Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:55 - 04/04/2012

4+4+2012=13

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Kατά τον ΠΥΘΑΓΟΡΑ ο αριθμός 13 είναι οι 13 ακτίνες δημιουργίας με τις 13 διαστάσεις της κάθε ακτίνας. Το 13 μας δίνει 1+3=4 την ιερά τετρακτύ, που είναι η πηγή της γνώσης και της ζωής.
Από διάφορα ιερατεία δόθηκε στον αριθμό 13 ο εξής συμβολισμός.
O αριθμός 13.
Είναι ο ευεργέτης “θάνατος” που τα πάντα ανανεώνει και τα πάντα απομορφοποιεί.
Αντιστοιχεί στον Κρόνο.
Μέσω του παρεξηγημένου “θανάτου” επανέρχεται η νέα ζωή.

Στα Ελευσίνια μυστήρια δόξαζαν το “θάνατο” γιατί αυτός κρατούσε στην αθανασία την ζωή.


Ο αριθμός 13 είναι ο αριθμός που παρέχει τον αιώνιο συμβολισμό της ανανέωσης των κόσμων και των όντων.


Πάντα πίστευαν ότι ο αριθμός 13 είναι ο αριθμός του θανάτου.. πράγματι συμβολίζει τον θάνατο.. όχι με την συνήθη έννοια, αλλά σαν μία αλλαγή.. π.χ. όταν ένας καλλιτέχνης βρει την αναγνώριση του κοινού, πεθαίνει σαν άγνωστος και ξαναγεννιέται σαν διάσημος ..


Η κάθε αλλαγή είναι γέννηση και θάνατος ..οι περισσότεροι άνθρωποι, πνιγμένοι στις γήινες απολαύσεις και βυθισμένοι στην ύλη, συσχετίζουν το 13 με το θάνατο στην κατώτερη όψη του .. δηλαδή, φοβούνται το θάνατο που προκαλεί την αποσύνθεση του σώματος.


Ωστόσο, ορισμένοι άνθρωποι ανταποκρίνονται στην υ ψ η λ ό τ ε ρ η φ ύ σ η του αριθμού 13 .. αυτή, περιέχει μέσα της, την ολοκληρωτική – τέλεια ικανοποίηση και κατόρθωση μέσω της νέας δημιουργίας .. χρησιμοποιώντας τις τεράστιες δυνάμεις αυτού του αριθμού, όταν φύγουν από την ζωή, αφήνουν πίσω έργο πολύτιμο.


Γι αυτόν τον αριθμό δεν υπάρχουν ημίμετρα ..υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες για την υπέρτατη επίτευξη και το ίδιο μεγάλες για την απόλυτη καταστροφή.


Σαν 13 η ζωή θα είναι αδιάλειπτη αλλαγή.. μόλις μία κατάσταση ηρεμήσει, μία νέα σειρά πραγμάτων εμφανίζεται για να αντικαταστήσει τις παλιές.


Αυτό σας κάνει να συνειδητοποιείτε την περαστική φύση των πραγμάτων.


Υπάρχει αστάθεια στον υλικό σας κόσμο αλλά αυτό ενδυναμώνει τους δεσμούς σας με τον αόρατο κόσμο.


Σας χρειάζεται ένα σπιτικό ασφαλές και σχέσεις αληθινές, που δεν σπάνε.


Αναλαμβάνεστε τα μύρια προβλήματα και τις αγωνίες των άλλων .. υπομένετε αγόγγυστα τα φορτία της ζωής.

Ο ιδεαλισμός σας δεν γνωρίζει όρια και είσαστε ικανοί, μέσα από την βαθιά σας φιλοσοφία, να μεταβάλετε την πιο μάταιη προσπάθεια σ ένα αξιόλογο τόλμημα.


Οι δημιουργικές σας δυνάμεις είναι απεριόριστες και ανακαλύπτουν εύφορο έδαφος εκεί που οι άλλοι βλέπουν μόνο χέρσα γη.


Αναλαμβάνεται μία προβληματική επιχείρηση και με τις παραγωγικές – δημιουργικές σας ιδέες, τα οργανωτικά σας ταλέντα και την σκληρή εργασία σας, την μετατρέπετε σε κερδοφόρα.


Μπορείτε να περισώσετε μία σχέση που είναι έτοιμη να διαλυθεί και να την κάνετε ακόμα πιο στερεή και μακροβιότερη απ ότι ήταν.


Η λέξη κλειδί για σας που σας ακολουθεί ο αριθμός 13, είναι

΄΄Μ Ε Τ Α Μ Ο Ρ Φ Ω Σ Η΄΄ ..



είτε πρόκειται για εργασία ,είτε πρόκειται για σχέσεις είτε για κοινωνικά.


Οι ψυχικές σας δυνάμεις είναι σημαντικότατες και μ ευκολία διακρίνετε κάτω από την επιφάνεια, πρόσωπα και καταστάσεις..


Αδύνατον να σας ξεγελάσουν .. οι διαισθητικές σας και οι αναλυτικές σας ικανότητες, σας κάνουν τρομερό αντίπαλο.


Περισσότερο από όλους εσείς, έχετε τη δυνατότητα να φέρετε ειρηνικές αλλαγές, που θα βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής όλων των ανθρώπων.


Μπορείτε να πάρετε ότι οι άλλοι πετάνε σαν άχρηστο, να το ανακυκλώσετε και να δημιουργήσετε ένα χρήσιμο κι αναγκαίο σε όλους προϊόν.


Αυτό προσφέρει και απτές αποδείξεις για την ύπαρξη και την αθανασία της ψυχής, που την παρουσία της ποτέ δεν έχετε αμφισβητήσει.

Αν είσαστε ΑΡΝΗΤΙΚΟ * 13 * ..



.. πετάτε τη δημιουργικότητα σας ψάχνοντας περαστικές επιθυμίες.. η υπερβολική χρήση ποτών, ναρκωτικών, λανθασμένων, επικίνδυνων σχέσεων, ολέθριων δραστηριοτήτων,
κάνει την ζωή βασανιστική, τη δική σας αλλά και των άλλων .. βάναυσος χαρακτήρας..


οι ασυλλόγιστες ενέργειες πληγώνουν τους άλλους και μπορεί να γκρεμίσουν τα θεμέλια που με προσπάθεια κτίζετε .. η ακαμψία του χαρακτήρα σας κάνει αντιδραστικό.


Οι αλλαγές που προκαλείτε σαν αρνητικό 13, είναι περισσότερο καταστροφικές.


Βρίσκεσθε σε μια κατάσταση που μπορεί να χαρακτηρισθεί πνευματική αμνησία ..

http://www.aoratos-naos.com/t221-topic
Ο αριθμός 13=4

12 αποστόλοι και ο Χριστός.

12 Ιππότες στην Στρογγυλή Τράπεζα και ο Αρθούρος.

Οι Illuminati υιοθέτησαν τον αριθμό 13 όπου υπαρχει το συμβούλιο των 13.

Υπάρχουν 13 πανσέληνοι στο ημερολόγιο των 365 ημερών.

Οι αρχαίοι Μεξικανοί είχαν 13 θεούς φίδια.

Στο ινδικό πάνθεο υπάρχουν 13 Βούδες http://en.wikipedia.org/wiki/Thirteen_Buddhas

Ο γνωστός και ως ο πατέρας του νεοελληνικού αποκρυφισμού Νικόλαος Α. Μαργιωρής ισχυρίζεται ότι υπάρχουν 13 διαστάσεις.

Η διδασκαλία της Σαμπάλα μιλάει για 13 διαστάσεις
Τι είναι η Σαμπάλλα
Nέα Σαμπάλλα – 13 Διαστάσεις

Η διδασκαλία για τις 13 διαστάσεις ειναι κοινή ανάμεσα σε αποκρυφιστικούς κύκλους.

Οι θεοί των Σκανδιναβών ηταν 12, μαζί με τον Λόκι 13.

Οι θεοί των Ελλήνων ήταν 12, μαζί με τον Διόνυσο(το αντίστοιχο του Λόκι, τον άρχοντα των καρναβαλιών) 13.

 πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*