00:23 - 29/10/2020

Τι δήλωσε ο σατανάς πριν 11 χρόνια για το εμβόλιο;;;

Τι δήλωσε ο σατανάς πριν 11 χρόνια για το εμβόλιο;;;

IT’S GAME OVER

Και δείτε πως η αντζέντα είναι τέλεια οργανωμένη από τους σατανάδες εδώ και αιώνες, με τους αόρατους να κάνουν δηλώσεις σε οργανώσεις Υγείας και Ευγονίας  που γνωρίζουν ότι στο Παγκόσμιο Πείραμα 33 θα τα αποδεχτείτε όλα!!!

Αν δεχτείτε το υποχρεωτικό εμβόλιο ή εμβόλια, και ο Σατανάς Κίσινγκερ το γνωρίζει απόλυτα, τα κατοικίδια τους στην συνέχεια θα υποχρεωθούν να αλλάζουν ή να δέχονται όργανα,  υποχρεωτική αιμοδωσία γιατί το κράτος της ανομίας είναι ο ιδιοκτήτης και θα έχει περάσει όλους τους νόμους (ΚΑΙ) εναντίον της σωματικής σας υπόστασης…που να γνωρίζατε με ποιους έχετε να κάνετε!!!

Ίσως λίγοι από εσάς κατάλαβαν τώρα γιατί οι εγχώριοι οικονομικοί εκτελεστές έπρεπε οικονομικά να μας διαλύσουν σαν χώρα και σαν λαό από το 2010, ώστε να  δεχτούμε όλα τα μέτρα στην κρατική Νέα Τρομοκρατία της Νέας Κανονικότητας της Νέας Δημοκρατίας…

Οι προδότες ΓΑΠ, Αξελ Χαβαναγκίλας, Καμμένος κτλ. κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι…

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΝ-ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ….!!!!

KORAKAS NEWS 

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. Dr. Van Helsing 10/29/2020 @ 4:01 ΠΜ

  Και όμως, υπάρχουν τόσοι, τόσο ηλίθιοι, πιθανότατα αιδοιόδουλοι υποστηριχτές της μάσκας και όλων αυτών που ολίγοι θεωρούν γελοία αλλά μαζί και ύπουλα.

 2. Κόρακα ΚΟΦΤΟ !!
  ´Εχεις να προτείνεις τίποτα;;;;
  Η αφεντιά σου με τα τρια παιδιά ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;;;;
  Νομίζεις οτι γράφοντας πέντε αράδες εδω βλάπτεις το Συστημα;;;
  Κι ΕΣΥ ακριβώς πού ζεις κι απευθύνεσαι στους αναγνώστες σου με αυτό το ξιπασμενο υφάκι;

  • ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΒΛΑΠΤΩ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΑΔΕΣ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*