15:04 - 27/01/2021

Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΤΟ ΠΑΕΙ ΓΕΡΑ

Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΤΟ ΠΑΕΙ ΓΕΡΑ

ΚΑΤΑΡΑ-ΚΟΥΛΗΣ…: να είστε σίγουροι ότι για τους μη εμβολιασμένους θα ισχύουν άλλου είδους περιορισμοί!!!

16 Το θηρίο υποχρεώνει όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να χαράξουν σημάδι πάνω στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους.

17 Κανείς δε θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μόνον αυτός που έχει χαραγμένο το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.

18 Εδώ χρειάζεται η σοφία. Όποιος έχει μυαλό ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, που είναι αριθμός ανθρώπου· ο αριθμός του είναι χξς’ (εξακόσια εξήντα έξι).

ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ
KORAKAS NEWS

Loading...
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Δημήτριος Χατζηνικολάου 01/27/2021 @ 5:37 ΜΜ

    Βρίσκει καί τά «κάνει» (ἐντολάς τῶν Σιωνιστῶν ἐκτελεῖ). Ἀφοῦ δέν βρίσκεται ἕνας Ἕλλην Ὀρθόδοξος Χριστιανός νά τόν γκρεμίσῃ, ἀσφαλῶς θά λέγῃ καί θά κάνῃ ὅ,τι ἀκριβῶς χρειάζεται γιά ήν καταστροφήν τοῦ Ἑλληνισμοῦ καί τῆς Ὀρθοδοξίας καί τό ξεπούλημα τῆς Ἑλλάδος στούς έχθρούς της, ὡς γνήσιος ἀνθέλλην νεοταξίτης, πιόνι τοῦ Διεθνοῦς Σιωνισμοῦ. «Ὄξω ρέ»!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh