12:03 - 27/07/2024

ΜΑΥΡΗ ΤΕΛΕΤΗ Έβγαλαν το σκοτεινό Ιππότη της Αποκάλυψης. Παρωδία Μυστικού Δείπνου μια παχύσαρκη γυναίκα ως Ιησούς με drag queens και trans!

Διαφημίσεις

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ! ΜΑΥΡΗ ΤΕΛΕΤΗ Έβγαλαν το σκοτεινό Ιππότη της Αποκάλυψης. Παρωδία Μυστικού Δείπνου μια παχύσαρκη γυναίκα ως Ιησούς με drag queens και trans! Dark Λαμπηδοδρόμος χαρακτήρας δολοφόνος από το βιντεοπαιχνίδι Assassin’s Creed!

Ναυάγιο στο Σηκουάνα.. Ένα πλωτό καρναβάλι ένα αλλόκοτο στοιχειωμένο τσίρκο δίχως όνομα.. πλήρης αποσυσχέτιση από το αθλητικό γεγονός…

Αποκάλυψη.. έβγαλαν το σκοτεινό Ιππότη της Αποκάλυψης.

”καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος λευκός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπ᾿ αὐτὸν ἔχων τόξον· καὶ ἐδόθη αὐτῷ στέφανος, καὶ ἐξῆλθε νικῶν καὶ ἵνα νικήσῃ.”

Ιππότης Αποκάλυψης σε συνδυασμό με φτερά έκπτωτου άγγελου και στην αρχή η βάρκα που πάει τις ψυχές στον κάτω κόσμο.. Ο Αχέροντας ή ο Σηκουάνας; Mια μαύρη τελετή .. θανατίλα

Με Νταρκ Βαντόρ από τον Πόλεμο των Άστρων ως Ιππότη της Αποκάλυψης έκλεισε η Μαύρη Τελετή

Ο A’ λαμπαδηδρόμος στοιχειό της Τελετής Έναρξης Ολυμπιακών ήταν ένας σκοτεινός dark χαρακτήρας δολοφόνος βγαλμένος από το βιντεοπαιχνίδι Assassin’s Creed…Από Πόλη του Φωτός Πόλη του Σκότους..

Xριστιανοφοβία Παρωδία Διακωμώδηση του Μυστικού Δείπνου μια παχύσαρκη γυναίκα με φωτοστέφανο σαν Ιησούς να περιβάλλεται με drag queens ως Αποστόλους και τρανς-γυναίκες με γένια. Μετέτρεψαν σε Βακχικό συμπόσιο το Μυστικό Δείπνο ..

Σε άλλη φάση προωθήθηκε το ερωτικό τρίγωνο και η πολυαγάπη.

Από Πόλη του Έρωτα Πόλη των τρανς και των οργίων..

Η πασαρέλα ήταν γεμάτοι από ανδρικά μοντέλα με φούστες όπως και τα χορευτικά… η woke ατζέντα είχε την τιμητική της.Μια παρα-Pride φιέστα! τραβεστοκατάσταση .. ΠΑΡΑΚΜΗ

τους πήρε το ποτάμι κι ας ήταν και Σηκουάνας…. ποια Γαλλία των Φώτων …. ένα νυχτερινό καμπαρέ … ένα κακόφημο bordel

ρέκβιεμ και μουσική ρετρό κόλλημα από ηλεκτρονική μουσική

Oλόγυμνος ο ψευδοΔιόνυσος…και ο Μακρόν Καλιγούλας

Ο λαμπαδηδρόμος ντυμένος με μαύρο κοστούμι, αυτός ο μασκοφόρος ήρωας πηδά από στέγη σε στέγη πριν μπει στην Παναγία των Παρισίων. Μια αναφορά στον χαρακτήρα που μπορούμε να παίξουμε στο βιντεοπαιχνίδι Assassin’s Creed και που οι χρήστες του Διαδικτύου αναγνώρισαν αμέσως. παραπέμπει στο πρωταγωνιστικό βιντεοπαιχνίδι Assassin’s Creed, μια άδεια που αναπτύχθηκε από το γαλλικό στούντιο, Ubisoft.

Το Assassin’s Creed είναι μια ιστορική σειρά βιντεοπαιχνιδιών δράσης-περιπέτειας και ανοιχτού κόσμου stealth. Στα πρώτα μέρη, παίζουμε έναν νεαρό Αμερικανό ονόματι Desmond Miles, ο οποίος έχει προγόνους που ανήκουν στο τάγμα των Assassins, μια αιωνόβια ανατολίτικη αίρεση. Στη σειρά, αυτή η αδελφότητα των Assassins βρίσκεται σε αντιπαλότητα με τους Ναΐτες, οι οποίοι έκτοτε έπαψαν να υπάρχουν σε πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Πέρασμα που παρατηρήθηκε από τη Notre-Dame

Αυτός ο χαρακτήρας δολοφόνος, που έγινε ξαφνικά πολύ αληθινός, συνέχισε τον αγώνα του από στέγη σε στέγη μέχρι να μπει στην Παναγία των Παρισίων με τη φλόγα.. Επειδή το 2021 κυκλοφόρησε το DLC (πρόσθετο περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης σε βιντεοπαιχνίδι, σημείωση συντάκτη), Assassin’s Creed Valhalla, η πολιορκία του Παρισιού. Η ιδέα αυτού του DLC ήταν να βυθίσει τον παίκτη σε μια μάχη των Βίκινγκς και να διεισδύσει στην οχυρωμένη πόλη του Παρισιού.

Είναι επίσης μια αναφορά στον χαρακτήρα του Arno Dorien στο έργο Assassin’s Creed Unity που επίσης διαδραματίζεται στην καρδιά του Παρισιού. Αυτή τη φορά το παιχνίδι διαδραματίζεται στην επαναστατική Γαλλία και επαναλαμβάνει το ταξίδι αυτού του νεαρού ευγενή που εντάχθηκε στην Αδελφότητα των Δολοφόνων.

Αυτό το μέρος κυκλοφόρησε στις 11 Νοεμβρίου 2014. Ο επίσημος λογαριασμός του παιχνιδιού, στο X, ανέφερε επίσης την παρουσία του χαρακτήρα του στην τελετή.

Ο ιππότης λαμπηδοδρόμος ο τελευταίος που εμφανίστηκε ως ιππότης με εσάρπα σημαία Ολυμπιακών Αγώνων είναι ο Darth Vader
πρωταγωνιστής στον Πόλεμο των Άστρων..

Με Νταρκ Βαντόρ και Πόλεμο των Άστρων Ιππότη της Αποκάλυψης έκλεισε η Μαύρη Τελετή και βέβαια δεν μπορούσε να λείψει η γνωστή σατανίστρια Lady Gaga..

Mόνο η celine dion προς το τέλος θύμισε την κανονικότητα αλλά και ο Zidan…

Κέρατα και κομμένα κεφάλια με το άλλοθι ιστορικών και πολιτισμικών αναφορών επιλεκτικά χρησιμοποιήθηκαν συμπεριληπτικά στο σατανιστικό μοτίβο

«Κάθαρση» (Säuberung)! Από την όπερα του Βερολίνου στο Σηκουάνα . Aπό τις καύσεις βιβλίων στο Βερολίνο στον πνιγμό της γαλλικής κουλτούρας και ευρωπαικού πολιτισμού από τον Φύρερ Μακρόν..

Στο τέλος ο ρομπο-Λούσιφερ άναψε τη φλόγα της Δαντική Κόλασης

dimpenews.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*