21:14 - 20/11/2023

Παρακολούθηση προφητείας: Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2023.

Διαφημίσεις

Αν βρισκόμαστε στην 70η Εβδομάδα -τα τελευταία 7 χρόνια- και αν η 70η Εβδομάδα ξεκίνησε το 2020, τότε πλησιάζουμε στο μέσο της, που θα είναι την άνοιξη του 2024. Και αν πλησιάζουμε στο μέσο σημείο, τότε πολλά σημαντικά προφητικά γεγονότα πρόκειται να συμβούν από τώρα μέχρι τότε.

 

 

Ποια γεγονότα; Το αποκορύφωμα των σφραγίδων 1 έως 4, το οποίο περιλαμβάνει μια νέα τάξη πραγμάτων, τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, την οικονομική κατάρρευση και τον θάνατο περίπου 2 δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Θα δούμε επίσης τον αντίχριστο να αναδύεται, να σκοτώνεται και να επανέρχεται στη ζωή, το βδέλυγμα της ερήμωσης, το χάραγμα του θηρίου και την εμφάνιση στη σκηνή των δύο μαρτύρων. Θα μπορούσαμε επίσης να δούμε μεγάλους σεισμούς, ηφαιστειακές εκρήξεις, πλημμύρες, μεγάλες καταιγίδες και τσουνάμι.

 

Ορισμένες ημερομηνίες που πρέπει να προσέξουμε είναι οι εξής για το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους:

 

18/11/2023-ημέρα με αριθμό 322 του έτους, η οποία αποτελεί ημερομηνία παρακολούθησης κάθε χρόνο. (HT Olli για την εικόνα, σύνδεσμος παρακάτω)

 

23/11/2023-Ημέρα των Ευχαριστιών-40 ημέρες μετά την έκλειψη και άλλους συγχρονισμούς. (Σημείωση: στο ρωμαϊκό ημερολόγιο 923/239 είναι η 23η Νοεμβρίου).

2016 Invictus games commercial

2016 Invictus Games commercial “Boom”

 

12/9/2023-προγνωστικός προγραμματισμός

21/12/2023 – η “πραγματική” ημερομηνία λήξης των Μάγια.
12/23-25/2023—predictive programming. (Σημειώστε ότι ο συγγραφέας του συνδεδεμένου βίντεο πιστεύει ότι η αρπαγή θα συμβεί τον Δεκέμβριο και το σημάδι θα είναι την ημέρα της έκλειψης – διαφωνώ. Η αρπαγή δεν θα συμβεί παρά μόνο μετά το άνοιγμα της Σφραγίδας 6 και το χάραγμα μετά την κατάληψη του κόσμου από τον ψευδομεσσία).
screenshot from linked video
Για να το επαναλάβω: αν βρισκόμαστε στις τελευταίες 7 και αν οι τελευταίες 7 άρχισαν το 2020, τότε πολλά σημαντικά προφητικά γεγονότα θα συμβούν από τώρα μέχρι τότε.
Τώρα, αν οι τελευταίες 7 άρχισαν το 2021, τότε το μεσοδιάστημα δεν θα ήταν πριν από την άνοιξη του 2025, και θα βλέπαμε τα μεγάλα προφητικά γεγονότα να συμβαίνουν μεταξύ τώρα και της άνοιξης του 2025. Δείτε την ανάρτηση: Θα είναι το 2027 ή το 2028;
Ακολουθούν οι πιθανότητες που βλέπω με βάση τις γραφικές παραμέτρους.

Παρατηρήστε την πιθανή ημερομηνία έναρξης της σύμβασης στις 10/8/2020. Η 10/8 είναι 108 και ταιριάζει με τις παραπάνω πληροφορίες προγνωστικού προγραμματισμού.
Ένα πράγμα είναι σίγουρο, τα γεγονότα των επόμενων μηνών θα καθορίσουν αν η υπόθεση της ημερομηνίας έναρξης 10/8/2020 είναι έγκυρη ή όχι.
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*