11:56 - 27/06/2017

Νεοέλληνας, είδος ανθρώπινου θηλαστικού

Νεοέλληνας, μια κατηγορία από μόνος του στο είδος των ανθρώπινων θηλαστικών…

Στην καθημερινότητά του η δύναμη της “συμμετοχής” του αφορά μαζώξεις πάντα και χωρίς δεύτερη συζήτηση με μάσα και άφθονη Coca Cola, καφέ, beach party, σκυλάδικο και βραδιά ποδοσφαίρου με μπυρόνια και σουβλάκια.

Στην πολιτική του καθημερινότητα επιλέγει να συμμετέχει πάντα υπό τη σκέπη κόμματος ή έστω την καμουφλαρισμένη ομπρέλα του με χρώματα “παραλλαγής”, για να μην κατηγορηθεί για δις εξαμαρτείν ή απλά επαναλαμβανόμενη χαζομάρα! Τα παραπάνω δεν είναι παρά μόνο σχόλια-κριτική δικά του που αφορούν τον διπλανό του και ποτέ εκείνον!

Ο λόγος που δεν πιστεύει σε ανεξάρτητες από πολιτικές θέσεις και χρώματα ομάδες είναι γιατί οι λέξεις πατρίδα και εθνική περηφάνια αρχίζουν και τελειώνουν στον εγωισμό του ως προς την διαφοροποίηση του από τους άλλους λαούς! Κατάντησε καπιλευόμενος τα επιτεύγματα των αρχαίων προγόνων του να πουλάει μαγκιά με ξένα κόλυβα επειδή τρέφεται να αισθάνεται έστω και ως ψευδαίσθηση πως με κάποιον τρόπο είναι ένα σκαλί πιο πάνω από τους άλλους λαούς! Το μότο του ως προς τα άλλα έθνη είναι το απαξιωτικό “οι Έλληνες και οι άλλοι”…

Όχι νεοέλληνά μου “οι αρχαίοι Έλληνες και οι άλλοι” μην τα μπερδεύεις…

Τελικά μέσα του και στα κρυφά πιστεύει πως οι μόνοι κατάλληλοι γιαυτή του την κατάντια είναι οι δοσίλογοι, η μίζα και η αεριτζήδικη κουβεντολογία των πολιτικών τζακιών για την συλλογή ψήφων, με αποτέλεσμα η ψήφος του αυτή να καταλήγει πάντα σε λαμόγια!

Ας μην κοροϊδευόμαστε ο νεοέλληνας χειραγωγείται πανεύκολα από οποιονδήποτε του τάξει ευμάρεια, απουσία ευθυνών και ανάκαμψη σε όλους τους τομείς ανεξαρτήτως προγράμματος. Αν το συνοδεύσει δε και με έναν σταυρό και χειροφίλημα στον Πατριάρχη και με μια ζεμπεκιά σε κάποια εκδήλωση εύκολα του κερδίζει και το εθνικό του φρόνημα! Δεν θέλει ηγέτες σα τον Μέγα Αλέξανδρο μπροστάρηδες στην μάχη ο νεοέλληνας να αφυπνίζουν το πνεύμα του, δεν θέλει να κουράζει το μυαλό του και προϋποθέτει και ανάληψη ευθυνών αυτό που το πας; Ο νεοέλληνας θέλει μόνο πολιτικούς αρχηγούς! Γουστάρει να βλέπει τον Ξέρξη του επάνω στο χρυσοκέντητο άρμα της διαφθοράς να το σέρνουν οι δούλοι στις πλάτες του, φτιάχνεται με την επίδειξη πλούτου, ταυτίζεται!

Ναι! Μην κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου νεοέλληνα η “συμμετοχή” στη ζωή σου φτάνει μόνο για μούρη, γκόμενες, γκόμενους γρήγορο φαγητό, ποδόσφαιρο και πανηγύρια! Το πάθος σου για συμμετοχή στα σοβαρά ζητήματα διαρκεί όσο κρατά ένα τσιγάρο και όχι στριφτό γιατί αυτό θέλει λίγο παραπάνω χρόνο και τεχνική όμως το πάθος σου για κριτική, συζητησούλα και κουτσομπολιό διαρκεί όσο ένας καφές που γίνονται δυο και τρεις στην πορεία τους…

Ζούμε στην κοινωνία της μάζας των υπνωτισμένων πολλών και η Νέα Τάξη Πραγμάτων διψά να βλέπει τη μάζα να πειθαρχεί ναρκωμένη μα φοβάται όταν η μάζα αποπροσανατολίζεται από τις επιταγές του κοπαδιού! Αυτό δεν το χεις πιάσει ακόμη εξυπνάκια μου;

Τι να σου κάνει όμως Έλληνα η Ελλάδα σου άμα δεν τον αγαπάς δεν τον πονάς τον τόπο σου; Η Ελλάδα σου και πετρέλαιο έχει και χρυσό έχει και φυσικό αέριο έχει και δάση και πεδιάδες και να μην τα πω όλα και γίνω άλλη μια κουραστική που τα χώνει!
Εσύ τι έχεις για την πατρίδα σου μου λες; Αλαζονεία, ωχαδελφισμό, αδιαφορία για την ιστορία της, για την χλωρίδα και την πανίδα της!
Και τελικά τους άφησες όλους αυτούς να σε βάλουν στο τρυπάκι να διεκδικήσεις την δική σου πατρίδα πίσω, τους επέτρεψες να πιστεύεις πως η υποδούλωση είναι κάτι φυσιολογικό για να πάει η Ελλάδα σου μπροστά!

Ποια ρε Έλληνα; Ποια; Η χώρα που δίδαξε την ελευθερία σε όλα τα έθνη;

Τι διεκδικείς Έλληνα τελικά, την δική σου πατρίδα πίσω ή μήπως το μόνο που σε νοιάζει είναι οι παχυλοί μισθοί και οι συντάξεις σου για να συνεχίσεις τον υπερκαταναλωτισμό που σε είχαν βουτήξει για να σε ναρκώσουν μέσα του τόσα χρόνια; Δεν αποβλακώθηκες ακόμη θες κι άλλο;
Προφανώς όχι νεοέλληνα γιατί εκτός από άριστος καταναλωτής του συστήματος έγινες και επαναστάτης του πληκτρολογίου! Ξέχασες πως επανάσταση χωρίς να χυθεί αίμα είναι μισή δουλειά και την μόνη επανάσταση που γνωρίζεις είναι τα like, οι ιντερνετικές υπογραφές και οι κοινοποιήσεις… Έχεις πεθάνει νεοέλληνα προπολού, ο εγωισμός σου αρνείται να το παραδεχτεί και συνεχίζεις να βεβηλώνεις οτιδήποτε ιερό από το γονιδίωμα των προγόνων σου έχει απομείνει ζωντανό μέσα σου!

ΒΕΒΗΛΩΣΗ! Είναι η μόνη λέξη που σου αξίζει… Και θα τελειώσω εδώ με ένα μικρό απόσπασμα από τα τελευταία λόγια του Σωκράτη ίσως κάτι βρεις εκεί μέσα νεοέλληνα χωμένο στην ψυχή σου που να σε επαναφέρει στη ζωή και στο καλά ναρκωμένο πάλαι ποτέ αρχαίο ελληνικό πνεύμα σου!

“Ώστε ο θάνατος είναι κάτι καλό;

Ο Σωκράτης συνεχίζει:

«Ναι, αυτή είναι η μεγάλη μου ελπίδα. Γιατί ένα από τα δύο μπορεί να συμβαίνει σχετικά με το θάνατο: ή είναι η απόλυτη αναισθησία του μηδενός, σαν ένας βαθύς ύπνος, δίχως τέλος, ή η μετανάστευση της ψυχής, από τη γη σ’ έναν άλλον κόσμο, που κυβερνιέται από τους υπέρτατους νόμους της οικουμενικής δικαιοσύνης. Σε κάθε περίπτωση, δε με φοβίζει, γιατί μια μεγάλη αλήθεια με παρηγορεί: τίποτα κακό δεν μπορεί να πάθει ένας δίκαιος άνθρωπος, ούτε στη ζωή, ούτε στο θάνατο.

Γι’ αυτό, δεν κρατώ κακία ούτε για τους κατηγόρους μου, ούτε για τους δικαστές που με καταδίκασαν».

Οι έντεκα δεσμοφύλακες έχουν τώρα ανέβει στο βήμα όπου στέκει ο κατάδικος.

«Ώρα να φεύγωμε»,λέει ο Σωκράτης,

«εγώ για να πεθάνω, εσείς να ζήσετε. Ποιος από μας βαδίζει προς ένα καλύτερο πεπρωμένο, αυτό μονάχα ο Θεός το ξέρει».”

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Ρίνα Σερέτη

Όσες σκέψεις κιαν διαβούν από το μυαλό, μόνο οι λέξεις στο χαρτί, μου δίνουν τη δύναμη να ακυρώσω κάθε ψεύτικο και να καλέσω κάθε αληθινό.
Με αξίες, σεβασμό και πίστη στην ελληνική ψυχή μου.

Σχόλια Αναγνωστών (14)

 1. 15
  1
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ,ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΞΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΣΑΝ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΓΓΕΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΖΩΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
 2. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ.. 27 Ιουνίου 2017 @ 12:39
  6
  7
  Γιατί οι Γερμανοί, οι Αγγλοσάξονες, οι Εβραίοι, οι Τουρανοί, οι Κινέζοι και οι υπόλοιποι αν δεν είναι είδη θηλαστικών, τι είναι; Μας φώτισες …
  • 15
   0
   ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ.ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΛΛΟ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ,ΑΛΛΟ ΑΙΜΟΜΙΚΤΕΣ,ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΕΥΡΩΠΙΘΗΚΟΙ. ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΙΘΗΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΛΕΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ.ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΤΟΥ ΔΑΡΒΙΝΟΥ. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤ ΟΝΟΜΑ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΙΘΗΚΟΥΣ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΜΗΤΙΣΜΟΥ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΡΑΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΡΙΞΙΕΣ
 3. Θεόδωρος Γιαννόπουλος 27 Ιουνίου 2017 @ 13:14
  9
  0
  Άνοιξες ένα θέμα που έχει πολλά παρακλάδια και έχεις θίξει τόσα θέματα που μπορεί να γραφτεί βιβλίο! Ακατάπαυστες ψυχοδυναμικές συγκρούσεις παλαιών ετών έρχονται και σε βρίζουν, κανένα δικαίωμα αντίδρασης, πάρε το πώμα και βάλτο στο στόμα σου γελώντας είπαν, βγάλε το σάλιο σου και στρώσε το με σπάτουλα μεγάλη να γλιστρήσουν όλα αυτά τα αρσενικά με τα ψηλοτάκουνα τους και τα μουστάκια της νιότης και της άγνοιας, χαμόγελα παντού με θέα σάπια δόντια θα πέσουν κωμικά. Βάλε το χρήμα στο κ*** σου φτηνή καρικατούρα του € , με παρέα μονάχα ένα παπαγάλο στον έναν ώμο και στον άλλο την πιτυρίδα σου φτηνό ντεκόρ στο μαύρο σου κουστούμι. Πετσέτα σε οικονομική συσκευασία του lidl, τη γραβάτα σου έχουν κάνει σε ράφι ίσο με το ύψος της πατούσας μη τάχα και το δει άδεια τσέπη και γεμίσει η αγορά ληγμένα. Φακελωμένο χωρίς δίκτυο σε