13:21 - 26/08/2021

Το πρώτο qzone-Death camps quarantine zone- Το πραγμα ξεφευγει παγκοσμια , ετοιμασου να δωσεις μαχη για την Ελευθερια σου!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οταν πλεον στην Αυστραλια το αφηγημα εχει φτασει στο επιπεδο να μιλουν για στρατοπεδα συγκεντρωσης το μονο που μπορεις να συζητησεις για να αφυπνισεις ..δεν ειναι για το εμβολιο η τον Ιο ..αλλα οτι οι νομοι εχουν καταπεσει και θα πιθανοτητες επιβιωσης εχουν αυτοι που θα το αντιληφθουν πρωτοι και θα πραξουν αναλογα !

Χρονια γραφω οτι αυτη τη στιγμη θα την ζουσαμε , τωρα ειναι θεμα ψυχης και συνειδησης σου να αρχισεις να κανεις πραξη ολα οσα πρεπει , να κανεις πραξη ολα οσα θα σου προσφερουν την επιβιωση σου μεσα σε ενα ξεκαθαρο πολεμο εναντιων σου !

Ο χρήστης Annastacia Palaszczuk (@AnnastaciaMP) έγραψε στο Tweet: We need regional quarantine to keep Queenslanders safe.

So we’re making it happen.

We’ve reached a joint agreement with Wagner Corporation to build a dedicated quarantine facility at Wellcamp Airport near Toowoomba.

Μεταφραση : Χρειαζόμαστε περιφερειακή καραντίνα για να κρατήσουμε τους κατοίκους του Κουίνσλαντ ασφαλείς.
Γι’ αυτό το κάνουμε πραγματικότητα.
Καταλήξαμε σε κοινή συμφωνία με την Wagner Corporation για την κατασκευή μιας ειδικής εγκατάστασης καραντίνας στο αεροδρόμιο Wellcamp κοντά στην Toowoomba.

Οταν το πρωτο στρατοπεδο συγκεντρωσης γινει αποδεκτο στην συνειδηση απο τους συνανθρωπους μας που εχουν εκπαιδευθει να ειναι δουλοι..τοτε το φαινομενο θα εξελιχθει παγκοσμια ως μια αποδεκτη λυση!

Η ανθρωποτητα ειναι στα γονατα , εχασε καθε πνευμα και λογικη , η ανθρωποτητα ειναι γεματη απο δουλους , φοβισμενους υποτακτικους του συστηματος , η ανθρωποτητα νοσει ..οχι απο θανατηφορο Ιο αλλα απο παρακρουση και εκπτωση σε ολα , η ανθρωποτητα τα εχασε ολα μεσα στην εκπαιδευση της νοθρωτητας της , στην προσπαθεια της να μετατρεψει τον ανθρωπο και την ζωη σε πελατη και αριθμο !

Αν και τωρα δεν δεις το αμεσο μελλον σου , το μελλον των παιδιων σου και δεν ενωθεις εισαι αξιος της μοιρας σου !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (23)

  1. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΥΛΟΥ 1983 ΕΞΑΡΧΕΙΑ 08/26/2021 @ 1:40 ΜΜ

    ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ.. ΔΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ… ΑΚΥΡΟ..

  2. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΥΛΟΥ 1983 ΕΞΑΡΧΕΙΑ 08/26/2021 @ 1:43 ΜΜ
  3. πολιτης 08/26/2021 @ 1:48 ΜΜ

    Νικο το βλεπω καθε μερα εδω κατω στο ολομπο τους βαλανε μεσα (και μενα μαζι) με το προσχημα οτι εχουν τοσες πολλες μεταλαξεις του μεταλαγμενου αορατου που η κατασταση μονο με λοκ νταουν θα ερθει στα καλα της εμενα με εχουν στην καραντινα με τρια πσρ τεστ το ενα στην αρχη αρνιτκο τα αλλα δυο θετικα και καθε φορα χτυπαω στο τραπεζι 50 δολαρια (10000 ρουπιες) τωρα αυτο μαλλον το κανουν για μπιζνα αλλα και για να αυξησουν τα κρουσματα για το αλοθι που θελουν !!!

  4. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΥΛΟΥ 1983 ΕΞΑΡΧΕΙΑ 08/26/2021 @ 2:08 ΜΜ

    ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ. Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ.. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ..

  5. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΥΛΟΥ 1983 ΕΞΑΡΧΕΙΑ 08/26/2021 @ 2:08 ΜΜ
  6. Παναγιώτης 08/26/2021 @ 2:13 ΜΜ

    Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι μισούν τον άνθρωπο και θέλουν το κακό του. Το μεγάλο ερώτημα τώρα: Αυτοί δεν είναι άνθρωποι; Τι φάση;

  7. Sir Μήτσος εξ Αγγλίας 08/26/2021 @ 2:35 ΜΜ

    Και εδώ έχουμε τέτοια Νικολά
    Φτιάχνουν και ένα μεγάλο καινούριο.
    Πότε θα με μαντρωσουν δεν ξέρω .Αν προλάβουν!!!

  8. Αδιανόητη τυραννία.. https://www.bitchute.com/video/aRlyx6MGslro/ ξεκινά απο Αυστραλία που έχουν χειμώνα.. Στρατόπεδα συγκέντρωσης, εμβολιασμός 24000 παιδιών σε στάδιο με 2 νεκρά ήδη… καταλύεται κάθε έννοια νομιμότητας, συνταγματικού κώδικα Νυρεμβέργης
    και ελευθερίας…

  9. γιατί ο εγκέφαλός μου άραγε συνδέει αυτό με τις προσκλησεις για φύλακες “συνόρων”…
    μάλλον έχω δει πολλές ταινίες και το ότι αλλού αρχίζεις και αλλού τελειώνεις

  10. Έλληνας 08/26/2021 @ 10:36 ΜΜ

    H Αυστραλία ήταν η χώρα με το χαμηλότερο ποσοστό πλήρως (με δύο δόσεις) “παρασημοφορημένων”, 20% στις αρχές Αυγούστου. Και αυτό επειδή εκεί, όπως και στη Ν. Ζηλανδία, δεν αποκαλούσαν τους θετικούς στα πειραγμένα τεστ “κρούσματα” (= ασθενείς) και ο κόσμος δεν απειλήθηκε ποτέ ότι θα χάσει τη δουλειά του όπως π.χ. εδώ. Αυτό όμως το χαμηλό ποσοστό κάποιοι αποφάσισαν ότι είναι καιρός να αυξηθεί, με όποιο μέσο.

  11. Διανύουμε δύσκολους καιρούς και αντιλαμβάνομαι πως η κεντρική και κυριότερη απειλή, των ανθρώπων – όσων προσπαθούν να παραμείνουν άνθρωποι, είναι ο βιολογικός πόλεμος και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ωστόσο, τα προσωπικά μου σχόλια πάνω στο θέμα, είναι φειδωλά.

  12. Στο διαδίκτυο υπάρχουν αναφορές για αστεροειδείς κατά την περίοδο Οκτωβρίου – Μαρτίου. Αυτές, μπορεί να είναι κυριολεκτικές, μεταφορικές ή και τα δύο. Ένας συνδυασμός «εκρηκτικός» όταν προστεθεί στην εξίσωση και ο όρος sleeper cell δηλ. λανθάνων πυρήνας. Κίνδυνος για επιθέσεις κοντά ή σε πυρηνικές εγκαταστάσεις και ζωτικής σημασίας υποδομές

  13. Υπάρχει μία ακόμα αναφορά. Αφορά το Βαβυλωνιακό Ταλμούδ και τους 7 νόμους του Νώε [Noahide ή Noachian Laws] Συγκεκριμένα, την «τιμωρία» [Απ.Ιωάννου.20:4]με αποκεφαλισμό [Δευτερονόμιο 13:15] Ας μην ξεχνάμε πως στον πολυμετωπικό αυτό πόλεμο, τα ιερατεία, θέλουν στη συνείδηση μας, να περάσει ως θρησκευτικός.

  14. Οι ερευνητές, υπό τη διεύθυνση του Κέντρου Μελέτης Υπαρξιακού Κινδύνου του Πανεπιστημίου του Cambridge (CSER) έχουν εντοπίσει 7 «σημεία σύνθλιψης» όπου συμπλέγματα σχετικά μικρών αλλά ενεργών ηφαιστείων, βρίσκονται δίπλα σε ζωτικής σημασίας υποδομές, η παράλυση των οποίων, θα μπορούσε να έχει καταστροφικές παγκόσμιες συνέπειες. Γίνεται αναφορά και στην Ελλάδα.

  15. «Ακόμη και μια ελάσσων έκρηξη σε μια από τις περιοχές που εντοπίζουμε, θα μπορούσε να παράγει αρκετή τέφρα ή να δημιουργήσει σημαντικές ταλαντώσεις, ώστε να διαταράξει τα δίκτυα που αποτελούν βασικές συνιστώσες των διεθνών αλυσίδων εφοδιασμού και των χρηματοπιστωτικών συστημάτων» Η έκθεση δημοσιεύτηκε στις 6.8.2021 στο περιοδικό Nature Communications

    https://www.cam.ac.uk/research/news/minor-volcanic-eruptions-could-cascade-into-global-catastrophe-experts-warn

  16. Και κάτι τελευταίο. Μέσα στα άσχετα επί του θέματος σχόλιά μου… ας κάνω και μία ακόμα άσχετη αναφορά στην Αυστραλία.

    ABC Αυστραλία – Δελτίο Ειδήσεων
    Σατανική Γκάφα – Δήλωση ή Φροϋδικό Ολίσθημα;

    Προσοχή στη λεζάντα αμέσως μετά το hail satan – MEDIA OUTAGE!

    https://www.pedestrian.tv/news/abc-satantic-cult-accident/

  17. Μπορειτε να ανεβασετε ενα αρθρο πανω στη θεωρια οτι η Αυστραλια Καναδας και Νεα Ζηλανδια εχουν ξεπουληθει στους κινεζους και αυτο που βλεπουμε ειναι οι διωξεις και θανατος του ντοπιου πληθυσμου?

    https://www.henrymakow.com/2021/08/insider-bring-out-your-dead.html

    https://www.henrymakow.com/2021/01/Satanists-Aim-at-70-Depopulation-by-2030.html?_ga=2.49415718.1423902940.1626993185-1085179846.1620503215

    The new Empire is Chinese and Australians, New Zealanders and Canadians ………………..

  18. Ο Dave Hodges ειδε μυστικα εγγραφα για το τι ετοιμαζουν για Αμερικη (και Ελλαδα να ειστε σιγουροι) κι απ οτι φαινεται δεν εχουμε δει τιποτα ακομα

    https://thecommonsenseshow.com/activism-agenda-21-conspiracy/unparalleled-levels-tyranny-coming-america-soon-be-released-government-policies-regard-fate-unvaxed

  19. Ιωαννης 08/28/2021 @ 12:27 ΜΜ

    Διαυγεια – προμήθεια «34 οχημάτων, διαμορφωμένων με ειδικό διαχωριστικό για την προστασία του αστυνομικού προσωπικού κατά τη μεταγωγή κρατουμένων από τον COVID-19»!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=oKolfHayt2Y

    https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A17%CE%A0646%CE%9C%CE%A4%CE%9B%CE%92-%CE%9226?fbclid=IwAR00Mdk7uBhvoWJAjuHVzRq3N_ZOuctl7mJQlTvHlSzKbSDBqjpyV60OzFI

  20. Αναφορά
    Οι άσχετοι σχολιασμοί μου σε άρθρα όπως το συγκεκριμένο αλλά και το

    Γαμω τα ΜΑΝΤΕΛΑ ΕΦΦΕΚΤ ΣΑΣ….Πέθανε ο θρύλος του γαλλικού σινεμά Ζαν Πολ Μπελμοντό

    15.09.2021 AUKUS [Australia-UK-USa]

    Γιομ Κιπούρ 15-16.9.2021

    Η σύσταση της τριμερούς αμυντικής συμφωνίας που περιλαμβάνει επίσης τη Νέα Ζηλανδία και τον Καναδά, αποτελεί κίνηση αγγλοσαξονικής συσπείρωσης προς ανάσχεση της Κίνας στην περιοχή Ινδικού-Ειρηνικού, δίχως τους συμμάχους της ηπειρωτικής Ευρώπης,

  21. προκαλώντας σοβαρή κρίση στις σχέσεις ΗΠΑ – Γαλλίας, η οποία παραλληλίζεται με το ρήγμα του 2003, παραμονές του πολέμου στο Ιράκ.

    https://www.capital.gr/diethni/3582439/ti-simainei-i-sumfonia-aukus-gia-gallia-kai-europi
    Τότε… Στην ειλημμένη, πλέον, απόφαση ΗΠΑ – Βρετανίας να επιτεθούν στο Ιράκ αντιτάχθηκαν έως εσχάτων η Γαλλία, η Γερμανία και η Ρωσία, οι τρεις μεγάλες δυνάμεις-μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας.
    https://www.bbc.co.uk/greek/worldnews/story/2003/12/printable/031225_worldreview1.shtml

  22. Στο διαδίκτυο υπάρχουν αναφορές για αστεροειδείς κατά την περίοδο Οκτωβρίου – Μαρτίου. Αυτές, μπορεί να είναι κυριολεκτικές, μεταφορικές ή και τα δύο.

    ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ

    Μένει να δούμε αν είναι και τα δύο.
    13.9.2021 23:39:30 UT Διαστημικός βράχος προσκρούει στο Δία. Η Γαλλική Αστρονομική Εταιρεία, επιβεβαίωσε το γεγονός της πρόσκρουσης.

    Το Ιδιαίτερο Ουράνιο Φαινόμενο του Απριλίου : Σύνοδος Σελήνης Δία

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*