μεν – αλλα πλανες» του πονηρου, που δεν κανουν αλλο παρα μονο να προαγουν τον εγωισμος του ανθρωπου, για να νομιζει οτι η θεωση του μπορει να την εχει μεσω της αυτογνωσιας του παρα μεσω της χαρης του τριαδικου δημιουργου του.

  καλη φωτιση σε ολους, γιατι ζουμε σε χαλεπους καιρους και ο πονηρος προσπαθει να κλεψει απο τον θεο και του εκλεκτους του, που ειναι οι Ορθοδοξοι χριστιανοι.

 12. ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ says:

  »Η λογική και το σκεπτικό των Παράλληλων Συμπάντων είναι ότι, όταν θα γίνει η περίφημη Κρίση, ο Θεός θα επιλέξει τον καλύτερο εαυτό μας για να μας σώσει»!οποτε γιατι να μπω στον κοπο να αλλαξω?σε καποιο παραλληλο συμπαν υπαρχει μια εκδοχη του εαυτου μου που θα με σωσει.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Κ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.σ’ευχαριστω πολυ κυρια,μπορω να πω οτι ανακουφιστικα.ξερεις,δυσκολευομαι πολυ να παω κοντρα στα θελω του παλιου μου εαυτου.τωρα μου’δωσες τη λυση »Γιδοβοσκε μην αγχωνεσαι υπαρχει το παραλληλο συμπαν».ψηφιζω λοιπον παραλληλο συμπαν

 13. ανωνυμος says:

  αυτός ο συνδυασμός που κάνει ώρες ώρες αυτός ο νους μας τρομάζει.
  μία επαναλαμβάνομενη είδηση έρχεται την προσέχεις στην αρχή και μετά ξανάρχεται και ξανά ξανά..
  επαναλαμβανόμενη , την πρώτη φορά , συνεπώς έχει ξαναειπωθεί…
  Μου θυμίζει τι λέγαμε για τα παράλληλα σύμπαντα.
  να έχεις μια αίσθηση ενός γεγονότος που συμβαίνει σε κάποιον άλλον μόνο που δεν το συνειδητοποιείς την αίσθηση αυτού του γεγονότος.
  Το παρομοιάζεις σαν γεγονός που σου συμβαίνει εκείνη την χρονική στιγμή.
  Ταυτόχρονα όμως συμβαίνει σε κάποιον άλλον.
  Γιατί τα παραλληλα σύμπαντα πάντα να εννοούν τους εαυτούς μας και όχι τις παραλληλες συνθήκες που παράλληλα βιώνουν αλλά οι λεπτομέρειες φαίνονται σαν να βρίσκεις από δύο εικόνες τις διαφορές τους.
  Εκεί το τραπέζι στην μια εικόνα δεν φαίνεται και κυκλώνεις την διαφορά.
  Το ‘τραπέζι‘ που σου λείπει σε κάποιον άλλον το τραπέζι είναι εκεί ,, ή κάτι διαδραματίζεται με το τραπέζι ..
  Και γιατί διαλέγεις το τραπέζι..;
  ή σε διαλέγει το τραπέζι;
  Και αφού σε διαλέγει ή το διαλέγεις γιατί δεν επιλέγεις την σωστή έκβαση της υπόθεσης ή δεν είσαι αρκετός δεμένος για να βρεις την λύση;
  Δεν μπορείς ταυτόχρονα να είσαι εκεί , ή δεν σκέφτεσαι ότι πρέπει να είσαι εκεί;
  Ή είσαι εκεί , και δεν μπορείς να πράξεις ; Στην αλλαγή της επιλογής δεν μπορεί να επέμβει; Ή μπορεί ;
  Ένας περίπλοκος κόσμος που περικλείουν τα απλά σε σύνθετα. Σαν απλό ήρθε με ακανόνιστη προβολή ..
  Και μια προβολή στον καθένα αντιστοιχεί μια διαφορετική εικόνα.
  Γιατί η πρώτη σκέψη είναι πάντα για το δικό σου οικείο περιβάλλον ενώ φαίνονται όλα συμβατά , στο δίπλα δεν έιναι…Κι όμως σε βασανίζει αυτήν η σκέψη πώς ήρθε και γιατί , μέχρι που το μαθαίνεις να είναι αργά πολύ αργά….
  ΗΡΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *