Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:51 - 18/04/2020

Γή ο πλανήτης φυλακή ψυχών

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αυτήν την χρονική στιγμή που επικρατεί κορονοϊοφυλακη μόνο για Έλληνες κάλο θα είναι να γνωρίσουμε την φύση της πλανητικής φυλακής.

Γιατί η γη; η γη ως πλανήτης είναι ανεπιθύμητη από τους ανεπτυγμένους και διηνεκής πολιτισμούς για πολλούς λογούς , πυκνή ασταθής ατμόσφαιρα πλημμύρες σεισμοί ηφαιστειακή δραστηριότητα πολικές μετατοπίσεις, ηπειρώτικες καταβυθίσεις, μετεωρίτες, ηλιακές ηλεκτρομαγνητικές καταιγίδες, οι παππούδες μας την έλεγαν παντολετειρα και είχανε απόλυτο δίκιο, επιπλέον ο ήλιος βρίσκεται στην άκρη του γαλαξία,αυτό καθιστά την γη πολύ απομονωμένη γεωγραφικά από τους πιο συγκεντρωμένους πλανητικούς πολιτισμούς που υπάρχουν προς το κέντρο του γαλαξία.

Αυτά τα προφανή γεγονότα έχουν καταστήσει τη Γη κατάλληλη για χρήση μόνο ως ζωολογικό ή βοτανικό κήπο ή για την τρέχουσα χρήση της ως φυλακή και φάρμα “συναισθημάτων”, είναι θα λέγαμε ότι ήταν η αυστραλια για την αγγλική αυτοκρατορία.

τι είναι η αυτοκρατορία και πως είναι η ζωη στην αυτοκρατορία; ως εν ουρανώ, και επί της γης, η αυτοκρατορία είναι χίλιες φορές ποιο απολυταρχική από την πάλαι πότε περσική αυτοκρατορία και με ένα δισεκατομμύριο φορές ποιο υψηλή τεχνολογία από ότι έχουμε σήμερα στην γη, το σύμβολο της είναι ένας δράκος/πύθων , αποτελεί δε πολιτισμό πυραμίδα με μια βασιλική οικογένεια δράκων στην κορυφή στην μέση βρίσκονται οι τραπεζίτες-δημοσιοι λειτουργοι και στην βάση η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών διαφόρων πλανητικών συστημάτων όπου οι δράκοι έχουν καταλάβει οι οποίοι πολίτες ζουν σε συνθήκες μισθωτής σκλαβιάς πληρώνουν φόρους εξασκούν κανιβαλισμό με μόνες ψυχαγωγίες τα βίαια σπορ ρωμαϊκού τύπου μηχανοκίνητα και μη

Η φυλακη ,
οι αναπτυγμένοι πολιτισμοί της αυτοκρατορίας ανά τον γαλαξία γνωρίζουν οτι οι ψυχές είναι αθάνατα όντα και οτι υπο κανονικές συνθήκες όταν και εφόσον το σώμα-οχημα που κατέχουν δεν κατέχει την αθανασία και λήξει δηλαδή πεθάνει αυτές απελευθερώνονται και (εδώ είναι το βασικό) έχουν δικαίωμα να επανενσαρκωθούν ξανά στην οικογένεια που ανήκουν και να συνεχίσουν την ζωή τους απο εκεί που την άφησαν , άρα η συμβατική ισόβια φυλάκιση η έστω η θανατική ποινή στους ανεπιθύμητους δεν είναι παραγωγική, Η αυτοκρατορική πυραμίδα βρήκε την υπέρτατη λύση και ανά τις χιλιετίες έφτιαξαν μερικούς πλανήτες, ένας εξ αυτών η γη όπου με τεχνολογικά μέσα οι ψυχές των ανεπιθύμητων περνάνε αιθερικη απόσβεση μνήμης έπειτα  εισάγουν μέσω μαζικού νοητικού προγραμματισμού μια κατάσταση υποδούλωσης νοητικής και σωματικής στα ιερατεία λευκά η μαύρα σε ειδήμονες και μασονατα  οι οποίοι κατεχουν μια ποιο πλήρη εικόνα της καταστασης είναι και οι ίδιοι φυλακισμένοι με λίγο καλύτερες  συνθήκες διαβίωσης και παρασιτούν από τον μόχθο των υπόλοιπων φυλακισμένων , επιπλέον όταν πεθαίνουν οι φυλακισμενοι αντι να απαιτήσουν την κληρονομιά τους στον πλανήτη από όπου προέρχονται περνάνε ξανά και ξανά την ηλεκτρική παγίδα της απόσβεσης μνήμης και του νοητικού προγραμματισμού, μετενσαρκώνονται εκ νέου ξαναρχίζοντας πρακτικά από το μηδέν ΕΣ ΑΕΙ.

Η γη πρώτοχρησιμοποιήθηκε σαν φυλακή απο την αυτοκρατορία για εξοστρακισμένες ψυχές από πάμπολλα αστρικά συστήματα όπως ο Σείριος, ο Αλδεμπαράν, οι Πλειάδες, ο Ωρίωνας, ο οφιουχος και αμέτρητοι άλλοι. αλλά και άλλους γαλαξίες, καμιά ψυχή δεν προέρχεται από την γη, ενω δεν έχει υπάρξει καμία ουσιαστική εξέλιξη στην γη εδώ και εκατομμύρια χρόνια.

Υπόγειοι σταθμοί αμνησίας δημιουργήθηκαν στην αφρικη στα πυρηναια στις στέπες της μογγολιας στην σελήνη και στον Αρη, επίσης ένα βαθμωτό ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα γύρω από τη Γη παρακολουθεί και ανά πάσα στιγμή “συλλαμβάνει” μέσα απο φωταγωγικά θεάματα αυτούς που έχουν πεθάνει πρόσφατα, με πανίσχυρα ηλεκτρικά πεδία προχωράνε στην αιθερικη απόσβεση μνήμης , στον νοητικό προγραμματισμό και στην επανενσάρκωση του όντος έτσι πλέον το άτομο αισθάνεται σαν να ήταν η νέα ζωή η μόνη ζωή που είχε ζήσει ποτέ, αυτό γίνεται ξανά και ξανά, με όλον τον πόνο, τη δυστυχία και την άγνοια οπού όλη αυτή η αφύσικη κατάσταση παράγει,  έτσι διατηρείται ο πληθυσμός της Γης σε κατάσταση διαρκούς αμνησίας.

οι φυλακισμένοι αποτελούμε μια αδιανόητη μίξη απο πολιτικούς αντιπάλους της γαλαξιακής ελιτ, δολοφόνους, κλέφτες, διεστραμμένους , μανιακούς, καλλιτέχνες , ανεπιθύμητους διεθυντες και ιδιοφυΐες όλοι υπο απόσβεση μνήμης, πολλοί απο τους φυλακισμένους βρίσκονται εδώ γιατί αντέδρασαν βίαια στην ολοκληρωτική κυβέρνηση η ήταν τόσο ασταθείς που δεν μπορούσαν να ελεγχθούν απο την αυτοκρατορία, καταλαβαίνουμε ότι ένα τέτοιο περιβάλλον προσφέρεται μόνο για φάρμα  συναισθημάτων ,ζωολογικό κήπο και για φυλακή

βοήθεια μας.

πηγηΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ
"AYTOΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ Κ΄ΑΓΑΘΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΦΘΟΝΕΡΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΘΟΝΕΡΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ" ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΟΝ

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΕΝΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

  ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΟΛΟΣ!…Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΟΥΛΩΝ!

  • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 04/18/2020 @ 12:38 ΜΜ

   Φυσικά και ο αιθερικος νοητικός προγραμματισμός δεν είναι κάτι εύκολο να αλλάξει φίλε μου, ωστόσο κουράγιο ετοιμάζω δεύτερο άρθρο για τον τρόπο της απόδρασης από το γαλαξιακό γκούλαγκ μας.

 2. @ΜΙΣΙΕΛ: ΔΕΝ τα έχει καθόλου χαμένα! Ειμαι κι εγώ οπαδός της Επίπεδης Γης με το Θόλο, αλλά κατάλαβε οτι υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ, κι ανοίγματα/περάσματα στο Γήινο Θόλο….

 3. @ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ: ωραίο και περιεκτικό το άρθρο σου, φίλε πολέμιε των φθονερός!!!! ´Ομως ψάξε καλυτερα την ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, Αδράστεια, Ιχναίη, Θέμις κα…
  Κανείς δεν κάνει ό,τι θέλει διαπαντός…ΠΆΝΤΑ ´Ο,ΤΙ ΣΠΕΡΝΟΥΜΕ, ΘΕΡΊΖΟΥΜΕ.
  Αναμένω το επόμενο άρθρο σου…
  Ευχαριστώ!

  • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 04/18/2020 @ 2:57 ΜΜ

   ευχαριστώ, φυσικά όπως πάνω έτσι και κάτω, ωστόσο μιλάμε για εκατομμύρια χρόνια μπροστά τεχνολογία.

 4. Μαθε το γιατι ..και ξανασκεψου 04/18/2020 @ 4:01 ΜΜ

  Αυτοι που εδωσαν στουν νικητες του τελευταιου μεγάλου πολεμου τα εφοδια ώστε να αναπτυξουν τεχνολογιες ωστε να γινουν υπερδυναμεις
  ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΤΖΈΝΤΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΙΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΆΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΡΧΗ .ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ,.

 5. Χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη Νεμεσικε και του χρονου κυβερνηση..
  Το αρθρο σου ειναι καταπληκτικο φιλε μου.
  Ισως ξεμπλεκει πολλα απ τα μυστηρια του εδω κοσμου.
  Ξερεις τι πιστευω? Οτι η μνημη υπαρχει…Θολη βεβαια καιωπολυ αχνή.αλλα αυπαρχει.
  Δεν ειναι τυχαιο που πολοι απο μας γνωριζουν πραγματα που δεν εχουν καν σπουδασει..ειναι σαν να τα εχουν διδαχθει..κατι σαν αυτονοητα..
  Περιμενω το επομενο και θα σε παρακαλεσω να εισαι πιο αναλυτικος.
  Μπραβο και παλι..

  • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 04/19/2020 @ 3:15 ΠΜ

   φυσικά και υπάρχει η μνήμη οπού βγαίνει θα λέγαμε αντανακλαστικά σε πολλούς ανθρώπους όπως ήταν ο Τεσλα η οι Ιωνες επιστήμονες, δεν είναι τυχαία η αναλαμπή των πολιτισμών στην γη αλλά είπαμε Η Γα είναι παντολετειρα εκ φύσεως, ενα τσαφ να κάνει ο ήλιος η ένα πλανητικό τσουναμι-κατακλυσμος είσαι πλέον στην λίθινη εποχή και εάν αργεί να κάνει η εδώ τελεσφόρος φύση την δουλειά αναλαμβάνει ένα υπό εντολές ιερατείο και ξηλώνει πχ με έναν πόλεμο ότι είχε δημιουργηθεί. πληροφορίες λένε ότι πάνω από 1000 πολιτισμοί ίσης η υψηλότερης τεχνολογίας με την σημερινή έχουν υπάρξει εδώ.

 6. ονειρευτης 04/19/2020 @ 9:15 ΜΜ

  … παιδες υπομονη …τωρα πολεμος
  αν νικησουν οι αντιγκλομπαλιστες υπαρχει ελπιδα…
  το ζητουμενο ειναι να δημιουργηθει πεδιο ελευθεριας μεσα στο γκουλαγκ..ενταξει ειναι δυσκολο αλλα θα αποτελεσει αρχη για την αποδραση..ετσι πιστευω!!!

 7. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 04/21/2020 @ 4:07 ΜΜ

  Φιλε εριστικέ ειναι ρηση απο την αγια γραφη , το “ως εν ουρανώ, και επί της γης” ειναι το οπως πανω έτσι και κάτω, όσον αφορά τον τεσλα αυτος μου ήρθε εκείνη την στιγμή αυτόν έγραψα , ποια φαντασια ρε συγκρατούμενε; αφου είναι φαντασία πες μας που βρισκόσουνα 1000 χρόνια πριν, να σου πω εγω δεν θυμάσαι γιατι έχεις περάσει απο γερη απόσβεση μνήμης,για αυτό προσπάθησε να ακολουθήσεις τουλάχιστον τις διδαχές του Χριστού για να μην προκαλείς άλλα προβλήματα σε εσενα και στους συγκρατούμενους σου

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*