Η απάτη της κρυπτογραφίας

Πολλοί συνειδητοποιημένοι χρήστες που θέλουν να προστατέψουν τα αρχεία ή τις επικοινωνίες τους χρησιμοποιούν κρυπτογραφικές μεθόδους. Η πιο συχνή μορφή κρυπτογραφίας είναι η ασύμμετρη η οποία μας επιτρέπει να κρυπτογραφήσουμε τα δεδομένα με ένα κλειδί, το δημόσιο, το οποίο μπορούμε να το δώσουμε στον καθένα και να τα αποκρυπτογραφήσουμε με το ιδιωτικό μας κλειδί το οποίο έχουμε μόνο εμείς. Με αυτή τη μορφή ανταλλάσσουμε και αρχεία μέσω email χρησιμοποιώντας τα ψηφιακά πιστοποιητικά.

Πόσο ασφαλής όμως είναι η κρυπτογράφηση; Υπάρχουν αρκετοί αλγόριθμοι αλλά γιατί όλα τα προγράμματα χρησιμοποιούν εξ ορισμού τον αλγοριθμο RSA; Γιατί όλα τα πιστοποιητικά που είναι προεγκατεστημένα στα windows χρησιμοποιούν αυτόν τον αλγόριθμο; Είναι τυχαίο ότι το root certificate της microsoft χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο αυτό; Είναι τυχαίο ότι και το certificate της googleόλες τις υπηρεσίες χρησιμοποιεί πάλι τον αλγόριθμο αυτό; σε
Ας δούμε μερικά γεγονότα. Ο αλγόριθμος RSA πήρε το όνομά του από τα αρχικά των τριών δημιουργών του:

  1. Rivest Ron – Εβραίος
  2. Shamir Adi – Εβραίος
  3. Adleman Leonard – Εβραίος

Ο αλγόριθμος αυτός επινοήθηκε το 1978 – την χρονιά που το Ισραήλ άρχισε την εισβολή στον Λίβανο – στο MIT, στην γνωστή Μασαχουσέτη των Ηνωμένων Πολιτειών όπου βρίσκεται η μεγαλύτερη Εβραιομασονική Στοά στο δυτικό ημισφαίριο και η πρώτη που χτίστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες (περισσότερες πληροφορίες στην σχετική σελίδα)!!! Ένα σύνολο συμπτώσεων που μόνο τυχαίες δεν μπορεί να είναι! Μήπως η Νέα Τάξη Πραγμάτων προσπαθεί να μας καθησυχάσει προσφέροντας μας μία ψευδή αίσθηση ασφάλειας ενώ στην πραγματικότητα έχει πλήρη πρόσβαση σε όλα τα προσωπικά μας δεδομένα και επικοινωνίες;
Μήπως ακόμη ο νέος αλγόριθμος είναι φτιαγμένος ώστε να αποκρυπτογραφείται από τους γνώστες των μυστικών του Τορά; Ας δούμε κάποια σημαντικά στοιχεία που τεκμηριώνουν την άποψη αυτή. Τα μαθηματικά πίσω από τον αλγόριθμο RSA βασίζονται σε μία ειδική κατηγορία αριθμών, τους πρώτους αριθμούς.Η υποτιθέμενη ασφάλεια του κρυπτογραφήματος εξαρτάται απο τις ιδιότητες των πρώτων αριθμών, και απο την δυσκόλια του προβλήματος παραγοντοποίησης γινομένων μεγάλων πρώτων αριθμών
Ας δούμε ποιοι πρώτοι αριθμοί χρησιμοποιούνται στον αλγόριθμο αυτό.
Πρώτος και σημαντικότερος πρωτος αριθμός που χρησιμοποιείται στον αλγόριθμο είναι το exponent, δηλαδή ο κοινός εκθέτης που χρησιμοποιείται σε όλες τις εξισώσεις. Αυτός είναι ο 65537 σε όλα τα γνωστά ψηφιακά πιστοποιητικά (και για του λόγου το αληθές μπορείτε να το δείτε πηγαίνοντας στις πληροφορίες ενός πιστοποιητικού). Ο αριθμός αυτός αναλύεται στο 6+5+5+3+7=26, όπου 26ή είναι η γενιά μετά την δημιουργία όπου ο Εβραιομασονικός Θεός έδωσε το Τορά στον Μωυσή! Δηλαδή η γνώση και τα μυστικά του συγκεκριμένου αλγόριθμου δόθηκαν στην Νέα Τάξη Πραγμάτων μέσα από το Τορά, τα ιερά βιβλία του Ιουδαϊσμού.
Αλλά και αυτά τα βιβλία πόσα ήταν άραγε; Είναι γνωστό ότι το Τορά αποτελείται από 5 βιβλία, όπου το 5 είναι και αυτός πρώτος αριθμός!
Τί είναι όμως το Τορά; Το Τορά είναι το πρώτο από τα 3 μέρη του Τανάκ, δηλαδή της Ιουδαϊκής Βίβλου. Και το 3 είναι ακόμη ένας πρώτος αριθμός!
Σύμφωνα όμως με το Ταλμούδ αν συμπεριλάβουμε τα κείμενα για το ‘inverted nun’ τότε τα βιβλία του Τορά γίνονται 7, ένας ακόμη πρώτος αριθμός!
Έχουμε ήδη βρει τους πρώτους αριθμούς 3, 5 και 7. Μήπως ξεχάσαμε τον 1 ο οποίος είναι ο προηγούμενος και το 11 που είναι ο επόμενος; Όχι! Ας δούμε σε τι αναφέρεται το ενδέκατο κεφάλαιο του πρώτου βιβλίου του Τορά, δηλαδή το ενδέκατο κεφάλαιο του Βιβλίου της Γένεσης. Πρόκειται αποκλειστικά για την ιστορία του Πύργου της Βαβέλ. Η ιστορία του Πύργου της Βαβέλ αναφέρεται σε ένα πύργο στην αρχαία πόλη της Βαβέλ, όπου είναι το όνομα της Βαβυλώνας στην ΕβραϊκήΒασιλείου της Νιμρόντ. Στον πύργο αυτό ο Εβραϊκός Θεόςκανένας να μην μπορεί να καταλάβει τον αλλό. Ακριβώς όπως συμβαίνει όταν κάποιος κρυπτογραφήσει τα δεδομένα του! γραφή, η οποία είναι και η αρχή του δημιούργησε έναν αριθμό από γλώσσες ώστε
Τελικά βρίσκονται παντού οι πρώτοι αριθμοί στο Τορά; Τα βιβλία που όπως αναφέρεται στο κεφάλαιο 13 του Νεεμία είναι από τα πιο σημαντικά της Εβραιομασονικής Πίστης. Και για να μην ξεχνάμε, το 13 είναι ο επόμενος πρώτος αριθμός!
Τελικά υπάρχει κάποια μέθοδος κρυπτογραφίας η οποία πραγματικά να μας προστατεύει; Πώς μπορούμε να κρύψουμε τα δεδομένα μας από τους μηχανισμούς που θέλουν να προωθήσουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων που προσπαθεί να επιβάλει η Λευκή Αδελφότητα;
Για όλα αυτά δημιουργήθηκε ο αλγόριθμος Elgamal που πήρε το όνομα του από τον δημιουργό του, τον Elgamal. Ο Elgamal είναι ένας Αιγύπτιος μαθηματικός που έχει φτιάξει έναν ανταγωνιστικό αλγόριθμο που έχει τις ίδιες δυνατότητες με τον RSA χωρίς να υπάρχουν τα κρυμμένα μυστικά της Εβραιομασονίας. Άλλωστε είναι γνωστό ότι από τα αρχαία χρόνια οι Αιγύπτιοι ήταν από τους μεγαλύτερους εχθρούς των Εβραιομασόνων.
Που θα βρείτε αυτόν τον αλγόριθμο; Σε πιο πρόγραμμα; Σίγουρα δεν θα το βρείτε σε κάποιο από τα κλασσικά προγράμματα των Windows ή στα πιστοποιητικά που χρησιμοποιεί σε όλα τα site της η Google. Μπορείτε όμως πολύ εύκολα να τον βρείτε στο εξ ορισμού πρόγραμμα για αυτές τις δουλειές στο linux, το gnupg! Ακόμη ένα στοιχείο που προβάλει την ανεξαρτησία του linux από κάθε είδους συμφέροντα!

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *