00:03 - 20/01/2021

“Εξαφανίστηκε το κοράκι Μερλίνα η «βασίλισσα» του Πύργου του Λονδίνου”

“Εξαφανίστηκε το κοράκι Μερλίνα η «βασίλισσα» του Πύργου του Λονδίνου”

Η είδηση:

“Το κοράκι «βασίλισσα» του Πύργου του Λονδίνου λείπει από την θέση του και φοβούνται ότι πέθανε, σύμφωνα με το προσωπικό του Πύργου. Η “Μερλίνα”, που εντάχθηκε στο κοπάδι το 2007, δεν έχει εμφανιστεί για αρκετές εβδομάδες. Ο Πύργος έχει συνήθως έξι κοράκια ανά πάσα στιγμή και, σύμφωνα με το μύθο, αν φύγουν ποτέ τότε το φρούριο και το βασίλειο θα πέσουν. Υπάρχουν επί του παρόντος επτά στην κατοικία. Ένας εκπρόσωπος είπε ότι η “συνεχιζόμενη απουσία της Μερλίνας μας δείχνει ότι μπορεί να έχει πεθάνει δυστυχώς”.
Πρόσθεσε: «Η Μερλίνα ήταν ο αδιαμφισβήτητος επικεφαλής των κορακιών του Πύργου. “Θα λείψει πολύ από τα κοράκια της, τον ravenmaster και όλους εμάς στην κοινότητα του Πύργου.” BBC

Το βασίλειο και η κορώνα έχει σχέδια, πάντα είχε, πάντα εξουσίαζε, πάντα λήστευε, πάντα δολοφονούσε. Η επικοινωνία έχει τα κανάλια της γι αυτό που ετοιμάζετε στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν εγκατάλειψε πρόωρα τον Τιτανικό.
1.Το κοράκι είναι το σύμβολο της ένωσης του υλικού και άυλου κόσμου, ταξιδεύει ενδιάμεσα στους ορατούς και αόρατους κόσμους για να μας προειδοποιήσει για το άμεσο μέλλον.
2.Εχουμε και τον μάγο Μέρλιν, ο Μάγος προφήτης που ο ρόλος του εξελίχθηκε βαθμιαία σε εκείνον του μάγου, του προφήτη και του συμβούλου, σε όλες τις εξελικτικές φάσεις του βασιλείου του βασιλιά Αρθούρου.

Αν βρείτε και άλλες πληροφορίες από Αγγλία με την βασίλισσα να μας τις στείλετε στα σχόλια.
Πρίν λίγες ημέρες έκλεψαν την βασίλισσα όπως σας γράψαμε στο άρθρο με τίτλο

Ο ΑΔΑΜ ΕΠΡΑΞΕ!!! ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥ-ΘΕΊΑ

Ίσως καταφέρουμε να συνδέσουμε την εικόνα.

KORAKAS NEWS

Loading...
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΚΟΡΑΞ ΒΑΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΥΡΩΑΓΓΛΩΣΑΞΩΝΙΚΩΝ ΚΟΚΙΝΟΤΡΙΧΙΔΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝΝΝΝ

    • Νασε καλα αδελφε τιμωρε, δεν χαρισουμε σε κανεναν τιποτα, ιδιως σε καυτες Βαβυλωνιες ημερες

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh