21:24 - 15/01/2017

Κβαντικό άλμα – Συνείδηση και ψυχή

Κβαντικό άλμα – Συνείδηση και ψυχή

Αν υποθέσουμε ότι πράγματι το σύμπαν ξεκίνησε με τη θεωρία του big bang, τότε το φως που εξαπλώθηκε στο χώρο και στο χρόνο μέχρι σήμερα και μέχρι εκεί όπου τα φωτόνια εξακολουθούν να ταξιδεύουν (φωτονικό φράγμα) εξαπλώνεται το γνωστό σύμπαν.


Και λίγο μακρύτερα – υποθετικά πάντα – τα ταχιόνια ορίζουν το ταχυονικό πεδίο.
Και πάλι η γνωστή μας ύλη δεν είναι παρά ένα μικρό ποσοστό αυτού που υπολογίζουμε ως σύμπαν δεδομένου ότι πλέει σε μια θάλασσα σκοτεινής ύλης-ενέργειας.

Εντός του φωτονικού φράγματος ορίζεται ότι υπάρχει. Υπο – άρχει, ορίζεται δηλαδή υπό μιας αρχής η οποία εν προκειμένω είναι ο χωροχρόνος που σχηματίζει το φωτονικό πεδίο και το βέλος του χρόνου.
Τίποτα δεν υπάρχει χωρίς να ορίζεται από μια αρχή, μια βάση αναφοράς του.
Ανάλογα βέβαια με το τι είναι χρόνος όπως αναφέραμε προηγούμενα η ίδια αυτή η ύπαρξη είναι σχετική και εν προκειμένω την δεχόμαστε παρατηρώντας την κίνηση εντός της.
Η αντίληψή μας λοιπόν είναι συνδεδεμένη με την κίνηση στον παρατηρούμενο χωροχρόνο και η συνείδησή μας το ίδιο.

Σε ένα χωροχρόνο που αν έχει αρχή θα έχει και τέλος σύμφωνα με το 2οθερμοδυναμικό νόμο.
Τι γίνεται όμως εάν όπως υποστηρίζει τελευταία η Φυσική η υλική διάσταση δεν είναι παρά ένα κβαντικό άλμα δηλαδή μια απροσδιόριστη υλική εκδήλωση μιας ακόμη ενεργειακής πύκνωσης?
Γεγονός που σημαίνει πως άπειρα ακόμη παράλληλα σύμπαντα συνυπάρχουν με το δικό μας και ναίουν σε έναν άπειρο χωροχρονικό αφρό που κβαντικά και φρακταλοειδώς αναπαράγει το ίδιο φαινόμενο?

Αυτό σημαίνει πως η αρχή του big bang δεν είναι η απόλυτη και πραγματική Αρχή.
Ο αρχέγονος χώρος του χάους – που δεν είναι κενός – παραμένει απροσδιόριστος.

Αυτός ο χώρος της σκοτεινής ενέργειας που εμπεριέχει την ύλη ονομάζεται από την φιλοσοφία αιθέρας ή πεμπτουσία και η σύγχρονη επιστήμη έρχεται να δώσει το ίδιο όνομα στον εντοπισμό της.

Ο κόσμος ή οι κόσμοι λοιπόν δεν είναι παρά τυχαίες συμπυκνώσεις αιθέρος σε ύλη και μάλιστα αρμονικές, αφού ισορροπούν στην δυναμική αντίθεσή τους.

Η θεωρία των υπερχορδών εξηγεί το πώς από το μη ενεργειακά ομοιογενές χάος και τον πληθωρισμό του μπορεί να συμβεί μια κβαντική σήραγγα και να δημιουργηθεί ένα σύμπαν βρέφος ή σύμπαν φυσαλίδα.
Θα μπορούσε ακόμη ένα υπερσύμπαν να είναι αυτοαναπαραγόμενο και διαστελλόμενο, το οποίο θα αναπτύσσεται πληθωριστικά ακολουθώντας φράκταλ γεωμετρίες.

Συμπέρασμα : είμαστε κβαντικές ταλαντώσεις υλικές φθαρτές και πεπερασμένες ”μηδέ ενός” αιθερικού χάους άναρχου και αθάνατου, εμπεριέχοντας ένα μικρό ποσοστό αιθέρος στην υλική μας διάσταση που αποκαλούμε ψυχή.
Την αποκαλούμε ψυχή (κρύα, παγιωμένη) επειδή ακριβώς αποτελεί ένα καθορισμένο συμπύκνωμα αιθέρος.

Βέβαια πολλοί αναφέρονται στην ”καλλιέργεια” της ψυχής δηλαδή στην αύξησή της.
Πολλοί ακόμη στο πνευματικό ”λιώσιμό” της με σκοπό την αύξησή της.

Για ποιο σκοπό άραγε?

Μήπως για τη δημιουργία ενός κβαντικού άλματος με την ενεργειακή πύκνωσή της σε μια ανώτερη τροχιά – διάσταση, συνείδησης – ύπαρξης, μη απόλυτα υλικής ή και καθόλου υλικής?

Κβαντικό άλμα είναι το φαινόμενο κατά το οποίο ένα σωμάτιο απο μια τροχιά α με την κατάλληλη πρόσθετη ενέργεια μεταπηδά σε μια ανώτερη τροχιά β χωρίς να διαπεράσει το ενδιάμεσο κενό…

[ Μη εν πολλοίς ολίγα λέγε, αλλ’ εν ολίγοις πολλά ]

kamararc
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Δημήτρης ORGONITE 15 Ιανουαρίου 2017 @ 22:26
  2
  4
  Εγκρίνω και επαυξάνω!!!
 2. 8
  3
  ΑΝ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1,2,3,ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΤΟΤΕ ΠΕΣΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2οθερμοδυναμικό νόμο. ΥΠ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω,ΑΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΡΩΤΗΣΕΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.
 3. 3
  0
  fysalida en kraniw! Filosofikh episthmonologia. Dystyxws me skoteino skopo na grafikopoihsei thn amfisbhthsh tou 2ou 8ermodunamikou nomou.
 4. 3
  0
  KAI TO APODEDEIGMENO(MH XESW) BIG BANG DEN EINAI H APOLYTH ARXHHHH ALLA ARXH EINAI O ARXEGONOS APROSDIORISTOS XWROS TOY XAAAAAOYS. KAI SYMFWNA ME THN 8EWRIA TWN XORDWN H PSYXHHH APOTELEI MIA KABNTIKH TALAAAANTWSHHHH. KAMERA EDW! RE MALAKES BLEPETE TI GRAFETE APO TH MASTOYRA?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί