Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
08:59 - 05/04/2022

Η Εκκλησία του Χριστού που κατήντησε η Εκκλησία του Συστήματος!

Ιερέας: ποιος είσαι εσύ που θα αμφισβητήσεις τα Ιερά Κείμενα;

Πιστός: και ποια είναι τα Ιερά Κείμενα που θα αμφισβητήσουν εμένα;

Δείτε το τελευταίο βίντεο του γνωστού σε όλους λίγο πολύ, συγγραφέα και πρώην αρχιμανδρίτη Ανδρέα Κονάνου!*1 Περιμένω σχόλια κυρίως από Χριστιανούς Ορθοδόξους!!

Λυπάμαι πραγματικά ώρες ώρες τους επίσημους Χριστιανούς που πιστεύουν ότι κατέχουν την απόλυτη Αλήθεια, κάνουν κήρυγμα, υποτίθεται Αντιαιρετικό, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, στο τέλος της ημέρας νιώθουν θρησκευτική υπερηφάνεια που προστάτευσαν τα δόγματα της Πίστεώς τους και τα κράτησαν αμόλυντα και καθαρά από τους πάσης φύσεως αιρετικούς, αλλά το ίδιο τους το σώμα και τις ορμές τους αδυνατούν να τα χειριστούν! Βάζουν δε πάνω από αυτούς τους ίδιους τη Βίβλο και το Πηδάλιο του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου, και αυτό το θεωρούν άκρως φυσιολογικό και πνευματικό! Πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο θα απαλλαγούν επιτέλους από τον Εγωισμό τους και τις πάμπολλες οχλήσεις του. Βάζουν μπροστά από τον εαυτό τους ένα βιβλίο ή τον πνευματικό τους και είναι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουροι ότι τώρα τα βρήκαν με τον Θεό στον οποίο πιστεύουν (θεωρητικά)!!

Δεν έχουν καταλάβει ακόμα ωστόσο ότι η κρυφή πλευρά του δογματισμού, του φανατισμού και της θρησκευτικής μισαλλοδοξίας, είτε έμμεσης είτε άμεσης, βρίσκεται στην απωθημένη σεξουαλικότητα και στην εξωτερίκευσή της μέσα από τη λεκτική επιθετικότητα και το δήθεν ιερό καθήκον “σε βοηθάω να βρεις τον σωστό δρόμο”! Λες και 1ον του ζήτησε κανείς τη γνώμη του (Άγιος Πορφύριος: “μην λες εκεί πολλά θρησκευτικά αν δεν στο ζητούν”. Το πιθανότερο είναι να απομακρύνεις ακόμα πιο πολύ τα “απολωλοτα πρόβατα” από τον Οίκο του Θεού) και
2ον αυτό που χρειαζόμασταν ως κοινωνία είναι ακόμα ένας κήρυκας αφηρημένων -και πολλές φορές τραγικά αφηρημένων- ιδεών*2 που δεν έχουν καμία δυνατότητα εφαρμογής στο σήμερα, αλλά το σημαντικότερο, δεν έχουν αληθινή, παλμοδονούμενη αγάπη τα λόγια του!!

Μ αυτά και μ αυτά τα ευτράπελα της κατεστημένης Θρησκείας και της Συστημικής Εκκλησίας, που τώρα πλέον “μπολιάστηκε” κιόλας με τα αμφιλεγόμενα εμβόλια της “Επιστήμης”, οπότε μιλάμε επισήμως για Εκκλησία του Συστήματος και όχι του Ιησού Χριστού, κάτι που σε όποιον χριστιανό το θίγω κάνει σαν να μην ακούει τι του είπα, μου αλλάζει θέμα και μου το γυρίζει σε προσωπική αντιπαράθεση*3, αντί να δει συνολικά την εφιαλτική εικόνα της Εκκλησίας εν έτει 2022, ξεφυτρώνουν οι Άθεοι, οι Αγνωστικιστές και οι έμμεσοι ή άμεσοι, ασυνείδητοι ή συνειδητοί Σατανιστές που λίγο πολύ έχουν κατακλύσει την πάλαι ποτέ Θρησκεύουσα Ελλάδα!

Γεμίσαμε από ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε τίποτα, ούτε σε Θεούς, ούτε σε Δαίμονες, ούτε στην Αθανασία της Ψυχής, ούτε στην Αγάπη ως οντολογικό μέγεθος, ούτε στη Συγχώρεση ως υπέρβαση του Εγώ (ο τύποις Αθεϊσμός δεν αποδέχεται κάποια υπέρβαση του Εγώ, αφού βάσει Richard Dawkins, είμαστε απόλυτα καταδικασμένοι να είμαστε εγωιστές). Κατά τα άλλα το πρόβλημα των Ορθοδόξων χριστιανών είμαστε εμείς οι “Αιρετικοί”*4 που αγαπάμε τον Πυθαγόρα, τον Πλάτωνα, τον Ερμή τον Τρισμέγιστο, τον Πρόκλο, τον Κλήμη τον Αλεξανδρινό και τον Ωριγένη, και πιστεύουμε στην προΰπαρξη των ψυχών, στη Μετενσάρκωση και στο Κάρμα! Και προσπαθούμε να δώσουμε σε όλα κάποιο συγκεκριμένο πνευματικό νόημα! Αντί να κοιτάξουν τα μαύρα τους τα χάλια κατάμουτρα, που εξ αιτίας τους σχεδόν αποκλειστικά, προσωπικά βλέπω μια νεολαία να χάνεται κάθε δεκαετία, κάθε χρόνο και κάθε μέρα μέσα στην απόλυτη σχετικότητα της αλήθειας, στην πορνεία*5 και στα πορνό, στον χυδαίο υλισμό, τον συναισθηματικό τυχοδιωκτισμό και στην πλήρη αποστροφή οτιδήποτε Χριστιανικού! Πώς τα καταφέρατε, να ζούμε σε μία ορθόδοξη χώρα, την χώρα που γνωστοποίησε στην Ανθρωπότητα τον Λόγο του Θεού, να βρίζουν οι Νεοέλληνες τον Χριστό όλη την ημέρα, να μην συγκινούνται από το Έργο Του, και να έχουν ταυτίσει την Πνευματικότητα με τους ρασοφόρους, με τις κοιλίες τους και τις μίτρες στο κεφάλι τους, αυτό μόνο εσείς το γνωρίζετε. Και γι αυτό σας ζητάμε να μας το εξηγήσετε μία μέρα. Διότι εδώ μαζί με τα ξερά, καίγονται και τα χλωρά! Δηλώνουμε ένθεοι και χριστιανοί και πρέπει συνεχώς να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε σαν και σας, τους γραμματείς και τους φαρισαίους, τους υποκριτές της πίστης και τους γνήσιους απογόνους του Εβραϊκού Ιερατείου που σταύρωσε τον Χριστό!

Χριστιανοί μου, φταίτε πολύ περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστε για την πνευματική αναπηρία και καθυστέρηση της πατρίδος μας! Ξυπνήστε και μετανοήστε! Αφήστε μας ήσυχους εμάς τους Εσωτεριστές Χριστιανούς να πιστεύουμε σε ο,τι “Μεταφυσικό” θέλουμε*6 και κάντε την Εσχατολογική σας αυτοκριτική! Δεν έχετε πολύ χρόνο μπροστά σας! Θα πάτε να ξαναπάρετε πίσω την Πόλη και δεν θα ξέρετε τι να την κάνετε! Θα μπείτε στην Αγιά Σοφιά και δεν θα είστε σε θέση να συναισθανθείτε πού βρίσκεστε!*7 Προσευχηθείτε για την Επανιεροποίηση της Ψυχής σας και για την άμεση αποκατάσταση των πολλαπλών και ταυτοχρόνων εκκλησιολογικών παρεκτροπών και εκκλησιαστικών πραξικοπημάτων, μιας Εκκλησίας που κάθε άλλο παρά Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική φαίνεται να είναι!

Ένα απίστευτο μπάχαλο είναι η Εκκλησία σας αυτή τη στιγμή και κάτι πρέπει να κάνετε γι αυτό, Λαός και Κλήρος! Και προς Θεού, μακριά από τους Μητροπολίτες, οι οποίοι φέρονται να χρηματίστηκαν η κάθε Μητρόπολη με 1.000.000 ευρωπούλια για να κλείσουν τους ναούς τους στην πρώτη Καραντίνα!! Για τέτοια προάσπιση της Πίστεως και της Αλήθειας μιλάμε φίλοι μου!

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

*1

*2 ειδικά όταν ακούμε μακρινές ιστορίες από την Παλαιά Διαθήκη που τις καταλαβαίνουν μόνο αυτοί που τις εξιστορούν, ή που ελάχιστη συνάφεια έχουν με το σήμερα, ειδικά όταν προσπαθούν να τις περιγράψουν σε νέα παιδιά, που όχι Παλαιά Διαθήκη, καλά καλά το όνομα Ιησούς Χριστός δεν τους λέει κάτι.

*3 προσωπική αντιπαράθεση = “είσαι αιρετικός, γι αυτό τα λες αυτά”. Είναι όπως το “είσαι ψέκας, γι αυτό τα λες αυτά” ή “είσαι Σύριζα, γι αυτό τα λες αυτά”. Μπροστά στο επιχείρημα μιας αντίπαλης άποψης η πιο εύκολη, ανώδυνη, και βλακώδης απάντηση είναι αυτή της ταμπελοποίησης της άποψης και της αυτόματης υποβάθμισής της, χωρίς να απαντηθεί ωστόσο το επιχείρημα αυτό καθ εαυτό. Είναι μια πανανθρώπινη επικοινωνιακή και νοητική ψευδαίσθηση, που μπορεί να καταλάβει κανείς πόσα άπειρα προβλήματα, δυστυχία, πόνο και θάνατο προκάλεσε. Υποκριτική αποφυγή του συνομιλητή να απαντήσει επί της ουσίας και άρα αδυναμία πραγματικού διαλόγου. Όμως αν υπάρχει μία περίπτωση να σωθεί αυτός ο κόσμος, αυτός δεν θα είναι μέσω του διαλόγου άραγε; Και μέσα από την συν-ζήτηση να συν-αναζητηθεί και η Αλήθεια;

*4 Ο Βασίλης Ρωμανός είναι θεολόγος, τελειόφοιτος ΠΜΣ Συγκριτικής Φιλοσοφίας της Θρησκείας στο ΕΚΠΑ, υπεύθυνος των Εκδόσεων Εισέλιξη και μέλος της κίνησης Εσωτερικού Χριστιανισμού “Έργο Λόγου Αγάπης”. Επισκεφτείτε το www.eiselixibooks.gr και επικοινωνήστε μαζί του στο info@eiselixibooks.gr

*5 Πορνεία = το σεξ χωρίς αγάπη, θεολογικά μιλώντας. Αν και η Εκκλησία τοποθετείται ακόμα πιο συντηρητικά εδώ, θεωρώντας πορνεία το σεξ πριν τον γάμο, εμείς θεωρούμε πορνεία το σεξ χωρίς αγάπη, χωρίς συναισθήματα, αλλά και οι ακραίες σεξουαλικές φαντασιώσεις.

*6 πρόσφατα, σε σύναξη χριστιανών ορθοδόξων, υπερήλικας παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών ορθόδοξου χαρακτήρα, μου είπε “να ξέρεις ότι είσαι αφορισμένος από την Ορθόδοξη Εκκλησία, και εσύ μαζί με τον Ωριγένη. Του είπα “τιμή μου είναι να πάω όπου πάει ο Ωριγένης να ξέρεις αδελφέ!” Νομίζω ότι είναι οφθαλμοφανές πόσο λάθος είναι η όλη αντιμετώπισή μου εκ μέρους του κυρίου, που και δίκιο να έχει, το χάνει, γιατί δεν έχει αγάπη μέσα του, παρά μόνο το ψυχρό, άχρηστο στην πραγματικότητα, γράμμα της κατεστημένης Θρησκείας του.

*7 Τώρα τελευταία κατάλαβα αυτό που είχε πει ο Άγιος Παΐσιος, ότι “ο Θεός μας αγαπάει σκανδαλωδώς, γι αυτό και θα μας δώσει την Πόλη”. Εσείς τι πιστεύετε; Αξίζει στους ορθόδοξους χριστιανούς να ξαναπάρουν πίσω την Βασιλεύουσα; Απαντήστε μου κάτω στα σχόλια.

Σχόλια Αναγνωστών (16)

 1. 2022..περνουμε ένα μπολ σ’εναν χώρο=πόλη..και για συστατικά έχουμε άτομα απο αραβικες χώρες, αφρικανές χώρες, ιραν, ιρακ, πακιστάν, αφγκανιστάν και φυσικά “διαφόρων” τούρκων κτλ.Η Πόλη δεν είναι του 900Μ.Χ..βεβαια εάν πας για φθηνό τουρισμό, ολες οι χωρες του κόσμου ωραίες είναι. Κάτσε 7-8 χόνια, μπες στο πετσί της και μετα αποφασισε εάν την θες οπως ειναι και τοτε κάτσε εκει, να την κατακτήσεις εκ των έσω. ΕΔΩ ολοι οι έλληνες, Ορθόδοξοι και μη, δεν συν+φωνούν σε κάτι…

 2. μπαμπας 04/05/2022 @ 10:27 ΠΜ

  Σας χαλαει τη σουπα ο Κονανος χριστιανακια; Σας χαλανε γενικα τη σουπα οσοι σκεφτονται και δεν ακολουθουν τυφλα εβραικες παραδοσεις;;; Βρε συρετε να συνουσθιασθειτε λεω γω καλυτερα, για να μιλησω κοσμια…

 3. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 04/05/2022 @ 1:10 ΜΜ

  Ο Φρόιντ όπως και ο Νίτσε βασίστηκαν στον Δαρβίνο και δεν απάντησαν ποτέ στο τί είναι ο άνθρωπος αλλά στο τι θα μπορούσε να γίνει.

  Εγωδιψής σαρκολάτρης.

  Από την άλλη λόγια που κολακεύουν αμέριστα δεν ωφελούν.

  Οταν μας επιδείξεις το λιοντάρι που κατάφερε , νήστεψε και δεν έφαγε την αντιλόπη ,όταν μας γνωρίσεις τον άνθρωπο που ήπιε και χόρτασε τόσο ώστε να μην ξαναφάει και ξαναπιεί ,μετά ας αναλύσουμε την σημασία της νηστείας και της προσοχής του σώματος στο πνεύμα της Ορθόδοξης Θεολογίας><

 4. γιωργος τιμπολης 04/05/2022 @ 1:33 ΜΜ

  ο εξομολογος χρειαζεται.για νορμαλ καταστασεις.μπορει να προσφερει ομως και σοβαρο εργο.οταν εντοπισει ατομο με εντονα ψυχολογικα να το παραπεμψει σε ψυχολογο.γιατι σε ψυχολογο? αφου και ο ιερεας μπορει να παιξει τον ρολο του φιλου.γιατι ο ψυχολογος μπορει να παραπεμψει σε ψυχιατρο.

 5. Arxaggelos(R) 04/05/2022 @ 2:29 ΜΜ

  Η Εκκλησία του Χριστού που κατάντησε η Εκκλησία του Συστήματος αλλα το μονο που δεν εχετε καταλάβει είναι οτι η εκκλησια δεν ειναι ολων αυτών των τυμβωρύχων που την εκμεταλλεύονται αλλα του απλού γνήσιου και μη γνήσιου χριστιανού που προσπαθεί να βρει την επαφη και την συνομιλία με τον θεό και τους αγίους του.
  Ναι ο Θεός έχει κανόνες όπως άλλωστε και όλες οι κοινωνίες γιατί το κάνουμε εξάλλου, κοινωνουμε μαζί του άρα υπάρχουν και κανόνες αλλά και λόγοι που ισχύουν όλα αυτά.

 6. Arxaggelos(R) 04/05/2022 @ 2:40 ΜΜ

  πρώτος κανόνας είναι το αυτεξούσιο
  δεύτερος οι δέκα εντολές
  και όλα όσα είπαν οι πατέρες της εκκλησίας.
  και βέβαια ο πρώτος κανόνας είναι και ολη η θεολογία είναι όλη η γραφή είναι η σταύρωση είναι η ανάσταση και η αιώνια ζωη γιατι υπάρχει αιώνια ζωή και μας το απέδειξε ο κύριος μας με την ακρα ταπηνωση του. και εδω τωρα ερχεται η ερωτηση τι ειναι για το διαβολο ολα τα παραπανω ? γιατι τα πολεμαει με τέτοιο μένος γιατι προσπαθει με καθε τροπο να βγαλει την θεοση απο την ζωη νμας και να μας..

 7. Arxaggelos(R) 04/05/2022 @ 2:50 ΜΜ

  κανει να ασχολούμαστε μονο με το σεξ.
  ο θεός δεν αφόρισε την ανθρώπινη επαφή ουτε ειχε αυτο σαν σκοπο του ποτε.
  ουτε και οι πατερες της εκκλησιας απλα έθεσαν κανονες για αυτο. δεν ειναι αυτοσκοπός να συνουσιάζεσαι για να ευχαριστηθείς για μερικά λεπτα ουτε για να κανεις παιδια τα ζωα δεν εχουν αυτο που εχει ο ανθρωπος για αυτο ερχονται σε επαφη για να κανου παιδια μονο ενω ο ανθρωπος ερχεται σε επαφη για συναισθηματικούς λογους αυτη ειναι και η διαφορα μας με τα ζωα. ο θεος ποτε δεν απορρίψε ..

 8. Arxaggelos(R) 04/05/2022 @ 2:59 ΜΜ

  την φυση ποτε δεν επέβαλε κάτι το οποιο ειναι ζωώδες την αναγκαστική χρίση τον βιασμό για την αναπαραγωγη αλλα την αγαπη για την ενεργεια της συνουσίας εδω ομως ειναι και το σχέδιο του σατανα που με τα παθη προσπαθει να παρασυρει και να εξοβελίσει τον ανθρωπο απο την αγαπη να τον κανει ζωο του παθους να τον καταβαλει και να τον απομακρυνει απο τον θεο και να τον παρασυρει στο ανουσιο των χρονικων ευχαριστήσεων και οπου βγαλει ακομα και στο ανωμαλο και αυτη δινει ευχαρίστηση για τον σατανα. Αρα

 9. Αθανάσιος 04/05/2022 @ 3:03 ΜΜ

  Η Εκκλησία κατήντησε Εκκλησία τού Συστήματος. Συμφωνώ. Εσύ όμως κατήντησες πουστράκι καί μασσώνος. Σύ δέν έλεγες ότι περιμένεις νά έρθει τό βόλι γιά νά πάς νά τό κάνεις. ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΟΝΟ ΜΠΕΛΑΖΟΥΝ. Θα αφυπνίσεις εσύ κόσμο που “κοιμάσε όρθιος” και ζείς μέσ’ τήν αμαρτία.
  ΑΡΘΟΓΡΑΦΕ, ΒΡΕΣ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.

 10. Arxaggelos(R) 04/05/2022 @ 3:05 ΜΜ

  μην σας μπερδεύουν οι αμπελοφιλοσοφίες μερικών ουτε να δινετε σημασια απλα ακολουθιστε τις εντολες οσο μπορειτε και θα δειτε την ανταμηβη σας αργοτερα αγαπηστε με παθος νοιωστε τον Χριστο μεσα σας γιατι οταν αγαπατε τελειται εργο θεου και μην αφήνεστε σε παθη που αργοτερα θα σας καταβαλουν πωλώ δε και στην ανωμαλία γιατι να ξερετε τα σοδομα και τα γομορα καήκαν γιατι η ανωμαλια ηταν μεγαλυτερη απο την ευσπλαχνια του θεου …..

 11. Ιωάννης 04/05/2022 @ 3:37 ΜΜ

  Τι σχεση εχουν αυτα που λεει με την ορθοδοξη διδασκαλια;Με λιγα λογια αυτος ο “κυριος”θελει να εφαρμοζουμε πρακτικες και να υιοθετουμε αποψεις τις νεας εποχής και οχι του Χριστού. Και που φορεσε τα ρασα κατ αναγκη το εκανε,ποτε δεν πιστεψε στη διδασκαλια του Θεανθρωπου. Ντροπιασε πανω απο ολα τον εαυτο του γιατι η Αληθεια δεν ντροπιαζεται. Ηταν καθαρο γελοιο υποκειμενο της ουνιτικης παναιρεσως του οικουμενισμου.

 12. ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 04/05/2022 @ 4:30 ΜΜ

  ΜΙΛΑΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ … ΆΛΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ (ΟΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ , ΕΧΕΙ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΜΑ)ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΕΙ ??? … ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ , ΑΛΛΆ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ …ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΔΩ …ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ …ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…

 13. Εσεις (ποιοι) αγαπατε τους συγκριτιστες, που φτιαχνουν χριστινικες σαλατες. Ο ωριγενης – ψεματα σας λεει ο Χριστος, θα σας παρει απο την κολαση μετα. Αλλα αφου χτυπας συγκριτιστες τι ασχολησαι τωρα με ωριγενη. Πηγαινε κατυεθειαν αινσοθ και σεφιροθ. Για εμας δεν τιθεται θεμα αξιας. Κανεις δεν θα παει επανω με την αξια του. Κανεις δεν πηγε επανω με την αξια του. Με προσπαθεια πας, και στο δινουν δωρο. Να σε βρουν στον αγωνα. Αν εσυ δεν χρειαζεσαι πια αγωνα, θα μου το δειξεις σε εμριακ χρονια.

 14. Α και για το σεξ και τα λοιπα ου λες, αν διαβασεις ποτε σου ΚΔ, λεει το μαγαζακι εκει κατω θα το διαλυσω. Εσυ θα φυγεις απο εδω κολλημενος, φαι, σεξ, βοτκουλα, κλπ κλπ, και εκει που θα πας δεν θα υπαρχουν αυτα. Τιποτα δεν απαγορευεται. Ολοι το ξερουν αυτο. Το ερωτημα ειναι τι χριεαζεται για να διαβω μια συγκεκριμενη πορτα.

 15. Δεν μου λες ρε χαπατε ? Σε μερικα χρονια θα ψογησεις οπως ολοι μας. Που το νομιζεις οτι θα πας ? Και γαιτι νομιζεις οτι θα μπορεσεις να πας εκει που θελεις να πας ? Αν διαβαζεις ευχολογια για βοδια σου λενε αμα το θες πολυ θα γινει, στο χρωσταει το συμπαν, αν υπηρετεις τον εξω απο εδω, εχει μονο 2 ανθρωπους που δεν ***. Οποτε …. τα κειμενα σου δεν σε γλυτωνουν. Αλλη εναλλακτικη εχεις μηπως ? Αντι να γραφεις βλακειες ? περνα ο καιρος, ποσο καιρο ακομα θα ζησεις ? Δεν κοιτας να μαζευτεις λιγο ?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*