έχουν, από τις τρίχες που απλώθηκαν σε όλες τις άκρες της γης, καθώς είναι γνωστόν ότι μπορείς με άνεση να μεταφέρεις το ποταπό σαρκίο σου παντού με οποιοδήποτε κόστος. Και η γλώσσα σου, το κόκκινο χαλί των αστέρων με τα σιλικονάτα βυζ**, τα υαλουρανικά οξύ στη μάπα και τα πορσελάνινα δόντια – όλα αυτά τα ανθρωπίδια χορεύουν πάνω της στρωμένη πάντα σε δρόμους που οδηγούν σε φτηνά από ήθος τραπέζια πλούσια σε λευκό πρεστίζ, ριγανάτα τσιγάρα και ενέσεις πορτοκαλάδας. Η κατηγορία σου πήρε προαγωγή Νεοέλληνα, γεμάτος χαρά ούρλιαξες ότι ανακάλυψες την φωτιά, δώρο ένας καθρέπτης και λίγοι ηλεκτρολύτες, έτσι για να μη φαίνεται το μάτι και μάθουν όλοι πως, αν και high γραβαντουά άτομο, κάθε απόγευμα φοράς τρύπια φόρμα με σιδερωμένες μιας χρήσεως κάλτσες φυσώντας και ξεφυσώντας την σαπίλα μπρος στην οθόνη της τηλεόρασης με κομματάκια να πέφτουν στην μοκέτα, αλλά δεν ανησυχείς διότι έχεις την αλλοδαπή, πλούσια στα ψυχολογικά, καθαρίστρια που της πληρώνεις και το χαμόγελο συν ένα μπινελίκι απταίστως στην μητρική σου γλώσσα αφού κλείσει η πόρτα μη χάσει και το μεροκάματο. Σκουληκάκι. Σκουληκαντέρα, σκουληκάνθρωπε, με φαλάκρα απομονωμένη, επικίνδυνη περιοχή και καθόλου φιλική προς τον χρήστη που φοράει ειδικό γαντάκι για το καθημερινό χτένισμα του αγαπημένου του βαλλόμενο από ψωρίαση κατοικίδιου, με τι να σε ψεκάσω που φτιάχτηκες από διασταύρωση κατσαρίδας που ερωτεύτηκε νυχτερίδα, η οποία πρωτύτερα είχε κάνει και μια αρπαχτή με ρακούν χωρίς ρίγες, αλλά και μια φάση με τυφλοπόντικα με γόνους κολισαύρας και μυγαλής; Και εκείνος ο έξυπνος δικτυάς που περιφέρετε μέσα στα πόδια σου, βυζαίνει την τρύπα του ακριβού σου παντελονιού, σου βρίσκει την χαμένη κάλτσα, γνέφει καταφατικά, τσαφ τσαφ πληκτρολογεί και wow θαύματα που κάνει, και σάλια τρέχουν γιατί είναι απαραίτητο απόκτημα με το πεσμένο βλέφαρο κάθε πουρνό κανείς να μην παίρνει πρέφα ποιος ανθρωπίσκος από τους δύο είναι ο αδύναμος κρίκος, που από συμφέρον σε αφήνει στην αγωνία σου μέχρι να σε ζουλίξει σαν τοματάκι ώριμο, γαρυφαλλάκι, κανελίτσα και όλα τα μυρωδικά που βούλωσαν την μύτη σου, αρωγή στην επιλογή ήχου για τα τρένα τα πλοία και όλα τα θορυβώδη μέσα μεταφοράς, άτυχα σαν δεν έπεσαν που σφήνωσες τον κ*** σου σε αυτά, να σωθεί ο κόσμος, να σωθεί η πανίδα και η χλωρίδα που πενθούν και λερώνουν μαντίλια και σακούλες ανακυκλώσιμες στο πέρασμα σου, που βλέπουν καταρρακωμένες τα πουλιά να αποδημούν μια ώρα αρχύτερα και να μαραίνεται η μήτρα κάθε θηλυκής ύπαρξης που θα ακουμπήσει τη σάρκα σου ή που θα σκουντήσεις τυχαία στο δρόμο. Ρήμα χωρίς υποκείμενο στην λεκτική κατηγορία του εις –ίζομαι, τα ροζ ρομαντικά γουρούνια ψέλνουν, και τα πρόβατα σε βλέπουν να κάθεσαι πάνω σε φράκτες με αγκάθια για να κοιμηθούν και να ηρεμήσει το χωριό. Εκεί που κάθεσαι τι ωραία που θα ‘τανε να ξεκολλήσουν τα νύχια σου, τα @@ σου να αρχίζουν να ψήνονται σε χαμηλή θερμοκρασία (για να ψηθεί και από μέσα), να γίνω σκηνοθέτης του “βλέπω το θάνατο σου”, να υιοθετήσεις την Isabelle Fuhrman (movie : The orphan) να ασκήσει τις ικανότητες της real life πάνω σου για έναν αιώνα, να κλειστείς στο δαιδαλώδες cube, να σου φέρουν δώρο την κουκλίτσα Τσάκι για παρέα, ο Τζακ ο αντεροβγάλτης να σε περάσει γκέι τρανσέξουαλ κακής πάστας και να σε κάνει κοκορέτσι να ταΐσει τα ελληνικά στρατά, να γίνουν τα παιδιά μας αθάνατα από τα αντισώματα, να μη σου ορθώνεται ούτε με 25 μποφόρ και να υπάρχει κίνδυνος να σου μαραθεί με την πρώτη μυρωδιά της άνοιξης έτσι για να έχεις την αγωνία. Να λες κρυάδες μη λιώσουν οι πάγοι, να βρεθείς όπου υπάρχει λοιμός, επικίνδυνη ίωση, σεισμός, λάβες ηφαιστείων, τσουνάμια, κεραυνοί και να σου κάνει χαμογελαστά ο άνθρωπος της Ζώης σου κάθε πράο το απαραίτητο ηλεκτροσόκ αφού έχεις μπει στο μπάνιο, μόλις λίγο πριν κοπείς στην προσπάθεια απαλλαγής της γουρουνότριχας σου. Κόκκινα χαλιά γεμάτα τρίχες μικρές μεγάλες σκοντάφτουν τα όνειρα, βρωμάει και σαπίζει, σαπίζει και βρωμάει, δεν τελειώνει, δεν τελειώνει, δεν τελειώνει!
 4. Αυτη ειναι η αληθεια 27 Ιουνίου 2017 @ 15:16
  8
  2
  ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΧΏΡΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΆ ΣΥΡΡΟΗ ΤΌΣΕΣ ΠΡΟΔΌΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ. ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΌΣ ΤΗΣ ΎΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ  ΛΑΜΟΓΙΩΝ . ΟΎΤΕ ΌΜΩΣ  ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΛΛΟΥ  ΈΝΑΣ  ΛΑΟΣ  ΤΌΣΟ ΒΟΛΕΨΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΙΑΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ. .
  • 6
   0
   τι να πει και ο αρχιγελοιος λαος των νεοσουηδων νεογαλων νεοαγγλων νεογερμανων νεοολανδων και λοιπων νεοτουβλων της φραγκιας που τους βιαζουν οι μουσουλμανοι κατα δεκαδες χιλιαδες τις γυναικες τους και τα παιδια τους….
 5. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 27 Ιουνίου 2017 @ 17:08
  9
  1
  Ποιος σας είπε,οτι όσοι έχουν γεννηθεί στην χώρα αυτή,είναι Ελληνες;επειδή είπε ο Μαρδοχαίος,οτι Ελληνες είναι όλοι οι μετέχοντες της ελληνικής παιδείας;ασε απέξω τους οβριους,αυτοι δεν είναι,ουτως η άλλως για δείτε γύρω σας την αδιαφορία και εκεί θα κατάλάβετε, δείτε και το πνεύμα του καθ’ενός….,έχει εδώ πανω Βησιγότθους και φραγκολεβαντινους….ανοιγεις τα βιβλια και βλέπεις …..
 6. 0
  1
  ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΛΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ. Η ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ. ΔΕΙΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΜΕ? ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ? ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ? ΟΛΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΣΤΕ….. ΣΕ ΠΟΙΟΝ? ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΡΟΚΦΕΛΕΡ…. ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ…. ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ (ΑΝΘΡΩΠΙΑ), ΑΓΑΠΗ, ΦΙΛΙΑ, ΑΔΥΝΑΜΙΑ, ΜΙΣΟΣ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, ΘΑΝΑΤΟ, ΚΛΕΨΙΑ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ. ΑΠΛΑ Η ΖΩΗ. ΑΥΤΗ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΜΙΤΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΜΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΑΠΛΑ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ.
 7. 4
  1
  …αλήθεια ποιός ορίζεται ως νεοέλληνας;Ο Κολοκοτρώνης(και κάθε Ελληνας πριν την ίδρυση του υπο-αίρεση κρατιδίου Ελλάδα) ήταν παλιό-έλληνας;Η μήπως δεν υπήρχαν τότε Ελληνες;Ο όρος νεογερμανός γιατί δεν χρησιμοποιείται;(Πριν 300 χρόνια περίπου αποτελούσαν ένα φράγκικο μπουλούκι με τους γάλλους).Μήπως πρέπει να υπάρχουν νεοέλληνες για τον ίδιο λόγο που “υπήρχαν” προ-έλληνες; Υ.Γ. το μόνο που έχω να σχολιάσω για το άρθρο είναι ότι η προβολή είναι συνήθης μηχανισμός άμυνας…
 8. 1
  2
  Ξεκινω με το ορο ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΑΣ,αποδεικνυει ποσο κομπλεξικη-ος εισαι,προφανως εισαι αλλο ενα νεποταξιτικο σκουπιδι που μισει την φυλη του,τι θες να μας πεις ομως στην τελικη εσυ και ολοι εκει μεσα που αρθογραφειται?οτι ειστε καλλιτεροι απο ολους εμας ε?επειδη γραφετε μαλκιες τις πιο πολλες φορες ξεγελωντας και μπερδευοντας τους αδαεις με ελαχιστη φαια ουσια αναγνωστες σας προφανως θεωρειται πως σας κανει καλλιτερους?βεβαια υτπαρχουν πολλοι βλακες που πιστευουν τις ανοησιες που γραφεται(δεν ειναι ολα βεβαια ανοησιες,υπαρχουν και φοβερες μαλακιες,ενα στα εκατο αρθρα εχει καπποια ας πουμε χρησιμοτητα)συνεχιστε εσυ και οι υπολοιπο με διαφορα τεχνασματα να ξεγελατε τους βλακες με αυτα που γραφετε,αν και δεν ειναι ολοι βλακες,εχει πλακα και κανουμε γουστο με ολες αυτες τις αχρηστες ειδησεις τις ταχα μου σημαντικες.χεστηκα αν απαντησεις κατι,χεσμενη εχω την απαντηση σου,σκουπιδι εισαι για μενα.ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΑΣ.
 9. Ρίνα Σερέτη 28 Ιουνίου 2017 @ 19:32
  3
  0
  Καλησπέρα Γιώργο! Εδώ ο νεοέλληνας Ρίνα Σερέτη, το κομπλεξικό νεοταξικό σκουπίδι όπως προσφωνείς, ναι, είναι γυναίκα! Γιατί όπως διαπιστώνω από το πώς απαντάς στο σχόλιό σου δεν έχεις δει καν ποιος υπογράφει το άρθρο το οποίο σχολιάζεις… Το κείμενό μου αυτό αφορά μια καταγραφή γεγονότων της καθημερινότητάς μας χωρίς ύβρεις και κατηγορίες! Αν με διαβάσεις στο Κατοχικά Νέα και στις “Σκέψεις σε λόγια” θα διαπιστώσεις πως σπάνια γράφω ειδησεογραφικά άρθρα γιατί χρειάζεται εκτενής διασταύρωση των ειδήσεων και δεν έχω χρόνο για να ασχοληθώ με αυτό! Σε όλα τα ειδησεογραφικά μέσα υπάρχουν ειδήσεις με ανοησίες και μ@λ@κίες όπως αναφέρεσαι για τις ειδήσεις των Κατοχικών Νέων. Εσύ ως παντογνώστης της διάφανης είδησης και με την σοφία που διέπει τον γραπτό λόγο σου πρέπει να το γνωρίζεις αυτό και να μην μπαίνεις καν στη διαδικασία να λερώνεις το τεράστιο μυαλό σου όπου τα συναντάς! Αντίθετα έχεις χαλάσει χρόνο εκτός από τους αρθρογράφους, να μελετήσεις και το κοινό των Κατοχικών Νέων και να τους χαρακτηρίσεις “αδαείς και με ελάχιστη φαιά ουσία”… Τέτοιοι υπάρχουν παντού μέσα στο διαδύκτιο και γύρω μας αν κάτι μας ενοχλεί το αποφεύγουμε δεν ενημερωνόμαστε από αυτό, πάμε στο επόμενο μέχρι να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει γιατί για να μένουμε εκεί σημαίνει πως κάτι κοινό έχουμε … Ο νοών νοείτο… Τώρα, κανείς πλάκα με κάτι που σου είναι άχρηστο μία, κάνεις δύο, κάνεις τρεις ε μετά καταντάει σαχλό ή μήπως όχι!; Ή μήπως όμοιος ομοίω αει πελάζει;; Αγαπώ την χώρα μου δεν την μισώ αντίθετα προσπαθώ μέσα από τις λέξεις να μοιραστώ από ψυχής, ελληνικής ψυχής, τις σκέψεις και τις ανησυχίες μου για τον τόπο μου. Δεν μισώ γενικά στη ζωή μου μόνο αδιαφορώ όταν κάτι δεν οφελεί και είναι μάταιο να ασχοληθείς. Αντίθετα αν με διαβάσεις στα Κατοχικά μόνο αδιαφορία ή μίσος δεν θα συναντήσεις από εμένα για την Ελλάδα μας… Ανεξάρτητα από τι “έχεις” την απάντησή μου ή όχι εγώ σέβομαι που μπήκες στη διαδικασία να σχολιάσεις και από σεβασμό και μόνο σου απαντώ! Για να υπάρξει αποτέλεσμα σε μία συζήτηση όμως χρειάζεται καλή πρόθεση και σεβασμός και από τις δυο πλευρές! Γνώμη να έχεις, το να την εκφράζεις και να την επιβάλλεις με αυτό τον τρόπο δεν έχεις κανένα δικαίωμα τουλάχιστον όταν θα σχολιάζεις σε δικά μου κείμενα! Από τον τρόπο που εκφράζεσαι όμως δεν διαφέρεις σε τίποτα από τους χασομέρηδες ξερόλες του φμπ που δεν έχουν άλλη ζωή από το να κρίνουν ανθρώπους που ούτε καν έχουν μπει στον κόπο με κάποιο τρόπο να μάθουν για αυτούς και σου απαγορεύω να ξαναναφερθείς για το πρόσωπό μου με αυτό τον άδικο και άνανδρο τρόπο! Με εκτίμηση, Ρίνα
 10. ΛΗΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΟΡΕΩΝ 28 Ιουνίου 2017 @ 20:46
  2
  0
  ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ . ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΕΣ ΑΛΑΒ ..ΑΝΟΥΣ ΓΚΛΕ ..ΖΟΥΣ ΜΠΟΥΤΑΔΕΣ. ΕΜΙΝ ΚΟΤΖΑΔΕΣ. ΔΕΞΙΟΥΣ./ ΔΗΘΕΝ / ΚΑΡΑΜΑΝ….ΑΛΗΔΕΣ ΡΑΟΥΛ..ΗΔΕΣ ΜΠΑΡΜΠΙΤΣΕΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΟΥΣ /ΓΑΝΩΤΗΣ/ΣΑΓΜΑΤΑΔΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΗΡΕΤΩΝ ΤΟΥΜΩΑΜΕΤ ΑΛΗ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΡΙΩΤΕΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΣΟΣΙΑ…. ΛΗΣΤΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔ…ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΒΡΩΜ …ΡΗΔΕΣ ΠΑΚΙΣ…ΟΥΣ ΑΛΒ..ΟΥΣ ΣΥΡ ..ΟΥΣ ΙΝΔ…ΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΨΕΤΕ ..ΒΟΣΚΟΣ ΜΑΙΝΑΛΟΥ.
 11. 0
  2
  Οταν η φαντασια γινεται γεγονος, η νοηση μαλακια και το ψευδος επιστημη τοτε τα πραγματα ειναι επικινδυνα. Τι παπαραλογιες του κωλου ειναι αυτες; Βαρεθηκα να ακουω οτι οι Ελληνες ειναι χαραμοφαηδες. Ας τελειωσει πια αυτο το παραμυθι. Μην προσπαθειτε να μας πεισετε οτι ειμαστε κατι που δεν ειμαστε.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί