ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Με Μυστική Τεχνολογία Tesla Προκάλεσαν Βροχή Στην Έρημο?

· Κατοχικά Νέα

Το περασμένο καλοκαίρι έβρεχε στην Μέση Ανατολή. Αλλά πολλή βροχή, που είναι ασυνήθιστο για μαι έρημο. Η εταιρεία με το όνομα Meteo Systems υποστηρίζει ότι προκάλεσε όλη αυτή τη βροχή, χρησιμοποιώντας ένα μυστικό σύστημα ελέγχου του καιρού βασισμένο σε τεχνολογία που πρώτα αναπτύχθηκε από τον Nikola Tesla το 1890….

Αν και είναι μυστικό, ο τρόπος που δημιουργεί βροχή τη Meteo Systems είναι με την χρήση από σειρές μέχρι 20 μεταλικών πύργων ύψους 10 μέτρων στο σχήμα σαν ομπρέλα που στέλνουν στην ατμόσφαιρα αρνητικά φορτισμένα ιόντα όταν η υγρασία είναι πάνω από 30%.


Υποτίθεται ότι αυτά τα ιόντα προσελκύουν σωματίδια σκόνης, που με την σειρά τους προσελκύουν μόρια νερού και τότε έχετε σύννεφα και βροχή.


Χρησιμοποιώντας πέντε διαφορετικά σημεία σε τοποθεσίες κοντά στο Abu Dhabi, η Meteo Systems αναζητεί εύσημα για 52 καταιγίδες που συνέβησαν στην περιοχή τον Ιούλιο και Αύγουστο της περασμένης χρονιάς.

Όμως τι πιστεύουν οι ειδικοί?
Ο Roelof Bruintjes διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Ατμοσφαιρικής Έρευνας λέει: “όσο αφορά εμένα δεν πιστεύω αυτούς τους ισχυρισμούς. Δεν υπάρχει επιστημονική βάση σε αυτό. Η φυσική δεν το υποστηρίζει”

Ο Joseph Golden μετεωρολόγος στην Εθνική Υπηρεσία καιρού λέει: “Πρόκειται για σκουπίδια, απολύτως σκουπίδια (τους ισχυρισμούς). Δεν το πιστεύω ούτε για μια στιγμή. Δεν πρόκειται να καταφέρεις να πάρεις κάτι με καθαρό ουρανό. Δείξτε μας τα στοιχεία”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φαίνεται πως οι καταιγίδες βροχής ,για τις οποίες γίνεται ο λόγος, σχετίζονται με πολύ μεγαλύτερα υγρά καιρικά φαινόμενα στην ευρύτερη περιοχή που ευθύνονται για τις πλημμύρες στο γειτονικό Πακιστάν, και πως η ενεργοποίηση των πύργων ήταν απλά σύμπτωση. Εκτός, βέβαια, αν η τεχνολογία λειτουργεί πολύ καλά…

Η Meteo Systems δεν βοηθάει την θέση της κρατώντας τα πάντα σε απόλυτη μυστικότητα, και μέχρι να κάνουν κάποιες δοκιμές με επίβλεψη και επιστημονική μέθοδο του συστήματος τους, θα πρέπει να κάνουμε μερικές θυσίες στον Δία για να βεβαιωθούμε ότι η ξερασία στην Καλιφόρνια δεν θα χειροτερέψει.

http://strange-files.blogspot.com
http://periergaa.blogspot.com/2011/05/tesla.html#more
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Έρευνα και στοιχεία για θεωρίες συνωμοσίας και ανθρώπινη συμπεριφοράΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ

Γιατί κάποιος πιστεύει μια συνωμοσία αλλά ένας άλλος δρα; Μελέτη 6.082 ανθρώπων βρήκε τους τρεις διακόπτες

Άνθρωπος σε βαθύ διαλογισμό και έρευνα για τη συνείδησηΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ

Τι μένει όταν σωπαίνει ο νους; Harvard και επιστήμη εξετάζουν τα όρια της συνείδησης στον βαθύ διαλογισμό

Έρευνα και έλεγχος τροφίμων - διατροφική επισήμανση και δημόσια υγείαΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ

Γιατί οι ίδιες μάρκες τροφίμων δεν είναι ίδιες παντού: η μάχη στην Ινδία ανοίγει παγκόσμια συζήτηση για ζάχαρη, αλάτι και προειδοποιήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά