Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:07 - 20/11/2023

Κάτι δεν πάει καλά με το μυστήριο των… Rothschild και o διπλός φόβος της Δύσης… τι θα γίνει εάν νικήσουν Putin και Trump;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Σίγουρα ο κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και το να είσαι με τον Trump και τον Putin είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας…
Τελευταία έχει γίνει της μόδας να επιχειρούμε παγκοσμίως να αναλύουμε τα γεγονότα προσπαθώντας κάθε τέλος έτους να μαντέψουμε την θα συμβεί την επόμενη χρονιά… εν προκειμένω τι θα συμβεί το 2024… 
Το εξώφυλλο του περιοδικού The Economist, που εδώ και αρκετό καιρό ονομάζεται World Ahead, λειτουργεί ως είδος προφητείας για το μέλλον.
Αν πληκτρολογήσετε τη φράση «Το μυστικό μήνυμα των Rothschild» σε μια μηχανή αναζήτησης, θα εκπλαγείτε μόνο με τον αριθμό των συνδέσμων σε ιστότοπους που προσπαθούν να ερμηνεύσουν… αυτό το μυστικό…..
Δεν είναι τυχαίο ότι οι Rothschild μια από τις πλουσιότερες δυναστείες στον κόσμο ήταν πάντα άμεσα συνδεδεμένες με τον Economist.
Είναι αλήθεια ότι ο Sir Evelyn Rothschild προήδρευσε για τελευταία φορά στο διοικητικό συμβούλιο του Economist το 1989 και πέθανε το 2022.

Το 40% του Economist το ελέγχει ο Agnelli και το 20% οι Rothschild

Αν θεωρήσουμε κάθε εξώφυλλο περιοδικού ως το κωδικοποιημένο μήνυμα κάποιου, τότε θα ήταν πιο λογικό να αναφέρουμε το όνομα Agnelli.
Από το 2015, αυτή η ιταλική δυναστεία, που κάποτε ίδρυσε την αυτοκινητοβιομηχανία Fiat, είναι ο κύριος μέτοχος του Ομίλου Economist, κατέχοντας περισσότερο από το 40% της εταιρείας.

Οι Rothschild διατηρούν περίπου το 20%.
Αλλά και πάλι, ποιος θα ενδιαφερόταν για το «μυστικό μήνυμα» του Agnelli;
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σε κύκλους συνωμοσιολογίας είναι συνηθισμένο η δυναστεία Rothschild να έχει την τιμητική της.
Όπως και να έχει, ο Economist παραμένει το φερέφωνο των φιλελεύθερων νεοσυντηρητικών της Δύσης.
Και επομένως, σε κάθε περίπτωση, αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής οι αναλύσεις του Economist, που προσποιούνται ότι είναι αναλυτικές και επιχειρούν να προβλέψουν μελλοντικά γεγονότα. Μια σημαντική επισήμανση: είναι καλύτερο να διαβάζετε τα ίδια τα περιεχόμενα των άρθρων, αντί να προσπαθείτε να βρείτε ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα στο εξώφυλλο.
Αλλά οι θαυμαστές των πρωτοσέλιδων συνήθως δεν φτάνουν τόσο μακριά: οι θεωρητικοί συνωμοσίας δεν είναι αναγνώστες, αλλά συγγραφείς.

Για παράδειγμα, πόσα αντίτυπα έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο σχετικά με τις εικόνες στο εξώφυλλο της τελευταίας επετηρίδας World Ahead 2024.

Το κύριο μυστήριο: τι είδους γυναικεία σιλουέτα απεικονίζεται μαζί με τα πορτρέτα του Putin, του Trump, του Baiden, του Zelensky και Xi.
Επιπλέον, αν κοιτάξετε το ίδιο το περιοδικό, το άρθρο εξηγεί ποιος απεικονίζεται στο εξώφυλλο και μέσα στη δημοσίευση μπορείτε να βρείτε αυτή τη σιλουέτα – σε ένα άρθρο σχετικά με το γεγονός ότι στο Μεξικό τον επόμενο χρόνο μια γυναίκα θα γίνει πρόεδρος για πρώτη φορά…
Και αυτό φυσικά είναι το προφίλ της βασικής αγαπημένης της προεκλογικής κούρσας, της Claudia Sheinbaum.

Οι προβλέψεις του Economist σχεδόν πάντα είναι προβλέψιμες και… διαψεύδονται…

Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να υπερβάλλουμε με τα μηνύματα του Economist.
Ακριβώς λόγω των ιδεολογικών του αγκυλώσεων οι προβλέψεις του είναι εύκολα… προβλέψιμες.
Και επομένως γίνονται πραγματικότητα εξαιρετικά σπάνια.

Αν κοιτάξετε το εξώφυλλο του The World Ahead 2022, θα δείτε μόνο τον Biden και τον Xi, αλλά καμία ένδειξη για την ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία από τους ρώσους.
Το 2022 ο Economist προέβλεψε το «τέλος της εποχής Erdogan» στην Τουρκία, αλλά, φυσικά, δεν γνώριζε καν για το ξέσπασμα του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Αν μιλάμε για τις προβλέψεις σχετικά με τη Ρωσία, τότε είναι ως επί το πλείστον έκφραση των μακραίωνων ελπίδων του κατεστημένου της Δύσης για αποδυνάμωση/ήττα/διαμελισμό της Ρωσίας.
Για παράδειγμα, το 2022 οι προβλέψεις ήταν οι εξής:
«Η Ρωσία κινδυνεύει να μείνει ακυβέρνητη και να βυθιστεί στο χάος.

Ο πόλεμος του Putin μετατρέπει τη Ρωσία σε ένα αποτυχημένο κράτος με ανεξέλεγκτα σύνορα, ιδιωτικές στρατιωτικές μονάδες, πληθυσμό σε φυγή, ηθική παρακμή και εμφύλιες συγκρούσεις».
Και τι συνέβη στην πραγματικότητα το 2023;
Μόλις πρόσφατα ένα άρθρο της Wall Street Journal εμφανίστηκε με έναν θλιβερό τίτλο για τους δυτικούς: «Ήρθε η ώρα να σταματήσουν τα όνειρα η Ρωσία δεν θα ηττηθεί.
Ο Putin έχει αντισταθεί σε όλες τις προσπάθειες της Δύσης να αποκρούσει την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία
Η Wall Street Journal αναφέρει με πικρία:
«Ο Putin μπορεί να πει στο έθνος ότι η στρατηγική του λειτουργεί».
Δηλαδή, κάτι δεν πήγε καλά με την «πρόβλεψη Rothschild» δηλαδή τον Economist καθώς οι περισσότερες προβλέψεις του έχουν διαψευστεί….
Αλλά και φέτος, ο Economist εκφράζει αν και πιο δειλά και με επιφυλάξεις μια άλλη ελπίδα: «Οι αισιόδοξοι υποστηρίζουν ότι ο πόλεμος θα επιταχύνει την πολιτική αποσύνθεση της Ρωσίας». Ωστόσο, όπως όλοι καταλαβαίνουμε, η Ρωσία δεν σκοπεύει να ευχαριστήσει τους γεωστρατηγικούς αντιπάλους της το 2024….

Η κύρια φοβία της Δύσης είναι η νίκη του Trump στις ΗΠΑ

Ωστόσο, η κύρια φοβία των εκδοτών του Economist, φυσικά, δεν συνδέεται με τη Ρωσία.
Ένα κοινό μήνυμα που διατρέχει όλες τις εκδόσεις του Economist είναι ο φόβος για πιθανή νίκη του Trump στις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου 2024.

Και εδώ δεν χρειάζεται να είσαι μεγάλος συνωμοσιολόγος ή λύτης γρίφων για να δεις αυτόν τον φόβο, να τον νιώσεις και να καταλάβεις πόσο θα προκαθορίσει την εκστρατεία ενημέρωσης των επόμενων δώδεκα μηνών.
Οι δυτικοί ηγέτες θα περάσουν δύσκολα… από την μια η πιθανή νίκη του Trump και από την άλλη η βέβαιη νίκη του Putin στην Ουκρανία…

Σίγουρα ο κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και το να είσαι με τον Trump και τον Putin είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας…

www.bankingnews.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Κρόνιος Έλλην 11/20/2023 @ 9:24 ΜΜ

    Οι Rothschild έχουν ήδη νικήσει. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά να είχαμε να λέγαμε. Οι Rothschild έλαβαν τον ύψιστο ρόλο της βελτίωσης της ανθρωπότητας, είναι οι απόλυτα φιλάνθρωποι και αυτό το αποδεικνύουν όχι μόνο με τα φιλανθρωπικά έργα που κάνουν συνεχώς και στηρίζουν κόσμο, αλλά και με την προώθηση της Κρόνιας νέας εποχής. Σε λίγα χρόνια θα ζούμε σε έναν τεχνολογικό παράδεισο λόγω της ευεργεσίας της οικογένειας Ρότσιλντ. Σε αυτούς θα οφείλουμε τη νέα χρυσή εποχή! Να τους έχει ο Κρόνος καλά !!!

  2. https://t.me/STFNCHAT/218682

    αναλυση παλιοτερου ςξωφυλλου,,,,,,

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*