Διαφημίσεις

Συμμάχους από 22 χώρες του ανεπτυγμένου και αναπτυσσόμενου κόσμου αποκτήσαμε, καθώς, σύμφωνα με έρευνα του BBC, 22.783 άνθρωποι εκτιμούν ότι οι κυβερνήσεις τους κατασπαταλούν τους πόρους που συγκεντρώνουν από τους φόρους. Η πλειονότητα των πολιτών επιθυμεί να είναι περισσότερο δραστήρια και να καταστεί αποτελεσματικότερη η παρέμβαση του κράτους στην οικονομία, ώστε να ανταποκριθεί στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών.
Μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, την Ισπανία, την Τουρκία και την Αυστραλία, η πλειοψηφία τάσσεται κατά της παρέμβασης και της εποπτείας του κράτους στην οικονομία.
Μπορεί τα ποσοστά να διαφέρουν από χώρα σε χώρα, αλλά σε γενικές γραμμές η εκτίμηση είναι πως τα χρήματα από τους φόρους δεν επενδύονται σωστά και δεν καταλήγουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και πάλι στον πολίτη για το δημόσιο συμφέρον.
Κοινή επιθυμία των πολιτών αποτελεί η μείωση του κόστους των βασικών ειδών διατροφής, με το 78% των ερωτηθέντων να τάσσεται υπέρ των επιδοτήσεων για την αγορά τροφίμων.
Σε πολλές χώρες, ιδιαίτερα τις πιο αναπτυγμένες, είναι γεγονός πως υπάρχει πρόβλημα με τη διαχείριση των δημόσιων οικονομικών.
Περισσότεροι από τους μισούς που συμμετείχαν στην έρευνα τάχθηκαν υπέρ της μείωσης του κρατικού δανεισμού, προτείνοντας ως εναλλακτική λύση τις περικοπές στον τομέα των υπηρεσιών και όχι την αύξηση των φόρων.
Ωστόσο, στην Αίγυπτο, η μέθοδος της φορολόγησης αναδεικνύεται ως η δημοφιλέστερη επιλογή.
Η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στις κυβερνήσεις εμφανίζεται σε ολόκληρο τον κόσμο μειωμένη, παρά το γεγονός ότι το 2010 θεωρείται ως το “έτος της ανάκαμψης” από την διεθνή οικονομική κρίση.
Πιο αισιόδοξοι εμφανίζονται οι Κινέζοι, οι Ινδοί, οι Νιγηριανοί και οι Βραζιλιάνοι, ενώ πιο απαισιόδοξοι είναι οι κάτοικοι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, της Βρετανίας και της Γαλλίας.

Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *