00:53 - 06/07/2020

Ενας Καλλιτεχνης του δρομου που σε βαζει στον Ορατο και Αορατο κοσμο μας!

Αδέρφια…απόσπασμα απ’ το βιβλίο του μυαλού μου...Περιπλανώμενος γυρίζω, τραγουδώντας…για της ζωής τις αχρονες στιγμές Γνωρίζω ανθρώπους και από κει τον εαυτό μου,πίσω απ’ τις μάσκες του εγώ που ξεγυμνωνονται οι ψυχές.Και είμαι εδώ παρατηρώ μέσα σε όλους,πως πλάσματα είμαστε φωτός κι όχι σκιές…είμαστε κύτταρα του θεϊκού συνόλουκαι οι σκιές έρχονται απ’ το αύριο του χτες.Έρχονται μέσα απ’ τα κενά της ύπαρξης μας…γεμίζοντας τα , φτάνεις σε αυτό που θες.Το βιβλίο του μυαλού μου , είναι ένας άλλος τρόπος που νιώθω ότι θέλω, να εκφράσω αυτά που  αισθάνομαι και παρατηρώ, στον κόσμον αυτόν και στον εντός.θέλω να  τα μοιραστώ έτσι όπως μετασχηματίζονται μέσα μου, διαμέσου της συγγραφικής έκφρασης.Αυτή η εκφραστική οδός,μου ξυπνάει έναν άλλον τρόπο τοποθέτησης και κοσμοθέασης.Ενα διαφορετικό λεξιλόγιο, μία ποιητική ελευθερία, άλλοτε πεζά ατόφια από τον δρόμο και άλλοτε σαν φιλοσοφικές σκεπτογραφιες παρατήρησης.Ο λόγος διαφέρει απ’ την γραφή… διαφορετικά…δεν μιλάω έτσι όπως γράφω.Ανακαλύπτεις,μια άλλη σου πλευρά…μια άλλη σου έκφραση…Αυτό θέλω να το μοιραστώ σαν παρατήρηση και να το τονίσω!Όσο εμβαθύνεις στις εκφράσεις σου, γνωρίζεις πιο βαθιά τον εαυτό σου..!Και έχει στάδια κατανόησης αυτό…και αυτό το κάνει όμορφο και συνεχές.ξεκλειδωνεις  πηγαίνοντας προς την πηγή..Το βιβλίο ξεκίνησε…μαζί του και όλα τα άλλα…Αυτά τα καλά… αυτά και τα καινούρια!!Έμπνευση και νόημα στη ζωή…!

                                       Giwsgor Athanasiou!                                                             Ενέργεια ενωμένα όλα ένα…εγώ υπάρχω για σένα και εσύ υπάρχεις για μένα!

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh