16:56 - 21/10/2018

ΝΟΥΣ – ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ-ΘΡΩΠΟ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ο Άνθρωπος, σε αντίθεση με τα ζώα έχει κάθετη τη σπονδυλική του στήλη, (με όχι τυχαία, 33 σπόνδυλους). και έχει προσωπική ατομική εξέλιξη – ψυχή. Η λέξη “Άνθρωπος” προέρχεται από τις λέξεις ἄνω + θρώσκω, που σημαίνει ότι είναι ένα ον που κοιτάει και κινείται προς τα “πάνω”. Το γεγονός αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο και άσχετο με το γεγονός ότι ο άνθρωπος είναι προικισμένος με ΝΟΥ. Όλα τα θηλαστικά έχουν εγκέφαλο (άνθρωπος, σκυλιά, γατιά, άλογα, δελφίνια) αλλά από όλα τα θηλαστικά, μόνο ο άνθρωπος έχει Νου. Είναι άλλο ο Νους, άλλο ο εγκέφαλος ή αλλιώς “μυαλό”.

Ο Νους έχει την ικανότητα να δημιουργήσει σκέψη και φυσικά η εξέλιξη της σκέψης είναι να πάρει μορφή. Η δημιουργική σκέψη προϋπάρχει των πάντων. Σε αυτό τον πλανήτη από τα Βασίλεια που εξελίσσονται (ορυκτό, φυτικό, ζωικό, ανθρώπινο), μόνο ο άνθρωπος έχει Νου και δημιουργική σκέψη.

Ο Ιησούς Χριστός, ο μέγιστος αυτός διδάσκαλος, στη διδασκαλία του προς τους μαθητές, είπε ξεκάθαρα ότι είστε κατ εικόνα και ομοίωση με τον Πατέρα. Μ’ αυτό εννοούσε ότι ο Νους μας, που έχει δημιουργική σκέψη, είναι κομματάκι του υπέρ-νου, που έχει την απόλυτη δημιουργική σκέψη.

Έτσι ακριβώς είναι και Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΝΟΥ. Πριν τη μεγάλη έκρηξη, που οι επιστήμονες αποδέχονται σαν δημιουργία του σύμπαντος, προϋπήρχε η σκέψη του Πατέρα, για όλα αυτά που έχουν λάβει χώρα στα σύμπαντα, με απώτερο και τελειωτικό σκοπό, όλες οι δημιουργημένες ορατές μορφές, μέσα από τη δημιουργική σκέψη του, να ξανα-καταλήξουν πάλι “ΜΕΣΑ”ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ, στο τέλος των καιρών.

Η σκέψη σας ξεκινάει από εσάς και ανεξάρτητα που θα κατευθυνθεί, θα καταλήξει και πάλι σε εσάς. Γι’ αυτό όταν οι σκέψεις σας συνοδεύονται από πολύ εγωισμό, κακία και προσκολλήσεις (γιατί έτσι διδαχθήκατε), όλα αυτά θα γυρίσουν πίσω σε σας.

Αυτός είναι ο νους του ανθρώπου. Μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος φίλος και σύμμαχός σας και ο μεγαλύτερος εχθρός σας, αναλόγως πως ΕΣΕΙΣ θα τον χρησιμοποιήσετε.

Στους μύθους των 12 Θεών του Ολύμπου ο Νους – μεγαλύτερος εχθρός, συμβολιζόταν με τον ΔΙΑ, και όπως το λέει και η ίδια η λέξη είναι ο Νους που Διαιρεί, ενώ ο Νους – μεγαλύτερος φίλος του ανθρώπου συμβολιζόταν με το Δία που μετατρέπεται όμως σε ΖΕΥΣ (Ζεύξη σημαίνει Ένωση), και είναι ο Νους που ενώνει τα φανερά (την ύλη -το ανθρωπινο σώμα) με τα κρυφά (το πνεύμα και τη ψυχή που είναι αόρατα), που ενώνει τον μέσα με τον έξω άνθρωπο, τη ζωή με το θάνατο, και μάλιστα όταν φτάσει πολύ ψηλά γίνεται ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ. Αυτός ο νους, που έχει μετατραπεί σε ΟΛΥΜΠΙΟ ΖΕΥΣ, είναι ο μεγαλύτερος φίλος σας, ο μεγαλύτερος ΣΥΝ- ΜΑΧΟΣ σας.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι στο μύθο ο Δίας γέννησε απ το κεφάλι του, λίγο πιο πάνω από τα φρύδια, την ΚΟΡΗ ΤΟΥ, ΤΗ ΘΕΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
Ο Μαυροψύχης γνωρίζει πολύ καλά, πως δεν τον συμφέρει να μετατρέψετε το Νου σας σε Ζευς και γι’ αυτό σας ενθαρρύνει να τον μετατρέψετε στο μεγαλύτερο εχθρό σας, σε ΔΙΑ, γι΄αυτό χρησιμοποιεί την διαίρεση σαν όπλο του. Ο απόλυτος ενταφιασμός του αποσυμβολισμού του μύθου του 12Θεου, έγινε για να οδηγηθεί η ανθρωπότητα στο σκοτάδι και στη σκιά, για να μην γνωρίσει ποτέ τη δύναμη που έχει από τον ίδιο τον ΝΟΥ.

Ο νους είναι το πιο καθοριστικό όργανο της ανθρώπινης εξέλιξης. Είναι το πιο σημαντικό “κλειδί”. Επειδή είναι φθαρτός, και ακολουθεί την κάθε μια σάρκωση στο επίπεδο εξέλιξης που βρίσκεται η ψυχή του ανθρώπου, είναι εκείνο το όργανο και μόνο εκείνο που μπορεί να κάνει τα πάντα: ή να σε στειλει στα Τάρταρα ή να σε οδηγησει στον Όλυμπο.

Όταν ο κόσμος λέει ότι έχει “ψυχολογικά” προβλήματα, είναι μία λάθος έκφραση, γιατί δεν είναι η ψυχή αυτή που αρρωσταίνει, αλλά ο νους. Γιατί η ψυχή είναι αιώνια και άφθαρτη, ενώ ο νους είναι φθαρτός και προσωρινός. Ο Μαυροψύχης έβαλε τους επιστήμονες να μιλούν για ψυχοπάθεια η ψυχολογικά προβλήματα, ενώ οι παθήσεις που αναφέρεται η επιστήμη αυτή είναι καθαρά νοο-πάθειες (πάθηση – πρόβλημα επικοινωνίας του νου) και τίποτα άλλο.

Αυτές οι παθήσεις συμβαίνουν γιατί ο νους, λόγω καρμικών υποχρεώσεων από προηγούμενες ζωές ή καρμικών υποχρεώσεων στην παρούσα σάρκωση, ή με τα δήθεν άπειρα προβλήματα που παρουσιάσει το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας (πολιτικοοικονομικό-θρησκευτικό), έχει αφοπλιστεί και είναι μέσα στην απόλυτη αρρώστια, μέσα στην απόλυτη σχιζο-φρένια, μία ακόμα λέξη που δεν είναι τυχαία καθώς προέρχεται από τις αρχαίες ελληνικές λέξεις “σχίζειν” (=διαχωρισμός. ΔΙΑΙΡΕΣΗ) και “φρένα” (=λογική, μυαλό).

Η νοοπάθεια, που αιτία της είναι η διαίρεση του Νου, καταντά τον άνθρωπο να μην είναι ο εαυτός του, να είναι λες και κατοικεί κάποιος άλλος μες το σώμα του. Γι’ αυτό και χρησιμοποιείται η λέξη “δια-βολος” επειδή είναι αυτός που έχει δια-βάλει το Νου των ανθρώπων μέσω των παγκοσμίων θρησκευτικών και πολιτικών εξουσειων πάσης φανερης και κρυφης μορφης

kataklusmosnoe

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (19)

 1. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 10/21/2018 @ Οκτώβριος 21, 2018 5:30 μμ
 2. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 10/21/2018 @ Οκτώβριος 21, 2018 5:37 μμ

  Σατανάς, Διάβολος και Εωσφόρος

  Για τους περισσότερους, όπως είπαμε, τα τρία αυτά ονόματα αναφέρονται στον ίδιο εκπεσόντα Άγγελο, που με τη μορφή του Όφι εξαπάτησε τους πρωτόπλαστους και έφερε το Θάνατο στο ανθρώπινο γένος. «Διά-βολος» είναι εκείνος που διαβάλει το Θεό, που αντιστρέφει τις διδασκαλίες και λοιδορεί το Δημιουργό. «Σατανάς» είναι η απόδοση της εβραϊκής λέξης Ha -satan που σημαίνει «εχθρός, ενάντιος» και υποδηλώνει εκείνον που είναι εχθρός της ανθρωπότητας και εναντιώνεται στη Θεϊκή θέληση. «Σατανιήλ» ή «Σαταριέλ» είναι το όνομα που δίνεται στο απόκρυφο του Ενώχ για τον Σεμιαζά, τον αρχηγό των Γρηγορούντων (εκπεσόντων αγγέλων), ενώ «Εωσφόρος» είναι εκείνος που φέρνει την Αυγή, το άστρο της αυγής, ο πλανήτης Αφροδίτη και το στοιχείο φώσφορος. Αριθμολογικά, μάλιστα, θα παρατηρήσουμε σχέση μεταξύ του ονόματος «Διάβολος» και του «τραγοπόδαρος Θεός», μια σχέση που και για άλλους λόγους οδήγησε σε μια ταύτιση του αρχηγού των εκπεσόντων με τον αρχαιοελληνικό Θεό Πάνα, κατά τη γνώμη μου μη εύστοχη.

  Αρχαίοι «Διάβολοι»

  Αν και στις αρχαίες θρησκείες υπάρχουν θεότητες που σχετίζονται με το κακό, είναι στη χριστιανική κυρίως πίστη που το κακό αυτό προσωποποιείται τόσο έντονα και συγκεκριμενοποιείται. Ο χριστιανικός Εωσφόρος είναι μια οντότητα αποκλειστικά και μόνο κακόβουλη, χωρίς ίχνος καλοσύνης και χωρίς πιθανότητα μετάνοιας, προορισμένη να βασανίσει το ανθρώπινο γένος (αν και αρκετά παροπλισμένος μετά την Ανάσταση του Ιησού) μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία, οπότε και θα ριφθεί στο χάος και δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά πίσω.
  Αντίθετα στις αρχαίες λατρείες οι Θεοί που προσωποποιούν το κακό αρκετά συχνά έχουν και μια θετική όψη, η οποία προβάλεται κυρίως μέσα από ηρωικά τους κατορθώματα, όπως τα έχουν καταγράψει οι μυθολογίες. Με την εξαίρεση ίσως του ελληνικού Τυφωέα (που δεν είναι Θεός), οι θεοί και τα υπόλοιπα πλάσματα χαρακτηρίζονται από το γνωστό δυϊσμό: παρουσιάζονται έχοντας μέσα τους και το θετικό και το αρνητικό στοιχείο, άλλοτε είναι φιλεύσπλαχνοι και άλλοτε ολέθριοι και ασυγκίνητοι, άλλοτε γεμάτοι καλοσύνη και άλλοτε με κακία κι εκδικητικότητα που χρειάζεται εξευμενισμό. Ο εξευμενισμός του Σατανά υπάρχει ακόμη ως παράδοση στους Γεζίντι.
  Ο πιο κοντινός στο χριστιανικό Σατανά φαίνεται να είναι ο θεός Σεθ των αρχαίων Αιγυπτίων, ο δολοφόνος του Όσιρη που νικιέται από αυτόν μέσω του γιού του Ώρου, ενώ ο ίδιος ανασταίνεται από τη μαγεία της συζύγου του Ίσιδας και πλέον κυβερνά τον κάτω κόσμο. Στη διαμάχη Ώρου – Σεθ ο πρώτος τυφλώνεται και ο δεύτερος ευνουχίζεται και πίσω από αυτό το συμβολισμό κρύβεται στην πρώτη περίπτωση η απόκτηση σοφίας και στη δεύτερη η έλλειψη δημιουργικής δύναμης του κακού. Ακόμη και ο Σεθ όμως δεν είναι απόλυτα «κακός», αφού αναφέρονται ηρωικά κατορθώματα από αυτόν και λατρεύεται από τους αιγύπτιους νομάδες ως θεός της ερήμου. Καθόλου τυχαία, ο χριστιανικός Διάβολος θεωρείται ως «περιπατών εν τη ερήμω» και εξόριστος γενικά σε έρημους και άνυδρους τόπους.
  Ομοίως στους Μεσοποτάμιους θα βρούμε την κακοποιό μορφή του Χουμπαμπά, από το έπος του Γκιλγκαμές, στους Φοίνικες θα συναντήσουμε το θεό Μοτ, εχθρό του αγαθού θεού Βάαλ και της συζύγου του Ανάθ και στο Ζωροαστρισμό τον Αριμάν, αιώνιο εχθρό του Άχουρα Μάσδα.

 3. Καλησπέρα.γράφτηκε ανάμεσα σε άλλα πιο πάνω:
  ”Ο Ιησούς Χριστός, ο μέγιστος αυτός διδάσκαλος, στη διδασκαλία του προς τους μαθητές, είπε ξεκάθαρα ότι είστε κατ εικόνα και ομοίωση με τον Πατέρα.”
  Πως να το κάνουμε,φίλοι μας,αλλο κατ ομοίωση και άλλο καθ ομοίωση .
  Οσο και να το τραβάμε θα ξεχειλώσει ,δεν θα μεταμορφωθεί ΠΟΤΕ σε αλήθεια/
  Εχει τόση διαφορά όση η ΓΗ από τον Ικαρο το πιο απομακρυσμένο αστέρι που έχει
  ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα από την γή και ακόμα πιο πέρα……………………………………………
  Οση ο Τριαδικός Θεός από τον Αρχαίο όφι.
  Σε ποιό σημείο της Αγίας Γραφής λοιπόν,υπάρχει το κατ ομοίωσιν?
  Σέ ένα και μοναδικό συναγόμενο από την διάταξη και το περιεχόμενο των λέξεων
  όχι αυτούσιο αυτολεκτικά ,πράγμα που φανερώνει και το εκπορεύομενο πονηρό πνευμα.
  Γεν. 3,5 ᾔδει γὰρ ὁ Θεός, ὅτι ᾗ ἂν ἡμέρᾳ φάγητε ἀπ᾿ αὐτοῦ, διανοιχθήσονται ὑμῶν οἱ ὀφθαλμοὶ καὶ ΕΣΕΣΘΕ ὡς ΘΕΟΙ, γινώσκοντες καλὸν καὶ πονηρόν.
  Γεν. 3,5 Σας απηγόρευσεν ο Θεός να φάγετε από το δένδρον αυτό, διότι εγνώριζεν ότι κατά την ημέραν, κατά την οποίαν θα φάγετε, θα ανοιχθούν τα μάτια σας και ΘΑ ΕΙΣΘΕ και ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΘΕΟΙ, ΟΜΟΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ, γνωρίζοντες καλόν και πονηρόν”.
  Αυτό είναι το κατ ομοίωσιν στην Αγία Γραφή και δεν το είπε βέβαια Ο Χριστός…………………..
  Σε συνέχεια ρύσης του Αγίου Ιουστίνου Πόποβιτς πρέπει κάποτε να απαντήσουμε
  ειλικρινά σε αυτήν την ζωή είμαστε με τον Κύριο των δυνάμεων Ιησού Χριστό η όχι.

 4. Κώστας Τουρνάς – Ο Άρχων Νους

 5. Tα έχεις κάνει μπαχαλο στο γήινο μυαλό σου. Όταν κατανοήσεις τα Ερμητικά κείμενα όλα θα αποκαλυφθούν μπροστά σου.

  Ο άνθρωπος στην Γη δεν σκέφτεται αλλά οδηγούν τον επεξεργαστή εγκέφαλο του, οι αισθήσεις του σώματος. Άλλο είναι ο Νους της ψυχής, ο νοητός κόσμος της φωτιάς (πνεύμα του πυρός), το γένος των θεών, των Απλανών, και άλλο το πνεύμα από φωτιά αέρα γη νερό των πλανητών. Και ο Νους είναι ο Αγαθός Θεός, ενώ τα Τέσσερα στοιχεία του δοχείου της Ύλης η αίσθηση το σκότος. Όταν ο Νους οδηγεί τις αισθήσεις ομορφαίνει την ζωή μας εδώ, όταν οι αισθήσεις οδηγούν το Νου μένει δούλος του σώματος η ψυχή και υπομένει όλα τα θνητά

  Αυτά στα δίνω να τα επεξεργαστεις, ώστε να κατανοήσεις τον εαυτό σου.

 6. ΤΙ?
  ΝΟΥΣ!
  ΟΥ=470=11
  ΤΙ/ΝΣ=310+250=560=4+7=11
  ΑΛΉΘΕΙΑ

 7. Η
  Ώρα
  Είναι
  19:51

 8. Σύνεση: η ιδιότητα του συνετού, του ανθρώπου που σκέπτεται και ενεργεί με λογική
  και με αυτοσυγκράτηση• σωφροσύνη [λόγ. < αρχ. σύ νε(σις) -ση]

  Η λέξη «Σύνεσιν» , απαντάται 3 φορές στις Γραφές

  Εφ. 3,4 πρὸς ὃ δύνασθε ἀναγινώσκοντες νοῆσαι [τὴν σύνεσίν μου] ἐν τῷ
  μυστηρίῳ τοῦ Χριστοῦ

  Ὁ λόγος γὰρ ὁ τοῦ σταυροῦ τοῖς μὲν ἀπολλυμένοις μωρία ἐστί,
  τοῖς δὲ σῳζομένοις ἡμῖν δύναμις Θεοῦ ἐστι.
  γέγραπται γάρ· ἀπολῶ τὴν σοφίαν τῶν σοφῶν,
  καὶ [τὴν σύνεσιν] τῶν συνετῶν ἀθετήσω. Α Κορ. 1,18-19

  ΤΙΜΟΘΕΟΝ Β' 2,7 νόει ἃ λέγω· δῴη γάρ σοι ὁ Κύριος [σύνεσιν] ἐν πᾶσι.

  Σύνεσιν= Δοκούντα= Αναβαίνω= Άνωθεν= Έχετε= Φέρετε= Ενετύλιξεν

  Παρατηρώντας την παρακάτω εικόνα
  https://coubsecure-s.akamaihd.net/get/b85/p/coub/simple/cw_timeline_pic/025d75ee733/a8822f4de95e67fff11ea/big_1474862044_image.jpg
  και διαβάζοντας τις σημαντικές πληροφορίες του άρθρου
  θα προσθέσω έναν ακόμα συνειρμό – που δεν μου ανήκει – αλλά θεωρώ σημαντικό

  Σύνεσιν
  Συν← Ε →Σιν
  Συν [650]
  Ε [5]← ο αριθμός της Ζωής
  Σιν [260]
  650+260=910
  Λουκ. 4,34 λέγων· ἔα, τί ἡμῖν καὶ σοί,[ Ἰησοῦ Ναζαρηνέ;]
  ἦλθες ἀπολέσαι ἡμᾶς; οἶδά σε τίς εἶ, ὁ ἅγιος τοῦ Θεοῦ.

  Ἰησοῦ Ναζαρηνέ = 910

  Ψαλ. 109,4 ὤμοσε Κύριος καὶ οὐ μεταμεληθήσεται·
  σὺ ἱερεὺς εἰς τὸν αἰῶνα κατὰ τὴν τάξιν Μελχισεδέκ

  Τάξιν Μελχιδεδέκ = " דִּ֝בְרָתִ֗י מַלְכִּי־ צֶֽדֶק׃" Hebrew Gematria 910

  Τίτλος= Ἰησοῦ Ναζαρηνέ=Τάξιν Μελχιδεδέκ=
  = Σπέρμα Θεού= Πύρινος= Δωρεά = 910

 9. Ο Νους Διαιρει και Ενωνει και εχει ασφαλως ΔΙΑκριση.

  Υπαρχει και αυτος εχει την δυναμη να απολλυει.

  Τωρα το θεμα βασικα ειναι οτι ξεκιναει το HARVEST = 558 του SATURN = 558 και θα ΔΙΑχωριστει η ηρα απο το σιταρι.

  Αυτο μπορει να βοηθησει:

  • Ἢ δὲν ξέρετε ὅτι τὸ σῶμά σας εἶναι ναὸς τοῦ Ἁγίου Πνεύματος
   ποὺ εἶναι μέσα σας, καὶ τὸ ὁποῖον ἔχετε ἀπὸ τὸν Θεὸν
   καὶ δὲν ἀνήκετε εἰς τοὺς ἑαυτούς σας;
   Ἔχετε ἀγορασθῆ ἀντὶ τιμήματος.
   Δοξάσατε λοιπὸν τὸν Θεὸν διὰ τοῦ σώματός σας
   καὶ διὰ τοῦ πνεύματός σας, τὰ ὁποῖα ἀνήκουν εἰς τὸν Θεόν.
   Προς Κορινθίους Α΄

   + Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με. +

 10. Αυτο τωρα με τον Αρχαιο Οφι που μας εδωσε το μηλαρακι ειναι η αντιληψη των Εβραιων ειναι ομως και μια παγιδα για τους ανοητους και τους μαυρους μαγους placed from the unseen forces που κυβερνουν τις εσωτερικες διαστασεις και αναλογα με την δεκτικοτητα της καθε παραδοσης η Αληθεια και η ενεργεια τηε Σ-Οφιας = Κουνταλινι παντα βρισκει τροπο να “τρυπωσει” αλλωστε μιλαμε για φιδι.

  Ο ανοητος πιστευει οτι ο “Διαβολος” που ειναι εναντια στον Θεο της Δικαιοσυνης και της Ταξης = Κρονος σου δινει το μηλαρακι της γνωσης και ετσι πιανετε στην “παγιδα” και νομιζει οτι μπορει να ξεφυγει απο την Δικαιοσυνη του Οντος.

  Αυτη ασφαλως ειναι η παραδοση των Εβραιων και ενα “παραμυθακι” μπου βασιζεται στην Σουμεριακη παραδοση απο που προερχεται και ο Αβρααμ και η παραδοση για τον κηπο των θεων της Εδεμ κλπ εκει οπου ασφαλως ο Οφις δεν ειχε το ρολο του καταραμενου αλλα αυτου που φερνει ασφαλως την γνωση στον Νου. Αρα λοιπον ειναι θεμα αντιληψης και επιλογης.

  Εγω για παραδειγμα αναγνωριζω τον Ιησου ως αυτο που ειναι και δηλαδη το κεφαλι του “οφεως” που φερνει την γνωση του Θειου/Κοσμικου Νου οπως και οι αρχαιοι σχετικοι με το θεμα που συσχετιζαν την ουσια του Χριστου με τον Αγαθοδαιμονα Chnoubi τον οποιον απεκονιζαν ως εναν οφι με κεφαλι λεοντα.

  Αλλοι παλι πιστευουν οτο αυτος που φερνει την γνωση (ο Εωσφορος) ειναι ο εχθρος του Ιησου που μας εδωσε το μηλαρακι και ετσι πιανονται στην “παγιδα” και οι αμυητοι σωζονται λογω πιστης και αθωοτητας και οχι λογω γνωσης και Σ-Οφιας εφοσον μαλιστα πιστευουν και υπηρετουν την Σ-Οφια του Ιησου και οχι τα ιερατεια του σκοτους.

  Ο Διας που παρουσιαζεται με σωμα φιδιου ειναι το κεφαλι του οφεως που ανεβαινει απο την σπονδυλικη στηλη που εκφραζει βασικα την Ενωση του αρσενικου με το θυληκο. Ειναι λοιπον ο αρσενοθυλεος Νους και το κεφαλι του Οφεως.

  Ο ΔΙΑΣ ΕΣΤΙΝ = 850 = Ο ΟΦΙΣ

  Ο Ιησος λοιπον για μενα ειναι Διας/Ζευς συμφωνα με αυτο που καταλαβαινω απο την γλωσσα του αρχετυπου και κατι παρομοιο ειπε και ο Σιμων ο “μαγος”.

 11. Ταχύτητα
  Αδράνεια
  Νους
  ΤΑΝ
  300150=18=9
  ΕΊΝΑΙ
  ΚΑΙ ΔΕΝ
  ΕΊΝΑΙ
  315=ΑΒΙΒΛΟΣ
  ΑΕΙΚΙΝΗΣΙΑ
  ΔΙΚΑΙΟΣ
  ΕΤΙ
  ΚΙΝΕΙΣθΑΙ
  Ο ΣΕΜ
  ΠΕΠΛΟΝ

 12. Επιτυχώς , ο άνθρωπος όταν χρησιμοποιεί τον νου του , σε άλλους ανθρώπους που εν οι λόγοι δεν τον χρησιμοποιούν 100% ,..
  Είναι σαν να σου δίνει την λύση μπροστά σου , αλλά δεν είσαι ικανός , έτοιμος να το δεις με τα μάτια τα υλικά.
  Και στο χειρότερο δεν το χρησιμοποιείς γιατί δεν το γνωρίζεις.
  Μετά από αυτήν την διαπίστωση , το επόμενο είναι πώς θα αντιδράσεις.
  Ο Κύριος του Νου.
  Όλοι εμπιστευόμαστε ,οι περισσότεροι τον εαυτό μας , και σε μια περίπτωση που στο χάρτη της ζωής δεν καταγράφεται , ο ευατός εμπιστέυεται τον ευατό που νομίζει ότι θα τον βοηθήσει . Στην ουσία των πραγμάτων , ο Ευατός αυτός είναι ο ΄ίδιος ο εαυτός του , αλλά αφού δεν μπορεί να τον πιστέψει , τον ονομάζει με ένα όνομα ενός διαφορετικού βοηθού. Στην ανάζητηση να βρει αυτόν Τον Ευατό , τον μετονομάζει με ανθρώπους που συναντά , μέχρι ο Κύριος του Νου , να του πει , Εσύ Είσαι Ευατέ.
  Ευατέ ,,, ένας καλός αετός ,, μας βγάζει…το ανάποδο του ευατόυ. Λανθασμένη καταγραφή , αλήθεια κρυμμένη.
  Μπορεί και τα παραπάνω να είναι μπαρούφες , απλά είναι καταγεγραμμένα στην σύλληψη της σκέψης που αφήνεται ελεύθερα να εκφραστεί.΄
  Υπάρχει πάντα η επιλογή να τα απορρίψεις ή να τα δεκτείς ή να τα αγνοήσεις.
  Το θέμα καταγράφηκαν.

  ΗΡΩ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*