Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:29 - 17/09/2023

Ο κόσμος του 2028: Τι “τρόμαξε” τον Χαράρι; «Αυτό θα είναι το τέλος της ανθρώπινης ιστορίας»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«Αυτά δεν συμβαίνουν εδώ», εξακολουθούν να λένε κάποιοι…

Στο Economist μίλησαν οι Yuval Noah Harari και Mustafa Suleyman σχετικά με τη μεγαλύτερη τεχνολογική επανάσταση της εποχής μας:

Την «εισβολή» της τεχνητής νοημοσύνης στις ζωές μας.

Οι δυο τους συζήτησαν τον αντίκτυπο της τεχνητής νοημοσύνης στο άμεσο μέλλον της ανθρωπότητας και πώς μπορεί να ελεγχθεί.

Ο Βρετανός επιχειρηματίας τεχνητής νοημοσύνης που είναι συνιδρυτής και πρώην επικεφαλής της εφαρμοσμένης τεχνητής νοημοσύνης στην εταιρεία, DeepMind (η οποία εξαγοράστηκε από την Google), Mustafa Suleyman, απάντησε τα εξής στην ερώτηση “πώς θα μοιάζει ο κόσμος το 2028“:

«Μέσα στα επόμενα 5 χρόνια οι πρωτοπόρες εταιρείες θα εκπαιδεύουμε μοντέλα που θα είναι πάνω από 1.000 φορές μεγαλύτερα από αυτά που βλέπετε σήμερα. Αντί να παράγει κείμενο μονομιάς, το μοντέλο θα είναι ικανό να παράγει μία αλληλουχία ενεργειών προοδευτικά. Αυτός θα είναι ο χαρακτήρας της ΑΙ που θα δούμε μέσα στα επόμενα 5 χρόνια. Τεχνητές νοημοσύνες που δεν θα μπορούν απλά να πουν πράγματα, αλλά και να κάνουν πράγματα!».

Ο «προφήτης» του WEF και του Great Reset, Χαράρι, αποκρίθηκε με τη σειρά του:

«Όταν το ακούω αυτό ως ιστορικός, για μένα, αυτό που μόλις άκουσα, αυτό είναι το τέλος της ανθρώπινης ιστορίας! Όχι το τέλος της ιστορίας! Το τέλος της ιστορίας όπου οι άνθρωποι είναι κυρίαρχοι. Η ιστορία θα συνεχίσει με κάποιον άλλον να έχει τον έλεγχο!!

Σε 5 χρόνια θα υπάρχει μία τεχνολογία που θα λαμβάνει αποφάσεις αυτόνομα και θα μπορεί να δημιουργεί νέες ιδέες αυτόνομα!! Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που αντιμετωπίζουμε κάτι σαν αυτό»:

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Μην τσιμπαμε …αυτα ειναι ψυχολογικα παιγνια υποταγής του μεσου νου με την ρητορικη καποιου μελλοντικου και προφανως 100 τοις εκατο μη πραγματοποιήσουμου φοβικου σεναριου για την ανευ αντίστασης μας παραδοσης των ψυχων μας ..

  2. αγνωστος 09/17/2023 @ 2:41 ΜΜ

    ναι θα ειναι ολα ωραια να μας παρει μαζι του στο οριστικο τελος ο ηδη τελειωμενος …

  3. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ 09/17/2023 @ 3:05 ΜΜ

    ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝΕ ΣΤΑ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ

  4. Ειμαι ιντερνετικα αναλφαβητη!Δυο φορες προσπαθησαν τα παιδια μου να ολοκληρωσουν τη δωρεα αλλα δεν τα καταφεραν.Υπαρχει αλλος τροπος πληρωμης?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*