Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ !!!

Γράφει ο Nϊκος Χριστοδουλόπουλος
Κατάντησαν την Ελλάδα το Λίκνο του Πολιτισμού και της Δημοκρατίας, “Χώρα του Τίποτα” !
Όλος ο κόσμος και ο διεθνής τύπος, ασχολείται με τη χώρα μας και την περιγράφει με τα μελανότερα χρώματα, στους δε έλληνες, σ’ εμάς δηλαδή, αποδίδουν χαρακτηρισμούς που δεν μας ανήκουν και κανείς από τους εκλεγμένους εκπροσώπους δεν βρίσκεται να τους βάλει στη θέση τους.
Η υποτιθέμενη πνευματική ηγεσία της χώρας, σιωπά στη πλειοψηφία της και μόνο μερικοί, αριθμούμενοι στα δάκτυλα της μιας χειρός, περιφέρονται στα τηλεπαράθυρα και καταφέρονται κατά του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ που επέβαλε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο κατά το παρελθόν το υπηρέτησαν από υψηλόβαθμες θέσεις.

Η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος, κι αυτή σιωπά και μόνο ένας, δύο ή τρείς Ιεράρχες, κάτι προσπαθούν να πουν αλλά εν τω μεταξύ τους έχουν περιλάβει οι τηλεδιασκεδαστές και τους έχουν χαρακτηρίσει γραφικούς και περιθωριακούς, με αποτέλεσμα η φωνή τους να έχει απαξιωθεί πριν καν εξέλθει προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα.


Οι πολιτικοί μας αλληλοκατηγορούνται για το «τις πταίει» και η μια κοινοβουλευτική παράταξη (ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ) να τα ρίχνει στην άλλη, με τους «μικρότερους» να εμφανίζονται ως σωτήρες, γνωρίζοντες ότι ποτέ δεν πρόκειται να τους ανατεθεί η άσκηση της εξουσίας και παραβλέποντας ότι όλοι τους συμμετείχαν σ’ αυτό το σύστημα, εδώ και αρκετά χρόνια και αναλόγως από τη θέση των εδράνων τους στη Βουλή και το ποιο από τα δύο μεγάλα κόμματα είχαν απέναντι, έλεγαν και έπρατταν τα ανάλογα και μάλιστα προβαίνοντας σε καλοστημένες κυβιστήσεις, που να τους παρουσιάζει αρεστούς στον «κυρίαρχο λαό», που ευτυχώς όμως άρχισε να βγαίνει από τη «χειμέρια νάρκη» που είχε περιπέσει τα τελευταία χρόνια, μια και περνούσε καλά με τα δανεικά που του έδιναν και τώρα τα ζητάνε πίσω και μάλιστα με υψηλότατους τόκους.


HΒουλή των Ελλήνων, τον τελευταίο καιρό, συνεδριάζει υπό τον κλοιό των «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ» που εξακολουθούν να διαμαρτύρονται καθημερινά, αλλά η εξουσία εκεί στο ύψος της, δεν καταλαβαίνει τίποτα, τρέμοντας μόνο για την αρνητική ψήφο κάποιων (Ρομπόπουλου, Αθανασιάδη, Αράπογλου κλπ), που κατά τη γνώμη μου τελικά θα πουν ΝΑΙ, για την «κακομοίρα τη πολιτική τους τύχη» !


Και τελικά προσπάθησαν να εμπλέξουν και τις ΕΔ, με αφορμή κάποια συνέντευξη του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Πάγκαλου – που κάποιος πολιτικός αρχηγός μικρού θορυβώδους κόμματος τώρα μετά από 20 μήνες (!!!) θυμήθηκε ότι είναι αντισυνταγματικά αντιπρόεδρος μιας και δεν είναι υπουργός – σε ισπανική εφημερίδα, αλλά να που το ΓΕΕΘΑ έδωσε μια sic απάντηση : «Εκτελούμε μόνο τις εντολές που προβλέπονται και ορίζονται από το Σύνταγμα στο οποίο έχουμε ορκιστεί πίστη και αφοσίωση».


Όλα αυτά τα καλά συμβαίνουν γύρω μας καθημερινά και φυσικά τα παρακολουθούν όλα και οι ξένοι δια των πρεσβειών τους, των ανταποκριτών του ξένου τύπου και λοιπών πρακτόρων ή μη και μετά θέλουμε να μας παίρνουν και στα σοβαρά.
Καταντήσαμε μια ένδοξη χώρα ως μια ΧΩΡΑ του ΤΙΠΟΤΑ που πωλείται όσο όσο. Αγοραστές όμως θα βρεθούν;

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *