23:25 - 18/12/2020

GREAT RE-SET: ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΙΠΗ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΙ “ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ” Η ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΝΟΣΟΣ

GREAT RE-SET: ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΙΠΗ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΙ “ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ” Η ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΝΟΣΟΣ

Κανείς δεν βλέπει τον οικονομικό Αρμαγεδδώνα που έστησαν οι αόρατοι με τους μασκοφόρους να ψάχνουν για έναν αόρατο αλλά όχι αυτό που έρχεται επάνω τους για να τους καταστρέψει ολοκληρωτικά και αμετάκλητα. Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο και θα καταστρέψουν τους πάντες και τα πάντα οικονομικά γιατί έχουν το κουμπί της χοντρής και το ηλεκτρονικό μονοπώλιο. Επίσης έχουν πράκτορες που ζουν μέσα στις οικογένειες σας και είναι συγγενικά σας πρόσωπα ή φίλοι σας. Που όταν θα έρθει η στιγμή να διαλέξουν, θα σας πουλήσουν. Ήδη έχουν πουλήσει τον εαυτό τους γι αυτό θα πουλήσουν εσάς, όταν θα αναγκαστούν να διαλέξουν.

Η κρίση του αοράτου θα συνεχιστεί μέχρι ΤΕΛΟΥΣ για να επιβάλουν την υποχρεωτική χλαπάτσα στον κοσμάκι που ακόμη πιστεύει σε μια επιστροφή σ’ αυτά που γνώριζε μέχρι τώρα. Θα εμβολιάσουν σύντομα με χημικά όλους τους υπνωτισμένους για να τους μετατρέψουν σε άψυχους (όσοι έχουν ακόμη ψυχή). Θα είναι οι εταιρείες που θα απαιτούν τους εμβολιασμούς σας και όχι η δημοκρατική σας κυβέρνηση γιατί ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και χρήσιμους ηλίθιους σαν εφευρέτης του ψεύδους και της απάτης του αοράτου.

Κάποιοι χρήσιμοι ανόητοι πιστεύουν ότι ήρθε η μεγάλη λύση του εμβολίου και πιστεύουν ότι θα γυρίσουν πίσω στην κανονικότητα που γνώριζαν. Αυτοί είναι και οι πιο χρήσιμοι ανόητοι και πράκτορες του συστήματος. Στην δευτερη επίθεση που δεχόμαστε θα εξολοθρέψουν όποια λίγα δικαιώματα υπήρχαν μέσα στο Σύνταγμα που έστησε η ίδια η μασονική Ελίτ. Οι χρησιμοι ανόητοι είναι αυτοί που θα υπερασπιστούν με την ζωή τους αυτό εδώ το εγκληματικό για την ανθρώπινη συνείδηση και την ψυχή του, σύστημα. Πιστεύουν ότι ζουν σε μια δημοκρατία επειδή ψηφίζουν ενώ γνωρίζουν ότι όλοι οι πολιτικοί είναι εξαγορασμένοι.

Οι χρήσιμοι ανόητοι θα στραφούν εναντίον μας, όταν σύντομα θα καταλάβουν ότι δεν υπάρχει επιστροφή!!! Σαν πράκτορες και προδότες του εαυτού τους, δεν μπορούν να διανοηθούν ότι οι σατανιστές των εξουσιών επιβάλουν με βία εμβολιασμούς σε μια εποχιακή γρίπη και οι υπόλοιποι αρνούνται τα εμβόλια τους.

Θα στραφούν εναντίον μας/σας γιατί έχουν κουραστεί 9 μήνες καραντίνας και θέλουν να βγάλουν τα κεφάλια τους έξω! Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσουν σε αυτό που γνώριζαν μέχρι και τον Μάρτιο του 2020!!! Μασάνε κάθε είδηση/πληροφορία που ελέγχουν τα στημένα κανάλια σε μια κοινωνία που θα πρέπει να περάσει στην Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση (τον σατανιστή Κλάους Σουαμπ) και μετανθρωπισμό. Η οικονομία της κοινωνίας τους θα είναι εικονική και ηλεκτρονικά υποκινούμενη. Η σατανίστρια πυραμιδού Μέρκελ κλείνει τα σχολεία από την ερχόμενη Τετάρτη για μερικές εβδομάδες μέχρι τις 10/1/21 γιατί θα εξαφανίσουν την εκπαίδευση και την συμμετοχή των πολιτών σε ομάδες. Και εδώ διαχωρισμός με απάτες. Γιατί μισούν την ενότητα των ανθρώπων.

Επειδή οι αόρατοι γνωρίζουν ότι τα πιόνια του συστήματος, οι χρήσιμοι ανόητοι, θα κάνουν τα πάντα για να το στηρίξουν θα αρχίζουν να μας διχάζουν με τις γνωστές τακτικές τους (συνομωσιολόγοι/παράφρωνες ή αναρχικοί). Όταν θα έχετε να κάνετε μ’ αυτούς τους χρήσιμους ανόητους να γνωρίζετε ότι χάνετε τα λόγια σας και δυστυχώς να προετοιμαστείτε ψυχικά αλλά και υλικά σ’ αυτό που έρχεται.

Βγείτε από τις πόλεις και ετοιμαστείτε να ζήσετε στην επαρχία. Όποιος δεν πάρει το χάραγμα του εμβολίου δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει. Τα μετρητά θα εξαφανιστούν σύντομα με το GREAT RE-SET που πλησιάζει από την γέννα στην Σύνοδο Δία και Κρόνου στις 21/12/2020. Αγοράστε κονσέρβες και τενεκέδες με λάδι. Πάρτε καραμπίνες γιατί το χάος θα επικρατήσει και θα είμαστε σύντομα και κυνηγοί και θηράματα. Όπου υπάρχει κάμερα παρακολούθησης σας πάρτε τα μέτρα σας.

Σύντομα θα γράψουμε περισσότερα για τις άμυνες που πρέπει να έχουμε…

KORAKAS NEWS

Loading...
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...!Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, τοτε το μήνυμα έχει δωθεί: Καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι»x 12/19/2020 @ 9:36 ΠΜ

  KORAKAS NEWS
  Είμαστε προσκυνητές σ’ αυτήν την γη και δεν υπάρχει τίποτα μόνιμο για μας εδώ, πρέπει συνεχώς να τον θυμόμαστε αυτό.
  Είμαστε απλώς παρεπίδημοι.
  Αυτή η ζωή είναι μόνο η αρχή μιας συνέχειας, που δεν θα τελειώσει ποτέ…«Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν. Αμήν.»

 2. Ιωαννης 12/19/2020 @ 11:33 ΠΜ

  ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ…ΠΡΟΣΕΥΧΗ – ΝΗΣΤΕΙΑ – ΥΠΟΜΟΝΗ…τα οπλα μας….ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΕΛΦΙΑ…ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*