Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:53 - 18/02/2012

Νέα θανατηφόρα επιδημία θα χτυπήσει σύντομα την Ελλάδα…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι τραγικές πολιτικές εξελίξεις που προήλθαν από την κάκιστη διαχείριση που άσκησαν από το 1980 σχεδόν και μετά όλες οι κυβερνήσεις του ανύπαρκτου κράτους μας, φτάνουν στο απόγειο τους στις μέρες που διάγουμε. Μαζί τους, εκτός από τον επικείμενο θάνατο του κράτους μας, είναι πλέον εμφανές ότι θα φέρουν το θάνατο και στην κοινωνία μας με την τακτική του ΣΟΚ που δεν αφήνει περιθώρια για επεξεργασία και ανάλυση.

Και εξηγούμε λέγοντας ότι, πρόσφατα μια ομάδα Νοτιοκορεατών επιστημόνων μετά από έρευνες ετών, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ασθένεια του μέλλοντος στις περισσότερες κοινωνίες θα είναι η κατάθλιψη . Για όσους λοιπόν γνωρίζουν σχετικά με την κατάθλιψη , το πιο τραγικό από τα συμπτώματα της είναι η αυτοκτονία .


Ήδη η τακτική του ΣΟΚ που εφαρμόζει η κωλοκυβέρνηση μας εκτελώντας κατά γράμμα άνωθεν εντολές άρχισε να «αποδίδει» καρπούς αφού οι αυτοκτονίες αποτελούν πλέον είδηση σε καθημερινή βάση.


Αυτό που βλέπω όμως είναι ότι η κατάσταση στη χώρα μας είναι τόσο φορτική και πιεστική για όλους μας καθημερινά, που πλέον η κατάθλιψη δεν προλαβαίνει να προσβάλλει το μυαλό και την ψυχή του ανθρώπου ώστε ο ασθενής να περνάει όλα τα συμπτώματα πριν φθάσει στο απονενοημένο διάβημα, αλλά η απόγνωση τον οδηγεί απευθείας στην αυτοχειρία.

Προτείνω λοιπόν πριν γίνουμε τα αθώα θύματα και η εύκολη λεία ενός ψυχρού πολέμου που μαίνεται ανάμεσα στα μεγάλα ευρωπαϊκά τραπεζικά λόμπι για το ποιος θα πάρει μεγαλύτερα φιλέτα από το ετοιμοθάνατο κράτος μας στις επικείμενες εκλογές, να τους στείλουμε αδιάβαστους όλους όσους απαρτίζουν τη σημερινή βουλή και να εξαφανίσουμε εντελώς από το χάρτη το Μπατσόκ, τη Νέα Δικτατορία (Δημοκρατία), το κωλοτουμπικό ΛΑΟΣ, τα κόμματα της αριστεράς που μας έχουν κουράσει επαναλαμβάνοντας σαν παπαγαλάκια το ίδιο λεξιλόγιο και φρασεολόγιο και που μονίμως είναι οι καλύτεροι χορευτές, έξω όμως από το χορό, όχι όμως ρίχνοντας λευκό ή άκυρο γιατί έτσι ενισχύουμε αναλογικά τον πρώτο, αλλά ψηφίζοντας όλα τα απίθανα μικρά κόμματα. Ούτως ή άλλως και αυτούς που εμπιστευτήκαμε τόσα χρόνια και τους θεωρούσαμε πολιτικά έμπειρους για να διαχειριστούνε τα κοινά, στα σκατά μας ρίξανε. Οπότε ρίσκο δεν υπάρχει αφού έτσι και αλλιώς είμαστε χαμένοι.


Τουλάχιστον να τιμωρήσουμε και να αφανίσουμε πολιτικά μαζί με το ξύλο που θα φάνε όλα αυτά τα κοπρόσκυλα που μας κλέψανε το γέλιο και μας μαύρισαν το αύριο.


Υπάρχει εν τέλει σήμερα νοήμων Έλληνας που μπορεί να ακούει πλέον ή να ακούσει ξανά στο μέλλον και να πιστέψει τις μπαρουφογολογίες του Μπένυ που παίζει με τις λέξεις για να μας μπερδέψει, το διορισμένο τραπεζίτη Παπαδήμιο που με ψεύτικα στοιχεία ξεγέλασε την Ευρώπη και μας έβαλε στο ευρώ και σήμερα εμφανίζεται ως εθνοσωτήρας, τον εθνοσωτήρα Λοβέρδο που το μόνο που τον ενδιαφέρει πώς θα παραμένει κοντά στους δυνατούς, τον πολιτικό κηφήνα που λέγεται Διαμαντοπούλου και έχει διαλύσει την παιδεία, το Μέγα υποκριτή, ξεπουλημένο Σαμαρά, τον κωλοτούμπα Καρατζαφέρη, τους γραφικούς ηγέτες των κομμάτων της αριστεράς και γενικά όλους αυτούς που ξεπουλάνε την τιμή, την υπόληψη και το έθνος τους προκειμένου να παραμείνουν αγκιστρωμένοι στην εξουσία;


Φτάνει πια. Δεν πάει άλλο με όλα αυτά τα πολιτικά σιχάματα.


Ήρθε η ώρα να γίνουμε οι τιμητές και οι τιμωροί της πολιτικής φάρας μέχρις ότου καθαρίσει από τα καρκινώματα, και πριν αυτά τα αρρωστημένα φερέφωνα της διαπλοκής και της δοσιλογίας μας στείλουν αδιάβαστους στα θυμαράκια.


Ή ΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ …
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
tro-ma-ktiko

Πηγή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*