in

Όταν ό Σωκράτης συμφωνεί μέ τόν Δαυίδ…..!Διαλύει σύγχρονες Αυταπάτες!…. καί Ύποπτες Δηλώσεις!….

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Όταν ό Σωκράτης συμφωνεί μέ τόν Δαυίδ…..!!!! Διαλύει σύγχρονες Αυταπάτες!…. καί Ύποπτες Δηλώσεις!….

Πρώτον διατί αναφέρω ότι ό Σωκράτης συμφωνεί μέ τόν Δαυίδ καί όχι τό αντίστροφον; Διότι ό Δαυίδ είναι 500 έτη παλαιότερος…. γιά νά μήν παρεξηγόμαστε!….

Ό Δαυίδ είπε: «Κύριος ειμί βοηθός, καί ού φοβηθήσομαι τί ποιήσει μοί άνθρωπος»….

Ό Σωκράτης είπε: «ένας καλός άνθρωπος δέν έχει νά φοβηθεί τίποτε ούτε νεκρός ούτε ζωντανός»….

Ό πρώτος αμέσως ό δεύτερος εμμέσως πλήν σαφώς, δηλώνουν ότι εμπιστεύονται Τόν Θεόν καί ότι Κριτήριον τούς είναι Η Αγάπη είς Τόν Θεόν καί τίς Εντολές Τού, άρα τέ Η ΦΙΛΟΚΑΛΊΑ!!!!

Σ’ αντιδιαστολήν όσων λένε ότι οί ψυχές πάνε στό Φεγγάρι καί τίς τρώνε δαίμονες…. Συμφωνώ καί διαφωνώ έν μέρει…. Πηγαίνουν καί τίς τρώνε είτε στό Φεγγάρι είτε οπουδήποτε αλλού όσες δέν είναι καλές καί όσες δέν αγαπάνε Τόν Θεόν…. Αυτά από τόν Σωκράτη καί τόν Δαυίδ….

Δέν μπορείς νά συμφωνείς καί μέ τούς Σωκράτη καί Δαυίδ καί μ’ εκείνον που σέ τρομολαγνεί ότι δέν έχεις επιλογή κυρία ψυχή θά σέ φάνε στό Φεγγάρι οί διαβόλοι οί πολλοί….

Η Σοφιστεία έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις, κάνωντας ξανά τό μαύρο άσπρο καί τό άσπρο μαύρο…. Τό ξέρω δέν διαβάσατε τόν Πλάτων περί τούτων ή κάτι παρόμοιον…. Ό,τι σάς αμολήσουν κάθε ημέρα ώς νέον φρούτον αυταπάτης τό πιπιλίζετε….

Κάποτε μάς έδειχναν δήθεν σέ βίντεο διαστημόπλοια τών Έλ καί όταν ερώτησα κάποιον στό φατσοβιβλίο γιατί δέν ήρθαν νά βοηθήσουν έν έτει 1922 καί έν έτει 1974, ούρλιαζε από σιωπή!… Έφυγε αυτό τό φρούτο καί έφεραν άλλο…. Ξέρω πολύ καλά τί λέγω…. πολύ καλά μέ αποδείξεις…. Νομίζετε ότι σάς τά λέγω όλα!….; Αλλά δέν χρειάζονται περισσότερα απ’ αυτά γιά νά Καταλάβετε, άν δέν Καταλάβετε μ’ αυτά δέν θά Καταλάβετε ούτε μέ τά περισσότερα….

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Report

What do you think?

-5 points
Upvote Downvote

34 Comments

Leave a Reply
 1. και τι μας νιαζει αδερφε τι ειπε ο Δαυιδ?
  Λιγο αστοχη η συγκριση..
  Οσο για το φεγγαρι που λες συμφωνω..

 2. Καλημέρα πιστεύω ότι τα έχεις μπερδέψει κ προσπαθώντας με μια φράση να παντρεψεις την νύχτα με την μέρα δηλ συγκρινης έναν γιδοβοσκο που έγινε βασιλιάς σε μια αμφιλεγόμενη ιστορία με έναν άνθρωπο που φιλοσόφουσε κ τι εννοούμε φιλοσοφία κατά Σωκράτη? φιλόσοφος είναι αυτός που ανα,ζητά την αλήθεια.. ωπος είπε κ ο κύριος μας χωρίς να έχουν σχέση βέβαια ΜΕΤΑΞΥΤΟΥς αναζητα την αλήθεια κ η αλήθεια ελευθερώσει εμάς

 3. Πολύ θα ήθελα ο αρθρογράφος να μας δείξει από την Ελληνική γραμματεία ποιο Θεό εμπιστευόταν ο Σωκράτης.

  Μήπως τον Γιαχβέ του Δαβίδ ❓

  • Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ,Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΥΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ,Μ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΠΛΗΡΩΣ ΑΘΕΑΤΟ,ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ-ΓΙΑΧΒΕ!!
   ΤΕΛΟΣ DOC!!!

   • Παραθέτω από δικό σου σχόλιο Γιόχαν

    «Σαφώς και είμαι ορθόδοξος!» (croif101 17 Απριλίου 2019 at 19:56)

    Παραθέτω από την ορθόδοξη εκκλησία: «Ὁ Θεός τῆς Παλαιᾶς Διαθήκης (Γιαχβέ) πού ἀναφέρεται σχεδόν σέ κάθε ἐδάφιο αὐτῆς, εἶναι τό δεύτερο πρόσωπο τῆς Ἁγίας Τριάδος, δηλαδή ὁ Υἱός καί Λόγος τοῦ Πατρός.»

    Άγιος Παΐσιος: «Ο Θεός της Παλαιάς διαθήκης είναι ο Χριστός.» (Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι Α΄)

    Croif: «Ο Θεός της Παλαιάς διαθήκης είναι το κοπρόσκυλο ο διάβολος» (croif101 3 Οκτωβρίου 2016 @ 03:13)

    Πάμε όλοι μαζί! Φτύστε τον!!

 4. Και πώς τα συνέλαβε όλα αυτά ο Δαυβίδ και σε ποιά γραφή τα έγραψε; Μήπως μίλησαν πρίν απ’ αυτόν ο Ησσίοδος, ο Ορφέας, ο Διόνυσος ή Ερμής ο Τρισμέγοστος. “Αι Διαθήκαι” των εβραίων είναι αντιγραφή των Ορφικών (Otto Kern). Είκοσι χρόνια σε μία έρημμο σαν την πελλοπόνησσο περιφερόταν χωρίς να βρίσκουν έξοδο.

 5. ποιος ιστορικος αναφερει τον δαυιδ; κανεις πλην του εβραιου ιωσιππου. Η πραγματικοτητα ειναι οτι τα βιβλικα πρόσωπα ειναι κατσικανιαριδες της εποχης των επιγονων και με απατη του γνωστου λαου παρουσιαζονται σαν “Αρχαιοι” Η τορρα ειναι για τα σκουπιδια.

 6. οι βιβλικές αναφορές (παλιοδιαθήκη τη λέω, ελπίζω να μην ενοχλείσαι )
  που ειναι ουσιαστικά αόριστες ιστορικές καταγραφές των Εβραίων
  (το Ταλμουδ, το Τορά και η Καμπάλα είναι η θρησκευτική τους πεμπτουσία)
  δεν προσδιορίζουν ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ούτε πότε έζησε, ούτε το γενεαλογικό του δέντρο…
  βασίζονται σε υποθέσεις/εικασίες, με βάση πάντα τις αοριστολογίες της παλιοδιαθήκης.
  Ειναι “υπαρκτή” φυσιογνωμία “ήρωα” μέσα απ’τα παραμύθια τους ουσιαστικά.

  Ο Σωκράτης από την άλλη, υπαρκτότατη φυσιογνωμία, ξέρουμε και πότε έζησε και πού,
  αλλά και την διαδρομή του…

  Οι συγκρίσεις μεταξύ των δύο, αν δεν εκφράζουν μια δυσσεβή προσέγγιση απέναντι
  στον Σωκράτη, σίγουρα είναι άτοπες.

  Κατά τα λοιπά θα σε παρότρυνα να ξεκολλήσεις από τα της Σελήνης, όπως τα
  παρουσίασε ο Πλούταρχος και τα αναμετέδωσε αναλύοντας και μεταφράζοντάς τα
  ο κ. Χαραλαμπίδης, γιατί εκτός του ότι παίζεις ένα πονηρό και αδόκιμο
  παιχνίδι (ενδεικτικό του… “καλού χριστιανού” άραγε?) αντιμετωπίζεις
  με παρωπίδες και κυρίως με ασέβεια την αρχαία ελληνική γραμματεία,
  πράγμα που δεν σε τιμά είτε είσαι/αισθάνεσαι Ελλην, είτε όχι.

  Κατα τα λοιπά συμφωνώ και με —@@@— και με Μιχάλη.

  Αυτή τη φορά, επειδή άγγιξες Σωκράτη που αγαπώ ιδιαίτερα, μπορεί να
  μην πάτησα ντισλάικ (ένεκα αρχής όπως έχω ξαναπεί) αλλά ένα εικονιδιο
  (το έλεος) δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό να το πατήσω.

 7. Διόρθωση: Δεν συμφωνώ μόνο με —@@@— και με Μιχάλη
  αλλά με όλους τους προλαλήσαντες τις τοποθετήσεις των οποίων
  βλέπω τώρα ( δηλ. και ΓΙΑΤΡΟ και Νίκο)

  • Μπορεις να μου πεις που δεν συμφωνεις?
   Οτι δεν ηταν αστοχη η συγκριση?
   Μηπως για το φεγγαρι?

   • Γραψε λαθος Βασουλα…
    Δουλευω μεσα στη ζεστη και δεν ειδα το απο πανω σχολιο σου…
    Το χω το αλτσχαιμερ στο τσεπακι…χαχαχα!!

    • xaxa φταιω κι εγω ρε φιλε, εκανα λάθος διατύπωση στο αρνητικό,
     Έπρεπε να πω πως όχι μόνο ΣΥΜΦΩΝΩ με —@@@— και με Μιχάλη
     σλλά και με τους άλλους.

     Εννοείται ότι συμφωνώ και με τον ΝΕΜΕΣΙΚΟ που τον βλεπω τώρα.

 8. Και οι Εβραιοι και οι Ελληνες γνωριζαν τους θεους απο τις παραδοσεις τις Μεσοποταμιας απο οπου προερχεται και η παραδοση του Απολλωνα. Οι Ελεηνοκεντρικοι ειναι τα πλεον ασεβη και αθλια κομπλεξικα σκουληκια που σερνονται σε αυτη την γη που νομιζουν οτι ειναι “φυλετικα ανωτεροι” και οτι τους χρωστα ο πλανητης για αυτο που καταφερε μια αλλη αγνωστη φυλη και παραδοση στο παρελθον. Ειναι καλυτερα να εισαι gay παρα εθνικιστης του ειδους, καθοτι δεν υπαρχει μεγαλυτερη καταντια για το ανθρωπινο ειδους απο τους ομοφοβικους, που ταιζουν την αλαζονεια των σαπιων υπανθρωπων αναφορικα με την καταγωγη τους απο τους αρχαιους ομοφιλοφιλους, που εχουν και αποψη για τις παραδοσεις των θεων και την Σοφια των αιωνων τα σιχαματα που ειναι ξερασματα του Λογου και της υπαρξης.

  • Απόλλων Έρως

   Σύμφωνα με την θεολογία σου, όλοι οι ονομαστικοί Θεοί είναι εκφράσεις της μονάδας, δηλαδή του ενός αληθινού Θεού (που δεν ξέρεις πως τον λένε).

   Άρα λοιπόν, το να αποκαλείς τον Θεό της Παλαιάς διαθήκης τέρας, ρατσιστή, παιδοκτόνο κτλ, είναι άστοχο και βλακώδες!

   Συμπέρασμα: (σύμφωνα με τα λεγόμενα σου) Ο Θεός (σου) εκφράζει τον ρατσισμό (κτλ) και μοιάζει με Τέρας!

   Μάλιστα μάλιστα!

   Υ.Γ Να είσαι προσεκτικός σε ότι γράφεις, διότι ότι γράφει δεν ξεγράφει! Όλες οι μπούρδες που έχεις γράψει, γυρνάνε εναντίον σου με αποτέλεσμα να προκαλείς το γέλιο στους αναγνώστες του Κατοχικά. Αν δεν το`χεις καταλάβει είσαι ο διασκεδαστής μας όπως και ο Άσχετος Αδαής με τα μυαλά στα κάγκελα του Γιαχβέ – Ιησού. Τα δικά σου μυαλά είναι στα κάγκελα του εωσφόρου 666.

   Χαιρετίσματα στην babalon.

 9. Εχουν και το θρασος οι σαπιοι “απογονοι” να ανφερονται στις εσωτερικες παραδοσεις τις οποιες εκμηδενισαν για να ταιζουν τον κομπλεξισμο και αλαζονοεγωμανια του “απογονου” και στον ανατολιτη Απολλωνα λες και ειναι ιδιοκτησια τους. Δεν υπαρχει μεγαλυτερο τσιρκο βλαμμενων κομπλεξικων και σαπιων υπανθρωπων στην ιστορια του συμπαντος.

 10. Ο Σωκρατης οπως και ο Πλατωνας ηταν μυημενοι στις παραδοσεις των θεων της Αιγυπτου οπως και οι αρχαιοι Εβραιοι καθοτι μαλιστα απο αυτη την παραδοση προερχεται η περιτομη και το μονο βεβαιο ειναι οτι ο Δαυιδ εστω και σαν μυθολογικο προσωπο εχει πολυ μεγαλυτερη σχεση με τον Σωκρατη οπως και με τον θεοσοφο Καζατζακη κλπ παρα με τους “απογονους” που εχουν εξευτελισει την ανθρωπινη υπαρξη για να ταιζουν τον κομπλεξισμο του πιθηκου που παριστανει τον φυλετικα ανωτερο.

 11. Τα νεοναζιστικα σκουληκια που λανθασμενα καταρχην θεωρουνται ανθρωποι ουδεμια σχεση εχουν και με τον Σωκρατη και με τα Ορφικα του Θρακα (δηλ. μη Ελληνα) Ορφεα που ηταν βασισμενα στην Αιγυπτιακη μνημη των “κατωτερων μαυρων” συμφωνα και με τον Διοδωρο τον Σικελιωτη και με τους θεους επι της ουσιας, περα απο την αγκυλωση του εγω με την υλη και με το ειδωλο-εξωτερικο μιας αγνωστης παραδοσης, με την οποια αλλωστε ειναι ξεκαθαρο οτι ουδεμια σχεση εχουν καθοτι μιλαμε για ενα διαφορετικο και ασυμβατο πολιτισμο ομοφυλοφιλων και παιδοφιλων και αυτοι μαλιστα ειναι ομοφιβικοι. Μιλαμε για το τερμα της πανανθρωπινης γελοιοτητας και παλι καλα που υπαρχουν οι αριστεροι να φτυνουν πανω στην σαπιοβρωμια των εθνικιστων και των νεοναζι που εχει ξεπερασει τα συμπαντικα ορια με τους υπερκομπλεξικους κατα φαντασιαν “απογονους” και “κληρονομους” που εχουν εκφυλισει τα παντα.

  • Κανει…εισαι πριχτης..πραγματικα πλαθεις ιστοριες που τη κκελε σου τζαι πριζεις μας τα…προς απαντηση σου στο διαλογο τιμαιου και κριτια ο αιγυπτιο σοφος αναφερει πως η αθηνα εχει χιλια χρονια πιο αρχαια ιστορια που την αιγυπτο τζαι που τους λαους της μεσοππταμιας που τοτε εν ιξεραν πως να πιουν νερο οι να δημιουργουν θεοτητες τζαι να τος τραμπαρουμε τζολας..αρα οτι μας ξεφουρνιζεις δαμεσα τοσο τζαιρο εν εχουν καμιαν υποσταση..αγραμματε ε αγραμματε…εκατο τις εκατο βαλεις καποιον να σου τα γραφει τα αρθρα σου…πριχτη

 12. Ο Σωκρατης δολοφονηθηκε απο τους αρχαιους ομοιους των σημερινων ναζι γιατι διδασκε για ξενους θεους. Σε γενικες γραμμες οι Ελληνορθοδοξοι καλα να παθουν για τις ανοησιες που σπερνουν για να ταιζουν τα εθνικιστικα παρασιτα που επιστρεφουν εναντιον τους. Μεχρι να το παρετε χαμπαρι οτι ολοι εισαστε το ιδιο πραγμα και οτι ολοι μαζι εχετε σπειρει αυτην την πανουκλα που απευθυνεται στον πατο της πανανθρωπινης γελοιοτητας, οι θεοι θα σας φασκελωνουν και το τελος σας ειναι κοντα αρχαιοκαπηλοι και θεοκαπηλοι και οι μεν και οι δε που μας εχετε αρρωστησει ολους με τον υπερκομπλεξισμο και την αθλιοτητα του απογονου του πιθηκου και παλι καλα που υπαρχουν οι ανθρωποι και δηλαδη οι αριστεροι.

  • Ισχυρίζεσαι ότι σκότωσαν τον Σωκράτη γιατί δίδασκε για ξένους θεούς.

   Παραθέτω από την αγαπημένη σου Wikipedia

   «…ένας από τους βασικούς λόγους για την κατηγορία του στην πραγματικότητα ήταν ότι ο Κριτίας, ένας από τους μαθητές του και μάλιστα από τους πιο σημαντικούς, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξουσία των τριάκοντα τυράννων.»

   Κάτω από το λήμμα «Τριάκοντα Τύραννοι» διαβάζουμε τα εξής για τον Σωκράτη.

   «…ο Σωκράτης, ο οποίος γνώριζε προσωπικά ορισμένους από τους Τριάκοντα (και μάλιστα τον ίδιο τον Κριτία) αρνήθηκε πεισματικά να συμμετάσχει στις πράξεις τους.»

   Μάλιστα! Που είδες φιλαράκι μου ότι τον σκότωσαν επειδή δίδασκε για ξένους θεούς;

   Ο λόγος σου δεν έχει καμιά αξία! Επανειλημμένα σε έχω πιάσει να λες ασυναρτησίες για να στηρίξεις τις δοξασίες σου οι οποίες ασφαλώς έχουν σαθρή βάση.

 13. Οποιος δεν ειναι εχθρος των ναζι και δηλαδη και των Ελεηνοκεντρικων καταρχην ειναι εχθρος του ανθρωπινου ειδους και καλα κανετε να τα βρειτε μεταξυ σας εσεις που αλλωστε ψηφιζετε ακροδεξια και νομιζετε οτι εχετε και αποψη και τα προβληματα σας βασικα επι της ουσιας δεν απασχολουν τους ανθρωπους, που και αυτοι αλλωστε σας εχουν σιχαθει οπως και οι θεοι απο τοτε που σας πηραν χαμπαρι και γινεται το ελα να δεις και στο fb κλπ με τις κλανιες των Ελεηνοκεντρικων που νομιζουν οτι ειναι το κεντρο του συμπαντος και οτι εχουν και καποια σχεση μαλιστα με τους αρχαιους σοφους. Η δαιμονικη βρωμια που σπειρατε πλησιαζει στο τελος της και για τους μεν και για τους δε καθοτι το συμπαν ολοκληρο εχει σιχαθει τον κομπλεξισμο σας και την αλαζονοεγωμανια σας και τους ψευτοθεους σας κα απλα ειναι θεμα συνειδητοποιησης οτι η αρρωστια σας εχει τελειωσει και θα ερθει συντομα. Επισης τον παιρνει ο Μεταξας απο τους Μακεδονες.

  • Άσε τις κλανιές των άλλων και να ασχοληθούμε με τις δικές σου.

   Μα να πιστεύεις ρε Απόλλωνα Έρως ότι είσαι ενσάρκωση (αβατάρας) του Υπέρτατου Όντος (Θεού) στη Γη; Και ότι είσαι η «κάθοδος» του υπέρτατου όντος στον φυσικό κόσμο; Και τι, θα μας κάνεις ντα; Και που είναι η σοφία σου; Είσαι τόσο ασήμαντος που κανείς δεν σου δίνει σημασία. Κανονικά η θέση σου είναι στο τρελάδικο και η διατροφή σου να αποτελείται εξ ολοκλήρου με χάπια.

 14. Ένα μήνυμα προς τα κατοχικά αυτούς πού γράφουν τους πληρώνεται?κ αν ναι γτι?η ανθρωπη εδώ είναι η ποίο επειηκης λέξη άσχετη με λόγο κ επειχηρηματα κάτω τού μετρίου ωπος ο Απόλλων .. αγαπητέ Απόλλων κρίμα κ το όνομα είσαι πιο άσχετος κ φτωχός σε λογο πού έχω δει εδώ αυτά που γραφης ποίο πάνω είναι ανευφ λόγου σχολιασμός κ εμπλούτισε κ λίγο το λεξιλόγιο σού εκτός από λέξεις πχ ναζί φασισμός κ δεξιός κ ύβρις . κρίμα στο σάιτ

 15. ΑΔΕΛΦΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ,ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΦΤΩΧΟΙ,ΑΛΛΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ,ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤ ΘΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ?ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΝ,ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΖΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ?ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ,ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΣΗ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ?
  ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟ ΕΥΛΟΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ,ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛ-ΟΛΥΜΠΙΩΝ,ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ?
  ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΛ,ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ,ΩΣ ΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?
  ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ,ΝΑΙ,ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΛΗΣΤΟΙ,ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ,ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ,ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ!!!ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ.
  ΑΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕ,ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ,ΠΟΥ ΖΟΥΣΕΣ,ΩΣ ΨΥΧΗ ΖΩΣΑ,ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΣ,ΘΑ ΕΚΛΑΙΓΕΣ,ΑΛΛΑ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!
  ΕΚΕΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ,Ο ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ,ΣΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΜΑΣ!!!
  ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ,ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛ-ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ,ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ,ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ,ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΟΥ,ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΩΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ,ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ!!!ΟΙ ΕΛ-ΑΝΝΙΟΙ,ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ,,ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΩ,ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ,!!!ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ!!!ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
  ΙΣΧΝ

  • Ποιος μιλά για σωτηρία ρε παιδιά;

   Ο Croif ❓

   Ωχ το μάτι μου, μου το έβγαλε ο κερατάς!

   «Σαφώς και είμαι ορθόδοξος!» (croif101 17 Απριλίου 2019 at 19:56)

   Με συγκίνησε βαθύτατα ο λόγος του ότι είναι έτοιμος να δώσει και την ζωή του για την ορθόδοξη πίστη.

   Ο λόγος του είναι εγγύηση για την σωτηρία της ψυχής του.
   Παράδειγμα: «Δεν είμαι ορθόδοξος!» (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 18:10)

   Δεν νομίζω να υπάρχει πιο καμένος από αυτόν!

   Πάμε όλο μαζί:
   «Δεν είμαι ορθόδοξος!»
   «Σαφώς και είμαι ορθόδοξος!»
   «Δεν είμαι ορθόδοξος!»
   «Σαφώς και είμαι ορθόδοξος!»

   Θα σου πω εγώ τι είσαι Croif
   📢 Είσαι τρελός!

   • ΓΙΑΤΡΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΣΕΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΠΙΤΟΓΥΡΟ!!ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΡΧΕΣΑΙ,ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΕ ΑΠ ΟΛΑ!!!

 16. Ο croif είναι ένας από τους μεγαλύτερους αναγνωρισμένους Λόγιους της βίβλου. Έχει αποσπάσει καλές κριτικές καθώς και ένα βραβείο Βιβλίου Public 2017. Στο βιβλίο του με θέμα «Ο διάβολος Γιαχβέ» υποστηρίζει ότι η Αγία Γραφή στο μεγαλύτερο μέρος της δεν είναι Θεόπνευστη, επισημαίνοντας ότι ο λόγος του διαβόλου Γιαχβέ, έχει επισκιάσει τον Λόγο Ιησού Χριστό διαβάλλοντας την αλήθεια. Επίσης τονίζει ότι οι χριστιανοί θα πρέπει να είναι επιφυλακτικοί όταν διαβάζουν την Αγία Γραφή και καλό είναι για όσους το επιχειρούν να έχουν ως οδηγό το βιβλίο «Ο διάβολος Γιαχβέ.»

 17. Τι εστί Απόλλων Έρως;

  Σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει ο ίδιος είναι ο αρχιερέας και αντιπρόσωπος του Θεού Μαρδούκ εδώ στην γη. 🤣

  Στις 31 Δεκεμβρίου 2018 at 21:29 ο άνωθεν παραμυθατζής είπε τα εξής:

  «5 Ιανουαριου εισερχεται στην πραγματικοτητα μας ο Απολλωνας (ναι της Ατλαντιδας σκουπιδι “απογονε” και “κληρονομε”) Αρχιστε να μετρατε αντιστροφα για να δουμε και που θα κρυφτειτε καθαρματα.»

  Αλήθεια, ποιος να του αποκάλυψε άραγε αυτή την σπουδαία πληροφορία; Ο Μπαρδούκ ή ο Απόλλωνας; Μήπως τελικά χρειάζεται ψυχίατρο;

  Που`σαι δάσκαλε, θα μας κλάσει τα … ο Μπαρδούκ και ο ψευτοαπόλλωνας σου! Είναι δυνατόν να μας λες ότι μιλάς μαζί του και ότι τον έχεις βρίσει μάλιστα επειδή σου είπε να μας βοηθήσεις; Εσένα ποιος θα σε βοηθήσει; Το ξέρεις ότι ο Δίας μου είπε να σε βοηθήσω, δηλαδή να σε κλείσω στο ψυχιατρείο; Το ξέρεις ότι τον έβρισα; Τι λε ρε παπάρα (του είπα) που θα ασχολούμαι με τον παπάρα της μήτρας (χύτρας) του αποκρυφισμού; Λες και δεν έχουμε δουλειές να κάνουμε; Αυτός είναι καμένο χαρτί ρε! Θα μου φάει όλα τα χάπια και δουλειά δεν θα γίνει! Έχει μέσα του έναν Μπαρδούκ και μια λεγεώνα δαιμόνων. Εξορκιστή θέλει όχι ψυχίατρο!

 18. Απόλλων Έρως

  Τις προάλλες μας έλεγες ότι δεν υπάρχει άλλο έθνος που να παράγει μεγαλύτερους βλάκες και μεγαλύτερα σούργελα από την «αγΕλ(λ)αδα» που γεννάει κόπρανα αντί για ανθρώπους. (23 Ιουλίου 2016 @ 00:10)

  Ένα έθνος από βλάκες;
  Αγελάδα η Ελλάδα;
  Που γεννάει κόπρανα αντί για ανθρώπους;

  Προφανώς εσένα δεν σε γέννησε η Ελλάδα γιατί εσύ είσαι άνθρωπος!

  Lol

 19. Απόλλων Έρως

  Μήπως να αποκαλύψω σε όλους μερικές αλήθειες για το πρόσωπο σου; Για πες μας, είσαι ο αρχιερέας του Μαρδούκ εδώ στην Γη; Είσαι ο αντιπρόσωπος του; Έλα μην φοβάσαι ομολόγησε! Τι άλλο περισσότερο να πάθεις; Βέβαια μπορείς να πάθεις αν αποφασίσω να ανεβάσω ένα άρθρο αποκαλύπτοντας τα βαθιά τελετουργικά μυστικά της μυστηριακής σου σχολής. Θα`χει μεγάλη πλάκα!

 20. Απόλλων Έρως

  Έκανες ένα μεγάλο λάθος και σε τσάκωσα! Από την στιγμή που προσάπτεις σε όλους αυτούς τους αιώνες (Θεούς) ιδιότητες όπως η παιδεραστία, η παιδοκτονία, ο φασισμός (κτλ και το χαίρεσαι κιόλας χλευάζοντας τους) έχεις παρανοήσει!

  Θα πρέπει να συμπεράνουμε ότι ο Θεός σου εκφράζει όλη την βρωμιά και την σαπίλα αυτού του κόσμου. Αν το αποδεχτείς καλώς! Για να σε δω;

  Μας λες ότι ο Γιαχβέ ήταν παιδοκτόνος, φασίστας κτλ. Παραθέτω από την wikipedia:
  «Οι γνωστικοί ταύτιζαν τον Δημιουργό με τον Ιεχωβά, τον Θεό της Παλαιάς Διαθήκης.»

  Τι είναι ο Πατέρας σου και δημιουργός σου ψευτογνωστικέ;

  Άντε τώρα δάγκωσε την γλώσσα σου!
  Το μόνο που ξέρεις είναι να βρίζεις. Από ουσία τίποτα!

 21. Απόλλων Έρως

  Ένα θα σου πω! Ήρθες στο Κατοχικά και μόλις άνοιξες το στόμα σου σε δάγκασε ένας Μεγαλόσαυρος (πως να το ξεχάσεις!) ένας γιατρός ξεφτίλισε την θεολογία σου (δίνοντας ταυτόχρονα ιατρικές γνωματεύσεις για την πάθηση σου) ενώ παράλληλα δεκάδες σχολιαστές σε χαρακτήρισαν ανθέλληνα του κερατά.

  Στην πίστα του Κατοχικά θα αφήσεις τα κοκαλάκια σου και ένα πολύ σπουδαίο όνομα!

  • ΓΙΑΤΡΕ ΕΣΥ ΞΕΥΤΥΛΙΖΕΣΑΙ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!!ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ?
   Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΕΒΕΒΙΑΩΣΗ.ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!
   ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ!!!ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΕΛΟΣ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Θρίλερ στον Πειραιά: Εντοπίστηκε πτώμα στην παραλία Βοτσαλάκια

Τρόμος στον αέρα: Ράγισε το παράθυρο στο πιλοτήριο σε Βοeing 737 στην Κίνα! Έκανε βουτιά 18.300 πόδια (pics)