ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ανακοινώθηκε στην Κύπρο: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙAΣΜOΣ

· IOANNIS KATSIREAS

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Η Ελλάδα στον πυρήνα της ευρωπαϊκής προσπάθειας για Return Hubs εκτός ΕΕΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στον πυρήνα της ευρωπαϊκής προσπάθειας για Return Hubs εκτός ΕΕ

Κυψέλη: Τι κατέθεσαν τα τρία παιδιά για το νεκρό βρέφος στην κατάψυξηΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Τι κατέθεσαν τα τρία παιδιά για το νεκρό βρέφος στην κατάψυξη

Ανακύκλωση: Ζητούνται πίσω άλλα 25 εκατ. ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια για τα πολυκέντραΕΛΛΑΔΑ

Ανακύκλωση: Ζητούνται πίσω άλλα 25 εκατ. ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια για τα πολυκέντρα

8 απαντήσεις στο “Ανακοινώθηκε στην Κύπρο: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙAΣΜOΣ”

  1. Ρε σεις εκεί στην Κύπρο είναι μια μικρή χώρα που όσο να έχει γνωρίζονται μεταξύ τους… Γιατί δεν μαζεύονται να τους στείλουν στον αγύριστο να τελειώνουν με το κάθε σιχαμα ανάξιο ύπαρξης και κάθονται και τον μπιπ;;; Εδώ δλδ Ελλάδα που τα πρόβατα είναι περισσότερα τι θα γίνει;;; Έλεος ζόμπιιιιι!!!!

  2. ΚΩΣΤΑΚΗ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΟΥ ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΜΑΛΑΚ@ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ

  3. Τα τσέπωσε χοντρά ο υπουργός υγείας από τις φαρμακευτικές και τώρα θα εμβολιάσει ως και τις αδέσποτες γάτες! Μόνο γελοίο προξενούν όλοι αυτοί οι πουλημένοι κυβερνητικοί.

  4. Τα τσέπωσε χοντρά ο υπουργός υγείας από τις φαρμακευτικές και τώρα θα εμβολιάσει ως και τις αδέσποτες γάτες! Μόνο γέλιο προξενούν όλοι αυτοί οι πουλημένοι κυβερνητικοί.

  5. Ως ψυχιατρική νοσηλεύτρια γνωρίζω πολύ καλά ότι υποχρεωτικές ενέσεις μπορούν να δοθούν σε έναν ασθενή μόνο όταν ΔΕΝ έχει σώας τας φρένας, ή λόγο τραυματισμού, πχ αν δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ! Αν θεωρηθεί τρελός, τότε οι γιατροί έχουν κάθε δικαίωμα από το νόμο να του χορηγήσουν την αγωγή με υποχρεωτικές ενέσεις και με το ζόρι, με δεσίματα κτλ. Όταν μας δώσουν αυτές τις εντολές, ως νοσηλεύτριες πρέπει πάση θυσία να κάνουμε μια αντιψυχωσική, ή άλλη ηρεμιστική ένεση στον ασθενή μας.

  6. Οπότε αν το εμβόλιο έχει θανατηφόρες παρενέργειες και μετά από μήνες πεθάνει όλος ο πληθυσμός της Κύπρου, όλα μια χαρά φαντάζομαι. Θα αντικαταστήσουν τον κυπριακό πληθυσμό οι Τούρκοι που δεν εμβολιάζονται. Σε αυτό το σενάριο, πλέον δε χρειάζεται ένοπλη απόβαση των Τούρκων, αφού το εμβόλιο τους τα δίνει όλα στο χέρι. Το ενδεχόμενο να πεθάνουν όλοι οι εμβολιασμένοι υπάρχει, σύμφωνα με κάποιους ειδικούς που λένε ότι μπορεί να οδηγήσει σε οργανική ανεπάρκεια. Αφού είναι δοκιμαστικό, κανείς δε ξέρει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά