22:39 - 26/09/2018

Η ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΡΑΔΙΟΥΡΓΊΑ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ…

Η ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΡΑΔΙΟΥΡΓΊΑ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ…

KORAKS

ΣΤΟΧΕΎΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΎΟΥΝ ΤΑ ΒΑΘΎΤΕΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΒΑΣΙΣΜΈΝΑ ΣΤΟΝ ΦΌΒΟ ΣΟΥ

Πολλά τα όπλα τους εναντίον μας. Η πληροφορία και η παραπληροφόρηση, το ΦΠΑ στην πρώτη ανάγκη επιβίωσης σου, οι παράλογοι λογαριασμοί, οι κάθε είδος εφορίες που σ’ έχουν επιβαρύνει, η μαζική ανεργία, η απάτη το ψέμα και ο ψυχολογικός τους πόλεμος εναντίον του έλληνα πολίτη.

8 χρόνια ασύλληπτης οικονομικής βίας, μετά από το μεγάλο ξεπούλημα της χώρας. Μια απάτη που δεν έχει επιβληθεί ποτέ σε άλλο λαό. Σε έκαναν να πιστέψεις ότι είσαι τεμπέλης, διεφθαρμένος, μικροαπατεωνάκος και αχάριστος για όλη την βοήθεια που δέχτηκες από την τότε ΕΟΚ, την πόρνη Βαβυλώνα.

Οι πληγές που σου άνοιξαν είναι αμέτρητες. Που να αρχίσεις και που να τελειώσεις, το σημαντικότερο όμως από όλες τις πληγές των τραυμάτων σου είναι οι πληγές που άφησαν με τον πόλεμο αυτό στο υποσυνειδήτο σου. Σου πέρασαν την ιδέα ότι είσαι υπεύθυνος για όλη την οικονομική κατάντια σου και πρέπει να πληρώνεις για 7 ζωές ακόμα. Σε οδήγησαν και επίβαλαν με όλα τα μέτρα τους το συναίσθημα της κυριαρχίας του μόνιμου ΘΑΝΑΤΟΥ, το αδιέξοδο, την ντροπή, την προδοσία, την αποκοπή από ότι είχε ζωτική σημασία μέχρι πριν 8 χρόνια. Πίσω από τον θάνατο βρίσκεται το συναίσθημα του φόβου, εκεί σε κτυπούν αλύπητα.

Αν το συνειδητοποιήσεις, το επεξεργαστείς με ενα βαθύτερο νόημα, θα καταλάβεις ότι είναι μέρος του ψυχολογικού πολέμου από όλα τα μέτωπα που έχουν ανοίξει εναντίον του έλληνα. Μην νομίζεις ότι άρχουσα τάξη έχει τις ίδιες πληγές με τις δικές σου. Και με αυτή την στρατηγική σε διαχωρίζουν και από αυτούς.

Για να ξεφύγεις από την τέλεια καταστροφή που σε οδηγούν πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσε και να οργανωθείς σε ΟΜΑΔΕΣ. Όσο πιο δυνατός θα γινεσαι…τόσο περισσότερο θα σε φοβούνται και θα αναγκαστουν να σε παρουν στα σοβαρά. Όσο ενώνεσαι με τους δίπλα σου, θα δυναμώνεις το υποσυνειδητο σου που σε κρατάει τώρα αιχμάλωτο στον ψυχολογικό και αόρατο πόλεμο. Η ομάδα αντίστασης που θα δημιουργήσεις με βάση την δικαιοσύνη, την αγαπη, την ενότητα επάνω σε όλα αυτά που σε πολεμανε θα γίνουν τα όπλα σου…ο φοβισμένος και απελπισμενος άνθρωπος ειναι εύκολα χειρισιμος, ο ελευθερος πολίτης είναι επικίνδυνος για τον αριστερόδεξιό φασισμό τους.

Ενώσου και οργανώσου, ο φόβος του ΘΑΝΑΤΟΥ που σκόρπισαν πάνω από την Ελλάδα θα εξαφανιστεί μέσα από τον αιχμάλωτο νου σου..

KORAKS

Loading...

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά! Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπεριφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. δεν υπαρχει φοβος στον ελληνα, αν υπηρχε φοβος για τη επιβιωση μας θα τους ειχαμε ηδη ξαποστειλει ,αγνοια υπαρχει φιλε και παραπληροφορηση που ειναι πολυ χειροτερα

  2. Ο τρελός του χωριού 09/26/2018 @ Σεπτέμβριος 26, 2018 11:08 μμ

    Με ποιόν να ενωθεις και να συνάψεις ομάδα ,όταν δεν βρίσκεις έναν μωρέ, έναν έστω, που να βλέπει λίγο , πολύ λίγο πιο πέρα από τις ειδήσεις των βοθροκαναλων?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*