Διαφημίσεις

Η είδηση είναι τόσο παρανοϊκή που δυσκολεύεσαι να την πιστέψεις. Κι όμως αποτελεί πραγματικότητα. Στο Τορόντο του Καναδά δελεάζουν 12χρονα παιδιά με δωρεάν παγωτό για να τα εμβολιάσουν στη συνέχεια χωρίς γονική συναίνεση. Σύντομα και στην Ελλάδα εμβολιασμοί παιδιών χωρίς γονική συναίνεση.

Τον Καναδό «Press For Truth» τον ακολουθώ εδώ και χρόνια για οικονομικά θέματα. Η δουλειά του είναι εξίσου εξαιρετική για θέματα του ιού.

Ο Καναδάς έχει ξεφύγει πλέον. Προσπαθούν να εμβολιάσουν 12χρονα με το δέλεαρ ενός παγωτού. Αυτό όμως το οποίο αποτελεί έγκλημα είναι ότι ο εμβολιασμός του παιδιού πραγματοποιείται χωρίς τη γονική συναίνεση.

Τα παγωτά ποιος τα φέρνει;

Μια τράπεζα! Η CIBC (Canadian Imperial Bank of Commerce). Ζούμε σε εποχές που γράφω άρθρα και δεν πιστεύω ούτε ο ίδιος τι γράφω. Το πρόβλημα είναι ότι αποτελούν πραγματικότητα.

Το παρακάτω βίντεο το ανέβασε ο χρήστης @ThorDeplorable στο Twitter με τον τίτλο:

Why isn’t all of Canada rising up? Child vaccination center. No parental permission required.

Το βίντεο το ανέβασα στο BitChute (αναφέροντας την πηγή) διότι δεν το βλέπω να μακροημερεύει.

Φανταστείτε τον εαυτό σας να είναι στη θέση αυτών των γονιών. Ένα τείχος από αστυνομικούς και από πίσω να δελεάζουν το παιδί σας με παγωτό και να το εμβολιάζουν παρά τη θέλησή σας.

Προσοχή στους επόμενους μήνες με τα σχολεία
Οι εμβολιασμοί χωρίς τη θέληση των γονιών για παιδιά θα ισχύσουν σε πολλές χώρες. Μεταξύ αυτών πιθανότατα και η Ελλάδα. Η συναίνεση να πάει το παιδί στο σχολείο θα εκλαμβάνεται ως συναίνεση στον εμβολιασμό εκτός και αν διατυπωθεί εγγράφως η διαφωνία.

Από που προκύπτει αυτό; Από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Το έγγραφο υπάρχει εδώ

Τι γράφει το έγγραφο στην παράγραφο 3;

An implied consent process by which parents are informed of imminent vaccination through social mobilization and communication, sometimes including letters directly addressed to the parents.

Subsequently, the physical presence of the child or adolescent, with or without an accompanying parent at the vaccination session, is considered to imply consent.

This practice is based on the opt-out principle and parents who do not consent to vaccination are expected implicitly to take steps to ensure that their child or adolescent does not participate in the vaccination session.

This may include not letting the child or adolescent attend school on a vaccination day, if vaccine delivery occurs through schools.

Η παρουσία του παιδιού στο σχολείο σε «μέρα εμβολιασμού» θεωρείται συναίνεση. Θα πρέπει ο γονιός να έχει απαντήσει σε κάποια επιστολή του σχολείου είτε έγγραφη είτε ηλεκτρονική ότι διαφωνεί. Το πρόβλημα φυσικά είναι αν για οποιοδήποτε λόγο δεν δει την επιστολή.

Δείτε το βίντεο του «Press For Truth»

tomsnews.io



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
Μια σκέψη στο “Καναδάς: δελεάζουν 12χρονα παιδιά με δωρεάν παγωτό σε αντάλλαγμα με.. εμβολιασμό χωρίς γονική συναίνεση”
  1. Δεν αμφισβητώ την εγκυρότητα των πληροφοριών όμως δεν μπορούν να γίνουν απροειδοποίητα και χωρίς την γονική συναίνεση εμβολιασμοί στην Ελλάδα.Δεν συμφωνώ με την εκτίμηση σας αυτή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek