Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:42 - 12/04/2024

Κατά τη διάρκεια της έκλειψης, οι ουφολόγοι ανακάλυψαν πολύ τρομακτικά πράγματα.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Μεγάλη Αμερικανική Έκλειψη Ηλίου προκάλεσε εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον και στους νιβιολόγους, οι οποίοι την παρακολούθησαν με όλα τους τα μάτια. Όπως όλοι περίμεναν, όταν έσβησε ο Ήλιος, ανακαλύφθηκαν πολλές υπέροχες ανακαλύψεις, τις οποίες οι άνθρωποι μοιράζονται τώρα στα φόρουμ τους:

Ωστόσο, εκτός από τους νιμπιρολόγους, οι ουφολόγοι ανακάλυψαν επίσης πολλά νέα πράγματα για τους εαυτούς τους, οι οποίοι είχαν από καιρό υποψιαστεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον κόσμο μας, αν και ακόμη και οι απαισιόδοξοι δεν σκέφτηκαν πόσο λάθος ήταν όλα και πόσο άσχημα ήταν όλα:

Το βίντεο γυρίστηκε στο Τέξας και πολλά ταμπλόιντ γράφουν τώρα γι’ αυτό. Η συσκευή είναι τεράστια, αφού παρατηρήθηκε σε υψόμετρο χιλιομέτρων, πίσω από το επίπεδο των νεφών, αλλά και πάλι φαινόταν μεγάλη. Δεν έκανε θόρυβο κατά τη διάρκεια της πτήσης και πέταξε αρκετά γρήγορα.

Το εκτιμώμενο μήκος της ράβδου είναι τουλάχιστον ένα χιλιόμετρο, ωστόσο, διανύει το μήκος του σώματός της σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Και αν ναι, τότε μιλάμε για πτήση στην ατμόσφαιρα με κοσμικές ταχύτητες. Και δεν ήταν μόνος εκεί – φαίνεται ότι υπήρχαν μερικές ράβδοι :

Το πιο ενδιαφέρον όμως ήταν διαφορετικό:

Όπως μπορείτε να δείτε, πρόκειται για επίσημη εκπομπή της NASA. Και σε αυτήν την εκπομπή, στην άκρη του Ήλιου, περίπου στις πέντε η ώρα, υπάρχει κάποιο είδος ακατανόητου τριγώνου. Οι Ουφολόγοι σκέφτηκαν αμέσως ένα UFO τύπου «ιπτάμενης πτέρυγας», μόνο ένα φτερό τεράστιου μεγέθους. Αλλά αυτό είναι λίγο διαφορετικό:

Στις 8 Απριλίου, είπαμε στους αναγνώστες μας ότι την προηγούμενη μέρα, μια μαύρη σφαίρα παρατηρήθηκε κοντά στον Ήλιο, σαν να αντλεί ενέργεια ή κάποια ουσία από το αστέρι. Και όταν οι εικόνες υπερτίθενται, αποδεικνύεται τόσο παράξενα που το φωτεινό τρίγωνο σχηματίζεται σαν από πλοκάμια που εκτείνονται από τη σφαίρα.

Εάν οι εικόνες ήταν σύγχρονες, τότε θα μπορούσε κανείς να πει ότι πρόκειται για έναν τόσο περίεργο σχηματισμό πλάσματος σε σχήμα σφαίρας – παρόμοιες διαμορφώσεις παρατηρούνται κατά καιρούς στο CME. Αλλά μεταξύ των εικόνων του τριγώνου και των εικόνων της μαύρης σφαίρας, πέρασαν 24 ώρες ή περισσότερες.

Κανένας σχηματισμός πλάσματος δεν θα μπορούσε να κρέμεται σε ένα μέρος για τόσο καιρό. Επιπλέον, ο Ήλιος περιστρέφεται, γυρίζοντας σχεδόν 20 μοίρες την ημέρα. Επομένως, εάν η μαύρη σφαίρα ήταν κάποιο μαγικό φυσικό αντικείμενο που πέταξε έξω από τον Ήλιο, σε 24 ώρες θα περιστρεφόταν μαζί της. Αλλά ήταν αγκυροβολημένη εκεί, σαν γεωστατικός δορυφόρος.

Το γεγονός ότι δεν είμαστε μόνοι στο ηλιακό σύστημα και ότι μας ποιμάνουν κάποιοι αδερφοί στο μυαλό, ήταν εδώ και καιρό ξεκάθαρο σε πολλούς. Το μόνο που είναι ασαφές είναι η διαμόρφωση του πεδίου περιπάτου.

Με βάση το μέγεθος της μαύρης σφαίρας, τα αδέρφια στο μυαλό μπορούν να κατασκευάσουν τεχνητά αντικείμενα στο μέγεθος του Δία. Τέτοια τεράστια διαστημόπλοια είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς, αλλά ας υποθέσουμε ότι η μαύρη σφαίρα είναι διαστημόπλοιο. Αλλά τότε τίθεται το ερώτημα: αν κάποιοι καλεσμένοι από τα αστέρια μπορούν να χτίσουν τόσο βαριά πράγματα, τότε γιατί χρειάζονται τον μικρό πλανήτη Γη; Χρειάζεται να εκτονώσετε ένα εκατομμύριο από αυτούς τους πλανήτες για να φτιάξετε ένα πλοίο στο μέγεθος του Δία;

Η κατάσταση με την κλίμακα είναι περίεργη. Λες και μια διάσημη κατασκευαστική εταιρεία που κατασκευάζει μετρό και γέφυρες αποφάσισε ξαφνικά να κατασκευάσει έναν παιδικό σιδηρόδρομο για να καβαλήσει μερικά ζωύφια ή κατσαρίδες – η διαφορά στα μεγέθη της Γης και της μαύρης σφαίρας κοντά στον Ήλιο είναι περίπου η ίδια. Επομένως, υπάρχουν δύο επιλογές για εξήγηση.

Η πρώτη επιλογή, όπως και πριν, υποθέτει ότι μας λένε ψέματα σοβαρά για τη στρογγυλή Γη και το μέγεθος του Ήλιου. Στην πραγματικότητα, είναι αρκετά μικρό και πετά γύρω από τη Γη σαν τεχνητός δορυφόρος. Κατά καιρούς πετάνε κάποια πεπελάτ για να το επισκευάσουν – και μας τρομάζουν όλους εδώ με το μέγεθός τους. Αλλά στην πραγματικότητα το μέγεθος είναι μικρότερο.

Η δεύτερη επιλογή είναι ότι ο κόσμος μας δεν είναι καν ένα λούνα παρκ, ο πλανήτης Γη, ούτε ένα διαστημικό αξιοθέατο για τουρίστες, αλλά απλώς ένα είδος παιχνιδιού για παιδιά του διαστήματος. Τα γήινα παιδιά παίζουν σιδηρόδρομους στο χαλί και τα διαστημικά παιδιά παίζουν πλανήτες.

Και όταν τα παιδιά κουράζονται από ένα παιχνίδι, είτε το σπάνε είτε το ρίχνουν στο φούρνο, μαζί με τα μικρόβια που σέρνονται πάνω στο πλαστικό. Φυσικά, κανείς δεν ρωτά τα μικρόβια για τη γνώμη τους για αυτό το θέμα, οπότε ας παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*