Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:17 - 14/04/2021

Ανακοινώθηκε στην Κύπρο: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙAΣΜOΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

https://youtu.be/wyxr2pGhxFY



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ρε σεις εκεί στην Κύπρο είναι μια μικρή χώρα που όσο να έχει γνωρίζονται μεταξύ τους… Γιατί δεν μαζεύονται να τους στείλουν στον αγύριστο να τελειώνουν με το κάθε σιχαμα ανάξιο ύπαρξης και κάθονται και τον μπιπ;;; Εδώ δλδ Ελλάδα που τα πρόβατα είναι περισσότερα τι θα γίνει;;; Έλεος ζόμπιιιιι!!!!

  2. ΚΩΣΤΑΚΗ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΟΥ ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΜΑΛΑΚ@ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ

  3. Ερευνητής 04/15/2021 @ 12:15 ΠΜ

    Αυτός δεν είχε πεί
    “Μια γρίπη είναι και εμείς την κάναμε…”

  4. Κύπρος Forever 04/15/2021 @ 12:44 ΠΜ

    Τα τσέπωσε χοντρά ο υπουργός υγείας από τις φαρμακευτικές και τώρα θα εμβολιάσει ως και τις αδέσποτες γάτες! Μόνο γελοίο προξενούν όλοι αυτοί οι πουλημένοι κυβερνητικοί.

  5. Κύπρος Forever 04/15/2021 @ 12:46 ΠΜ

    Τα τσέπωσε χοντρά ο υπουργός υγείας από τις φαρμακευτικές και τώρα θα εμβολιάσει ως και τις αδέσποτες γάτες! Μόνο γέλιο προξενούν όλοι αυτοί οι πουλημένοι κυβερνητικοί.

  6. Ως ψυχιατρική νοσηλεύτρια γνωρίζω πολύ καλά ότι υποχρεωτικές ενέσεις μπορούν να δοθούν σε έναν ασθενή μόνο όταν ΔΕΝ έχει σώας τας φρένας, ή λόγο τραυματισμού, πχ αν δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ! Αν θεωρηθεί τρελός, τότε οι γιατροί έχουν κάθε δικαίωμα από το νόμο να του χορηγήσουν την αγωγή με υποχρεωτικές ενέσεις και με το ζόρι, με δεσίματα κτλ. Όταν μας δώσουν αυτές τις εντολές, ως νοσηλεύτριες πρέπει πάση θυσία να κάνουμε μια αντιψυχωσική, ή άλλη ηρεμιστική ένεση στον ασθενή μας.

  7. παυλος κοσμιδης 04/15/2021 @ 6:33 ΠΜ

    θα παρετε τα αχι………δια μας

  8. Ο Σωτήρης Επιδράει στην Ενέργεια ΤΣΙ 04/15/2021 @ 11:35 ΠΜ

    Οπότε αν το εμβόλιο έχει θανατηφόρες παρενέργειες και μετά από μήνες πεθάνει όλος ο πληθυσμός της Κύπρου, όλα μια χαρά φαντάζομαι. Θα αντικαταστήσουν τον κυπριακό πληθυσμό οι Τούρκοι που δεν εμβολιάζονται. Σε αυτό το σενάριο, πλέον δε χρειάζεται ένοπλη απόβαση των Τούρκων, αφού το εμβόλιο τους τα δίνει όλα στο χέρι. Το ενδεχόμενο να πεθάνουν όλοι οι εμβολιασμένοι υπάρχει, σύμφωνα με κάποιους ειδικούς που λένε ότι μπορεί να οδηγήσει σε οργανική ανεπάρκεια. Αφού είναι δοκιμαστικό, κανείς δε ξέρει.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*