«Άκου Κοινέ Ανθρωπάκο»

Σε φωνάζουν Ανθρωπάκο, Κοινό Άνθρωπο.
Λένε πως χάραξε η εποχή σου, η «Εποχή του Κοινού Ανθρώπου».
Πόσο σε λυπάμαι Κοινέ Ανθρωπάκο


Μα δεν είσαι συ που το λες, ανθρωπάκο. Το λένε εκείνοι, οι αντιπρόεδροι των μεγάλων εθνών, οι εργατοπατέρες, οι μετανιωμένοι γιοι των αστών, οι πολιτικοί και οι φιλόσοφοι. Σου προσφέρουν το μέλλον, μα δε ρωτούν για το παρελθόν σου. ..κι όμως, είσαι κληρονόμος ενός τρομερού παρελθόντος. Τούτη η κληρονομιά καίει στη χούφτα σου σα διαμάντι φλεγόμενο. Εγώ αυτό έχω να σου πω.
Ο γιατρός, ο τσαγκάρης, ο μηχανικός …………..  READ MORE 
Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

6 thoughts on “«Άκου Κοινέ Ανθρωπάκο»

  1. Maria Vaia says:

    κυρία ΖΕΝ
    ΑΚΟΥ ΚΟΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΑΣ ….. ΩΡΑΙΟΣ ΠΡΟΛΟΓΟΣ… ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ…. Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ !!!!! ΟΜΩΣ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΣΑΣ! ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ " ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΥ " ΚΑΙ ΤΟΥ " ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ" ΘΕΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ…….
    ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ… ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΤ' ΕΣΑΣ ΘΕΟΥ-ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ….. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ…… ΕΝΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ … ΟΤΙ Ο ΕΛ ΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΥΨΩΝΕΙ, ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΥΖΕΙ !!!!!! ΕΧΕΙ ΔΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ….. ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΕΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ!!!!! Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΘΕΣΗ "ΘΕΟΥ". ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΕΠΙΛΟΓΟΥ.
    ΜΕ ΤΙΜΗ . Μ.Μ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *