18:50 - 14/03/2017

Από τη στιγμή που μάθεις να σκέφτεσαι δεν μπορείς να σταματήσεις.

Από τη στιγμή που μάθεις να σκέφτεσαι δεν μπορείς να σταματήσεις.

Μπορείς να επιτρέψεις στο μυαλό σου να είναι ήσυχο;

Δεν είναι δύσκολο; Επειδή ο νους μοιάζει με ένα πιθηκάκι.

Χοροπηδάει πάνω κάτω και φλυαρεί όλη την ώρα.

Από τη στιγμή που μάθεις να σκέφτεσαι δεν μπορείς να σταματήσεις.

– Άλαν Γουότς

TheBotanist

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 11
  3
  Όταν καταφέρεις το πιο δύσκολο, δηλαδή το να μην σκέφτεσαι, τότε ανοίγεται μπροστά σου ένας νέος κόσμος… Τότε ανακαλύπτεις την “φώτιση” και ναι γίνεται, με πολύ πολύ προσπάθεια και θέληση… για εμένα προσωπικά το πιο δύσκολο που έχω κάνει ποτέ… Προσπαθήστε το και μην το παρατήσετε μέχρι να το καταφέρετε έστω και μια φορά. Μπορεί να χρειαστούν μήνες ή και χρόνια, ανάλογα το πόσο έτοιμος είσαι να “δεις”… για πρώτη φορά. Απλά είναι κρίμα να μην έχεις αυτή την γνώση όσο ζεις… καλή δύναμη…
  • 1
   1
   όταν το καταφέρετε αυτο μαλλον το πνεύμα σας, σας εγκατελειψε και είστε ζωντανοί νεκροί. κοινός δίποδα ζώα. η σώμα δίχως ψυχή.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί