00:22 - 18/09/2018

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΔΕΛΦΟΙ
31/07/2015
Πανσέληνος στον Υδροχόο

Παραδίνεται στην ανθρωπότητα από τον ομφαλό της γης – Δελφοί, σήμερα 31/07/2015, που η Πανσέληνος είναι στον Υδροχόο, και η νέα εποχή που ανατέλλει για την ανθρωπότητα είναι στον Υδροχόο, ελάχιστο χρόνο πριν συμβούν στον πλανήτη σας ασύλληπτες γεωλογικες και συνειδησιακές αλλαγες, η αποσφράγιση του εσφραγισμένου βιβλίου.
Αξίζει το κόπο, ομιλούντες προς όλη την ανθρωπότητα, να δείτε τον καθρέπτη του Μαυροψύχη στη χώρα της Ελλαδας και πως όλα συμπίπτουν με αυτά που σας έχουν γνωστοποιηθεί.
Γεννηθήκατε και μεγαλώσατε και οι πιο παλιοι από σας έχουν πεθάνει με τα παραμύθια των εξουσιών, δεξιά – αριστερά – κέντρο – ακροδεξιά – ακροαριστερά.

Ο Ελλαδικός χώρος, γνωρίζετε όλοι λίγο ή πολύ ότι είναι και ένας μαρτυρικός χώρος αλλά και ένας χώρος που έδωσε ιδιαίτερο φως στο πλανήτη σας μέσα από τις ενσαρκώσεις τεραστίων δασκάλων – μυστών. Έχουμε κάνει αναφορά και για τους αρχαίους κλασσικούς χρόνους και για το κάρμα των ελληνικών ιερατίων και για την διαπόμπευση των μεγάλων αυτών μυστων (εξορίες, εξευτελισμούς, θανάτους κά)
Επειδή όλα αυτά συνέβησαν μερικές εκατοντάδες χρόνια πριν, θα σταθούμε μόνο στα τελευταία 70 χρόνια.
Μια μικρή σε πληθυσμό χώρα όπως η Ελλάδα, αντιτάχθηκε στο Γερμανικό-Ιταλικό άξονα κατά τη διάρκει του 2ου παγκοσμίου πολέμου.

Εκτός από τις μεγάλες πολεμικές χώρες (ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία) ήταν ακόμα ένα ραντεβού με την ιστορία από τη μεριά της μικρής σε πληθυσμό Ελλάδας.
Ο Μαυροψύχης με τους σκοτεινούς προβοκάτορες – πράκτορες που είναι στο παρασκήνιο αλλά και τις στημένες βαλτές εξουσίες που είναι στο προσκήνιο, πραγματοποίησε στν Ελλαδικό χώρο το πιο απίστευτο
Ολες οι βρωμερές εξουσίες του Μαυροψύχη, φανερές και κρυφές, κατόρθωσαν η Ελλάδα να έχει περισσότερους νεκρούς στον εμφύλιο πολεμο (πολιτικές πεποιθήσεις δεξιά – αριστερά) πόλεμο (154.000) από ότι στο 2ου παγκόσμιο πολεμο (88.000).
Όπως καταλαβαίνετε, μέσα από τις πολιτικές αντιπαραθέσεις δήθεν δεξιών και αριστερών, τελευταίες εφευρέσεις του Μαυροψύχη μετά από τις αυτοκρατορίες και βασιλείες, οι άνθρωποι εντάχθηκαν σε κάποιο πολιτικό χώρο (δεξιοί – αριστεροι κλπ).

Επειδή γνωρίζετε πλέον όλοι σας το διακαή πόθο του Μαυροψύχη για μία παγκόσμια κυβέρνηση και θρησκεία για 40 χρόνια μετά από τη χούντα του Μαυροψύχη στην Ελλάδα, συνέχισαν οι άνθρωποι να πιστεύουν στις μαριονέτες – καρτούν διαφορετικές δήθεν πολιτικές ηγεσίες στον Ελλαδικό χώρο, όπως φυσικά και στον υπόλοιπο πλανητη
Αφού οι άνθρωποι μεταξύ τους στον Ελλαδικό χώρο διαχώρισαν τα κοπάδια τους και ταυτόχρονα με έντεχο τρόπο οι πολιτκοί πράκτορες του Μαυροψύχη μαζί με τους άλλους πράκτορες – δήθεν συνδικαλιστές, από-βιομηχανοποίησαν όλο τον ελλαδικό χώρο, (αν και γνωρίζετε στον πλανήτη για τις ικανότητες των ελληνικών νόων) σε συνδυασμό με τα ψεύτικα δάνεια από τα ανύπαρκτα χρήματα, έφεραν την Ελλάδα στο εξής αποτέλεσμα:
Η μία πολιτική παράταξη να πείθει τα κοπάδια ότι αυτή είναι άξια να οδηγήσει την Ελλάδα στην ευημερία, μετά από ελάχιστο χρόνο η άλλη πολιτική παράταξη να πείθει τα κοπάδια ότι αυτή είναι ικανή να τα καταφέρει, και στο τέλος το απίστευτο, όλοι οι αντίπαλοι να ενώνονται σε μια ομπρέλα (δεξιά-αριστερά) ότι η σωτηρία της Ελλάδας είναι αυτό το χάλι που έχουν οδηγηθεί όλοι οι λαοί του πλανήτη σας.
Δηλαδή, κάτω από την ομπρέλα του αόρατου μέχρι τώρα Μαυροψύχη, τη φανερή κατάσταση των δόλιων πλέον πολιτικών και θρησκευτικών ηγετών, και η ανθρωπότητα πλέον όπως και εν προκειμένω οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν ξέρουν τελικά τι να κάνουν.

Στο σημείο αυτό, αυτά τα καρτούν – πολιτικών παρατάξεων, για να βοηθηθούν στην ισοπέδωση αυτού του Ελληνικού λαού, αφού είναι πλέον χέρι-χέρι αγκαλιασμένοι, να ξαναγράψουν τα ελληνικά βιβλία για την ελληνική ιστορία.
1) Με μια φωνή να συνταχθούν όλοι και να κατηγορήσουν ευθέως τον Λεωνίδα για την χαζή του κίνηση να αντισταθεί στο Ξέρξη.
2) Μεγάλο σφάλμα των Ελλήνων να αναγκάσουν τους Πέρσες να ηττηθούν στη μάχη του Μαραθώνα.
3) Ένα ακόμα σφάλμα των Ελλήνων να κερδίσουν τον Μαυροψύχη-Πέρσες στην ναυμαχία της Σαλαμίνας.
4) Ο Μέγας Αλέξανδρος εντελώς απαράδεκτος να θέλει να εκπολιτίσει το πλανήτη και να κάνει τους ανθρώπους όλους ίσους.
5) Το ίδιο και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης με τους Έλληνες οπλαρχηγούς που μετά από 400 ολόκληρα χρόνια σκλαβιάς στους Οθωμανούς έδωσαν στον Ελληνικό λάό την δυνατότητα να έχει μια αυτόνομη παρουσία στον πλανήτη σας.
6) Όταν ο Μουσολίνι ζήτησε από τον Ιωάννη Μεταξά να του παραδώσει τον Ελλαδικό χώρο, σύμφωνα με αυτά που πρεσβεύουν όλοι οι πολιτικοί νεκροθάφτες έκανε κάκιστα ο Μεταξάς που αρνήθηκε, λέγοντας ΟΧΙ στο Μουσολίνι.

Αυτά τα λίγα οι τωρινοί πολιτικοί νεκροθάφτες και εν προκειμένω της Ελλάδας, συντασσόμενοι απόλυτα με τον Μαυροψύχη και τους εκπροσώπους του, χωρίς ίχνος ήθους της ελληνικής λέξης “φιλότιμο”, της λέξης “Ανδρείας” που πολλές φορές έχει δείξει ο ελληνικός λαός, παραδίνουν βορά στον Μαυροψύχη αυτή τη μαρτυρική χώρα του πλανήτη σας που λέγεται “Ελλάδα”.
Μάλιστα, γνωρίζετε πολύ καλά ότι η γεωγραφική θέση της Ελλάδας στη Μεσόγειο, τόσο από καιρικές όσο και από γεωλογικές συνθήκες, έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να είναι αυτόνομη στα πάντα (τροφή – ενέργεια), αλλά και να έχει τη δυνατότητα να τα προσφέρει αυτά και σε κατοίκους έξω απ’ τον ελλαδικό χώρο.
Μόνο που ο Μαυροψύχης με τους πολιτικούς του πράκτορες – προβοκάτορες, έχουν εφαρμόσει τον στραγγαλισμό της Ελλάδας και όχι μόνο.

Φυσικά εδώ πρέπει να σας συμπληρώσουμε ότι και οι θρησκευτικοί ηγέτες έχουν κάπου χαθεί μεταξύ του πλανήτη γαία και του τεχνητού δορυφόρου του πλανήτη σας, σελήνης…….
Μάλιστα, από τη μεριά τους, σας λένε ότι τάχα για νας σας κοιμήσουν ακόμα περισσότερο στο πόλεμο που πρόκειται να γίνει (3ος παγκόσμιος) η χώρα που αρχίζει από το 17ο γράμμα της ελληνικής αλφαβήτου δηλαδή της Ρωσίας, θα δώσει στην Ελλάδα την Κωνσταντινούπολη και η Ελλάδα δεν πρόκειται να εμπλέκει σ’ αυτό το πόλεμο. Αυτό μάλιστα το χουν ονομάσει και προφητεία.

Δηλαδή, θρησκευτικοί κάφροι, δίνετε τις μπούρδες “μην ανησυχείτε γι’ αυτά που γίνονται” καλύπτοντας τους πολιτικούς κάφρους για το παιδομάζωμα της Ελληνικής κοινωνίας (έχει σχεδόν μεταναστεύσει όλη η παραγωγική γενιά των Ελλήνων) και ταυτόχρονα κοιμίζετε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες.
Κι έτσι, χέρι – χέρι, πολιτικοί και θρησκευτικοί νεκροθάφτες της Ελλάδας, οδηγείτε με έντεχνο τρόπο την Ελληνική κοινωνία στον αφανισμό και την πλήρη δουλοποίηση, ώστε να αναγκάσετε τους εναπομείναντες εξαθλιωμένους Έλληνες και Ελληνίδες να δεχθούν το χάραγμα (τσιπάκι) για να μπορούν τουλάχιστον οι Έλληνες πολίτες να έχουν τη στοιχειώδη τροφή τους.

Φυσικά, αν δεχθεί ο ατίθασος Ελληνικός λαός το χάραγμα, οι υπόλοιποι λαοί που είναι ήδη μόνιμα εδώ και χιλιετίες σε εξαθλίωση (Ασία, Αφρική, Νότιος Αμερική) για το Μαυροψύχη και τους νεκροθάφτες του τα πράγματα θα ναι πολύ πιο εύκολα.
Εννοείται πως αυτή η αναφορά που σας κάναμε για τον Ελλαδικό χώρο είναι ίδια για όλο τον υπόλοιπο πλανήτη. Επειδή όμως έχουν πέσει τελείως οι μάσκες, και έχετε κατανοήσει όλοι σας από αυτό το ξεμπρόστιασμα των εξουσιών στην παρούσα χρονική συγκυρία, είναι ένα παράδειγμα για να καταλάβετε πλέον μέσα από αυτή την αποσφράγιση της γνώσης που έχετε πάρει ότι το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να
ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ.
Επειδή τα πάντα έχουν πάρει το δρόμο τους και το μόνο που μένει είναι η υλοποίηση όσων σας έχουμε προαναφέρει, αφού σας ευχηθούμε ολόψυχα την απόλυτη αυτογνωσία – φώτιση, σας λέμε ξεκάθαρα και θα πιστείτε πολύ σύντομα γι’ αυτό ότι ο πλανήτης σας οδηγείτε από το ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ στη νέα χρυσή εποχή.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Μια διευκρίνιση για όλη την ανθρωπότητα είναι γιατί ο Μαυροψύχης διάλεξε την Ελλάδα ελάχιστα πριν συμβούν όλα αυτά που σας έχουμε προαναφέρει στο πλανήτη σας.
Έχει να κάνει με την βύθιση της ατλαντίδας.
Εκτός από την αποκάλυψη του Ιωάννη όπου έχει καταγραφεί ότι στους εσχατολογιοκούς χρόνους θα παραλάβει κάποιος το εσφραγισμένο βιβλίο από το ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ όπου μέσα φυσικά θα αναγράφονται τα πάντα που σας έχουν ήδη γνωστοποιηθεί, έχει ακόμα σχέση με τα τελευταία τρία (3) εικοσιτετράωρα πριν τη βύθιση της Ατλατίδας.

Όλοι οι τότε πανφώτεινοι πραγματικά αληθινοί ιερείς, που ο καθένας εκπροσωπούσε και ένα ιερό τέμπλο (ναό) ενημερώθηκαν να φύγουν τάχιστα γιατί επρόκειτο να βυθιστεί η Ατλαντίδα. Φυσικά αυτό έγινε, και σε διάφορα μέρη του πλανήτη σας υπάρχουν αυτοί οι ιεροί ναοί σε αιθερικό πεδίο.
Προς ενημέρωση όλης της ανθρωπότητας και φυσικά όλων των νεκροθαφτών, προβοκατόρων, πρακτόρων του Μαυροψύχη, το ΤΕΜΠΛΟ – ΝΑΟΣ της Α-ΛΗΘΗΣ (ΜΗ-ΛΗΣΜΟΝΙΑΣ) μεταφέρθηκε στο ιερό νησί της Κρήτης, εκεί όπου Ο ΔΙΑΣ, Η ΕΥΡΩΠΗ, Ο ΜΙΝΩΑΣ Ο ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΠΗΔΟΝΑΣ έδωσαν τα πρώτα δείγματα γραφής για την αυτογνωσία μετά τη βύθιση της Ατλαντίδας.
Όμως, τα τελευταία χρόνια, αυτό το τέμπλο της αλήθειας έχει μεταφερθεί στους Δελφούς, τον ομφαλό της γης, απ’ όπου και παρέλαβε όλη η ανθρωπότητα την αποσφράγιση του
ΕΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ.

Αυτός λοιπόν είναι ο κυρίαρχος λόγος όπου έχουν συμβεί στην Ελλάδα απ’ όλες τις επίσημες εξουσίες των νεκροθαφτών, όλα αυτά τα παράλογα.
Η Ελλάδα μέσα από το τέμπλο της αλήθειας που της μεταφέρθηκε μετά τη βύθιση της Ατλαντίδας, ήταν προ-αποφασισμένο από τον ίδιο
ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ – ΥΠΕΡΝΟΥ ΘΕΟ να παραδώσει στην ανθρωπότητα όλη τη γνώση μέσα από την αποσφράγιση του εσφραγισμένου βιβλίου.
ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΕΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ) Ή ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

kataklusmosnoe

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ 09/18/2018 @ Σεπτέμβριος 18, 2018 3:17 πμ

  Που το ποιος είσαι το απο που ερχεσε και το τι αντιπροσωπεύεις σε χτυπαει κατακεφαλα σαν ενας τόνος τουβλα …………….
  Ας ειναι καλα ολα τα παιδιά που ειμασταν μαζι στο Bello Horizonte στο Mundial⚽ της Βραζιλιας 2014??   το βραδυ πριν τον  αγωνα  Ελλάδα??- Κολομβια ?? .Περικυκλωμενοι απο το πληθος , να τραγουδάμε 13 ατομα τον Εθνικο μας υμνο κατω απο την σημαια μας  .Τοτε εκει που γινόταν πανδαιμόνιο .Μια και  πανω απο 2000 Κολομβιανοι φωναζαν συνθηματα  υπερ της χωρας τους .Ξαφνικα να σταματουν τις ιαχές και να κανουν απολυτη  σιγη λογω σεβασμου για μια χουφτα Ελληνες περικυκλωμενους απο ολες τις παντες που σηκωσαν αναστημα  και την σημαια ..θα μου μεινει αξεχαστο μεχρι να πεθανω…ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΎΓΕΤΕ “Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη… 

 2. Χαιρετισμούς από 18/6/2018.

 3. Κρήτη=436=13=4
  Δελφοί=619=7
  47=11
  4+6=10 (3)
  1 (69)
  10+1=11
  3-6-9
  47
  11
  58
  11
  69
  -+
  Κλειδί 1

 4. ο τρελός του χωριού 09/18/2018 @ Σεπτέμβριος 18, 2018 8:58 πμ

  Θα προλάβουμε/ Γιατί από ευχολόγια και φρούδες ελπίδες σκάσαμε πια!

 5. ….της ασχετοσυνης υμων το κεφαλαιο…….προσχωμεν!!!!
  “Μαυρο” – “ψυχης” ειναι ασυμβατες εννοιες ειτε αρχαιοελληνικα το δειτε ειτε χριστιανικα……Με λιγα λογια για να μελετησετε στο σπιτι μονοι σας τα υπολοιπα, η ψυχη κατα τον Πυθαγορα ειναι αιωνια και ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ με το θειο πραγμα που ΔΕΝ συμβαινει με τον “Μαυρο” διοτι αυτος εν τελει κινειται πλεον και τρεφεται με ξενες δανεικες ενεργειες και οχι δικες του. Οσον αφορα αλλες παραδοσεις χριστιανικες, βουδιστικες ινδουστικες ή γνωστικες ιδια αποψη ισχυει. Οποτε μην δινεται παραπανω credits λογω φοβου σε κατι που ειναι τετελεσμενο οτι θα παψει να υπαρχει και ειναι κοινως “ξωφλημενος” εξαπαντως για τον Συμπαντα κοσμο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*