18:23 - 31/03/2013

Μια δασκάλα παραδίδει ένα απίστευτο μάθημα σε σχολείο..”Πώς να γίνεις ο Πολεμιστής Του Φωτός”

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Μια δασκάλα παραδίδει ένα απίστευτο μάθημα σε σχολείο..»Πώς να γίνεις ο Πολεμιστής Του Φωτός»

Σήμερα επέλεξα να σας μιλήσω ως δασκάλα να σας κάνω εν δυνάμει μαθητές μου το μάθημα θα είναι ιδιαίτερο πώς να γίνεις ο Πολεμιστής Του Φωτός, πώς να ξεσηκωθείς, να διεκδικήσεις και στο τέλος πώς να νικήσεις! Αυτή τη φορά, η ευχή της Σπαρτιάτισσας Μάνας θα γίνει πιο απόλυτη, ποτέ πια ΕΠΙ ΤΑΣ μόνο ΤΑΝ!

Το μάθημα αυτό θα μου επιτρέψετε να το αφιερώσω σε κάποιους Έλληνες που συνάντησα τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Άλλοι από αυτούς ήταν πολεμιστές της Κύπρου, άλλοι οι ελεύθεροι πολιορκημένοι του Αγίου Παντελεήμονα οι οποίοι βρίσκεστε σήμερα εδώ και σας ευχαριστώ πολύ, άλλοι Πνευματικοί ταγοί της Ακαδημίας Αθηνών , άλλοι Εύζωνες ή απλώς νέοι περήφανοι γνώστες της Ελληνικής Μυθολογίας και ετυμολογικοί γνώστες του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος ως γνήσιοι απόγονοι της θεάς Αθηνάς, μα, πάνω από όλα για μια ακόμη φορά επιτρέψτε μου, αυτό το μάθημα ανδρείας να το αφιερώσω στους 39 συμμαθητές σας, που όμως ήδη πολέμησαν και απέδειξαν πως είναι Αθάνατοι Έλληνες, στα δικά μου Πομακόπουλα της Θράκης και εδώ θέλω το πιο δυνατό σας χειροκρότημα. Αφήστε με λοιπόν να σας αποκαλώ σ’ αυτό το μάθημα που θα κάνουμε, παιδιά μου κι ας ξεκινήσουμε την αναζήτηση της ειμαρμένης των Ελλήνων!

Παιδιά μου, γνωρίζετε ποιοι είσαστε; Έλληνες ανδρειωμένοι μα, Έλληνες μαρμαρωμένοι που κάποιοι σας κόψανε κρυφά τα δόρατα και τις ασπίδες και δεν σας έμαθαν να μάχεστε, μα μόνο να πονάτε μη τυχόν διεκδικήσετε την πιο τρανή Ελλάδα μη τυχόν νικήσετε τον Τούρκο το δυνάστη .

Στις εκκλησιές μας έμαθαν πως ο ΑΙΤΩΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΖΗΤΩΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ μα χρόνια τώρα βρίσκεται μαρμαρωμένος ο Βασιλιάς του γένους και τα παιδιά του μένουν μοναχοί και ξεχασμένοι. Στη Β. Ήπειρο κανείς πια δε μιλά. Τους ξέχασε η Ελλάδα. Η Μακεδονία χάνεται κι ας ήταν γη του Αλεξάνδρου. Η Θράκη αλώθηκε απ ’τα σκυλιά που φάγανε την Κύπρο και η Αθήνα της Παλλάδας η φωλιά αλώθηκε από λαθρομεταναστόκαταπατητές του πνεύματος του αρχαίου γι αυτό και σήμερα εδώ ως άλλοτε σε ένα κρυφό σχολειό θα μπούμε, για να αναζητήσουμε ξανά που είναι η ελευθερία αυτή που ο Έλλην τη ζητά και ψάχνει με ανδρεία! Κι όταν το βράδυ από δω θα φύγουμε δε θα ‘μαστε πια ίδιοι γιατί ως δούλοι μπήκαμε πολεμιστές θα βγούμε!

Μα για να πετάξουμε ελεύθεροι θα πρέπει πρώτα του Αετού την πτήση να ερευνήσουμε καλά! Το μάθημα πεζά και όχι επικά αρχίζει ή καλύτερα συνεχίζει. Παράδειγμα προς μίμηση: Η πτήση αναγέννησης του Αετού.

Ο Ελληνισμός ανέκαθεν έμοιαζε με έναν Αετό. Σκεφθείτε ο Αετός είναι το μακροβιότερο από τα αγέρωχα πουλιά όπως ακριβώς και η Ελλάδα που ζει εδώ και χιλιάδες χρόνια ο Αετός λοιπόν ζει 70 ολόκληρα χρόνια. Για να φτάσει όμως σε αυτή την ηλικία, πρέπει να πάρει μια σκληρή και γενναία απόφαση. Στο μέσον ακριβώς της ζωής του τα νύχια του δεν μπορούν να αρπάξουν τη λεία για να τραφεί, το ράμφος του γίνεται πάρα πολύ κυρτό και τα γερασμένα του φτερά δεν τον βοηθούν πλέον να πετάξει. Τότε, έχει μόνο δύο επιλογές ή να πεθάνει ή να περάσει μια επώδυνη διαδικασία αλλαγής που θα διαρκέσει 150 ημέρες .

Η διαδικασία αυτή απαιτεί να πετάξει στη φωλιά του στην κορυφή ενός βουνού , εκεί ο αετός χτυπά το ράμφος του μέχρι να το αποκόψει και μετά θα περιμένει να φυτρώσει ένα καινούργιο ράμφος. Με αυτό θα αποκόψει και τα νύχια του. Αφού λοιπόν φυτρώσουν τα καινούργια νύχια ο Αετός αρχίζει να μαδάει τα γερασμένα του φτερά .Μετά λοιπόν από πέντε μήνες ο Αετός πραγματοποιεί τη περίφημη Πτήση της Αναγέννησης του και ξαναζεί.

Προσέξτε όμως παιδιά μου, όλα τα περνάει μόνος του! Επιστρέφει που; Στη φωλιά του. Κόβει μόνος του τα πάθη και τα ελαττώματα του. Έτσι λοιπόν και ο Ελληνισμός είναι ένας μοναχικός Αετός. ΠΟΤΕ δεν είχε συμμάχους. Πάντα ήταν μόνος του μα πάντα θυμηθήτε έδινε έναν όρκο: Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά, ουδ’ εγκαταλείψω τον προστάτην ω αν στοίχω, αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων, και μόνος και μετά πολλών

Μα πάντα το χει η μοίρα των Ελλήνων να πολεμούνε λίγοι . Ο Έλληνας και σήμερα παιδιά μου, μόνος του θα αναγεννηθεί γιατί μέσα του κρύβει ανέκαθεν έναν πολεμιστή, άλλοτε κρύβει έναν Λεωνίδα, άλλοτε έναν Αλέξανδρο, άλλοτε κρύβει έναν Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, άλλοτε έναν Κολοκοτρώνη , μια Ηρώ Κωνσταντοπούλου, άλλοτε έναν Ευαγόρα Παλικαρίδη , έναν Ηλιάκη, έναν Αριστοτέλη Γκούμα και αμέτρητους άλλους.

Σήμερα λοιπόν η Ελλάδα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη ηλικία. Αυτήν των σαράντα ετών του Αετού.

Δεν διεκδικούμε τίποτα χημικά, δεν κάνουμε όνειρα και δεν πετάμε ψηλά. Η σημερινή κυβέρνηση του Γεώργιου Παπανδρέου μας υποδουλώνει κάθε μέρα και πιο βαθιά στον Οθωμανισμό μέσα από έναν εσκεμμένο νεοραγιαδισμό που την διακρίνει.

Μα πρέπει κι εμείς να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας όπως ο Αετός . Να ξυπνήσει μέσα μας ο Πολεμιστής του χθες και του σήμερα.

Ο ΤΡΟΠΟΣ; ΕΝΑΣ!

Γυρίστε στη φωλιά σας στην κορυφή του βουνού. Ταξιδέψτε στις γωνιές της Ελληνικής σκέψης και στο «Γνώθι σεαυτόν» . Μπείτε έστω και νοερά μέσα στο σώμα του Λεωνίδα και του Κολοκοτρώνη. Πρώτα όμως νιώστε τον πόνο που ένιωθαν πολεμώντας μα πάνω από όλα μετά νιώστε την ανδρεία της ψυχής τους. Μεθύστε με το κρασί των Αθανάτων και όσο κι αν ακούγεται σκληρό κάντε ζωή σας το θάνατο και Αθάνατοι θα ζήσετε. Δεν είναι τυχαίο που μόνος του αγωνίστηκε και ο Χριστός, μα «θανάτω θάνατον πατήσας». Μόνος και ο Λεωνίδας στα στενά των Θερμοπυλών μα έμεινε Αθάνατος. Όλοι ήσαν απόλυτοι στις θέσεις τους. Έτσι και εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτοι και αδιαπραγμάτευτοι στο ότι το έθνος μας ορίζει. Ο Χριστός δεν έλεγε τυχαία πως θα ξεράσει τους χλιαρούς. Ο Κολοκοτρώνης δίκαια πρόσταζε το θρυλικό «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» και ο Λεωνίδας δεν προειδοποιούσε τυχαία με την ιστορική του απειλή το βάρβαρο εχθρό « Μολών λαβέ».

Γι’ αυτό παιδιά μου σήμερα, πιο πολύ ίσως από κάθε άλλη φορά, θα ‘θελα να έρθω δίπλα στον καθένα σας και με το χέρι να σας αγγίξω στην ψυχή. Θέλω να αγγίξω πιο πολύ τους ελεύθερους πολιορκημένους που σήμερα βρίσκεστε εδώ και το πρωί ήμουν στον Άγιο Παντελεήμονα και έβλεπα το δράμα σας. Θέλω να αγγίξω τον καθένα από σας που δεν αντέχετε άλλο τη σκλαβιά και θέλετε ελευθερία. Μόνο ένα σας απομένει ακούστε με και δε θα το μετανιώσετε, Βγάλτε τον πολεμιστή που κρύβετε μέσα σας. Θωρακιστείτε όμως πρώτα. Μη βγείτε στη μάχη ξυπόλυτοι.

ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ;

ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΛΑ;

Δώστε μεγάλη βαρύτητα!

ΙΕΡΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΟΠΛΙΣΟΥ !!!

1.Φόρεσε τις περικνημίδες σου, θα σου χρειαστούν για να κρατήσεις τα γόνατά σου αλύγιστα, γιατί αν χαθούν τα γόνατα σου και συρθείς χάμω, όλη η ψυχή σου θα υποκύψει στο φόβο. Για σένα Έλληνα του σήμερα, οι περικνημίδες σου είναι η πίστη στο Θεό που πιστεύεις, που πάντα διώχνει το φόβο και μας κάνει ατρόμητους. Ο Πολεμιστής που έχει κατακτήσει την αφοβία, σε κάθε του βήμα ανοίγει με κραδασμό το μονοπάτι της ανδρείας.

2.Πάρε τη χάλκινη ασπίδα σου, θα σου χρειαστεί για να αποκρούσεις τις λυσσαλέες επιθέσεις της λύπης. Η ασπίδα του σήμερα για σένα Έλληνα, είναι η γνώση της ιστορίας. Να ξέρεις καλά ποιος είσαι . 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Γιατί είσαι και γεννήθηκες Έλληνας. Και ας μην ξεχνάμε Έλληνας γεννιέσαι δε γίνεσαι ποτέ! Ελληνόψυχος γίνεσαι!

3.Το έδαφος που υπερασπίζεσαι λέγεται αλυπία. Ζήσε Άλυπος! Και αν είναι να δώσεις την έσχατη μάχη ΤΕΛΕΥΤΑ ΑΛΥΠΟΣ! Γιατί, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία!

4.Προφυλαξε βαθιά την κεφαλή σου και ιδίως τα αυτιά σου, μέσα όμως στο κράνος της σοφίας! Μην υποκύψεις Έλληνα του σήμερα, στην πλύση εγκεφάλου, που σου κάνουν από τα δελτία ειδήσεων ! Άκου μόνο το χτύπο της καρδιάς σου, όταν ακούει τον Εθνικό Ύμνο! Πως αλλιώς θα προφυλαχτείς από το δόλιο ψεύδος με τις χίλιες δύο μεταμφιέσεις που παίρνει, ώστε, να μοιάζει με αλήθεια; Πάρε στο χέρι σου το μαχαίρι, το μαχαίρι όμως της γνώσης, και σκότωσε κάθε προβατόσχημο λύκο!

5. Τέλος οπλίσου με το πανίσχυρο δόρυ της συνειδητής πρόθεσης σου. Μην περιμένεις να σε εξευτελίσουν κι άλλο. Μην περιμένεις να ξεσηκωθείς γιατί δε θα χεις πλέον να κάνεις κάτι άλλο. Τότε δε θα χει καμιά αξία. Δείξε αξιοπρέπεια στον Έλληνα που κρύβεις μέσα σου και ξεσηκώσου τώρα!

Να λοιπόν, πέντε είναι τα πνευματικά σου όπλα :

Περικνημίδες, δηλαδή πίστη στο Θεό και στην Ελλάδα,

Ασπίδα, δηλαδή γνώση της ιστορίας,

Κράνος, για να μην ακούμε τι λένε οι σύγχρονες σειρήνες του Γιωργάκη,

Δόρυ, επίθεση και όχι άμυνα, διεκδίκηση και όχι ηττοπάθεια .

Πάνω από όλα όμως, θέλω να θυμάσαι ένα πράγμα Έλληνα που είσαι απέναντί μου. Μην υποτιμάς κανέναν εχθρό, ούτε το μογγόλο και απολίτιστο Τούρκο που μιμείται τον άνθρωπο, ούτε το σκυλοφάγο Πακιστανό, ούτε το σκυπητάρη Αλβανό, ούτε το θηλυπρεπή, θολοκουλτουριάρη, που κατά λάθος Ελληνοφωνεί, μην υποτιμάς κανέναν εχθρό. Θυμήσου, μάθε να τον αναγνωρίζεις με την πρώτη ματιά, γιατί οι περισσότεροι απ’ αυτούς ή σχεδόν όλοι, καταρρέουν με την αναγνώριση και μόνο.

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί σου. Θυμήσου!

Μα εσύ Έλληνα μου, προχώρα μόνος. Προχώρα, σε μία ανίερη συμμαχία, αυτή που θα ενώσει μέσα σου, στη δική σου φωλιά, στην κορυφή του βουνού, το παρελθόν σου με το τώρα. Ξεκλείδωσε απ’ τα μέσα σου τον ξακουστό Λεωνίδα, που πλέον όμως κάνει το σταυρό του και δίνοντας υπόσχεση νίκης, απειλεί κάθε σκυλότουρκο με τη λακωνική του ρήση «Μολών Λαβέ». Θωράκισε τον εαυτό σου ακόμα και απ’ τον εγωισμό σου. Αυτόν που πάντα στον Ελληνισμό, έφερνε τις διχόνοιες και τα μίση. Γι’ αυτό όταν θα μείνεις μόνος, έχε μέσα την ταπεινοφροσύνη όχι όμως την ταπείνωση. Μια αξιοπρεπή ταπεινοφροσύνη, μην υπερτιμάς τον εαυτό σου, μην αυτοπροβάλλεσαι. Δεν θα τους αιφνιδιάζεις. Έτσι θα ξέρουν πάντα, ποιος είσαι, και πως σκέφτεσαι. Προσπάθησε όσο γίνεται – γιατί γίνεται – να μην έχεις φθόνο μέσα σου, μόνο τη θεία Νέμεσις του Αχιλλέα! Μάθε να περνάς απαρατήρητος ακόμη και όταν ξεκουράζεσαι! Ακόμα και όταν κάνεις το πιο απλό, ακόμη και όταν αναπνέεις Πολεμιστής να είσαι! Μην αγαπάς το έθνος σου, μονάχα όταν προλαβαίνεις από τις δουλειές σου! Μην αγαπάς την πίστη σου, μονάχα, όταν Κυριακή στην εκκλησιά πηγαίνεις! Κάνε τη μάχη σύντροφο, κάνε τη γη σου κάστρο!

ΙΕΡΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΈΛΛΗΝΑ, που ήρθες από την Ήπειρο, τη Θράκη, το Αιγαίο, τη Θεσσαλία και τη στερεά, Μακεδονία και Κρήτη, από της Λακεδαίμονος τη γη και τη Μεγαλόνησο! Μη σε βαραίνει ο πόλεμος που ανίερα ξεκίνησε μέσα από την ψυχή σου. Κάνε τον απλά πνοή σου, ανάσαινε ελεύθερα, θυμήσου τη γενιά σου. Μην υπομένεις άλλο το ζυγό, σου κλέβουν τη ψυχή σου. Μα πιο πολύ από ποτέ θυμήσου πως στο τέλος θα αντέξεις. Γιατί και ο προμηθέας σου, στο βράχο, σε κοιτάει, να σε κατασπαράζει τ’ όρνεο: Μα εσύ εκεί να αντέχεις, γιατί όλοι μας την ψάχνουμε την ποθητή Ιθάκη! Μόλις σκεφτείτε που βγήκαμε από το νησί των λωτοφάγων της λήθης και της λησμονιάς οι Δραγουμάνοι όρισαν πως δεν υπάρχει πλέον, το Εθνικής δίπλα από το Παιδείας, για να ξεχάσουν τα Ελληνόπουλα πως είναι ανδρειωμένα, πως είναι απόγονοι Αθανάτων, που φέρνουνε τη νίκη! Και φτάσαμε στου Κύκλωπα τη γη, αυτού που έχει μόνο ένα μάτι, γιατί η παγκοσμιοποίηση, δεν βλέπει με τα δύο, δε ξεχωρίζει Έθνη, ούτε Λαούς, μα, ζωοποιεί τους πάντες! Έλληνα μου, βάλε στρατηγική και τεχνική, ως άλλος Οδυσσέας, μόνο με ένα τρόπο θα τους νικήσουμε, αν γίνεις ο Κανένας!

Να μην γνωρίζουν από πού θα έρθει η θεία δίκη, ν’ αρχίσει ο κλεφτοπόλεμος, να ετοιμάσουμε τους νέους μας, να σκάνε σαν τις βόμβες στα χέρια τους και στη σπηλιά του ξένου Κύκλωπα Αρχηγού μας. Και σα ξεφύγουμε από κει, και φτάσουμε στην Ιθάκη, μεσ’ στου Βοσπόρου τα στενά και στης Αγιά Σοφιάς την εκκλησιά θα κάνουμε όλοι το σταυρό μας, γιατί η Ελλάδα ήταν οδηγός μας και φάρος μας και πίστη! Θα ανοίξει η Πύλη και θα βγει ο Βασιλιάς από τα μαρμαρωμένα αλώνια και τότε, σκεφτείτε τον μπροστά σας: Αναγνώριση θα δώσει στην ανδρεία! Γιατί εσύ Έλληνα ορκίστηκες στο χθες και κράτησες το λόγο, «Αμες δε γεσόμεθα, πολλώ κάρρονες» (εμείς θα γίνουμε πολύ καλύτεροί σας),φωνάζεις στους προγόνους, και τώρα αποδείχθηκες Πολεμιστής, υπέρτατος των πάντων.

Κι αν όλα αυτά που ακούσατε μοιάζουν με ιστορία, πάρτε τα όπλα, γράψτε την, γιατί ποτέ δεν άνθισε η Ελληνοτουρκική φιλία !!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΩΪΚΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ !

ΠΗΓΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (42)

 1. Εύγε στην εξαίρετη και ΕΛΛΗΝΙΔΑ αυτή δασκάλα!

 2. lol stranger εβαλες και την συζυγο στην δουλεια?

 3. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!

 4. ΧΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…

 5. Αν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που σε κάνουν να δακρύσεις, αν υπάρχει τέτοια φλόγα λόγου και πνεύματος, αν υπάρχει τέτοιο πάθος… τότε σίγουρα είμαστε όρθιοι!!! (την καλημέρα μου σε όλους, μια κρητικιά!)

 6. ΖΗΛΕΨΕΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΩΣ ΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ , ΧΑΡΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ,ΕΥΓΕ!!!

 7. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΣ…ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ…ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ…ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΧΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ…

 8. ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ……………………

 9. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΥΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΟΥΛΟ…
  ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΚΑΛΑ" … Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

  ΠΟΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΙΦΑΣΟΥΝ.

  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ

 10. ΕΛΛΑΣ ΓΑΡ ΜΟΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΝΕΙ!!!MOTHER HELLAS.

 11. Να σας έχει ο Θεός καλά! Πάντα με το παράδειγμά σας ή με τα γραφόμενά σας να (εκ)παιδεύετε τον λαό μας και να μας εμψυχώνετε…

 12. ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ

  Α Π Ο Λ Υ Τ Ο Σ Ε Β Α Σ Μ Ο !!!!!

  ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!!!

 13. Ευγε, Ο Θεος μαζι σας.-

 14. Εφαρμογη— Evangellium android sto google market και οχι μονο — για να ερευνουμε τα γραμμενα και να σβηνουμε τις υποτιθεμενες …αντιφασεις(?).-

 15. ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙΣ , ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ . ΣΚΑΨΕ ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΦΡΑΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΤΕΡΕΑ , ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΗΣΕ ΤΗ ΧΛΩΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΤΥΝΕ ΤΗ ΓΗ ΤΟΥ , ΚΙ ΑΚΛΑΔΕΥΤΟ ΟΠΟΥ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΕΡΓΟΛΟΓΙΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΓΝΟ ΤΗΣ ΒΡΥΣΟΜΑΝΑΣ-ΚΙ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ Τ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΙ ΟΣΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ,ΡΙΞΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΞΟΡΚΙΣΕ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ,ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΣΠΕΙΡΕ ΤΟΥ Μ ΟΣΑ ΓΕΡΑ, ΔΡΟΣΑΤΑ. ΓΙΝΕ ΟΡΓΟΤΟΜΟΣ ,ΦΥΤΕΥΤΗΣ ,ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΤΗΣ . ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΡΘΟΥΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΣΕΧΤΑ , ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙΡΟΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ , ΚΙ ΟΣΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΙΣΕΨΟΥΝΕ ΣΚΙΑΣΜΕΝΑ , ΚΙ ΟΣΑ ΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤ ΑΛΛΟ ΔΕ ΦΕΛΑΝ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΕΡΙΖΙΑ ,ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΟ . ΦΩΤΙΑ ! ΤΣΕΚΟΥΡΙ ! ΤΡΑΒΑ , ΞΕΣΠΕΡΜΕΨΕ ΤΟ ,ΧΕΡΣΩΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ,ΚΟΨ ΤΟ, ΚΑΙ ΧΤΙΣΕ ΚΑΣΤΡΟ ΑΠΑΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑΜΠΟΥΡΩΣΟΥ ΜΕΣΑ ,ΓΙΑ ΠΑΛΕΜΑ,ΓΙΑ ΜΑΤΩΜΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΕΝΝΑ , Π ΟΛΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ,ΚΙ ΟΛΟ ΚΙΝΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΕΙ,ΚΙ ΟΛΟ ΣΥΝΤΡΙΜΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ . ΦΤΑΝΕΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙ , ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΑΞΕΙ , ΚΟΡΩΝΑ ΙΔΕΑ , ΙΔΕΑ ΣΠΑΘΙ , ΠΟΥ ΘΑ ΝΑΙ ΠΑΝΟΥ ΑΠ ΟΛΑ . Κ.ΠΑΛΑΜΑΣ . ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ

 16. oi πολεμιστες του φωτος δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που γραφει η κυρια.
  ιο πολεμιστες του φωτος μαχονται για να βγουν απο το ματριξ,
  μην μπερδευομαστε

  • Το μάτριξ, είναι νοητό και όχι κυριολεκτικό, γι’αυτό και το να βγεις απ το μάτριξ, σημαίνει ν’απεξαρτηθείς απ όσα σε εγκλωβίζουν μέσα στον μικρόκοσμό σου και το να πιστεύεις ότι το μάτριξ είναι κυριολεκτικό και πως όλα γύρω μας είναι μια εικονική πραγματικότητα, σε κάνει όντως να ζεις σε ένα μικρόκοσμο…
   Τι ειρωνία: Να θες να βγεις απ το μάτριξ και να μη μπορείς, ενώ στην πραγματικότητα εσύ το δημιούργησες, επειδή πίστεψες ότι ζεις σε μάτριξ και ότι όλα γύρω είναι εικονικά. ”Αυτοεγκλωβισμός”

   • https://www.youtube.com/watch?v=Xj4orxnwCD0 MATRIX – ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ (Ελλ. Υπότιτλοι)
    ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΟ….ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΙΚΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗ…ΣΤΑΜΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ….ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ…….ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ….ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ!!!!!!!!!!!

   • Πολύ σωστά τα είπες μάγκα μου! Μάθαμε τώρα…μάτριξ και μάτριξ και μάτριξ…μια λέξη που την πιπιλάνε όλοι σήμερα γιατί είναι τής μόδας βλέπεις, και ανάθεμα αν καταλαβαίνουν και το τι είναι. Ο καθένας έχει και μια διαφορετική ερμηνεία μέσα του για το μάτριξ. Λοιπόν συμφωνώ μαζί σου, είναι νοητικό το μάτριξ και όχι κυριολεκτικό. Άντε, για να μπουν και κάποια πράγματα στην θέση τους. Άκου εκεί…θα μάς πουν ότι ζούμε σε εικονική πραγματικότητα…πολλές ταινίες βλέπετε παλληκάρια μου.

 17. Για πρωτΑπριλιά το παραπάνω σχόλιο με το Matrix καλό είναι….

 18. NA'NAI ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!!

 19. ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ….

 20. Βρε βλάκες δήθεν πατριδοερωτευμένα φερέφωνα… Πως θα σας φαινόταν αν μαθαίνατε ότι παραπάνω από τους μισούς είσαστε Τουρκόσποροι??? Δια διατυμπανίζατε πάλι τις ίδιες ηλίθιες θεωρίες??? Ή εσείς είσαστε καθαρόαιμοι Ελληναράδες??? …
  Μπεεεεε…. Μπεεεεε….
  Προβατάκια μου…
  Εσείς που πληρώνεται 20 χρόνια τώρα τους Αλβανούς να σας καλλιεργούν τα χωράφια…
  Εσείς που ξενιτευτήκατε για να πλένετε τα αποφάγια των Αμερικάνων…
  Εσείς που κρυφοβλέπετε τον Σουλεϊμάν κάθε βράδυ…
  Εσείς που πληρώνετε τις ρωσίδες-αλβανίδες-ρουμάνες-βουλγάρες κ.ο.κ. για να ξενοπηδήξετε…
  Εσείς που πέφτετε στα τέσσερα κάθε καλοκαίρι όταν βλέπετε τουρίστες να ξεπροβάλλουν απ'τα πλοία…
  Θέλετε κι άλλα???
  ….
  Κάνω απροκάλυπτα και απ ένοχα εμετό στα φασιστόμουτρά σας!!!

 21. Όσο πιο γρήγορα γ@μηθεί η Ελλάδα, τόσο πιο γρήγορα θα ξυπνήσουν οι "Έλληνες". Αν τότε είναι αργά, θα μας αξίζει.

 22. Προς Ανωνυμο – αγραμματο 8:23
  H απαντησεις μου!
  *** Εσείς που πληρώνεται 20 χρόνια τώρα τους Αλβανούς να σας καλλιεργούν τα χωράφια…***
  Οι Ελληνες δεν γεννηθηκαν για να δουλευουν (Δουλεία) αλλα για για να μεταδιδουν πολιτισμο σε κατι αγραμματους σαν εσενα!
  ***Εσείς που ξενιτευτήκατε για να πλένετε τα αποφάγια των Αμερικάνων…***
  Οταν θα μιλας για τους ελληνες του εξωτερικου να πλενεις το στομα σου καλα γιατι δεν ξερεις πλεον τη δυναμη εχουν στο παγκοσμιο στερεωμα….
  ***Εσείς που κρυφοβλέπετε τον Σουλεϊμάν κάθε βράδυ…***
  Δεν τα βλεπει κανενας πλεον, μονο κατι παπουδες που ψηφιζουν ακομα ΠΑΣΟΚ (5%)και για αυτο και πιασανε πατο τα καναλια
  ***Εσείς που πληρώνετε τις ρωσίδες-αλβανίδες-ρουμάνες-βουλγάρες κ.ο.κ. για να ξενοπηδήξετε…****
  Παντα πηγαιναμε με ξενες. Ο Μεγας Αλεξανδρος εβαζε του στρατιωτες του να κανουν σχεση με ξενες… Αλλα που εσυ ιστορια…
  ***Εσείς που πέφτετε στα τέσσερα κάθε καλοκαίρι όταν βλέπετε τουρίστες να ξεπροβάλλουν απ'τα πλοία…***
  Οι Γερμανιδες τουριστριες μας παρακαλανε για σπερμα και ριχνουμε τις ξενες στα τεσσερα και στα ορθια!

 23. Προς Ανωνυμο – αγραμματο 8:23
  H απαντησεις μου!
  *** Εσείς που πληρώνεται 20 χρόνια τώρα τους Αλβανούς να σας καλλιεργούν τα χωράφια…***
  Οι Ελληνες δεν γεννηθηκαν για να δουλευουν (Δουλεία) αλλα για για να μεταδιδουν πολιτισμο σε κατι αγραμματους σαν εσενα!
  ***Εσείς που ξενιτευτήκατε για να πλένετε τα αποφάγια των Αμερικάνων…***
  Οταν θα μιλας για τους ελληνες του εξωτερικου να πλενεις το στομα σου καλα γιατι δεν ξερεις πλεον τη δυναμη εχουν στο παγκοσμιο στερεωμα….
  ***Εσείς που κρυφοβλέπετε τον Σουλεϊμάν κάθε βράδυ…***
  Δεν τα βλεπει κανενας πλεον, μονο κατι παπουδες που ψηφιζουν ακομα ΠΑΣΟΚ (5%)και για αυτο και πιασανε πατο τα καναλια
  ***Εσείς που πληρώνετε τις ρωσίδες-αλβανίδες-ρουμάνες-βουλγάρες κ.ο.κ. για να ξενοπηδήξετε…****
  Παντα πηγαιναμε με ξενες. Ο Μεγας Αλεξανδρος εβαζε του στρατιωτες του να κανουν σχεση με ξενες… Αλλα που εσυ ιστορια…
  ***Εσείς που πέφτετε στα τέσσερα κάθε καλοκαίρι όταν βλέπετε τουρίστες να ξεπροβάλλουν απ'τα πλοία…***
  Οι Γερμανιδες τουριστριες μας παρακαλανε για σπερμα και ριχνουμε τις ξενες στα τεσσερα και στα ορθια!

 24. ΧΑΡΑ, ΕΙΣΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ, ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΑΣΗ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. ΕΛΛΗΝΑΣ!

 25. αν και σε ενα τετοιο αρθρο δεν δηλωσεις σεβασμο τοτε εισαι χαμενος απο χερι.ο ελληνας που θα ξεχασει την ιστορια του θα ειναι η τελευταια γενια ελληνα θεοδωρος κολοκοτρωνης καληπερα ελληνες.

 26. "Η σημερινή κυβέρνηση του Γεώργιου Παπανδρέου". Έλα μου ???

 27. Οι κουβέντες σου συνελληνίδα Σπαρτιάτισα μάνα -το Σπαρτιάτισα με Σ κεφαλαίο γιατί είμαι από το Τσεράμειο- μου προκαλούν ακατάσχετο πριαμισμό… πραγματικά μακάρι να έκανες εσύ μάθημα στον γιό μου, γιατί οι προσκυνημένοι καθηγητές των σχολείων δεν τους τα λένε όπως πρέπει και αναγκάζομαι εγώ να κάνω Σπαρτιατική μύηση στα νεαρά αγοράκια. Τους λένε τάχα μου ότι είναι κακό να δέχονται εκπαίδευση από μεγαλύτερους άνδρες… κλασική περίπτωση εισοδισμού ξένων πολιτισμών -αν μπορεί κανείς να αποκαλέσει έτσι τους μύθους των κωλοπλένηδων ασιατών.

  Εγώ θέλω ο γιος μου να γίνει πολεμιστής του Φωτός… ήδη τον προετοιμάζω με αρχαιοελληνική αγωγή (γυμναστική, διάβασμα αρχαίων κειμένων, ατέρμονες συζητήσεις, φιλοσοφία, μαλακό χάιδεμα στα αχαμνά). Αν δεν τα καταφέρει όμως ξέρετε αν μπορεί να πάει τουλάχιστον για ΕΠ.ΟΠ.?

  • ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΛΛ Ή ΑΝΩΜΑΛΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΝ? 08/22/2017 @ Αύγουστος 22, 2017 6:10 πμ

   ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Ο πολεμιστής, πολεμάει, ασκεί την τέχνη του πολέμου και σκοτώνει τον εχθρό ανελέητα, στο όνομα της ελευθερίας και της εημερίας των δικών του συνανθρώπων, της επιβίωσης και των αξιών του!
    Αυτό θα πει πολεμιστής και ο πόλεμος είναι δίκαιος, όταν είναι αναγκαίος για την επιβίωση, τότε είναι και ο πολεμιστής δίκαιος.
    Απλά η έννοια ”πολεμιστής” κατατάσσεται στην ψυχολογική ιδιοσυγκρασία ενός οπλίτη, υπάρχουν και σκέτο στρατιώτες που δεν γεννήθηκαν για πόλεμο αλλά για άλλον λόγο.
    Συνεπώς ουδείς πρέπει να κατηγορήσει τον πολεμιστή για βια, διότι πρέπει να υπάρχει κι αυτός, αν θέλουν να επιβιώσουν και οι υπόλοιποι, από κάθε απειλή.
    Τέλος, η άσκηση στον πόλεμο, είναι και αυτή ένα extreme-sport, τίποτα το κακό…

    • ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ 08/22/2017 @ Αύγουστος 22, 2017 2:14 μμ

     ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ….ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ…ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΛΕΟΣ….ΣΚΛΗΡΗ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΣΚΛΑΒΙΑΣ!!!!!!
     https://www.youtube.com/watch?v=fFLm6zYGXmY 300 – Soldier Side – System of a Down
     ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ…..Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ….ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ…..

  • Ελπίζω αυτό με τ’αχαμνά να μην το εννοείς…

   • Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΩΖΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...... 08/22/2017 @ Αύγουστος 22, 2017 2:07 μμ

    ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ….
    https://www.youtube.com/watch?v=URngompasUs Pink Floyd – another brick in the wall – 432 Hz
    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!
    ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙ…………..
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ Α Λ Η Θ Ι Ν Ο Ι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ…….
    ΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ!!!!!!

  • Δεν πρόκειται να γίνει προκύρηξη ξανά. Δεν θα χρειαστεί να πάει ΕΠ.ΟΠ, θα κληθεί σύντομα να πολεμίσει το κωλοσύστημα και το κράτος, από την ίδια του την βούληση… Καλύτερα, παρά να χει τον κάθε παπάρα πάνω απ το κεφάλι του, εξ άλλου η Ελλάδα θέλει χτίσιμο απ την αρχή, το ίδιο και το στράτευμα, το ίδιο και το πολίτευμα.
   ”Μάθε του επίσης, πως Δημοκρατία, είναι όταν μέσω του δήμου, δύναται ένας πολίτης, ν’αντιπροσωπεύσει τα όποια ζητήματα, ανα πάσα ώρα και στιγμή, να επιλέξει συμπολίτες του ως διαχειριστές του χ τομέα και να τους ανακαλέσει ξανά, όταν δεν κάνουν το καθήκον τους, διότι το σημερινό πολίτευμα, είναι ολιγαρχικό και ακόμα και στην αρχαία ολιγαρχική Σπάρτη, υπήρχε ένα είδος λαικής αντιπροσώπευσης, σε αντίθεση με σήμερα…
   Δημοκρατία είναι αυτό που περιέγραψα, τίποτ άλλο και αυτό το πολίτευμα που περιέγραψα είναι η λύση και πρέπει να διαμορφωθεί, από τους ίδιους τους πολίτες – οπλίτες, που οφείλουν να το σχηματίσουν από το μηδέν και μόνο με έναν τρόπο γίνεται αυτό. ”Ανατροπή = Πόλεμος και όχι εκλογές”

   • ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ... 08/22/2017 @ Αύγουστος 22, 2017 2:21 μμ

    https://www.youtube.com/watch?v=bWXazVhlyxQ Rage Against The Machine – Killing In the Name
    ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ…..
    ΝΑ ΠΟΥΜΕ FUCK YOU I WON’T DO WHAT YOU TELL ME!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 28. ΛΑΧΤΑΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ… ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ… ΘΑΝΑΤΟΣ… ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ… ΘΑΝΑΤΟΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ…

  • Σου έκανε κάτι; Σου πήρε το οξυγόνο; Προς τι αυτό το μίσος;
   Για δικαιολόγησέ το… Η δεν μπορείς;

   • ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ 08/22/2017 @ Αύγουστος 22, 2017 1:59 μμ

    https://www.youtube.com/watch?v=rqkMsXcHQYg Rage Against The Machine: Take The Power Back
    Cause the circle of hatred continues unless we react
    We gotta take the power back
    ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΣΙΜΟΙ….ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΜΟΝΟ Α Γ Α Π Η ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ…ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΟΝΤΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ…ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!!!!!!!!!
    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ..ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ…..ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΥΜΟ…ΘΥΜΟΣ:ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΔΕΞΙΟ…ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ…Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΕΞΥΠΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ….ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ..ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ…ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΜΑΣ…ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!

 29. pote dn tha anthisis ellinotourkiki filia giati iste kolofasistes! kai go dn tous pao tous tourkous ala esi ise daskla kai kai kanis ta pedakia fasistes! ti na sou po

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*